ΠΑΟΚ Β'
- Metagrafakias
Re: ΠΑΟΚ Β'
Aντιστοιχα και ο Τσαουσης πρεπει να αλλαξει θεση πιστευω αριστερο εξτρεμ θα του ταιριαζε περισσοτερο...Απο την αλλη και ο Τζοβαρας σημερα εδειξε πολυ θετικα στοιχεια και ο Μπαλογιαννης που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω εχει γινει απο τα καλυτερα αριστερα μπακ του πρωταθληματος...Το καλοκαιρι πρεπει να επιστρεψει για να παρει μερος στο ροτεισον της ομαδας....Δωσαμε τζαμπα τετοιο ταλεντο να το εκμεταλευτει ο ΟΦΗ...tzelas έγραψε:Εγώ βλέπω ότι έχουμε τον Τσαούση αριστερό μπακ χωρίς να βλέπουμε κάτι φοβερό και από την φουρνιά του παίζουν στην πρώτη κατηγορία αριστεροί μπάκ με επιτυχία ο Μπαλογιάννης και τώρα ο Τζοβάρας που και οι δύο ήταν σε μας σε άλλη θέση.
- evripidis4
Ο Τσαούσης αριστερό εξτρέμ παίζει..μπακ είναι ο Αποστολόπουλος..
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pisakaipoupoula
- ΑποστόληςΑ
Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας (15.01.2000) και ο Ευστάθιος Τάχατος (12.08.2001) είναι οι πρώτοι δύο που ξεχωρίζουν και μπορούν να ανέβουν του χρόνου στην πρώτη ομάδα.
Ο Δημήτριος Τσοπούρογλου (21.06.2002) έκανε επίσης μερικές πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β΄ αλλά δεν παίζει πολύ και συνήθως παίζει κι αυτός δεξί μπακ, ενώ ξεκίνησε μεσοεπιθετικός και μπορεί να αγωνίζεται και δεξιά και αριστερά, αλλά και στο άξονα. Πολυεργαλείο δηλαδή.
Ο Δημήτριος Τσοπούρογλου (21.06.2002) έκανε επίσης μερικές πολύ καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ Β΄ αλλά δεν παίζει πολύ και συνήθως παίζει κι αυτός δεξί μπακ, ενώ ξεκίνησε μεσοεπιθετικός και μπορεί να αγωνίζεται και δεξιά και αριστερά, αλλά και στο άξονα. Πολυεργαλείο δηλαδή.
Αυτός ο Σμυρλής ο πιτσιρίκος που έβαλε εχθές ο Πάμπλο τι σταμπούκι είναι ρε μάγκες ? μια σταλιά είναι και μόλις μπήκε δεν καταλάβαινε τίποτα απέναντι σε μεγαλύτερους, υψηλότερους και δυνατότερους αντιπάλους ...
ω ρε μάγκα μου ... όταν ένα παιδί το έχει το καταλαβαίνεις σε δευτερόλεπτα ... απίστευτος είναι ... καθόλου τυχαίο ότι τον έβαλαν ενώ παίζει ακόμα στην κ17.
τεράστια υπόθεση ο Πάμπλο Γκαρσία ... δεν πά να λέτε κάποιοι
ω ρε μάγκα μου ... όταν ένα παιδί το έχει το καταλαβαίνεις σε δευτερόλεπτα ... απίστευτος είναι ... καθόλου τυχαίο ότι τον έβαλαν ενώ παίζει ακόμα στην κ17.
τεράστια υπόθεση ο Πάμπλο Γκαρσία ... δεν πά να λέτε κάποιοι
- ΑποστόληςΑ
Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) αγωνίζεται στην Κ19, με την οποία έχει 5 γκολ και μία ασίστ.
Στον ΠΑΟΚ Β΄ αγωνίζονται άλλοι δύο της γενιάς του 2004, επιθετικοί κι αυτοί: Γιώργος Κούτσιας (08.02.2004) και Γεώργιος Κουλούρης (22.07.2004) που είναι τραυματίας.
Στον ΠΑΟΚ Β΄ αγωνίζονται άλλοι δύο της γενιάς του 2004, επιθετικοί κι αυτοί: Γιώργος Κούτσιας (08.02.2004) και Γεώργιος Κουλούρης (22.07.2004) που είναι τραυματίας.
Σμυρλής και κουλούρης είναι ακόμα 17 δηλαδή ... μπράβο στα παλικάρια ...
τον κουλούρη εάν δεν τον έχετε δει να τον δείτε ... απίστευτη επαφή με την μπάλα ... είναι άτυχος φέτος βέβαια ... όλο εκτός λόγω τραυματισμού είναι ...
φτου φτου
τον κουλούρη εάν δεν τον έχετε δει να τον δείτε ... απίστευτη επαφή με την μπάλα ... είναι άτυχος φέτος βέβαια ... όλο εκτός λόγω τραυματισμού είναι ...
φτου φτου
εντωμεταξύ προχθές στο ματς μου έκανε εντύπωση ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού ο τσέλιος .. αυτός νομίζω είναι που χάσαμε από τον γαύρο ... πρέπει να έπαιζε σε εμάς για πολλά χρόνια ... ήταν νομίζω μαζί με τζόλη από τα 10.
κρίμα που τον χάσαμε ... ήταν πολύ καλός ... να είναι γερός το παλικαράκι ...
κρίμα που τον χάσαμε ... ήταν πολύ καλός ... να είναι γερός το παλικαράκι ...
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το τρανσφερ τον Τσέλιο τον πήρε από εμάς ο Άρης το καλοκαίρι του 2018 και το επόμενο καλοκαίρι τον έδωσε στον γαύρο.
- ΑποστόληςΑ
Διάβασα σε κάποιο άρθρο αθλητικού σάιτ ότι του κάναμε τότε πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο και αρνήθηκε. Προφανώς είχε ήδη πρόταση από γαύρο μεριά.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτό ακριβώς.Demir έγραψε:δεν επαιζε σε εμας και τον διωξαμε-εφυγε.. πηγε αρη και απο εκει ελευθερος στον γαβρο..
Έχασε τη θέση του και ζήτησε ελευθέρας.