Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Μην γίνει καμιά στραβή γυρίσει ο δρόμος με την γκρίνια που έπεσε επί μεταγραφής Prijovic και μας φτάσει κανένας gayΡΟΣ.
Γιατί η γκρίνια δεν είναι μόνο εδώ που μπαίνω ο καθένας με τις απόψεις του τις ιδεολογίες του για την ομάδα..
και έξω που πάω για καφέ είναι τρεις-χειρότερα!
Είμαι και δυτική Μακεδονία όλοι ΠΑΟΚτσίδες με συνδέσμους κτλπ.
Ελπίζω μην γίνει τίποτα και να πάμε να νικήσουμε και με το καλό να έρθει και επιθετικός όποιος και να είναι αυτός δεν είμαι στην διοίκηση να ξέρω αυτοί ξέρουν και 6αρι και αριστερό-μπάκ+ανανεώσεις.
Γιατί η γκρίνια δεν είναι μόνο εδώ που μπαίνω ο καθένας με τις απόψεις του τις ιδεολογίες του για την ομάδα..
και έξω που πάω για καφέ είναι τρεις-χειρότερα!
Είμαι και δυτική Μακεδονία όλοι ΠΑΟΚτσίδες με συνδέσμους κτλπ.
Ελπίζω μην γίνει τίποτα και να πάμε να νικήσουμε και με το καλό να έρθει και επιθετικός όποιος και να είναι αυτός δεν είμαι στην διοίκηση να ξέρω αυτοί ξέρουν και 6αρι και αριστερό-μπάκ+ανανεώσεις.
Να κάνουμε μια ανοιχτή επιστολή και να απαιτήσουμε κάποια πράγματα από τον Ιβάν.αν δεν τα κάνει θα αλλάξουμε ομάδα.
Φιλε Dark σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Το μόνο που ζητώ είναι να μην παραποιείς λεγόμενά μου.
Εχω γραψει πως ο Μπεργκ είναι 2η επιλογή. Αν ήταν η μόνη, ο ΠΑΟΚ τον εφερνε αύριο.
Για τον Φερειρα είπα πως τον θέλω εγώ και σε χαλαρή κουβέντα μετά τις μεταγραφές μπορώ να σου αναλύσω και τους λόγους.
Όσο για το όνομα δεν εγραψα ποτέ πως με νοιάζουν αρδ, μαρδ και λοιποί. Η φιλία και ο σεβασμός με συγκεκριμένους ανθρώπους ειναι σημαντικότεροι λόγοι για μένα από τον αν βρουν για μία ακόμη φορά μασημένη τροφή δημοσιογράφοι με η χωρίς εισαγωγικά στο paokmania
Εχω γραψει πως ο Μπεργκ είναι 2η επιλογή. Αν ήταν η μόνη, ο ΠΑΟΚ τον εφερνε αύριο.
Για τον Φερειρα είπα πως τον θέλω εγώ και σε χαλαρή κουβέντα μετά τις μεταγραφές μπορώ να σου αναλύσω και τους λόγους.
Όσο για το όνομα δεν εγραψα ποτέ πως με νοιάζουν αρδ, μαρδ και λοιποί. Η φιλία και ο σεβασμός με συγκεκριμένους ανθρώπους ειναι σημαντικότεροι λόγοι για μένα από τον αν βρουν για μία ακόμη φορά μασημένη τροφή δημοσιογράφοι με η χωρίς εισαγωγικά στο paokmania
teod1980 έγραψε:Εδώ ο άλλος ένιωσε την ανάγκη να πει γιατί δε πιστεύει τον μάτσο.
Άσε ρε φίλε να παραμυθιαστουμε λίγο να ξεχαστουμε από τα προβλήματα μας με το χόμπυ μας...
Όχι, εκεί να κατουρήσει τη φάση
Μπαίνεις εδώ να παραμυθιαστείς ή απλά να διαβάζεις να πεις την γνώμη σου σαν ΠΑΟΚτσής όταν γράφεις βέβαια.. γιατί σε μεγαραφική περίοδο σε πετυχαίνω.
Εγώ λοιπόν δεν θέλω να παραμυθιαστώ με αυτά που γίνονται και είπα την γνώμημου και το είπα
Υπερβολές..barlow4 έγραψε:Να κάνουμε μια ανοιχτή επιστολή και να απαιτήσουμε κάποια πράγματα από τον Ιβάν.αν δεν τα κάνει θα αλλάξουμε ομάδα.
Macho έγραψε:Φιλε Dark σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Το μόνο που ζητώ είναι να μην παραποιείς λεγόμενά μου.
