Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Kat δεν είναι θέμα υποκρισίας. Όλοι χρησιμοποιούμε σεξιστικό και ρατσιστικό λόγο γιατί όλοι έχουμε σεξιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις. Σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, αλλά όλοι. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις.
Το θέμα δεν είναι να μην πεις ποτέ τίποτα το σεξιστικό ή ρατσιστικό, αυτό θα ήταν ουτοπικό το 2023. Το θέμα είναι, όταν σου λένε "ξέρεις, μην το λες αυτό γιατί είναι προσβλητικό για κάποιους και τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα", να κάτσεις να σκεφτείς μήπως έχεις όντως άδικο ρε παιδί μου, αντί να αρχίσεις αμέσως την άμυνα και το κλάμα που σου αφαιρέσαν το δικαίωμα (;) να αποκαλείς τους μαύρους "αράπηδες" και τις γυναίκες "εργαλεία".
Ρε φιλε δεν εχω προσβαλει ποτε γυναικα,δεν εχω μιλησει ποτε στη φαση τι εργαλειο εισαι συ κλπ αλλα πλεον εχουμε φτασει στο σημειο να φοβομαστε να μιλησουμε.Εργαλειο ειπε ο αλλος παει να πει γυναικαρα μαλιστα το πε σε φιλους οχι στην ιδια και πεσαμε να τον φαμε.
Καπου ωπα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

iremidynami 4+ έγραψε:
Jack_MeHoff έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Kat δεν είναι θέμα υποκρισίας. Όλοι χρησιμοποιούμε σεξιστικό και ρατσιστικό λόγο γιατί όλοι έχουμε σεξιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις. Σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, αλλά όλοι. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις.
Το θέμα δεν είναι να μην πεις ποτέ τίποτα το σεξιστικό ή ρατσιστικό, αυτό θα ήταν ουτοπικό το 2023. Το θέμα είναι, όταν σου λένε "ξέρεις, μην το λες αυτό γιατί είναι προσβλητικό για κάποιους και τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα", να κάτσεις να σκεφτείς μήπως έχεις όντως άδικο ρε παιδί μου, αντί να αρχίσεις αμέσως την άμυνα και το κλάμα που σου αφαιρέσαν το δικαίωμα (;) να αποκαλείς τους μαύρους "αράπηδες" και τις γυναίκες "εργαλεία".
Διαβάσαμε και ένα φυσιολογικό πράγμα τουλάχιστον. Σε ευχαριστώ φίλε που έχεις υπομονή να εξηγήσεις τα αυτονόητα. Το φόρουμ δυστυχώς είναι αρκετές δεκαετίες πίσω σε σχέση με τον πραγματικό χωροχρόνο. Πλέον μάλλον η πλειοψηφία είναι άνω των 50, χωρίς αυτό πάλι να είναι δικαιολογία.
Εισαι σιγουρος φιλε μου οτι οι εποχες που ζουμε ειναι καλυτερες απο τις εποχες του '80;
Numbers don’t lie so yes
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

παιδιά λίγο να μάθουμε τι είναι σεξισμός και τι όχι
ο σεξισμός είναι συνυφασμένος με την υποτίμηση του ενός φύλου έναντι στο (ανώτερο) άλλο

το να πεις "πωπω τι τούμπανο είναι αυτό" ή "πωπω τι εργαλείο είναι αυτό" στην παρέα σου, δεν είναι σεξιστικό σχόλιο, γιατί δεν υποτιμάει την κοπέλα. ίσα ίσα είναι σχόλιο με θετική χροιά. αναφέρεις το ότι η κοπέλα είναι πολύ σεξουαλική.

αντίστοιχα μία παρέα γυναικών αν πει για έναν άντρα "πωπω τι γκάβλα είναι ο τύπος", ε δεν είναι σεξιστικό, πώς να το κάνουμε.

