Βεβαίως και υπολογίζεται, αλλά όχι για τους αγώνες Ch.L.npraman έγραψε:Ο Μιχόγεβιτς δεν υπολογίζεται καθόλου;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
Dimg4
Το χει ξεφτιλισει οντωςjoshua έγραψε:Η παε πρεπει να βρει εναν τροπο να επικοινωνει τις κινησεις της με τον κοσμο και οταν λεω κινησεις δεν εννοω φυσικα να δινει λεπτομερειες αλλα ενα γενικο πλανο.Οκ εχουμε καταλαβει οτι ειναι σε κοντρα με τα γνωστα μεσα, κοντρα για την οποια εχουν ευθυνη και οι 2 πλευρες, καθως και οι μεν στην προσπαθεια τους να γεμισουν σελιδες γραφουν οτι να'ναι, αλλα και οι δε ωρες ωρες δινουν την εντυπωση οτι ψαχνουν για αυλοκολακες.Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει τον ρολο της ενημερωσης να τον κατεχει το instagram του γιωργη, οπως ο ιδιος εχει γραψει,ποσο μαλλον οταν αυτο πλυμμηριζεται απο ποστ αμφιβολου πολλες φορες αισθητικης.Εισαι ιδιοκτητης και αντιπροεδρος της παε,δεν ειναι δυνατον να εχεις ανεβασει και εγω δεν ξερω ποσα fuck you,κωλοδαχτυλα και bullshit. Ας βρουν εστω εναν πιτσιρικα αφθαρτο δημοσιογραφο,τον κωστα μας βρε παιδι μου και ας διαρρεουν επιλεκτικα οτι επιθυμουν.
ανταπόκριση απο χαλκιδική, όπου βρέθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ που ασχολείται με τα μεταγραφικά . Σε ερωτήσεις σερβιτόρου απάντησε(αν θυμάστε πέρυσι το καλοκαίρι σας το είχα ξαναγράψει, μας είχε έρθει ο ίδιος και τον είχε ρωτήσει ο ίδιος σερβιτόρος και ότι είπε έγινε).ο Ρει φεύγει. για τον Βερνμπλουμ πως τον λενε το παλεύουμε , είναι πολλές οι πιθανότητες να ερθει, Ουαρντα , Χαρίσης , Ενρίκε θα κάνουν όλη την προετοιμασία και θα αποφασίσει ο προπονητής. ο Γλύκος παίζεται , με περισσοτερες πιθανότητες να μείνει.ο Μακ εχει φύγει..
Η πρωτη ερωτηση επρεπε να ειναι για το Χατσεριδη.
Δεν παρακολουθει εξελιξεις ο σερβιτορος?
Δεν παρακολουθει εξελιξεις ο σερβιτορος?
- navigator11
Η παε να κάνει τη δουλειά της σε πλήρη σύμπνοια με τον προπονητή. Αυτό έχει σημασία ΜΟΝΟ. Κατά τα λοιπά, τα αρδόσκυλα και τα πάσης φύσεως εξυπνοπούλια, ραδιομαϊντανοί και μη, το βιολάκι τους θα συνεχίσουν και φέτος να το παίζουν.joshua έγραψε:Η παε πρεπει να βρει εναν τροπο να επικοινωνει τις κινησεις της με τον κοσμο και οταν λεω κινησεις δεν εννοω φυσικα να δινει λεπτομερειες αλλα ενα γενικο πλανο.Οκ εχουμε καταλαβει οτι ειναι σε κοντρα με τα γνωστα μεσα, κοντρα για την οποια εχουν ευθυνη και οι 2 πλευρες, καθως και οι μεν στην προσπαθεια τους να γεμισουν σελιδες γραφουν οτι να'ναι, αλλα και οι δε ωρες ωρες δινουν την εντυπωση οτι ψαχνουν για αυλοκολακες.Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει τον ρολο της ενημερωσης να τον κατεχει το instagram του γιωργη, οπως ο ιδιος εχει γραψει,ποσο μαλλον οταν αυτο πλυμμηριζεται απο ποστ αμφιβολου πολλες φορες αισθητικης.Εισαι ιδιοκτητης και αντιπροεδρος της παε,δεν ειναι δυνατον να εχεις ανεβασει και εγω δεν ξερω ποσα fuck you,κωλοδαχτυλα και bullshit. Ας βρουν εστω εναν πιτσιρικα αφθαρτο δημοσιογραφο,τον κωστα μας βρε παιδι μου και ας διαρρεουν επιλεκτικα οτι επιθυμουν.
καλά καλά Μανι, εσύ πωλήσεις ήθελες να ακουσεις!!MANIAKOS έγραψε:Μυστικοπαθής το στελεχος
-
mbison
Kι εγω τα ιδια θα λεγα και δεν ειμαι στελεχος. Δεν μας σέρβιρε και τπτ παραξενο.
