Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Η ΑΕΚ είαν ιστα ίδια με πέρυσι. Σημαντικό για αυτούς ότι ξαναέρχεται ο Αραούχο.
Στον βάζελο και ο Χίλιεμαρκ και ο Μουνιέ είναι πολύ καλές μεταγραφές.
Στον γάβρο είναι βασικό αν θα έχει καλή άμυνα, όπως και το αν τους βγει ο Τζούρτζεβιτς.
Αν δεν είχαμε περάσει το σκατοκαλοκαίρι που περάσαμε και την κάκιστη προετοιμασία, ακόμη και χωρίς να πάρουμε τον Αντελίνο, θα έλεγα ότι θεωρητικά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα (αφού δεν υπάρχουν και playoff φέτος).
Το θέμα είναι να μη χάσουμε άλλους βαθμούς λόγω της κακής προετοιμασίας. Όπως αρνητικό είναι και η καθυστερημένη έλευση Μαουρίτσιο/Ελ Καντουρί, να και δε γινόταν να έρθουν πιο νωρίς λόγω παζαριών. Τουλάχιστον είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης.
Στον βάζελο και ο Χίλιεμαρκ και ο Μουνιέ είναι πολύ καλές μεταγραφές.
Στον γάβρο είναι βασικό αν θα έχει καλή άμυνα, όπως και το αν τους βγει ο Τζούρτζεβιτς.
Αν δεν είχαμε περάσει το σκατοκαλοκαίρι που περάσαμε και την κάκιστη προετοιμασία, ακόμη και χωρίς να πάρουμε τον Αντελίνο, θα έλεγα ότι θεωρητικά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα (αφού δεν υπάρχουν και playoff φέτος).
Το θέμα είναι να μη χάσουμε άλλους βαθμούς λόγω της κακής προετοιμασίας. Όπως αρνητικό είναι και η καθυστερημένη έλευση Μαουρίτσιο/Ελ Καντουρί, να και δε γινόταν να έρθουν πιο νωρίς λόγω παζαριών. Τουλάχιστον είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης.
Ποιον λες τον βασιλαρα; ποιος χαζός και από τα ραδίκια είναιAzrael έγραψε:ειναι ενας στο sdna που γραφει αρθρα για τον βαζελο που θελει πραγματικα βρωμοξυλο!απο τους πιο καθυστερημενους αρδ που εχω πετυχει ποτε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Σεζόν 2016/2017Ήρθε ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό: «Παίζω ακόμα και... αύριο»!
Αγώνες στην Serie A: 11 (4 ως βασικός, 7 ως αλλαγη)
Αγωνιστικά λεπτά στην Serie A: 391'
Μέσος όρος / αγώνα: 35'
john4serres έγραψε:Σεζόν 2016/2017Ήρθε ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό: «Παίζω ακόμα και... αύριο»!
Ναι, αλλά δες τι έκανε στην Γαλλία πιο πριν...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Έλα μουνιέ στον τόπο σου!john4serres έγραψε:Σεζόν 2016/2017Ήρθε ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό: «Παίζω ακόμα και... αύριο»!
Όλη μέρα ήθελα να το γράψω αυτό, χε χε χε
Sent from my iPhone using Tapatalk
eorptol1 έγραψε:Ποιον λες τον βασιλαρα; ποιος χαζός και από τα ραδίκια είναιAzrael έγραψε:ειναι ενας στο sdna που γραφει αρθρα για τον βαζελο που θελει πραγματικα βρωμοξυλο!απο τους πιο καθυστερημενους αρδ που εχω πετυχει ποτε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτον ακριβως!αδικεις τα ραδικια που τον συγκρινεις μαζι του

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που αποκτήσανε και Μουνι(έ) ολοκληρώθηκαν πλέον οι πράσινες πουτ@νες...

