Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Μεταξυ της υπερασπισης ενος παικτη μας και την ισοπεδωση ενος αλλου, που υπηρξε και αυτος παικτης μας, ο οποιος εμφανιζεται ως ενα μειγμα Ανδραλα-Ζησοπουλου,υπαρχει διαφορα...

Σε αυτό έχεις δίκιο,αν το πιστεύει όμως καλώς το γράφει.
Όπως καλώς διαφωνούν όσοι δε το πιστεύουν.
Δεν υπάρχει καμία τεράστια διαφορά αξίας ανάμεσα τους ώστε να εκτίθεται η μια από τις δύο πλευρές.
Εγώ ας πούμε (να το ξαναγραψω) εχω δει τον Καντουρι να παίζει καλύτερη μπάλα από τον Ολιβειρα,αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ τον Πορτογάλο καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Με αυτά που διαβάζω και με αυτά που ακούω το θέμα είναι να περάσουμε την Slovan να μπούμε ομίλους μη γίναι καμιά πατάτα μετά τις καλές μας εμφανίσεις με Ajax και την αδικία και να βασιστούμε εκεί και όχι στο ερχόμενο ματς.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
"Ότι-έγινε-ΕΓΙΝΕ'. Προχωράμε..!
:arrow:
Έτσι με αυτά που διαβάζω και ακούω ράδιο κτλπ πιστεύω πως θα πάρουμε Arana/Holtby/Choupo-Moting αν μπούμε ομίλους και πατήσουμε και τον Παναιτωλικό Σάββατο ή Κυριακή που λένε θα το αλλάξουν.
:arrow:
Μακάρι να έρθουν οι συγκεκριμένοι γιατί πολύ ακούγονται και αναφέρθηκαν και εδώ σε μεγάλο βαθμό από φίλους ΠΑΟΚτσήδες.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Συμφωνώ για δανεικούς. Είναι κινήσεις χωρίς ρίσκο, με την προϋποθεση βεβαια να έχουν και λογική ρήτρα αγοράς...[/quote]
Το ρισκο ειναι το κινητρο που "εχουν ή οχι"...
Εκει το παιζεις και λες μακαρι να γουσταρει...
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Διαβαζω απο αδερφους περι ταχυτητας ορισμενων παικτων μας... δεν θα συμφωνησω ή διαφωνισω μονο θα κανω μια ερωτηση...
Με το χερι στην καρδια, ποιος δεν θα ηθελε τον Γκαρσια σημερα στην ομαδα????
Με λιγα λογια να ξερουν μπαλα θελουμε και οχι τον Γιουσειν Μπολτ... εννοειται πως οσο πιο γρηγορους εχουμε τοσο καλυτερα, αλλα το τοπι πρεπει και να το μιλας, οχι να το κυνηγας μονο...
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Μεταξυ της υπερασπισης ενος παικτη μας και την ισοπεδωση ενος αλλου, που υπηρξε και αυτος παικτης μας, ο οποιος εμφανιζεται ως ενα μειγμα Ανδραλα-Ζησοπουλου,υπαρχει διαφορα...

Σε αυτό έχεις δίκιο,αν το πιστεύει όμως καλώς το γράφει.
Όπως καλώς διαφωνούν όσοι δε το πιστεύουν.
Δεν υπάρχει καμία τεράστια διαφορά αξίας ανάμεσα τους ώστε να εκτίθεται η μια από τις δύο πλευρές.
Εγώ ας πούμε (να το ξαναγραψω) εχω δει τον Καντουρι να παίζει καλύτερη μπάλα από τον Ολιβειρα,αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ τον Πορτογάλο καλύτερο.
Ποσο αλλαξες ρε ΠΑΟΚΑΡΑ... απο ανδραλοζησοπουλους φτασαμε να λεμε για καντουρηδες και ολιβειρες...
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

ioanmits έγραψε:
pk77 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Στο arena πριν λίγη ώρα (τσορμπατζογλου??) είπαν πως είμαστε κοντά σε 2 παίχτες ο ένας φορ μεγάλης αξίας και μέχρι αύριο θα διαρευσουν ονόματα.. οποίος θέλει τους πιστεύει :)