Αλλα εινα τα ερωτηματα:
Θα παραχωρηθούν κάποιοι εκ των Πασχαλακη, Πέλκα, Πριγιοβιτς, Μπίσεβαρ, Κάμπος?
Θα έρθουν Χατσεριντι ή Νάτχο?
Θα μεινει στο ροστερ ο Μυστακιδης?
Θα αποκτηθει κ αλλος ΤΔ για βοηθος του Μιχελ?
Τον ανησυχει που ο τιγλης αγορασε την ΚΕΔ?
Θα διασφαλισουν το 50-50 του χρονου?
Αλλα εινα τα ερωτηματα:
Θα παραχωρηθούν κάποιοι εκ των Πασχαλακη, Πέλκα, Πριγιοβιτς, Μπίσεβαρ, Κάμπος?
Θα έρθουν Χατσεριντι ή Νάτχο?
Θα μεινει στο ροστερ ο Μυστακιδης?
Θα αποκτηθει κ αλλος ΤΔ για βοηθος του Μιχελ?
Τον ανησυχει που ο τιγλης αγορασε την ΚΕΔ?
Θα διασφαλισουν το 50-50 του χρονου?
Σε τέτοια πολλαπλά και σύνθετα ερωτήματα, οι απαντήσεις δεν δίνονται πριν από 5-10 συσκέψεις μέσω skype...
Σε άλλα μεταγραφικά νέα, τελικά ο Σάμπο ακόμα παίζει να μην έμαθε αγγλικά, αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί ακόμα, ούτε καν με τους Ισραηλινούς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ...
Λέτε τελικά να βρήκαμε στο πρόσωπο του το back up του Μάτος που ψάχναμε?
Σε άλλα μεταγραφικά νέα, τελικά ο Σάμπο ακόμα παίζει να μην έμαθε αγγλικά, αφού φαίνεται καθαρά ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί ακόμα, ούτε καν με τους Ισραηλινούς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ...
Λέτε τελικά να βρήκαμε στο πρόσωπο του το back up του Μάτος που ψάχναμε?
-
montekristo
Σε πρώτη φάση δεν με πείθει ο Σαμπό
Καλύτερα να δώσουν ευκαιρία στον πιτσιρικά
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ Ραζβαν μας υποχρεωσεις σε μεγαλειωδεις ανακυβιστησεις κατα τη διαρκεια της χρονιας, αλλα αν ισχυουν οι δηλωσεις περι πιθανης μη χρησιμοποιησης αμεσα των 3-4 νεων αποκτηματων αγγιζει τα ορια της εμμονης οσον αφορα την πιστη στην ομοιογενεια της ομαδας.Οκ δεν χρησιμοποιησες Αζεβεδο και Μουλεν καθως δεν πιστευεις στην χρησιμοτητα της αποκτησης παικτων τον Γεναρη, αλλα ειναι πχ δυνατον να εχεις στην διαθεση σου απο την πρωτη μερα προετοιμασιας Χατσεριδη,Βερνμπλουμ και καποιο φορ και εσυ να ξεκινησεις με Κρεσπο,Κανιας και Κουλουρη τις μαχες για εισοδο σε ομιλους ΤσΛ ?
Ρε τσοσουα
Ρε παίδες
Έλεος δηλαδή δεν καταλαβαίνετε ότι όλα έχουν σκοπιμότητα;
Σταματήστε να είστε τόσο μικρές
Τι να πει; Αδιαφορώ για τους παίκτες που με στήριξαν, θα αντικαταστήσω ΑΜΕΣΑ τέσσερις βασικούς;
Τρελός είναι;
Θα έρθουν οι νέοι θα προπονηθούν και αν αξίζουν θα παίξουν
Αυτό εννοεί και αυτό κάνει και έτσι πρεπει
Ρε παίδες
Τι να πει; Αδιαφορώ για τους παίκτες που με στήριξαν, θα αντικαταστήσω ΑΜΕΣΑ τέσσερις βασικούς;
Τρελός είναι;
Αν εννοείς τον Λύρατζη αδερφέ, είναι ταλέντο, αλλά αρκετά μικρόσωμος και θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα, όπου θα έχει αντιπάλους, όχι μόνο κάποιους νέους κάτω των 20 χρόνων...montekristo έγραψε:Σε πρώτη φάση δεν με πείθει ο Σαμπό
Προσωπική μου η άποψη φυσικά, έχοντας τον δει ζωντανά μόνο στον περσινό αγώνα με τον β@ζελο στου Λόλα...
Όσο για τον Σάμπο, είναι προφανές ότι αστειεύομαι, μιας και προσόντα μπορεί να έχει, αλλά μυαλό δεν βλέπω.....
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά επικοινωνιακά επιπέδου Τσου Λου ο λουτσεσκου.rainmaker έγραψε:Ρε τσοσουα
Ρε παίδες
Τρελός είναι;
Ξέρει πόσο σημαντικό είναι να μην νιώσει ο ποδοσφαιριστής αδικημένος.
Γάτα με πέταλα