Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
οπως το ειπες,προπαγανδα αθηναιων που τα χαφουν και οι δικοι μας εδω περα. Ελεος
o Gudelj είναι ποιο πολύ στα θέλω του Προπονητή μας παρά την προσθήκη Oliveira.
ο δε Vukcevic επίσης παιχταράς αν έρθουν και οι 2 δεν θέλω κάτι μετά πάμε για κέντρο Ευρωπαικό ανταγωνιστικό και ομίλους μπαίνουμε.
Για επιθετικό θα ήθελα πάντος ένα από πάνω ράφι γκολτζή γιατί αριστερό εξτρέμ θα έρθει και έχουμε ήδη παιχταράδες εκεί τώρα ο Berg που γράψανε εμένα με χαλάει θα ήθελα 1 ποιο μικρό ηλικίας χρόνος υπάρχει για να βρεις.
Άποψή μου πάντα έτσι;
ο δε Vukcevic επίσης παιχταράς αν έρθουν και οι 2 δεν θέλω κάτι μετά πάμε για κέντρο Ευρωπαικό ανταγωνιστικό και ομίλους μπαίνουμε.
Για επιθετικό θα ήθελα πάντος ένα από πάνω ράφι γκολτζή γιατί αριστερό εξτρέμ θα έρθει και έχουμε ήδη παιχταράδες εκεί τώρα ο Berg που γράψανε εμένα με χαλάει θα ήθελα 1 ποιο μικρό ηλικίας χρόνος υπάρχει για να βρεις.
Άποψή μου πάντα έτσι;
- ΑποστόληςΑ
Το έγκυρο Sportime αναφέρει για αναθέρμανση ενδιαφέροντος για τον παικταρά Κουρμπέλη!
sourmenetes έγραψε:Που ειδαμε εαν αξιζει ο παικτης;;Demir έγραψε:σιγα μην δωσουμε πανω απο 3,5 εκ για τον ολιβειρα.. ουτε τα αξιζει και ουτε πρεπει να τα δωσουμε.. θα φαμε κανενα μπαν απο ουεφα και θα κλαιμε...
Ενα 6μηνο επαιξε με 3 διαφορετικους παρτενερ.
Και ουτε πρεπει κιολας γιατι βρισκεις ευκολα χαφ τετοιου επιπεδου με 3 εκ.
Επισης αυτα με τα μπαν της ουεφα ειναι καινουριο τροπαριο;;;

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το έγκυρο Sportime αναφέρει για αναθέρμανση ενδιαφέροντος για τον παικταρά Κουρμπέλη!

Αποστόλη εμένα προσωπικά αν ερχόταν ο Gudelj η Vukcevic ή και οι 2 δε θα με χαλούσε για αντί Misic(να διακόπταμε το δανεισμό του από την Sporting Lisbon).
- ΑποστόληςΑ
μαλλον δεν διαβαζεις καλα ο χατσεριδι ειναι ελευθερος και παει διναμοΑποστόληςΑ έγραψε:Έρχεται και ο Khacheridi διαβάζω.
τι κουρμπελη ρε πλακα μας κανετε αυτη την περιπτωση προσπαθουσαμε να κλεισουμε τοσο καιρο...για αυτον πειμεναμε
- ΑποστόληςΑ
Έχω χρόνια που τέλειωσα το σχολείο και προφανώς τα ξέχασα τα γράμματα.T16 έγραψε:μαλλον δεν διαβαζεις καλα ο χατσεριδι ειναι ελευθερος και παει διναμοΑποστόληςΑ έγραψε:Έρχεται και ο Khacheridi διαβάζω.
- navigator11
Ναι. Ο Γιώργης για αυτό κατά κύριο λόγο πήγε Ολλανδία. Να προσπαθήσει να το πασάρει με το μαλακό στον Φερέιρα.laska4 έγραψε:τι κουρμπελη ρε πλακα μας κανετε αυτη την περιπτωση προσπαθουσαμε να κλεισουμε τοσο καιρο...για αυτον πειμεναμε

- denyparxeisalio
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα το γράψω αν και οι περισσότεροι θα διαφωνήσουν... Αν ο χατσεριδης είχε κίνητρο θα βλέπαμε άλλο παίχτη! Θυμηθείτε τα πρώτα ματς στην Ευρώπη πέρσι... Ίσως ο αποκλεισμος από το τσλ να τον ξενέρωσε και αν του δινόταν κ φέτος μια ευκαιρία να έδειχνε άλλο εαυτό..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει θεμα με τον Κουρμπελη μην αγχωνεστε! Εκτος των αλλων ο βαζελος τον κοστολογει πανω απο 4 μυρια...

τι? στα ρεπορταζ του αρεως επαιξε ως αντισιωπης...αφουjoshua έγραψε:Δεν υπαρχει θεμα με τον Κουρμπελη μην αγχωνεστε! Εκτος των αλλων ο βαζελος τον κοστολογει πανω απο 4 μυρια...![]()
![]()
Machooooo
Που Σάι ρε φίλε
Για πες κανένα νέο μετά την αλλαγή του προπονητή, χαθήκαμε!!
Που Σάι ρε φίλε
Για πες κανένα νέο μετά την αλλαγή του προπονητή, χαθήκαμε!!