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Τσορμπατζόγλου έχει το πιο μετριοπαθές προφίλ απο τους δημοσιογράφους μας ( χαρα της πεθεράς νομίζω τον αποκαλεί ο κουμπαρος ο Κόλκας) και απο όσο θυμάμαι δεν δημοσιεύει εύκολα μεταγραφικούς παπάδες για να πει μετά το έγραψα ( άπειρα παραδειγμα απο άλλους).
Μακάρι να ισχύει η πληροφορία
Μόνο αν δείτε κανένα αεροπλάνο ή καμιά βόμβα σε post του Γιωργάκη στο instagram, θα είμασυτε κοντά σε μεταγραφή...
Κι αν τον παρει το ματι μας να φυτευει κανενα πυργο του αϊφελ διπλα στον λευκο???? :lol:
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

giapas έγραψε:Σταδιακά να γίνει η μετάβαση , εγώ δεν είπα να τον βάλεις βασικό με Άγιαξ. Αλλά ο άλλος δεν έχει δει καν αποστολή , δε βλέπω κάτι σταδιακό.

Στη 4αδα αγώνων που έρχεται σε 12 μέρες θα παίξει ο Μάτος 4 90λεπτα ; Ή θα μπει ο άλλος ξαφνικά από τη κερκίδα στην ενδεκάδα; Δε το λες κι ενθαρρυντικό.
Δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιξει ο Ματος στην αρχη της σεζον 4 σερι ματς... ειναι ομως τραγικο να μην του δινουμε τις απαραιτητες ανασες στην διαρκεια της σεζον... καταλαβαινω την ανησυχια σου και συμφωνω αλλα οχι στο timing,οτι ειναι προβλημα αυτη τη στιγμη... μονο κανενας τραυμ...(μπα που να φαω τη γλωσσα μου)...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Hermann έγραψε:Τον περνάει σαν σταματημένο; Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως βγάλαμε τον Ολιβέιρα αργό.
Χαχα εγω λεω να τους βαλουμε φαναρι φαναρι κοντρα
Οτι ναναι πραγματικά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή παίρνουμε αριστερό μπακ και όχι χάφ,Τρίτη Πέμπτη Σάββατο παίρνουμε χάφ και όχι αριστερό μπακ...
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

γνωμη μου second striker και οκταρι μονο αν φυγει καντουρι η μισιτς και παικταρα να παρεις με τις επιστροφες θα αρχισουν να μενουν αρκετοι εκτος 18αδας καπως εττσι κανεις σκατα τα αποδυτηρια αν φυγει μαου ιανουαριο τοτε ναι σκαστα και παρε βασικουρα εκει
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Τελευταια στιγμη θα ανακοινωσουμε τα μπαμ τσατ πουτ ωστε να μην εχουν χρονο να αντιδρασουν οι χοντροκωλες του πειραιους.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Υπαρχει θεμα με το φφπ,οι οποιες κινησεις μετα την εξασφαλιση των ομιλων του ευροπα.Επισης θα γινουν 3 με 4 πωλησεις -αποχωρησεις μεχρι 31_8 ουαρντα ,λαμπρου μουλεν
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Συμφωνα με το transfermarkt (https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2019), για τη σεζον 19/20 ειμαστε -4.5εκατομμυρια. Για τη σεζον 18/19 ειμασταν +1.7. Ολα αυτα στις μεταγραφες. Δεν ξερω ποσο επηρρεαζουν τα συμβολαια, αλλα εχουμε ξεφορτωθει καποια μεγαλα συμβολαια (πχ πριγιο, χατσεριδη και καποσους που πηγαινοερχοταν δανεικοι). Γενικα δε φαινεται να εχουμε ξεφυγει με το ffp.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace.79.gr έγραψε:Υπαρχει θεμα με το φφπ,οι οποιες κινησεις μετα την εξασφαλιση των ομιλων του ευροπα.Επισης θα γινουν 3 με 4 πωλησεις -αποχωρησεις μεχρι 31_8 ουαρντα ,λαμπρου μουλεν
Απο που προκυπτει αυτο;;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

:D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”