Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Βλέπω οτι οι μέχρι τώρα κινήσεις μας είναι για παίκτες με γεμάτες χρονιές και ηγετικούς ρόλους στις ομάδες τους.Χαίρομαι πολύ.Φαίνεται για πρώτη φορά πως υπάρχει πλάνο.Το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος αυτό.
Εμένα μου αρέσει αυτός ο εξτρέμ από Τουρκία που γράφεται.
Τέρμα/στόπερ (2) /εξτρέμ (2 αν φύγει ο Μακ)/αριστερό μπακ/χαφάρα και δεκάρι.Μεγάλο προβλέπεται το Καλοκαίρι.
Εμένα μου αρέσει αυτός ο εξτρέμ από Τουρκία που γράφεται.
Τέρμα/στόπερ (2) /εξτρέμ (2 αν φύγει ο Μακ)/αριστερό μπακ/χαφάρα και δεκάρι.Μεγάλο προβλέπεται το Καλοκαίρι.
- GiorgosAtha
Γιατί? Έχεις Leovac, γυρίζει Γιαννούλης -λογικά-... και στην ανάγκη μπαλώνεις με Τζαβέλλα. Ποιος ο λόγος να "χαλάσεις" budget για την συγκεκριμένη θέση?Odi έγραψε:...αριστερό μπακ...
Ο Τζαβέλας προορίζεται για στόπερ πιστεύω.Ίσως και βασικός στόπερ.
Όσο για τον Γιαννούλη,δεν τον έχω δει.Μακάρι να κάνει το παιδί,αλλά μεγάλο ρίσκο.
Όσο για τον Γιαννούλη,δεν τον έχω δει.Μακάρι να κάνει το παιδί,αλλά μεγάλο ρίσκο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θέλουμε μουσουλμάνους, έστω και σιίτες.pgetsos έγραψε:μ'αρέσειMīngus έγραψε:«Ματιές» ΠΑΟΚ σε Ανσαριφάρντ!
- Kostas_Peraia4
Aριστερα απο το υπαρχον ροστερ μπορουν να παιξουν οι Λεοβατς,Τζαβελλας,Ματος,Σκονδρας(κατ'αναγκη),Γιαννουλης.
Και εγω θα ηθελα εναν ακομα καλυτερο του Λεοβατς,αλλα νομιζω πως και ετσι να παμε φετος,μια χαρα ειμαστε
Και εγω θα ηθελα εναν ακομα καλυτερο του Λεοβατς,αλλα νομιζω πως και ετσι να παμε φετος,μια χαρα ειμαστε
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε γεμίσει 8άρια: Cimirot, Χαρίσης, Kace, Sabo, Golasa, Antonis (poulain). Ακόμη και ο Shakhov δεν είναι καθαρό 10ρι (όπως διαβάζω) αλλά 8-10ρι. Τα δεκάρια είναι αυτά που μας λείπουν. Φέρτε Diego λαιμαι!Dimg4 έγραψε: Ο Σακχοφ προοριζεται και να δεκαριζει οποτε θα ερθει δυνατο οκταρι ηγετης
Αλεβίτες μας κάνουν;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλουμε μουσουλμάνους, έστω και σιίτες.pgetsos έγραψε:μ'αρέσειMīngus έγραψε:«Ματιές» ΠΑΟΚ σε Ανσαριφάρντ!
Δηλαδή αν ο Λέοβατς τραυματιστεί (χτύπα ξύλο) θα σας άρεσε να βλέπατε Τζαβέλα ή Σκόνδρα αριστερά;
Αυτά τα μια χαρά μας έφαγαν..Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.Για Μάτος δεν ξέρω.Είδα οτι έχει παίξει πολύ ως αριστερό μπακ/χαφ.Αν μπορεί 100% να ανταπεξέλθει αριστερά,τότε πάω πάσο.
Βέβαια μετά δεξιά θα βλέπουμε ελπίζω έναν υγιή Κωνσταντινίδη.Θα δείξει.
Αυτά τα μια χαρά μας έφαγαν..Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.Για Μάτος δεν ξέρω.Είδα οτι έχει παίξει πολύ ως αριστερό μπακ/χαφ.Αν μπορεί 100% να ανταπεξέλθει αριστερά,τότε πάω πάσο.
Βέβαια μετά δεξιά θα βλέπουμε ελπίζω έναν υγιή Κωνσταντινίδη.Θα δείξει.
- john4serres
Τζαλμα , Ονιανγκουευεου πως λεγεται , Σισσοκο δεν κανουν
Κατι καλυτερο θα φερουν.
Ωραιος παικτης και προσιτος ειναι ο Jonathan de Guzmán (Napoli)
Κατι καλυτερο θα φερουν.
Ωραιος παικτης και προσιτος ειναι ο Jonathan de Guzmán (Napoli)
- GiorgosAtha
Έχει δίκιο ο Κώστας... το ξέχασα τελείως.
Ο Leo Matos πέρυσι όλη την χρονιά έπαιξε αριστερό μπακ.
Οπότε είμαστε καλλυμένοι εκεί. Leovac βασικός, Γιαννούλης back-up, Matos καλό μπάλωμα, Σκόνδρας (αν μείνει) μπάλωμα, Τζαβέλλας υπερ-ανάγκη -αν τραυματιστούν όλοι οι προηγούμενοι-.
Ο Leo Matos πέρυσι όλη την χρονιά έπαιξε αριστερό μπακ.
Οπότε είμαστε καλλυμένοι εκεί. Leovac βασικός, Γιαννούλης back-up, Matos καλό μπάλωμα, Σκόνδρας (αν μείνει) μπάλωμα, Τζαβέλλας υπερ-ανάγκη -αν τραυματιστούν όλοι οι προηγούμενοι-.
- paokovios1974
Τι εγινε παιδια ανοιξε το τοπικ?Δεν πιστευω να εχασα τιποτα.
Υ.Γ. Τα ζωα μου αργα.
Υ.Γ. Τα ζωα μου αργα.
- Sick Bastard
Τι εννοείς; Ο Σκόνδρας θα παραμείνει στην ομάδα;Odi έγραψε:Δηλαδή αν ο Λέοβατς τραυματιστεί (χτύπα ξύλο) θα σας άρεσε να βλέπατε Τζαβέλα ή Σκόνδρα αριστερά;
- john4serres
Οι αποδεσμεύσεις αργούν ;
Vitor - Σκονδρας - Golasa έπρεπε να έχουν βρει ομάδα ήδη (εξωτερικού)
Vitor - Σκονδρας - Golasa έπρεπε να έχουν βρει ομάδα ήδη (εξωτερικού)
Μακάρι όχι.Αλλά διαβάζω κάτι "ανέβασε τις μετοχές του στα Play off" και με ζώνουν τα φίδια.
-
Asimos
Την εχουν σακουλευτει απαντες πως καποιοι βασικοι θα ειναι δευτεροτριτες αλλαγες.