ο σεξισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε
σεξισμός είναι να μην πας σε γιατρό επειδή είναι γυναίκα, ή να μην προσλάβεις στη δουλειά σου υπάλληλο επειδή είναι γυναίκα, ή να πεις "άντε κυρά μου κάτσε στην κουζίνα"
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε αμα η αλλη κανει ενα τεταρτο να παρκαρει το smart εκει που χωραει τριαξονικο το λες
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Μπαν 6 μηνων γιατι λεει πουλαω τρελλα...... και πολυ με ανεχτηκατε....
Για πειτε ρε παλληκαρια, τελικα ολα κυλανε ρολοι, η ομαδα και ο σχεδιασμος της φυσανε, και μονο η ρετσινια μιζεροι, αλλοθρησκοι, τρωνε ξυλο απο την γυναικα τους, εχει περαση εδω μεσα ?
Συγχαρητηρια στον Τζος που εχει καταφερει να φερει φρεσκο αερα εδω μεσα ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βλέπω δεν σε συνέτισε το 6μηνο, επέστρεψες με το ίδιο υφάκι.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βλέπω δεν σε συνέτισε το 6μηνο, επέστρεψες με το ίδιο υφάκι.
και το δικο σου υφακι το ιδιο ακριβως εμεινε
βεβαια εσυ εισαι μοντ......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πώς γνωρίζεις για το υφάκι μου; Ήσουν εδώ;
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεται να εισαι μελος για να διαβασεις απλα, αλλα παρολα αυτα ρωτας.....
Τα σχολια σου τουλαχιστον το τελευταιο διμηνο, αν τα εκανε απλο μελος θα ειχε παει απευθειας για μπανακι
Εσυ ομως θεωρεις οτι κανεις μια μιξη αστεισμου ειρωνειας και χιουμορ υψηλης ποιοτητας
Μου επειτρεπεται φανταζομαι να εχω αποψη για σενα, οπως εχεις εσυ για μενα
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Όταν συμβαίνει κάποιο σημαντικό γεγονός επικαιρότητας (όπως κακή ώρα το μπάχαλο των Κροατών στη Ν. Φιλαδέλφεια ή παλιότερα η απόφαση της επιτροπής Μαρούπα) θα μπορούσε να δημιουργείται ένα νέο τόπικ και να πάει πακέτο η συζήτηση όλη εκεί. Είναι μια τακτική που βλέπω κατά κόρον σε ξένα φόρουμ και κρατάει τα υπόλοιπα θέματα "καθαρά". Αυτό που γίνεται τώρα, με μεταφορά άλλων απαντήσεων εδώ και άλλων εκεί είναι λίγο αντι-τουριστικό γιατί στην ουσία μπερδεύει και σταματάει τη συζήτηση.

Δεν είναι πρόβλημα ο moderator, δηλαδή, που το κάνει αλλά απορώ γιατί να πρέπει ο moderator να κάνει κάτι τέτοιο. Έχει πλαφόν στα θέματα ο server;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλό είναι να μην υπερφορτώνεται ο server, έχουν χαθεί δεκάδες σελίδες στο παρελθόν.

Δημιούργησα το topic για την οπαδική βία για να υπάρχει ένα θέμα που μπορούμε να βλέπουμε και να συζητάμε όλα αυτά τα γαμημένα "σκηνικά" στην Ελλάδα... Γιατί αν τα αφήσουμε όλα στο Για Άλλες Ομάδες, τότε θα θάβονται πίσω από το αν παίζει καλή μπάλα ο Berg και τι παίκτες μπορούμε να πάρουμε από τον Άρη και τι βουτιά-ρεκόρ έκανε πάλι ο Φορτούνης.
APOCALYPTO

Δημοσίευση από APOCALYPTO »

Καλησπέρα. Ειμαι ο παλιος 7sins για οσους με θυμουνται, μονιμα μπαναρισμενος εδω και αρκετο καιρο.Για τα τοτε γεγονοτα που οδηγησαν στον αποκλεισμο μου, ουτε ζηταω ουτε εχω την διαθεση να δωσω εξηγησεις, εχει περασει μπολικος καιρος αλλωστε.
Ζηταω να ξεμπαναριστει ο λογαριασμος μου καθως δεν μ αρεσουν οι διπλοι λογαριασμοι ουτε να κρυβομαι.Αν αυτο γινει δεκτο ολα καλα. Σε διαφορετικη περιπτωση να κλειδωθει και αυτος ο λογαριασμος και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν περισσευει κανεις.
Μακαρι να εχουμε καλες επιστροφες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πρόσεχε τι εύχεσαι εσύ!
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ρε σνουφελ, τωρα θα με μπαναρεις και χωρις να βρισω χωρις να ειρωνευτω και χωρις να προσβαλλω;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”