Δεν το είπα ειρωνικά απλά ανάφερα την γνώμη μου ούτε αμφισβήτησα οτιδήποτε τις απόψεις μας λέμε ούτε και φυσικά έβρισα σε κάτι φίλε. Εδώ είμαστε όπως είπα και παρακάτω 1 παρέα με ανταλλαγή απόψεων όχι δικαστήριο!
Μακάρι να έχεις τα κονέ σου εγώ σαν ΠΑΟΚτσής θέλω το καλύτερο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο λαός όχι ο κάθε παίχτης να έρθει ότι πιστεύουν εγώ σαν άποψη είπα τον Berg παραπάνω επειδή τον είχα δει στο Ελλ.Πρωτάθλημα οι άλλοι δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι μόνο από βιντεάκια στο youtube αλλά σαν 'skills'
Mακάρι να'ρθει το καλύτερο να πάρουμε μετά από 33 χρόνια Πρωτάθλημα όσο είμαι και εγώ!
Που με κατάλαβες μπαγασα.... Κυνηγάω τις μεταγραφικές περιόδους κ γράφω εδώ μέσα... Έχεις δίκιο....D4rKShaDow έγραψε:teod1980 έγραψε:Εδώ ο άλλος ένιωσε την ανάγκη να πει γιατί δε πιστεύει τον μάτσο.
Άσε ρε φίλε να παραμυθιαστουμε λίγο να ξεχαστουμε από τα προβλήματα μας με το χόμπυ μας...
Όχι, εκεί να κατουρήσει τη φάση![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαίνεις εδώ να παραμυθιαστείς ή απλά να διαβάζεις να πεις την γνώμη σου σαν ΠΑΟΚτσής όταν γράφεις βέβαια.. γιατί σε μεγαραφική περίοδο σε πετυχαίνω.
Εγώ λοιπόν δεν θέλω να παραμυθιαστώ με αυτά που γίνονται και είπα την γνώμημου και το είπαάποψη δικιά μου σεβαστή προς όλους νομίζω όπως ο καθένας λέει την γνώμη του και ας μη συμφωνώ απλά διαβάζω φόρουμ είναι ΠΑΟΚτσίδικο δεν είναι δικαστήριο.
Δυστυχώς δεν έπιασες το νόημα... Μη το παίρνεις προσωπικά τελειως
- sourmenetes
- Moderator
Δικο μου ειναιseaman έγραψε:Μhν ανοίξετε topic για το παιχνίδι της Τρίπολης
Δε νιώθω καμία ασφάλεια αλλά αναγνωρίζω προσπάθεια και μου αρκεί. Τεράστια προσπάθεια , τιτάνια για τα διαχρονικά δεδομένα της ομάδας μας σε επίπεδο αγωνιστικό , εξωαγωνιστικό και διοικητικό. Κρίμα που δε το καταλαβαίνεις. Υποτίθεται ότι μπαίνουμε να ενημερωθούμε και να μυρίσουμε λίγο ΠΑΟΚ μέσα εδώ σε μια χρονιά που πάμε για πρωτάθλημα. Όχι να μαυρίζει η ψυχή μας.joshua έγραψε:Αρα giapas παρολο που απορω ακομα γιατι μπαινω στην διαδικασια να κανω διαλογο μαζι σου,με τον τροπο που εχεις επιλεξει να εκφραζεσαι εδω και καιρο, συμφωνουμε σχεδον ΣΕ ΟΛΑ και η διαφορα μας ειναι οτι εσυ επιλεγεις με αφορμη την βαθμολογια να νιωθεις ασφαλεια και να προσπερνας τα προβληματα και καποιοι αλλοι, θες λογω προιστοριας, θες λογω χαρακτηρα, δεν μοιραζονται τα ιδια αισθηματα ασφαλειας με σενα και εκφραζουν την αγωνια τους, ακομα και αν καποιες φορες ο τονος τους γινεται δραματικος, στα πλαιδια ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ.Τι το τοσο εξωφρενικο βρισκεις εσυ σε αυτο που εμενα μου δινει το δικαιωμα να σε σεβομαι, ενω εσυ οχι, δεν το καταλαβαινω αλλα δεν υπαρχει και λογος πια να το κανω.
Υπερβολή είναι να παίρνουμε προσωπικά ότι κάνει ο Ιβάν κ το σόι του κ δεν μας αρέσει.
