Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από invincible »

Ακριβώς. Σε απάντησε ο Napoli4 . Αυτά είναι τυπικά . Αν το πας έτσι τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει ο Σαββιδης αλλά η DIMERA.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

johnpet έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
johnpet έγραψε:Θα μας πει κανένας γιατί ο μεγαλομέτοχος δεν έρχεται στην Έλλαδα?
Γιατί έτσι γουστάρει.
Πολύ σοβαρή απάντηση, μπράβο!
Σε πλήρη αρμονία με την ερώτηση
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Βγάλε ρε άνθρωπε την περικεφαλαία.
Είσαι το ίδιο μεγάλος, το ίδιο ευδιάκριτος, το ίδιο ανίκητος και χωρίς αυτή.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Ο κάθε ένας έχει την θεωρία του, ας πω και εγώ την δική μου. Εξάλλου όλοι έχουν μία :D Ο Ιβάν ήρθε ζεστός, έχωσε χρήμα, γούσταρε τα παλαμάκια, πήρε και τα έργα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ χρήσιμος πολύ, ειδικά για το λιμάνι που ήταν και ο στόχος. Τελείωσε το λιμάνι, κάτι Καρράς και λοιπά είναι ψιλά για τον Ιβαν, οπότε πλέον άφησε τον ΠΑΟΚ με οδηγία ότι πάρω ότι δώσω. Έχουμε και κάτι ΚυρΚυρ και Μάκηδες που μόνο yes λένε, μια χαρά. Έτσι λοιπόν θα πορευτούμε. Το σενάριο που ακούγεται πως τελέιωσαν τα λεφτά του δεν μπορώ να το πιστέψω.

ΥΣ. Το μεγαλύτερο λάθος που θα γίνει είναι να γκρεμιστεί η Τούμπα. Χώρια που προσωπικά θεωρώ λάθος να γίνει γήπεδο μέσα στην πόλη, αν η Τούμπα γκρεμιστεί, τα εμπόδια που θα μπούνε για να μην γίνει θα είναι τεράστια. Και φοβάμαι πως θα πάθουμε ότι η χάρτινη.
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Όταν ρωτάω που είναι ο Σαββίδης και πότε θα έρθει, εκφράζω έναν προβληματισμό όσον αφορά την απουσία του, την εμπλοκή του με την ομάδα, τις προθέσεις του, τις δυνατότητές του. Επίσης δεν μου αρέσει η διαρκής παραπληροφόρηση από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό. Τώρα αν εσείς όλοι με τις εξυπνακίστικες απαντήσεις του τύπου "ετσι γουστάρει", "δεν γουστάρει Ελλάδα φίλε" κλπ θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, τότε πραγματικά εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ένα πράγμα σας λέω, έχω ζήσει πολλές διοικήσεις από το '70 και πολλούς προέδρους, καλούς και κακούς. Πολλοί ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και κάποιοι την έριξαν, κανένας όμως δεν είναι υπεράνω κριτικής και κυρίως υπεράνω της ομάδας. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια σχεδον, είναι εξαφανισμένος από την χώρα, όταν πωλούνται προπονητές, όταν πωλούνται τα ασημικά της ομάδας, όταν το έμψυχο υλικό κάθε χρόνο αποδυναμώνεται, όταν η αήτητη ομάδα του ντάμπλ είναι σήμερα ομάδα ζόμπι 35αρηδών, όταν τερματίζω 30 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο και όταν είμαι σχεδόν ανύπαρκτος στην Ευρώπη. Τότε όχι απλά θέλω, έχω την απαίτηση να ξέρω τι συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης.
ΚΩΣΤΑΣ2019

⁨""George Apostolidis⁩
Μπήκα εχθές στο προφίλ του Γιώργη στο ισταγκραμ το τι βρισιδη τον ρίχνουν αυτόν και το Ιβάν δεν περιγράφεται η μαγκιά του πληκτρολόγιο έχει κάνει κάτι παοκαρεσ να ξεφύγουν επικυνδηνα... κόψτε τις βλακιεσ γιατί μετά δεν θα μαζεύεται και προσβάλλεται και εμάς τους υπόλοιπους ρε παπαρεσ""

Αυτά από εναν συνοπαδό στο viber του RADIO PRIMO

Σημ. Οι περικεφαλαίες επιστρέφονται στη σωστή θέση
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το σύνθημα για κράξιμο ξεκίνησαν από τα σοσιαλ του ΠΑΟΚ στο φειςμπουκ. Κατι σοσιαλ του στυλ Ποντιακή Οπτασία κτλ. Εδώ μέχρι και σοβαρές σελίδες στο φέις που ασχολούνται με το μπασκετ του ΠΑΟΚ ρετρο και έτσι γράψανε γιατί δεν έδωσε ο Σαββιδης τα 500 στο μπασκετ που υποσχέθηκε. Έχει πέσει μαζικό ντου που ξεκίνησε από το φειςμπουκ σε σελίδες του ΠΑΟΚ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

