Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Dimg4 έγραψε:
dragon έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Τι ψάχνουμε ρε παιδιά; Ο Ρονάλντο είναι ελεύθερος.Ο άνθρωπος είναι γυμνασμένος με 7% λίπος μόνο, ότι πρέπει για συμβόλαιο 1,5 έτους. Παίζει και σέντερ φορ και αριστερό winger! :opaokara:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ταιριάζει με το mentality της ομάδας.
Και θα παιζει ο συνταξιουχος αντί του Τζίμα; Ασε που θα ζητήσει ανανεώσει ο Λουτσέσκου
Ηδη παιζουν συνταξιουχοι ετσι κι αλλιως οποτε στο mentality συνεχιζουμε

Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας έπαιξαν:
Κοτάρσκι (22)
Σάστρε (25)
Ιγκι (29)
Κουλιεράκης (19)
Ρ. Σοάρες (27)
Φ. Σοάρες (23)
Αουγκούστο (25)
Καντουρί (32)
Ζίβκο (26)
Ντέλιας (19)
Ολιβέιρα (31)

Μ.Ο. 25,27 έτη

Για σένα η νεανική ομάδα πόσο είναι? Για να ξέρουμε?

Είστε τόσο εμπαθείς ορισμένοι που γράφετε κόντρα και στη λογική και στα νούμερα (βλ. πχ ο Αουγκούστο είναι χαζός και τρώει κόκκινες, σ.σ. στη SL έχει πάρει 16 κίτρινες και καμία κόκκινη, που ο Λούτσε μέχρι Νοέμβρη πειραματίζεται και μόλις δει τα ζόρια ενσωματώνει νέους παίχτες -σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αφού συμβαίνει κάθε χρόνο, εσένα περίμενε και 5-6 φίλους ακόμα να δει τον Τσιγγάρα και τον Λύρατζη και άλλους πιτσιρικάδες- κλπ).

Ναι ο Λουτσος έχει κόλλημα. Θέλει οι παίχτες να παίζουν ένα πράγμα σωστά...αυτό που έχει στο μυαλό του...γι' αυτό και αργεί να ανοίξει το ροτέισον, γι αυτό και έχει κόλλημα με τους παλιούς το πρώτο 3-4μηνο....Τόσο δύσκολο είναι ορισμένοι να το καταλάβετε και να σταματήσετε τη γκρίνια και τη χολή...κράζετε έμμεσα ή άμεσα κάποιον για κόλλημα και σεις έχετε εμμονή....

Μια ότι ο Σαββίδης είναι μ@λ@κ@ς και τον τρώνε λεφτά (είπαν ο μικρομεσαίος ελληναράς στον δισεκατομμυριούχο μπας και βάλει μυαλό ο δεύτερος(!!!)), μια οι άχρηστοι στην ΠΑΕ που πάλι τον κοροϊδεύουν και ούτε ένα φιλικό που δεν θέλει κανένας δεν μπορούν κλείσουν (!!!), μια το ένα μια το άλλ)ο....

Ασχοληθείτε ρε μάγκες με κανα πρωινάδικο και μην μας τα κάνετε μπαλόνια....μπάλα θέλουμε να δούμε, την ΠΑΟΚΑΡΑ να παίρνει αυτό που αξίζει (μα πρώτο μα τελευταίος, ότι αξίζει) και και να γουστάρουμε αντρίκια και παλικαρίκισια...είστε καμια δεκαριά σαν τις μοίρες όλη μέρα ψάχνεστε τι να κράξετε....έχετε καταντήσει τον ΠΑΟΚ πρωινάδικο....Από τη μια εσείς τα κατιναριά και απ την άλλοι οι κάφροι με τα ακατόνομαστα πανό και συνθήματα στο γήπεδο...και να σας το και Τουμπιώτικα και τους μεν τους δε...ρε άιντε και βρείτε κάτι άλλο να κάνετε ΝΙΣΑΦΙ....Βρείτε τίποτα να εκτονωθείτε και σταματήστε τη μίρλα, την τοξικότητα και τις φανφάρες....

ΥΓ συγνώμη από τους διαχειριστές και τα υγιή μέλη (που λένε με νηφαλιότητα τις απόψεις τους είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν).

