Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εγώ δεν έβρισα κανένα.Ούτε παίκτες,ούτε προπονητη(αλίμονο....ίβιτς ελπίζω να μείνεις για πολλά χρόνια)
ούτε καν τον Σαββίδη.
Ούτε έκανα κριτική στον Σαββίδη τα προηγούμενα χρόνια,πίστευα δεν έκανε το κάτι παραπάνω λόγω των χρεών.
Ακόμα κι οταν ήμασταν 1οι για λίγο....
Στις εποχές με τον χειρότερο βάζελο χωρίς ΑΕΚ κτλ προσπαθούσε να "κλέψει" επιτυχίες.
οΚ
Αλλά το ίδιο και φέτος;
Άριστος διαχειριστής εσόδων εξόδων...αν νομίζετε ότι έτσι όπως το πάει στο τέλος θα έχει βάλει κι απ την τσέπη του,οκ πάω πάσο
Έτσι κι αλλιως μια γνώμη είμαι,έχει γεμίσει ο κόσμος από γνώμες.Μη δίνετε σημασία
Επειδή πιστεύω στον Ίβιτς,περίμενα πως θα περάσουμε.
Πολύ κρίμα....ακριβώς τα ίδια θα έγραφα για τον Ιβαν.Εκεί πάνω στην επιτυχία
Μη στεναχωριέστε..Θα κάνει μια μεταγραφη παικταρά αξίας 4,2 εκ. και θα πιούμε νερό στ όνομά του.
Και φυσικά όπως κάθε χρόνο,θα δηλώσουμε πως πάμε...για τι άλλο...Μα για πρωτάθλημα φυσικά!!
ούτε καν τον Σαββίδη.
Ούτε έκανα κριτική στον Σαββίδη τα προηγούμενα χρόνια,πίστευα δεν έκανε το κάτι παραπάνω λόγω των χρεών.
Ακόμα κι οταν ήμασταν 1οι για λίγο....
Στις εποχές με τον χειρότερο βάζελο χωρίς ΑΕΚ κτλ προσπαθούσε να "κλέψει" επιτυχίες.
οΚ
Αλλά το ίδιο και φέτος;
Άριστος διαχειριστής εσόδων εξόδων...αν νομίζετε ότι έτσι όπως το πάει στο τέλος θα έχει βάλει κι απ την τσέπη του,οκ πάω πάσο
Έτσι κι αλλιως μια γνώμη είμαι,έχει γεμίσει ο κόσμος από γνώμες.Μη δίνετε σημασία
Επειδή πιστεύω στον Ίβιτς,περίμενα πως θα περάσουμε.
Πολύ κρίμα....ακριβώς τα ίδια θα έγραφα για τον Ιβαν.Εκεί πάνω στην επιτυχία
Μη στεναχωριέστε..Θα κάνει μια μεταγραφη παικταρά αξίας 4,2 εκ. και θα πιούμε νερό στ όνομά του.
Και φυσικά όπως κάθε χρόνο,θα δηλώσουμε πως πάμε...για τι άλλο...Μα για πρωτάθλημα φυσικά!!
- Παλαιολόγος
Η σεζόν όσον αφορά το κομμάτι του C.L μόλις τελείωσε.Για τα υπόλοιπα φυσικά και υπομονή,και μακαρι να διαψευσθώ.
ΠΑΟΚ είμαι,προτιμώ να σαρώσουμε τα πάντα(λόγω Σαββίδη) και να βγω λάθος,παρά μια απ τα ιδια για να βγω να "δικαιωθώ" για την γνώμη μου.
ΠΑΟΚ είμαι,προτιμώ να σαρώσουμε τα πάντα(λόγω Σαββίδη) και να βγω λάθος,παρά μια απ τα ιδια για να βγω να "δικαιωθώ" για την γνώμη μου.
- Μπαρκαρούτσος
korfas έγραψε:Έτσι είναι. Ποιο πρωτάθλημα; Μόνο στα λόγια... που λένε και οι γάβροι. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς το ταβάνι μας ήταν και εξακολουθεί με τον ρπ να είναι.
Ελληναρά, τα λέμε τον άλλον μήνα. Έτσι κι αλλιώς δεν πολυγράφεις.
Πλάκα έχει να μιλάνε για ταβάνια με Σαββίδη όταν αν δεν ήταν αυτός τώρα σίγουρα δεν θα παίζαμε Ευρώπη. Ούτε Α εθνική μην σου πω.
