Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Περιμένουμε αντίδραση και από ποιους? Τα ξεφτέρια που έδωσαν δικαιώματα για μια αγοραπωλησία του κώλου. Μην πω τίποτα και για τους δικηγόρους που χρησιμοποιούν, γιατί δεν μου φταίνε οι άνθρωποι που όντας άσχετοι, κονομάνε
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και
Argaliad έγραψε:Ελπίζω να ισχυει το η σιωπή είναι χρυσός
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Η εμπειρία σου τι σου λέει;
Μάλιστα
Ε αφού έχει δίκιο ας το κάνουμε.οι μετοχές στον ας τώρα να γυρίσουμε στην κανονικοτητα
Ε αφού έχει δίκιο ας το κάνουμε.οι μετοχές στον ας τώρα να γυρίσουμε στην κανονικοτητα
Να μας πει και κατι η ΠΑΕ ομως ρε Τόλη γιατί το Γκαγκατσοπαιδι εχθές δεν.
- episimos73
Μήπως το Γκαγκατσοπαίδι είναι η ΠΑΕ τελικά, σε μεγάλο ποσοστό εννοώ. Ποιους άλλους έχουμε;obanebane έγραψε:Να μας πει και κατι η ΠΑΕ ομως ρε Τόλη γιατί το Γκαγκατσοπαιδι εχθές δεν.
obanebane έγραψε:Να μας πει και κατι η ΠΑΕ ομως ρε Τόλη γιατί το Γκαγκατσοπαιδι εχθές δεν.
γιατι δεν?
μια χαρα τα ειπε
τι στελεχη εχουν οι αλλοι δηλαδη?
απλα αυτοι βαρανε τα νταουλια πως διαολο το ειπε ο αλ6
- navigator11
Κατανοητό. Για τη δική μου οπτική είναι αστείο κάτι τέτοιο, βέβαια. Ειδικά τη στιγμή, που πρόπερσι ουρλιάζανε οι δικοί μας και μετά το παιχνίδι με γαυρο αυθεντικό και με το χαρτόγαυρο. Υπήρχαν και τηλεοπτικά πλάνα μάλιστα, βάσει των οποίων μια χαρά φαινόταν ότι και θέατρο είχε κάνει ο όσκαρ γκαρσία και βίντεο με τον κομπίνη μέσα από το εσωτερικό των αποδυτηρίων που τον έδειχνε να σφυρίζει για να βγούνε εξώ οι ομάδες και δηλώσεις on camera του Κονέ ότι τους είχε πει το βρωμοκόρακο πως θα τους ανακοίνωνε στο χορτάρι για το αν θα συνεχιστεί ή όχι ο αγώνας κι ότι οι ψευτοτρομοκρατημένες αρνήθηκαν να βγούνε αν δεν ήξεραν εκ των προτέρων την απόφασή του. Δεν είδα, πέρα από τον ... "δολοφόνο" Σαββίδη βάσει μιας φωτογραφίας, τα όποια ντοκουμέντα προς επίρρωση όσων υποστήριζε ο ΠΑΟΚ τότε, να επηρέασαν στο ελάχιστο τους τακτικούς δικαστές. Δεν ξέρω αν διαφωνείς κάπου.JohnDag έγραψε:Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω, με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται, ειναι οτι σε νομικό επίπεδο παίζεται πάντα και ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
Μπορεί ο δικηγόρος στο οποιον θα απευθυνθείς για να σου λύσει ένα θέμα να μην το παραδεχθεί ποτέ αυτό όμως ισχύει.
Έχουμε λοιπόν καταδίκη για ένα συγκεκριμένο αδίκημα.
Την πρώτη μέρα η πρόταση της κατηγορούσας αρχής είναι η επαχθεστερη που υπάρχει.
Η γραμμή μας ως υπεράσπιση είναι ότι είμαστε αθώοι. Το διαλαλουμε παντού και δηλώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιωθούμε.
Την επόμενη μέρα η κατηγορούσα αρχή για το ίδιο αδίκημα επανέρχεται και προτείνει μια ευνοϊκότερη ποινή. Έχουμε αλλαγή δεδομένων. Δεν αρκεί ότι αρνηθήκαμε τις κατηγορίες χθες. Πρέπει να δηλώσουμε και πάλι ευθαρσώς ότι παρότι η ποινή είναι ευνοϊκότερη για μας πάλι δεν αλλάζει κάτι, πάλι είμαστε αθώοι και όλο αυτό μας φαντάζει ως στάχτη στα μάτια.
Το ότι περνάει η μέρα στη σιωπή και δεν λες τίποτα δεν είναι καλό σε επίπεδο εντυπώσεων. Και δυστυχώς οι εντυπώσεις παίζουν ρόλο ακόμα και στα δικαστήρια.
Δε νομίζω ότι μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά αυτό που λέω.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένας δεν λέει αυτό.
Ακόμα και πραγματικά ένοχοι να είμαστε, στα τέτοια μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι ξαφνικά ο ΠΑΟΚ σε 3 χρόνια θα χάσει 2 πρωταθλήματα με αφαιρέσεις βαθμών. Πότε δεν έγινε ξανά αυτό κι ούτε θα ξαναγίνει παρόλα τα όργια που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρονιά.
Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θέλω να τους δώσω το παραμικρό ψυχολογικο πλεονέκτημα. Χαρές από αυτά τα μουνιά δεν θέλω.