ΥΓ1 το μπανάρισμά μου είναι στη διάθεση των διαχειριστών αλλά έχω ξεχειλίσει από αγανάκτηση με το όργια που διαβάζω καθημερινά....η προσωποποίηση του ελληναρά τώρα και στο φόρουμ του ΠΑΟΚ....

ΥΓ2 να θυμάστε ορισμένοι ότι σε αυτή την τατιάνα τη ζωή δε μας χρωστάει κανένας......
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πες την άποψη σου με νηφαλιότητα και ηρεμία. Δεν χρειάζονται τέτοιες εκφράσεις. Το τροποποιώ, αλλά την επόμενη φορα θα έχει μπαν.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Sardan »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Πες την άποψη σου με νηφαλιότητα και ηρεμία. Δεν χρειάζονται τέτοιες εκφράσεις. Το τροποποιώ, αλλά την επόμενη φορα θα έχει μπαν.

Sorry και ευχαριστώ που με "προστάτευσες" (δεν το λέω ειρωνικά, γιατί με την όλη μίρλα ξέφυγα.

Διαβάζω συνέχεια, παρακολουθώ, ποστάρω με φειδώ (και π@πα@ριες κάποιες φορές) αλλά είναι άκρως εκνευριστική η στάση ορισμένων....μονίμως κλ@ψομ@ύνι και σπίθα για μίρλα....αγανάκτησα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω γινεται να μην ξαναδιαβασω τη γνωστη παπαρια περι δισεκατομμυριουχου και Ελληνα μικρομεσαιου,Έλληνα μπατιρη,Έλληνα και εγω δεν ξερω τι αλλο γιατι θα παρασυρθω και θα πω πράγματα που καλο ειναι να μην λεγονται δημοσια...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Sardan, όλοι αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ Φίλε μου, το ίδιο δυνατά.

Απλώς ο καθένας μας με τον τρόπο του, τον χαρακτήρα του, τα βιώματα του.

Ιδανικό θα ήταν να μην μαλώνουμε καθόλου. Αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι, μέχρι και εγώ, πλέον αυτό είναι αδύνατον.

Καλά θα είναι παρόλα αυτά να μαλώνουμε όσο γίνεται σπανιότερα.

Πολύ σωστά έγραψες ότι στη ζωή αυτή τίποτα δεν σου χαρίζεται.

Όλα Αδελφικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aς μη γινει καμια μεταγραφη για εκει αλλωστε οδευει το πραμα το εχουνε διαπιστωσει και οι πιο αισιδοξοι πλεον το εοσδα-εξοδα...
Αλλα ας προωθηθουν κι αλλα παιδι απο τον ΠΑΟΚ Β....Υπαρχουν εξαιρετικες περιπτωσεις αξιας προσχης...1ος μου ερχεται ο Μπραντονιτς,μια χαρα εξτρεμακι,μετα Χατζηστραβος,ας γυρισει ο Τσιγγαρας πισω,να δουμε πιο πολυ Κουαλιατα και Ρικαρντο...Αμεσως αμεσως 4 νεοι παικτες προστεθηκαν...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν το έγραφα τοσο καιρό γιατί πίστευα ότι έχουμε ξεφύγει από αυτή την παθογένεια, αλλά βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται θα το πω.

Ρολλαρε λένε ο Ολιβέιρα και δεν θέλουν να καεί. Που ρολλαρε ακριβώς ρε παιδιά;
Επειδή έβαλε 2 γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές; (Το ένα πέναλτι)
Και τι εννοούν να καεί;
Πιτσιρικάς είναι ή έχουν σκοπό να τον κρατήσουν και του χρόνου , ενώ τα ψηλά συμβόλαια πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση;

Για τον Μπράντον τι να πω;
Να δοκιμαστεί σαν εξτρέμ ή 10αρι ναι, αλλά φορ φαίνεται να μην μπορεί. Το λένε και τα νούμερα του

Όσο για Κουτσια - Γκορντεζιανι, ας κοιτάξουν πρώτα να λύσουν τα πειθαρχικά τους θέματα γιατί ταλέντο έχουν , μπόλικο μάλιστα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γέρος έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με τον Επενδυτή.