"Δυστυχώς η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ δεν διώκεται ποινικά".
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κυκλοφορούν ραδιοφωνατζηδες, στημένοι ακροατές που βγαίνουν στο ράδιο καθημερινά και προφίλ που ανήκουν στ λεγόμενα payroll του Μαριδά@κη με στόχο να πλήξουν την ομαδα μας.
Προσωπικά γνώρισαν κάποιον τεχνίτη σε συνεργειο επισκευών αυτοκινητου που τον παίρνει ο φαλακροκορακας για να τα χώνει.
Οπότε μην μασάτε κ μην ρωτάτε πράγματα που δεν αφορούν τους οπαδούς, όπως πχ που περνά τη μέρα του ο Ιβάν.
Ο Ιβάν λογοδοτεί για τη διοίκηση και όχι σε ποια κρεββατοκαμαρα κοιμάται.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

johnpet έγραψε:Θα μας πει κανένας γιατί ο μεγαλομέτοχος δεν έρχεται στην Έλλαδα?
Γιατι Ελλαδα ειναι μεχρι την Λαμια, απο εκει και πανω ειναι Βουλγαρια. :nairepaok:
ΚΩΣΤΑΣ2019

GEOL έγραψε:"Δυστυχώς η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ δεν διώκεται ποινικά".
ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ με περικεφαλαία
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

johnpet έγραψε:Όταν ρωτάω που είναι ο Σαββίδης και πότε θα έρθει, εκφράζω έναν προβληματισμό όσον αφορά την απουσία του, την εμπλοκή του με την ομάδα, τις προθέσεις του, τις δυνατότητές του. Επίσης δεν μου αρέσει η διαρκής παραπληροφόρηση από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό. Τώρα αν εσείς όλοι με τις εξυπνακίστικες απαντήσεις του τύπου "ετσι γουστάρει", "δεν γουστάρει Ελλάδα φίλε" κλπ θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, τότε πραγματικά εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ένα πράγμα σας λέω, έχω ζήσει πολλές διοικήσεις από το '70 και πολλούς προέδρους, καλούς και κακούς. Πολλοί ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και κάποιοι την έριξαν, κανένας όμως δεν είναι υπεράνω κριτικής και κυρίως υπεράνω της ομάδας. Όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια σχεδον, είναι εξαφανισμένος από την χώρα, όταν πωλούνται προπονητές, όταν πωλούνται τα ασημικά της ομάδας, όταν το έμψυχο υλικό κάθε χρόνο αποδυναμώνεται, όταν η αήτητη ομάδα του ντάμπλ είναι σήμερα ομάδα ζόμπι 35αρηδών, όταν τερματίζω 30 βαθμούς πίσω απο τον γαύρο και όταν είμαι σχεδόν ανύπαρκτος στην Ευρώπη. Τότε όχι απλά θέλω, έχω την απαίτηση να ξέρω τι συμβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης.
Θες να πάμε μία βόλτα από την Τούμπα στο επόμενο ματς για να ρωτήσεις που είναι? Θα έχει πολλούς εκεί που θα είναι πρόθυμοι να σου απαντήσουν...
ΚΩΣΤΑΣ2019

johnpet έγραψε:Όταν ρωτάω που είναι ο Σαββίδης και πότε θα έρθει, εκφράζω έναν προβληματισμό όσον αφορά την απουσία του, την εμπλοκή του με την ομάδα, τις προθέσεις του, τις δυνατότητές του. Επίσης δεν μου αρέσει η διαρκής παραπληροφόρηση από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό. Τώρα αν εσείς όλοι με τις εξυπνακίστικες απαντήσεις του τύπου "ετσι γουστάρει", "δεν γουστάρει Ελλάδα φίλε" κλπ θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι όλα λειτουργούν καλά και ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, τότε πραγματικά εγω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Το 70 ηταν αναγκαία η φυσική παρουσία του ηγέτη.
Τώρα εχουμε 2021.
Εναν άλλον κόσμο, πλέον, σε σχέση με την δεκαετία του 70.
Σημ. Ποια παραπληροφόρηση ή πληροφορίες και μάλιστα διαρκώς, άκουσες-διάβασες από πλευράς ομάδας για το θέμα αυτό ??
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Guitarman έγραψε:
Θες να πάμε μία βόλτα από την Τούμπα στο επόμενο ματς για να ρωτήσεις που είναι? Θα έχει πολλούς εκεί που θα είναι πρόθυμοι να σου απαντήσουν...
Είπε ο τζον ο κατοικίδιος …

Α ρε αδερφέ γκιταρ … καθεσε και απαντάς σε κάποιον που λέει ότι παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ από το 70 και λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι παρατημένος στα χρόνια Σαββιδη … ούτε το παραμυθάκι δεν ξέρουν καλά να πουν … που θα πάει θα μάθουν σιγά σιγά να το λένε σωστά

Από εμένα μάθημα πάντως δεν έχει …

Συνεχα κατοικίδιε …

Υπος.
Που σε κατοικίδιε, εσυ μεγάλε οπαδε του ΠΑΟΚ … το 0,003% του αξονικού τομογράφου που θ παραγγείλει ο προεδρακος μας μεταξύ άλλων φθηνών μηχανημάτων για το ιατρικό τμήμα της α ομάδας, τα βάζεις εσυ με αντίτιμο τα διαρκείας πέντε ετών ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έφυγε, έφυγε, έφυγε τον (την) έχω χάσει
και γυρνώ, και ρωτώ
και τους δρόμους έχω πιάσει

[youtube]p7HmSt-H4LY[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”