Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Τα πιασαμε τα λεφτα μας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Το πρβλημα ειναι πως του χρόνου αν ερθει ενας αξιοπρεπης χαφ και επανελθει και ο Αουγκουστο, δεν θα ξαναδουμε Εσιτι, περα απο τα ματς του κυοελα και τα αδιάφορα του πρωταθληματος...
Και στο τελος θα μας μεινει εδω στα αζητητα μεχρι τα 29 του .
Δεν πρόκειται να ανεβασει αξια γτ το ποδοσφαιρο τον εχει ξεπερασει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρβλημα ειναι πως του χρόνου αν ερθει ενας αξιοπρεπης χαφ και επανελθει και ο Αουγκουστο, δεν θα ξαναδουμε Εσιτι, περα απο τα ματς του κυοελα και τα αδιάφορα του πρωταθληματος...
Και στο τελος θα μας μεινει εδω στα αζητητα μεχρι τα 29 του .
Δεν πρόκειται να ανεβασει αξια γτ το ποδοσφαιρο τον εχει ξεπερασει...
Αυτό ισχύει κάναμε πρόταση κλειστό 3ετές στον Mauricio 600χιλ με μπόνους συμμετοχών να φτάνει κανα 800χιλ αλλά να ανανεώσει είναι 5% απλά είναι χρονοβόρο μέχρι να φύγει σε ημέρες!
Ο δε Vieirinha ακούγεται από παντου΄ζητούσε 1.2 χαρτιά για 3ετες ακατέβατα και εμείς κάναμε πόταση 650χιλ με μπόνους να φτάνει κανα 800άριΧιλ αλλά βλέπω 50-50% να μείνει λόγω ηλικίας εκτός αν βρει κανά συμβόλαιο σε πετροδόλαρα Αραβίες κανα 1-2χρόνια και την κάνει!
Ο δε Vieirinha ακούγεται από παντου΄ζητούσε 1.2 χαρτιά για 3ετες ακατέβατα και εμείς κάναμε πόταση 650χιλ με μπόνους να φτάνει κανα 800άριΧιλ αλλά βλέπω 50-50% να μείνει λόγω ηλικίας εκτός αν βρει κανά συμβόλαιο σε πετροδόλαρα Αραβίες κανα 1-2χρόνια και την κάνει!
3ετες στον 32χρονο Μαουρισιο?
Δεν παμε καλα τελικα...
Οχι ffp κανονικο ban μας χρειαζεται για να ξυονησουμε!
Ακου 3ετες στον Μαουρισιο...
εν ετει δλδ 2023 να παιζει στο κεντρο ο 35χρονος Μαουρισιο πασες με τον τερματα μας επι 90 λεπτα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Δεν παμε καλα τελικα...
εν ετει δλδ 2023 να παιζει στο κεντρο ο 35χρονος Μαουρισιο πασες με τον τερματα μας επι 90 λεπτα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
- sourmenetes
- Moderator
Έχεις μειλGoMaRoS έγραψε:Βλεπω και η Νάπολι δείχνει ενδιαφέρον για Γιαννούλη. Αυτός θα φύγει λογικά με 5+, γράφτηκε και για Λημνιό για Τορίνο αλλά σήμερα είδα κάπου έγραφε για Γερμανία με 5εκ. Αν γίνουν αυτές οι δύο πωλήσεις θα λύσουν τα χέρια του τδ, βέβαια θα ακολουθήσουν και αλλες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν γίνει κανένα θαύμα και περάσουμε τον 1ο γύρο με το 1 ματς που εξαρτάται η παραμονή Ferreira ίσως τον χρησιμοποιήσει αν έρθει άλλος προπονητής με άλλα θέλω ίσως ισχύει αυτό που λες θα μείνει μεχρι τα 29 είναι 25-26 στα αζήτητα και δώσαμε πέρυσι 3,5χαρτιά στην Genk.
'Ετσι να τον πουλήσεις χάνεις τουλάχιστον τα 3/4 ανάθεμα αν έδιναν 600χιλ να τον πάρουν Τουρκίες κτλπ σαν πέρυσι που δώσαμε τον Henrique. Θα πρέπει να αναστηθεί αν περάσουμε 1ο γύρω με εμφανήσεις του η 2ο αν περάσουμε με το καλό ειδάλλως 'γιοκ'.
'Ετσι να τον πουλήσεις χάνεις τουλάχιστον τα 3/4 ανάθεμα αν έδιναν 600χιλ να τον πάρουν Τουρκίες κτλπ σαν πέρυσι που δώσαμε τον Henrique. Θα πρέπει να αναστηθεί αν περάσουμε 1ο γύρω με εμφανήσεις του η 2ο αν περάσουμε με το καλό ειδάλλως 'γιοκ'.