Εμείς "φωνάζουμε" παντί τρόπω, βρε φέρε παίκτες, βρε ζητάει ο Προπονητής τόσον καιρό, βρε θα χάσουμε την 2η θέση που οδηγεί στο C.L,, βρε ούτε στο Conf δεν θα περάσουμε στους ομίλους και άλλα τέτοια.

Ενώ εκείνος είναι αμετακίνητος στην δική του λογική. Πετάξαμε πολλά χρήματα!!! Από τις αποδεσμεύσεις Wernbloom, Esiti και δεν θυμάμαι ποιων άλλων, σε ζημιογόνες πωλήσεις Colac και ποιων άλλων, στους παροπλισμένους Murg, Ninua και στους εντελώς Π.Ε.Ε. Jaba. Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν έγραψα ένα σωρό άλλους, γιατί δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου, ούτε για το μνημονικό μου. Εσείς γνωρίζετε.

Επίσης δεν νομίζω ότι ο Επενδυτής μπαίνει στην λογική, μα τους περισσότερους τους φέρατε εσείς. Είμαι σίγουρος ότι ούτε καν ακούει την συνέχεια μιας προτάσεως που ξεκινά με αυτήν την λογική. Επιθυμεί αποτελέσματα, από την συνολική τεράστια επένδυση που έχει κάνει Ακαδημίες, Αγορές, ακριβοπληρωμένα στελέχη.
Συγνώμη αλλά ο λόγος που ο " επενδυτής" δεν επενδύει δεν έχει να κάνει ούτε με τους εσιτιδες ούτε με τους βερμπλουμ.
Ο λόγος που δεν επενδύει είναι γιατί δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επένδυση του. Και όπως κάθε σωστός επενδυτής, όταν δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επένδυση του απλά δεν επενδύει
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Δεν θα σου χαλάσω την καρδιά Φίλε μου.

Άλλωστε έχω την εντύπωση, ότι επί της ουσίας, δεν διαφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν το έγραφα τοσο καιρό γιατί πίστευα ότι έχουμε ξεφύγει από αυτή την παθογένεια, αλλά βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται θα το πω.

Ρολλαρε λένε ο Ολιβέιρα και δεν θέλουν να καεί. Που ρολλαρε ακριβώς ρε παιδιά;
Επειδή έβαλε 2 γκολ τις τελευταίες αγωνιστικές; (Το ένα πέναλτι)
Και τι εννοούν να καεί;
Πιτσιρικάς είναι ή έχουν σκοπό να τον κρατήσουν και του χρόνου , ενώ τα ψηλά συμβόλαια πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση;

Για τον Μπράντον τι να πω;
Να δοκιμαστεί σαν εξτρέμ ή 10αρι ναι, αλλά φορ φαίνεται να μην μπορεί. Το λένε και τα νούμερα του

Όσο για Κουτσια - Γκορντεζιανι, ας κοιτάξουν πρώτα να λύσουν τα πειθαρχικά τους θέματα γιατί ταλέντο έχουν , μπόλικο μάλιστα.
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ως τώρα καμία πρόθεση ότι το καλοκαίρι ο Ολιβέιρα τελειώνει. Για την ακρίβεια το αντίθετο. Αν συνεχίσει σχετικά καλά την σεζόν είναι βέβαιος ότι θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης.
Χωρίς να λέω αν είναι σωστό η λάθος αυτό.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αν πορευτούμε και του χρόνου με Oliveira, Biseswar,Vieirinha,Kurtic και λοιπούς βετεράνους και δεν κάνουμε επιτέλους έναν ορθολογικό μεταγραφικό σχεδιασμό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sardan take a chill pill, τρολαρισμα για τον παραπανω που τρεχει να ριξει συνεχως μπηχτες μετα απο καθε μου σχολιο ηταν υπο την ανοχη καποιων.
Ξαφνικα ξεχασαμε τις εμμονες σε Μπισε, Βιερινια, Καντουρι, Κουρτιτς κλπ επειδη τα τελευταια ματς μπηκαν νεοτεροι.
Αναφερθηκε ο Κριστιανο και ο αλλος παλι προκαλεσε για αυτο ηρθε η απαντηση. Αλλα προφανως και περασε απαρατηρητος
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

renegade έγραψε:
Γέρος έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος με τον Επενδυτή.

