15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
Είναι κρίμα δύο ματς να σβήνεις μαζί με τον ισλανδο τον αντίπαλο και να σου τυχαίνει το σημερινό. Α ρε Κρεσπουρα στα 35 έφαγες τον Μπακαμπου σε σπριντ. Κρίμα να μην ήσουν 29 και πάλι.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
ΑυτόPAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πειράζει. Αν κάποιος έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην πειράζει, είναι ο Κρέσπο.
- O Teleutaios Savourai
PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πειράζει. Αν κάποιος έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην πειράζει, είναι ο Κρέσπο.
Μάγια σου έκαναν σήμερα ρε Κρεσπουρα, όλο το παιχνίδι τρεις φάσεις με εσένα πρωταγωνιστή.
Κρίμα.
Κρίμα.
++++PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν πειράζει. Αν κάποιος έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην πειράζει, είναι ο Κρέσπο.
Αυτός και ο Αντρέ. Από τις δυο φάσεις πάντως πιο σημαντική είναι η κεφαλιά στο 10λεπτο.
Μεγάλη η προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα όμως ήταν ο κορυφαίος παίκτης τής Μαρσειγ.
Λάθος να γίνει ανανέωση τού συμβολαίου του,όπως λάθος θα είναι και η ανανέωση Μπισεσβαρ,όπως λαθος ήταν και η ανανέωση τού βιερινια.
Η ομάδα αυτή έχει κάνει τον κύκλο της.
Σήμερα όμως ήταν ο κορυφαίος παίκτης τής Μαρσειγ.
Λάθος να γίνει ανανέωση τού συμβολαίου του,όπως λάθος θα είναι και η ανανέωση Μπισεσβαρ,όπως λαθος ήταν και η ανανέωση τού βιερινια.
Η ομάδα αυτή έχει κάνει τον κύκλο της.
-
Ποιος καλύτερος παίκτης της Μαρσειγ ρε παιδιά! Μια γαμημενη λάθος πάσα έκανε. Έκοψε άλλες δέκα φάσεις τους. Έφτασε ένα κλικ από το να σκοράρει. Τι άλλο να κάνει στα 35 του;
- Μπαρκαρούτσος
Ήταν μέσα σε όλες τις καλές και τις κακές φάσεις.
Αχ και να έμπαινε η κεφαλιά στην αρχή. Αχ...
Αχ και να έμπαινε η κεφαλιά στην αρχή. Αχ...
Να λέμε την αλήθεια 'αν και δεν ήμουν στο Γήπεδο το είδα τον αγώνα στην TV'.
1. Για την φάση με την Κεφαλιά που έπρεπε να το παστελώσει (λες την έκανε την έβγαλε ο παππούς ο Μανταντα)
2. Η φάση του goal τους δεν δικαιολογήται για Επαγγελματία Ποδοσφαιριστή κ ειδικά 'εμπειρος' την σουτάρεις μέσα στο διαολο τη μανα κ είχες το χρόνο!
Όσο αφορά για την ανανέωση που λέτε μερικοί φίλοι εδώ, εγώ νομίζω όλα έχουν αρχή μα και τέλος καλός χρυσός δεν δημιουργησε τίποτα πρόσεφερε στην ομάδα μας αλλά είναι 35(θες εκει εναν 2ο Ingason) κ h 4αδα να περιλαμβάνει από το Καλοκαίρι Ingason-Μιχαηλίδη-Μεταγραφή-Mihaj+Κουλιεράκης ή Παναγιώτου(να παίρνουν ευκαιρίες όπως Μιχαηλίδης που καθερώθηκε ο Λύρεατζης ο Τσιγγάρας κτλπ) κατά εμέ!
1. Για την φάση με την Κεφαλιά που έπρεπε να το παστελώσει (λες την έκανε την έβγαλε ο παππούς ο Μανταντα)
2. Η φάση του goal τους δεν δικαιολογήται για Επαγγελματία Ποδοσφαιριστή κ ειδικά 'εμπειρος' την σουτάρεις μέσα στο διαολο τη μανα κ είχες το χρόνο!
Όσο αφορά για την ανανέωση που λέτε μερικοί φίλοι εδώ, εγώ νομίζω όλα έχουν αρχή μα και τέλος καλός χρυσός δεν δημιουργησε τίποτα πρόσεφερε στην ομάδα μας αλλά είναι 35(θες εκει εναν 2ο Ingason) κ h 4αδα να περιλαμβάνει από το Καλοκαίρι Ingason-Μιχαηλίδη-Μεταγραφή-Mihaj+Κουλιεράκης ή Παναγιώτου(να παίρνουν ευκαιρίες όπως Μιχαηλίδης που καθερώθηκε ο Λύρεατζης ο Τσιγγάρας κτλπ) κατά εμέ!
- PAOK_Antarctica
Ο Κρέσπο ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής ευρωπαϊκής πορείας, από τους καλύτερους παίκτες στο Βελοντρόμ και στη Γάνδη, στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνει ακόμα πλάκα, αλλά με ένα κακο ματς θυμηθηκατε ότι μεγάλωσε και δεν κάνει.
Οκ, ακουγεστε.
Οκ, ακουγεστε.
Πολύ άσχημο παιχνίδι σήμερα μας παίξανε οι πλανήτες οι θεοί και όλοι τους. Βάλαν εσένα σε όλες τις φάσεις που σημάδεψαν το παιχνίδι. Και στην κεφάλια και στην φάση του Ακμπομ και στο λάθος στο κέντρο.
Κρατά γερά τιτάνοτεράστια παικτουρα μας. Σήμερα δεν μας ήθελε καθόλου και βρήκε εσένα να σου τα φορτώσει ολα.
Ανανεωση τώρα. Σε μας θα κρεμάσεις παπούτσια παικτουρα.
Κρατά γερά τιτάνοτεράστια παικτουρα μας. Σήμερα δεν μας ήθελε καθόλου και βρήκε εσένα να σου τα φορτώσει ολα.
Ανανεωση τώρα. Σε μας θα κρεμάσεις παπούτσια παικτουρα.
Όσοι λένε για τον Κρεσπο 4 στην ιεραρχία του χρόνου, σιγά μη βρει ο ΠΑΟΚ 3 καλύτερα σέντερ μπακ του Ανχελ.
Μακάρι αλλά σιγά μη βρει
Μακάρι αλλά σιγά μη βρει
Oπως και με την κρασνονταρ, εχασες ολομοναχος κεφαλια φατσα με την εστια για να ξεκλειδωσεις το ματς... Κριμα ρε φιλε, πρωτα απ ολα σε εσενα δεν αξιζει η ταμπελα του μοιραιου.