Το ιδανικό σενάριο λέωDarkm4n έγραψε:laska4 έγραψε:Νομίζω αν δώσουμε Γιαννούλη με 8 και Λημνιό με 5-6 είμαστε καλά ... και θα κινηθούμε πολύ πιο άνετα στη συνέχεια... επίσης ακούστηκε για πρόταση μιχαι από Γερμανία![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλά έβαλες είπαμτο ξεφτύλισες αν δώσουμε καμια 4-αρα χαρτιά τον Γιαννούλη κ τον Λημνιό κανα 1,5-2 πάλι θα λέμε κ ευχαριστώ!
Το θεωρώ μεγάλη αρβύλα το ότι μπορεί ο αρχηγός να αξιώνει και αυτός κλειστό τριετές στην ηλικία του. Για το ποσό δεν το συζητώ καν. Δεν έχει καμία λογική κάτι τέτοιο.
- sourmenetes
- Moderator
Αν έκανε 2ετες θα έλεγες 2ετες στο Μαουριτσιο;;;Gospi έγραψε:3ετες στον 32χρονο Μαουρισιο?
Δεν παμε καλα τελικα...
Αν έκανε 1ετες θα έλεγες καλά για ένα χρόνο θα μείνει;; και το Γενάρη μπορεί να φύγει ελεύθερος...
Όταν από το 1,2+ πας στα 500-700 δεν πρέπει κάπως να τον δελεασεις, εφόσον τον θέλεις, τον παίκτη.
Ο μαου δεν είναι ούτε του πεταματου ούτε για 1,2+.
Ειναι για εκεί 500-700.
Ας βγάλει τη φετινή προετοιμασία και θα τον δούμε. Επίσης τα 32 χρόνια δεν είναι υπεργηρικα.
Ναι δεν είναι παιδί αλλά εύκολα δε θα βρεις χαφ με 500 χιλιάρικα. Θα πάρεις μια βελτιωμένη έκδοση του κατσε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ρε παιδιά το τριετές για Μαουρίσιο που το ακούσατε;
Για διετές είναι η πρόταση που ακούω εγώ.
Για διετές είναι η πρόταση που ακούω εγώ.
Οι ηλικιες των παιχτων επηρεαζουν αναλογα με τα χαρακτηριστικα τους. Ο Μαουρισιο ειναι απο τους χειροτερους και πιο τεμπεληδες αθλητες του ροστερ. Αυτο το ξερω επιβεβαιωμενα απο μεσα απο την ομαδα, απο τον πρώτο καιρο που ηρθε. Εξαλλου και σαν στυλ ειναι πιο αδυναμος παιχτης και αργος. Υπαρχουν 32χρονοι π ειναι ταυροι και 32 που θυμιζουν παλαιμαχο
Εγω ειμαι 36 και ειμαι σε καλυτερη κατάσταση απο τον Μαουρισιο.
Μαλιστα προερχεται και απο χιαστο και δεν θεωρω οτι θα επανελθει ποτε στα προ του τραυματισμου του επιπεδα.
Οσο για το οτι και 2ετες να του καναν παλι θα γκρινιαζα να σου πω το εξης. Εγω δεν τον θελω στην ομαδα ουτε με 100χιλιαδες. Καλυτερα να δω τον Μπαλογιαννη και τον Τσιγγαρα.
Αλλα το ότι του προσφερουν 3ετες ειναι ενδεικτικο του ποσο αμπαλοι ειναι στην ομαδα και ποσο φοβικοι αναφορικα με το αν μπορούν να τον αντικαταστησουν. Εμενα αυτό με τρομαζει. Οχι ο Μαουρισιο σαν Μαουρισιο αλλα η ανυπαρξια μας σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου.
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να βρουμε καλυτερο του νεοτερο και με συμβολαιο 500.000? Επειδη μονιμα πεταμε λεφτα και ακριβοπληρωνουμε τις μετριοτητες?
Μια χαρα παιχτες εχει αν θελεις να ψαξεις, αλλα δεν θελει κανεις! Ειπαμε, δημοσιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Και στην τελικη ας φερουν εναν νεοτερο και καλυτερο με 1 μυριο τον χρονο. Ας παρει περισσοτερα ας φέρει και περισσότερα με την προσφορα του.
Εγω ειμαι 36 και ειμαι σε καλυτερη κατάσταση απο τον Μαουρισιο.
Μαλιστα προερχεται και απο χιαστο και δεν θεωρω οτι θα επανελθει ποτε στα προ του τραυματισμου του επιπεδα.
Οσο για το οτι και 2ετες να του καναν παλι θα γκρινιαζα να σου πω το εξης. Εγω δεν τον θελω στην ομαδα ουτε με 100χιλιαδες. Καλυτερα να δω τον Μπαλογιαννη και τον Τσιγγαρα.