Εμείς "φωνάζουμε" παντί τρόπω, βρε φέρε παίκτες, βρε ζητάει ο Προπονητής τόσον καιρό, βρε θα χάσουμε την 2η θέση που οδηγεί στο C.L,, βρε ούτε στο Conf δεν θα περάσουμε στους ομίλους και άλλα τέτοια.

Ενώ εκείνος είναι αμετακίνητος στην δική του λογική. Πετάξαμε πολλά χρήματα!!! Από τις αποδεσμεύσεις Wernbloom, Esiti και δεν θυμάμαι ποιων άλλων, σε ζημιογόνες πωλήσεις Colac και ποιων άλλων, στους παροπλισμένους Murg, Ninua και στους εντελώς Π.Ε.Ε. Jaba. Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν έγραψα ένα σωρό άλλους, γιατί δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου, ούτε για το μνημονικό μου. Εσείς γνωρίζετε.

Επίσης δεν νομίζω ότι ο Επενδυτής μπαίνει στην λογική, μα τους περισσότερους τους φέρατε εσείς. Είμαι σίγουρος ότι ούτε καν ακούει την συνέχεια μιας προτάσεως που ξεκινά με αυτήν την λογική. Επιθυμεί αποτελέσματα, από την συνολική τεράστια επένδυση που έχει κάνει Ακαδημίες, Αγορές, ακριβοπληρωμένα στελέχη.
Συγνώμη αλλά ο λόγος που ο " επενδυτής" δεν επενδύει δεν έχει να κάνει ούτε με τους εσιτιδες ούτε με τους βερμπλουμ.
Ο λόγος που δεν επενδύει είναι γιατί δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επένδυση του. Και όπως κάθε σωστός επενδυτής, όταν δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επένδυση του απλά δεν επενδύει
Αναμεσα στις δυο αποψεις θα ταχθω διπλα
σ αυτη του Γερου βασιζομενος στο γεγονος
οτι ο Ιβαν εχει επενδυσει (ισως εξωφρενικα)
πολλα περισσοτερα στην ομαδα πριν ακομα
απ την ελευση ξενων διαιτητων και απο την
εγκαθιδρυση του VAR και μαλιστα οχι εν
αγνοια των οποιων κινδυνων αφου ο ιδιος
ειχε δηλωσει οτι "... βλεπω οτι ακομα και
την Μπαρτσελονα ολοκληρη να φερω δεν
προκειται να παρω το πρωταθλημα εδω..."

και ετσι τελικα καταφερε να παρει 2 νταμπλ
ασχετως αν το ενα πρωταθλημα μας κλαπηκε
στις δικαστικες αιθουσες κι οχι στο χορτο!

Τοτε ηταν ακομα λιγοτερο εξασφαλισμενη
η επενδυση του αλλα "κερδισε" το ινατι (θυμικο)
του μαζι με τα πολλα εκατομμυρια που εβαλε
και την κατασταση των συνδιεκδικητων μας
οποτε παρα τις πολλες αστοχιες που γινονταν
καταφερε να ξαναερθει στην Τουμπα το "ιερο
δισκοποτηρο" που ειχαμε να δουμε 34 χρονια.-

Παντως συντασσομαι με την αποφαση του να
κοπουν πλεον οι σπαταλες (που ηταν πολλες
και αχρειαστες ως προπερσι και οδηγησαν τον
οργανισμο στη δαμοκλεια σπαθη του ffp) και
να εκπονηθει ενα πλανο μεσομακροπροθεσμης
ενδυναμωσης της ομαδας μας ασχετα αν αυτο
μαλλον χρειαζεται και περισσοτερο (απο αυτον
της πενταετιας που εχει βαλει) χρονο αλλα και
καταλληλοτερα "εργαλεια" για να αποδωσει
πληρως και στους τρεις στοχους που εχει θεσει
(αυταρκεια-νεοι τιτλοι-ευρωπαικη καταξιωση)
οπως τουλαχιστον βλεπουν τα δικα μου ματια!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εξασφάλιση δε σημαίνει να στήσεις και τα σημαιάκια αλλά τουλάχιστον ότι δε θα τα στήσει ο άλλος.
Κατά τύχη είδα κάτι δηλώσεις του Μπάκε που πριν καμιά 15αρια χρόνια ήταν στη ζέλα. Ανάμεσα στα ωραία διαιτητικά που γινόντουσαν και τότε υπήρχε και κάτι άλλο που ίσως πέρασε στα ψιλά. Έβλεπε , λέει ο τύπος, παίκτες σε ομάδες να έχουν φυσική κατάσταση για 3 σερί ματς χωρίς να κουράζονται .... και το θεωρούσε παράξενο.