Ε ναι αυτό με τα ταβάνια έχει πλάκα όταν κάνεις πλάκα. ....λες και ειμαστε μόνιμοι πρωταθλητές και ξαφνικά βουλιαξαμε στην μετριοτητα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
- Notorious4
Όχι αγαπητή PAOK FC, δεν χάθηκε μόνο η μάχη (αναφέρομαι στο σύντομο μήνυμα της ΠΑΕ μετά τον αγώνα), χάθηκε ο πόλεμος, για τους ομίλους του Τσ.Λ., και ότι αυτοί έφερναν... Αν δεν είναι έτσι ας μας ορίσει η ΠΑΕ ποιός είναι ο πόλεμος και πόσες μάχες αναμένεται να δώσουμε...
Να το κλείσουμε τότε το μαγαζί για φέτος αν πάμε στους 16 του Europa δεν θα είναι επιτυχία; στην ευρωπη αυτός πρέπει να είναι ο στόχος να περάσουμε τους ομίλουςKourdos έγραψε:Όχι αγαπητή PAOK FC, δεν χάθηκε μόνο η μάχη (αναφέρομαι στο σύντομο μήνυμα της ΠΑΕ μετά τον αγώνα), χάθηκε ο πόλεμος, για τους ομίλους του Τσ.Λ., και ότι αυτοί έφερναν... Αν δεν είναι έτσι ας μας ορίσει η ΠΑΕ ποιός είναι ο πόλεμος και πόσες μάχες αναμένεται να δώσουμε...
Αυτο που βγαινουν ολοι...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ και μακαριζουν την τυχη τους που περασαν και υπαρχουν εδω καποιοι που τους φταινε ολοι οι δικοι μας, με ξεπερναει.
Περιμενετε μερικοι στη γωνια ...ψαχνετε την ευκαιρια και φυσικα...εμφανιζεστε παντα μετα απο ηττες και αποκλεισμους. Παω στοιχημα το μεσημερι θα σας βρει με ενα τηλεφωνο στο χερι να συνομιλειτε με...γνωστους ραδιοφωνικους προαγωγους...
Καταρα αυτη η ομαδα... ακομα και οταν πειθει τους εχθρους, δεν πειθει τους δικους (;) της...
Ιβαν προχωρα... παρε σεντερ φορ...κρατα κ Κλαους. Οπως ειπε καποιοις πιο πανω, φετος περνουμε πρωτσθλημα.-
Περιμενετε μερικοι στη γωνια ...ψαχνετε την ευκαιρια και φυσικα...εμφανιζεστε παντα μετα απο ηττες και αποκλεισμους. Παω στοιχημα το μεσημερι θα σας βρει με ενα τηλεφωνο στο χερι να συνομιλειτε με...γνωστους ραδιοφωνικους προαγωγους...
Καταρα αυτη η ομαδα... ακομα και οταν πειθει τους εχθρους, δεν πειθει τους δικους (;) της...
Ιβαν προχωρα... παρε σεντερ φορ...κρατα κ Κλαους. Οπως ειπε καποιοις πιο πανω, φετος περνουμε πρωτσθλημα.-
προσπαθώ ρε παιδιά να δω μπροστά αλλά δίνω και μάχη με τους δαίμονες που με γυρίζουν στα χτεσινά 90'... ΟΚ, άς είναι το Ε.Λ. και το πρωτάθλημα ο πόλεμος, οπότε αυτή ήταν μια κολομάχη μόνο. Που τόνισε κάποια πράγματα όμως (θετικά και αδυναμίες), ας τα εκμεταλλευτεί δημιουργικά ο οργανισμός ΠΑΟΚ.
PAOK24
Ο Ιβάν Σαββίδης παρότι είχε τεράστιο άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος δεν είχε καμία απολύτως αρνητική αντίδραση.
Ίσα – ίσα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ήρεμος και έλεγε πως η τύχη μας στέρησε την πρόκριση. Ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και πικραμένος από το αποτέλεσμα.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε μικρή συνομιλία με τα στελέχη της ΠΑΕ, προφανώς και έγινε μία ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί και πλέον περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα συμβεί με την επόμενη κίνηση, αυτή που απομένει στα μεταγραφικά.
Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός πριν από τα πλέι οφς, κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό.
desperando έγραψε:Βρε κάτι γυμνοσαλιαγκες που γεμίσαμε
Τι έγινε ρε μάγκες εβρεξε