Επίσης υπερβολή είναι όλα αυτά τα νεύρα.πολλα νεύρα.γιατι έφυγε ο πριγιοβιτς κ διαλύθηκε το σύμπαν.βγηκαν όλοι άχρηστοι.χασαμε το πρωτάθλημα κ κινδυνεύουμε με αφανισμό.επειδη έφυγε ο πριγιοβιτς.επειδη δεν αντικαταστάθηκε ε καλύτερο πριν φύγει.επειδη δε βγήκε δελτίο τύπου να μας πει αν έφυγε με άδεια η μόνος του.επειδη δε μας ανέλυσαν γιατί του έβαλαν στα 29 του ρήτρα μόνο 10 μύρια.επειδη δε βάζουν μια κάμερα μέσα στα γραφεία κ δε μας δίνουν τα κινητά τους να μπορούμε να μαθαίνουμε έγκυρα κ αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε από εδώ κ από εκεί.επειδη δε μας εξηγεί ο λουτσεσκου γιατί δεν παίζει ο ακπομ.γιατι δεν αποδίδει το κέντρο.γιατι ο Γιώργης κάνει μεταγραφές του κεφαλιού του με τα λεφτά του.γιατι ο χατσεριδης δεν είναι ο Πόντιος που ονειρευόταν ο Ιβάν .γιατί ο Γιώργης ξημεροβραδιαζεται στα σοσιαλ κ δεν τα σβήνει όλα να κάνει μόνο ένα λινκτιν να δηλώνει εντερπρενερ.γιατι δεν ανανεωσαν όσοι δεν ανανεωσαν από την ημέρα που υπέγραψαν το προηγούμενο συμβόλαιο.γιατι δεν τους κάνουν ένα συμβόλαιο που να λέει 2+ οποτε γουστάρω,όσο γουστάρω.πολλα γιατί.
Επίσης υπερβολή είναι όλα αυτά τα νεύρα.πολλα νεύρα.γιατι έφυγε ο πριγιοβιτς κ διαλύθηκε το σύμπαν.βγηκαν όλοι άχρηστοι.χασαμε το πρωτάθλημα κ κινδυνεύουμε με αφανισμό.επειδη έφυγε ο πριγιοβιτς.επειδη δεν αντικαταστάθηκε ε καλύτερο πριν φύγει.επειδη δε βγήκε δελτίο τύπου να μας πει αν έφυγε με άδεια η μόνος του.επειδη δε μας ανέλυσαν γιατί του έβαλαν στα 29 του ρήτρα μόνο 10 μύρια.επειδη δε βάζουν μια κάμερα μέσα στα γραφεία κ δε μας δίνουν τα κινητά τους να μπορούμε να μαθαίνουμε έγκυρα κ αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε από εδώ κ από εκεί.επειδη δε μας εξηγεί ο λουτσεσκου γιατί δεν παίζει ο ακπομ.γιατι δεν αποδίδει το κέντρο.γιατι ο Γιώργης κάνει μεταγραφές του κεφαλιού του με τα λεφτά του.γιατι ο χατσεριδης δεν είναι ο Πόντιος που ονειρευόταν ο Ιβάν .γιατί ο Γιώργης ξημεροβραδιαζεται στα σοσιαλ κ δεν τα σβήνει όλα να κάνει μόνο ένα λινκτιν να δηλώνει εντερπρενερ.γιατι δεν ανανεωσαν όσοι δεν ανανεωσαν από την ημέρα που υπέγραψαν το προηγούμενο συμβόλαιο.γιατι δεν τους κάνουν ένα συμβόλαιο που να λέει 2+ οποτε γουστάρω,όσο γουστάρω.πολλα γιατί.
Δέκα χρόνια σε παρακολουθω.σε πήραμε χαμπάρι.teod1980 έγραψε:Που με κατάλαβες μπαγασα.... Κυνηγάω τις μεταγραφικές περιόδους κ γράφω εδώ μέσα... Έχεις δίκιο....D4rKShaDow έγραψε:teod1980 έγραψε:Εδώ ο άλλος ένιωσε την ανάγκη να πει γιατί δε πιστεύει τον μάτσο.
Όχι, εκεί να κατουρήσει τη φάση![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ λοιπόν δεν θέλω να παραμυθιαστώ με αυτά που γίνονται και είπα την γνώμημου και το είπαάποψη δικιά μου σεβαστή προς όλους νομίζω όπως ο καθένας λέει την γνώμη του και ας μη συμφωνώ απλά διαβάζω φόρουμ είναι ΠΑΟΚτσίδικο δεν είναι δικαστήριο.
Δυστυχώς δεν έπιασες το νόημα... Μη το παίρνεις προσωπικά τελειως
-
Dimg4
Αυτο... ελπιζω να εχουμε αντιδοτο στο ανελεητο τρεξιμο τουςthomkat έγραψε:Πολλά νεύρα ο λαός του ΠΑΟΚ...
Θεός φυλάξοι την Κυριακή ...