Επι 2 χρόνια ο γαύρος έτρεχε σαν δαιμονισμένος με τα γερόντια Βαλμπουενά και Αραμπί να τους έχουν βάλει νέφτι στο πισινό. Φέτος δε μπορούν να περάσουν σε σπριντ ούτε εμένα και πάνε από το ένα κλαρίνο στο άλλο.
Τα προηγούμενα χρόνια η κούλα συναγωνίζονταν σε τρεξίματα τα ΚΑΠΗ Κορυδαλλού και φέτος ο γίγας Αλμειδα έφερε λέει επανάσταση με το πρεσινγ που κάνει και πνίγει τον αντίπαλο... Με κεντρικούς αμυντικούς Βιντα 36 ετών και Μουκουντι 100 κιλά , γίγαντα Κίτσο Τζαβέλα , Τσούμπερ επιστήθιο φίλο της Γιούσεφ και Αραούχο παικτούρα με αδυναμία στη τεκίλα. Και ξαφνικά αυτοί έχουν γίνει η πιο aggressive ομάδα του πρωταθλήματος χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα του προπονητή ! Λες και οι προπονητές όλοι δε θέλουν να τρέχει και να πρεσάρει η ομάδα τους.

Προφανώς έχουν πολύ δυνατό τιμ γυμναστών.

Τέλοσπαντων. Από την εξασφάλιση της επένδυσης ξεκίνησα και αλλού κατέληξα.... Κάτι μου λέει όμως ότι όλα συνδέονται και όσο εμείς δε γνωρίζουμε πως ακριβώς παίζεται το παιχνιδάκι ζητάμε ουτοπικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ε δε νομίζω ότι είναι ουτοπικό να ζητάς σαν ομάδα (και προπονητής) έναν παίκτη με ευχέρεια στο γκολ μεσοεπιθετικα.

Είναι δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει εκεί και καταγεγραμμενο.

Δηλαδή, ΟΚ. Τα ακούω αυτά για τα εξωαγωνιστικα αλλά δεν μπορεί να είναι μόνιμη δικαιολογία για τα πάντα.

Και στην τελική αν το εξωαγωνιστικο πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο ας το κλείσουμε το μαγαζί να μην καθόμαστε να σπάμε και τα φρύδια μας χωρίς λογο.

Στην προκειμενη περίπτωση αλλου ειναι το προβλημα. Το ποσό που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε απ' ότι φαίνεται δεν εξασφαλίζει ότι θα έρθει παίκτης που θα εγγυάται αριθμούς.

Σε αυτή την περίπτωση και με ορατό το ενδεχόμενο να φορτωθουμε κάνα νέο Μπραντον προτιμώ να απέχουμε.

Καλύτερα να πάμε με αυτούς που έχουμε, με χαμηλές απαιτήσεις και να δούμε μπας και αλλάξει διάθεση και στόχευση η ιδιοκτησία το καλοκαίρι.

Ακούω, επίσης, κι αυτούς που λένε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να βγεις 2ος ή 3ος φέτος. Ισχύει.

Και ευκαιρία είναι και νόημα έχει η κατάκτηση αυτών των θέσεων σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλα αφού δεν υπάρχει διάθεση επένδυσης σε αυτή την φάση ρε παλικαρια, τι να κάνουμε τώρα;

Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται μόνο με τα λεφτά. Η ποιότητα δυστυχώς κοστίζει.

Ως εκ τούτου υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε. Δεν γίνεται αλλιώς.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”