Αν είναι να πέσεις, πέσε σαν ΠΑΟΚ.
Σαν λαός και σαν νοοτροπία δεν τους βλέπεις καν έτσι κι αλλιώς.
Δεν γουστάρω χαρές από αυτούς τους πουλημένους, απλά είναι τα πράγματα.
Ακόμα και πραγματικά ένοχοι να είμαστε, στα τέτοια μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι ξαφνικά ο ΠΑΟΚ σε 3 χρόνια θα χάσει 2 πρωταθλήματα με αφαιρέσεις βαθμών. Πότε δεν έγινε ξανά αυτό κι ούτε θα ξαναγίνει παρόλα τα όργια που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρονιά.
Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θέλω να τους δώσω το παραμικρό ψυχολογικο πλεονέκτημα. Χαρές από αυτά τα μουνιά δεν θέλω.
Αν είναι να πέσεις, πέσε σαν ΠΑΟΚ.
Σαν λαός και σαν νοοτροπία δεν τους βλέπεις καν έτσι κι αλλιώς.
Δεν γουστάρω χαρές από αυτούς τους πουλημένους, απλά είναι τα πράγματα.
Την ανακοίνωση ή δεν την διαβάσατε ή δεν την καταλάβατε.
Τι δεν λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ που θέλετε να ακούσετε;
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δεν λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ που θέλετε να ακούσετε;
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navi, ας συμφωνήσουμε ότι έχουμε διαφορετική οπτική στο συγκεκριμένο θέμα κι ας πάμε παρακάτω.
Πάντως κατανοώ την οπτική σου.
Δεν χρειάζεται να πλατειαζουμε άλλο στο συγκεκριμένο θέμα.
Πάντως κατανοώ την οπτική σου.
Δεν χρειάζεται να πλατειαζουμε άλλο στο συγκεκριμένο θέμα.
Δεν νομίζω ότι το να βγάζει η ΠΑΕ ανακοινώσεις κάθε 5 λεπτά σαν τον Κούγια η τα κλαμένα μουνιά από τον Πειραιά έχει κανένα νόημα. Πιστεύω οι ανακοινώσεις και κινήσεις που έπρεπε να γίνουν σ αυτό το στάδιο έγιναν. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Συνολικά θα κριθεί η ΠΑΕ στο τέλος.obanebane έγραψε:Να μας πει και κατι η ΠΑΕ ομως ρε Τόλη γιατί το Γκαγκατσοπαιδι εχθές δεν.
Εμένα από χθες το γεγονός ότι νιώθω ότι ξέρω ποιο πολλά πράγματα για τον αντίπαλο μας γαύρο από ότι ο Γκαγκατσης μου λέει ότι η σιωπή είναι ότι έχουν έρθει προ εκπλήξεως και ότι βαρουσαμε τον ύπνο του δικαίου επειδή πάλι κανεις δεν τους ζύγισε σωστά. Πιστεύω ότι το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ κοιματε και ο Ιβάν πάλι πιάστηκε εκτεθειμένος όχι στο ότι είμαστε ενοχοι αλλά στο ότι στην Ελλάδα δεν αρκεί να είσαι καλός νομικός και να λες δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα αλλά να ζυγίζεις πρόσωπα και να προλαμβάνεις πράγματα πριν γίνουν. Ο γαύρος έχει διαβάσει απ έξω τον ΗΓΕΜΟΝΑ του Μακιαβέλι και δρα σαν να βλέπω Borgias και εμείς ζούμε στο κόσμο του Πίτερ Παν. Αυτό λέει η εμπειρία μου αλλά θέλω να είμαι ψεύτης
ρε μανια με την ανακοινωση
τι θα γινει αν βγει ανακοινωση ρε μαγκες?
εδω καιγεται ο κοσμος και η παε αφαντη
ολοι μα ολοι πλην της παε με αυτο ασχολουναι
βουλη ομαδες μμε οπαδοι κια η παε απων
τι θα γινει αν βγει ανακοινωση ρε μαγκες?
εδω καιγεται ο κοσμος και η παε αφαντη
ολοι μα ολοι πλην της παε με αυτο ασχολουναι
βουλη ομαδες μμε οπαδοι κια η παε απων
αψογοςArgaliad έγραψε:Εμένα από χθες το γεγονός ότι νιώθω ότι ξέρω ποιο πολλά πράγματα για τον αντίπαλο μας γαύρο από ότι ο Γκαγκατσης μου λέει ότι η σιωπή είναι ότι έχουν έρθει προ εκπλήξεως και ότι βαρουσαμε τον ύπνο του δικαίου επειδή πάλι κανεις δεν τους ζύγισε σωστά. Πιστεύω ότι το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ κοιματε και ο Ιβάν πάλι πιάστηκε εκτεθειμένος όχι στο ότι είμαστε ενοχοι αλλά στο ότι στην Ελλάδα δεν αρκεί να είσαι καλός νομικός και να λες δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα αλλά να ζυγίζεις πρόσωπα και να προλαμβάνεις πράγματα πριν γίνουν. Ο γαύρος έχει διαβάσει απ έξω τον ΗΓΕΜΟΝΑ του Μακιαβέλι και δρα σαν να βλέπω Borgias και εμείς ζούμε στο κόσμο του Πίτερ Παν. Αυτό λέει η εμπειρία μου αλλά θέλω να είμαι ψεύτης