Αλλα το ότι του προσφερουν 3ετες ειναι ενδεικτικο του ποσο αμπαλοι ειναι στην ομαδα και ποσο φοβικοι αναφορικα με το αν μπορούν να τον αντικαταστησουν. Εμενα αυτό με τρομαζει. Οχι ο Μαουρισιο σαν Μαουρισιο αλλα η ανυπαρξια μας σε επιπεδο μεταγραφικου σχεδιασμου.
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι δυσκολο να βρουμε καλυτερο του νεοτερο και με συμβολαιο 500.000? Επειδη μονιμα πεταμε λεφτα και ακριβοπληρωνουμε τις μετριοτητες?
Μια χαρα παιχτες εχει αν θελεις να ψαξεις, αλλα δεν θελει κανεις! Ειπαμε, δημοσιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Και στην τελικη ας φερουν εναν νεοτερο και καλυτερο με 1 μυριο τον χρονο. Ας παρει περισσοτερα ας φέρει και περισσότερα με την προσφορα του.
2ετές και 600χιλ δεν ανανέωνε ούτε ο Λάμπρου χαχα θα συμφωνούσε. 31-32 είναι ο Mauricio άρα θα μου φαίνεται λογικό το 3ετές μετά που θα βρει στα 35του ομάδα ούτε τα Γιάννενα θα τον πέρναν!
*Στο ράδιο το είπαν τώρα τι ισχύει και το ίδιο το άκουσα και από 1 φίλο θεσσαλονίκη που είπε και εδώ το παιδί για 600χιλ μέχρι 800με τα μπόνους αυτό λένε και στα ράδιο ΠΑΟΚτσίδικα και μη.
Τώρα ότι λένε σχολιάζουμε εμείς ακούμε και τα γράφουμε στο παρεάκι εδώ ο καθένα εγώ πιστεύω πως από όταν επιστρέψουν μεθάυριο για προετοιμασία τότε θα θα ξεκαθαρίσουν τι/πως γιατί τώρα αρδολογίες γράφουν+λένε!
*Στο ράδιο το είπαν τώρα τι ισχύει και το ίδιο το άκουσα και από 1 φίλο θεσσαλονίκη που είπε και εδώ το παιδί για 600χιλ μέχρι 800με τα μπόνους αυτό λένε και στα ράδιο ΠΑΟΚτσίδικα και μη.
Τώρα ότι λένε σχολιάζουμε εμείς ακούμε και τα γράφουμε στο παρεάκι εδώ ο καθένα εγώ πιστεύω πως από όταν επιστρέψουν μεθάυριο για προετοιμασία τότε θα θα ξεκαθαρίσουν τι/πως γιατί τώρα αρδολογίες γράφουν+λένε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 28 Ιούλ 2020, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Darkm4n έγραψε:2ετές και 600χιλ δεν ανανέωνε ούτε ο Λάμπρου. 31 είναι
Στο ράδιο το είπαν τώρα τι ισχύει και το ίδιο το άκουσα και από 1 φίλο θεσσαλονίκη που είπε και εδώ το παιδί για 600χιλ μεχρι 800με τα μπόνους αυτό λένε και στα ράδιο ΠΑΟΚτσίδικα και μη.
Συμφωνώ σε όλα και επιβεβαιώνω αλλά όχι για τριετές,
για διετές άκουσα. Άντε να δούμε τι γίνεται.
Πάντως φέρεται να μην την αποδέχεται την πρόταση.
Ναι δεν ανανεωνε ουτε ο Λαμπρου με 600 και θα φυγει απο μας και θα καταληξει σε κανα ρουλη με βαρια 150 χιλιαρικα να δηλωνει ευτυχισμενος!Darkm4n έγραψε:2ετές και 600χιλ δεν ανανέωνε ούτε ο Λάμπρου χαχα θα συμφωνούσε. 31-32 είναι ο Mauricio άρα θα μου φαίνεται λογικό το 3ετές μετά που θα βρει στα 35του ομάδα ούτε τα Γιάννενα θα τον πέρναν!
Transfer-Bombe beim
@skrapid
! Kapitän #Schwab verlässt den Rekordmeister und wechselt zu #PAOK nach Griechenland!
Mehr Infos in Kürze ...
Εκλεισε ο αυστριακος,
https://m.sport.oe24.at/fussball/fussba ... /439637575
@skrapid
! Kapitän #Schwab verlässt den Rekordmeister und wechselt zu #PAOK nach Griechenland!
Mehr Infos in Kürze ...
Εκλεισε ο αυστριακος,
https://m.sport.oe24.at/fussball/fussba ... /439637575
- painkiller4