- Sick Bastard
Ο Ενρίκε όταν είχε έρθει σε μας είχε 12.john4serres έγραψε:Σεζόν 2016/2017Ήρθε ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό: «Παίζω ακόμα και... αύριο»!
Για τα δεδομένα του βάζελου μια χαρά παίχτης είναι.
212 ματς στη Γαλλία και 41 στην Ιταλία, δεν μπορεί να είναι τυχαίος
βασικα οπως τον ειδα, συνολικα ειναι περιπου ιδια φαση με ενρικε..
αυτος ειναι πιο εγκεφαλικος-αργος, ο δικος μας πιο αθλητικος-δυναμικος-εκρηκτικος..
[youtube]10f_Aa1KEUs[/youtube]
αυτος ειναι πιο εγκεφαλικος-αργος, ο δικος μας πιο αθλητικος-δυναμικος-εκρηκτικος..
[youtube]10f_Aa1KEUs[/youtube]
Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί έχουμε μια τάση να υπερεκτιμάμε την ομάδα μας, να υποτιμάμε τους άλλους και στο τέλος να απογοητεύομαστε.
Όλοι έκαναν κινήσεις, όλοι βελτίωσαν τα ρόστερ τους (ακόμα και η ζέλα) και το πρωτάθλημα όπως φαίνεται θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Όλοι έκαναν κινήσεις, όλοι βελτίωσαν τα ρόστερ τους (ακόμα και η ζέλα) και το πρωτάθλημα όπως φαίνεται θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ναι βελτιωθηκαν. Και ειναι μεγαλη μεταγραφη του Αραουχο, απο την αποψη οτι ξερουν και ξερουμε κι εμεις τι μπορει να κανει ο ποδοσφαιριστης. Ξεκλειδωνει αμυνες μικρων, δινει νικες.
Ομως δεν μπορω να διαβαζω για χρυσα deals και βομβες για τον βαζελο οταν φερνει 3 δανεικους ποδοσφαιριστες με ρητρες για του χρονου απλησιαστες για τον βαζελο στους δυο και στον εναν ( Σουηδο) ουταν καν ρητρα.
Ομως δεν μπορω να διαβαζω για χρυσα deals και βομβες για τον βαζελο οταν φερνει 3 δανεικους ποδοσφαιριστες με ρητρες για του χρονου απλησιαστες για τον βαζελο στους δυο και στον εναν ( Σουηδο) ουταν καν ρητρα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάτσε μην αρχίσει τις βόλτες στην Αθήνα ο Αραούζο και αρχίσει να ξερνοβολαει στις γωνιές. Δεν ειναι βλάκες οι της λάς παλμας που τον στέλνουν δανεικό στην κουλα. Να δεις μετά οι κατάρες πως θα πέφτουν
Βάζεις και την ζέλα στο κόλπο του πρωταθλήματος;;;Napoli4 έγραψε:Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί έχουμε μια τάση να υπερεκτιμάμε την ομάδα μας, να υποτιμάμε τους άλλους και στο τέλος να απογοητεύομαστε.

- anekfrastos
Napoli4 έγραψε:Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί έχουμε μια τάση να υπερεκτιμάμε την ομάδα μας, να υποτιμάμε τους άλλους και στο τέλος να απογοητεύομαστε.
μην τα λες αυτά
εμένα πριν από κάνα μήνα με μάλωσαν και μου είπαν ότι το ρόστερ του γαύρου είναι μια τρίχα από τα @@ μας και από τότε συμμορφώθηκα
Για τους δανεικούς του βάζελου και για την εξωγηπεδική ζωή του Αραούχο θα αναφέρω μόνο τον Στόχ. Ήρθε δανεικός, με πρόβλημα στο χαρακτήρα του, όμως λέγαμε για χρυσό deal και βόμβα.
Έχω τεράστια πίστη στο ρόστερ μας, όμως δεν πιστεύω πως η διαφορά με τους άλλους (κυρίως με γαύρο και κούλα) είναι μεγάλη. Ποιότητα έχει και ο γαύρος, και η κούλα και φυσικά εμείς. Καλή ομάδα έχει και ο βάζελος, και πιστεύω τον καλύτερο προπονητή από τους 4.
Με 50αρίσιες διαιτησίες θα δούμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Δε θέλω να απαξιώσω την ομάδα μας, ούτε να πλέξω το εγκώμιο των τριών άλλων. Απλά δε νομίζω πως η διαφορά στα ρόστερ είναι τόσο μεγάλη και όπως προείπα το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Έχω τεράστια πίστη στο ρόστερ μας, όμως δεν πιστεύω πως η διαφορά με τους άλλους (κυρίως με γαύρο και κούλα) είναι μεγάλη. Ποιότητα έχει και ο γαύρος, και η κούλα και φυσικά εμείς. Καλή ομάδα έχει και ο βάζελος, και πιστεύω τον καλύτερο προπονητή από τους 4.
Με 50αρίσιες διαιτησίες θα δούμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Δε θέλω να απαξιώσω την ομάδα μας, ούτε να πλέξω το εγκώμιο των τριών άλλων. Απλά δε νομίζω πως η διαφορά στα ρόστερ είναι τόσο μεγάλη και όπως προείπα το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.