Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από goran 64 »

Να είσαι καλά Κostomanolis, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν το έγραψες για προσβολή, όπως και βεβαιώνεις... ;)

:pano:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

goran 64 έγραψε:29 Αυγούστου 2017, ώρα 13:30...Ακόμα εδώ είναι αυτός?

Ενώ είχε δηλώσει δημόσια ότι μέχρι 15 Ιουλίου θα χαμε κλείσει το 90% των μεταγραφών μας?
Ενώ δεν κατάφερε καν να δανείσει τον φαραώ και να αποδεσμεύσει τον Μπρκιτς?
Ενώ "χαρίσαμε" τον αρχηγό μας δίχως ανταλλάγματα αλλά μόνο με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης στα 29 του?
Ενώ "αφελλήνισε" το ρόστερ μας και δεν κράτησε ούτε καν τα σωστά αναπληρωματικά ακραία μπακ?
Ενώ χρειαζόμαστε ακόμα χαφ, στόπερ και μπακ απ του Πρίγιο επιθετικό για να χουμε κάποιες ελπίδες για Κύπελλο?
Ενώ τελεί υπό παραίτηση κάνει και δηλώσεις στους Αζέρους ότι διαπραγματευόμαστε με την Καραμπλιάχ?
Ενώ πουλάμε με χασούρα και αγοράζουμε πληρώνοντας Ρώσικες-Τούρκικες υπεραξίες και το Μαράκι ουρλιάζει?
Ενώ μαζεύτηκαν από πέρσι πάνω από 45 επαγγελματικά συμβόλαια να πληρώνουμε και δεν πουλάμε παίχτες?
Ενώ φέτος μπαίνουμε μέσα 27,5 μύρια με τα μυαλά που κουβαλάει*** deleted ***?
Ενώ δεν έκανε καν προεργασία για προπονητή, προσπαθώντας επίμονα-άστοχα να κρατήσει τον προηγούμενο?
Ενώ έδιωξε προπονητή (που τον επέλεξε με τον Πρόεδρο) σε 50 μέρες, παρ ότι έφερε μια Ευρωπαϊκή πρόκριση?
Ενώ καθυστερώντας στην τέλεση του έργου του για οικονομία, έχουμε ήδη αποκλειστεί απ τους ομίλους του E.L.?
Ενώ η ομάδα σέρνεται και χρειάζεται-ξεκινάει εκ νέου mini προετοιμασία μπας και συνέλθει?
Ενώ έχουμε Τεχνικό Διευθυντή στις ακαδημίες μας ένα στέλεχος της Λα Μασία, τον Αλσίνα, "χαραμίζοντας" τον?

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να (μην) κάνει για να φύγει-αντικατασταθεί? Να βγάλει όπλο και να μπει στην Μ. Ασίας 1?
Δεν τα βλέπει όλα αυτά ο Πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή όποιος άλλος ασχολείται (?) εκεί στην Π.Α.Ε.?
Επιτέλους, έλεος ρε σεις, ήμαρτον, λυπηθείτε μας...Τε-λειώ-νε-τε...Τι άλλο να πω ο Χριστιανός?

Υ.Γ. Το σύνολο των "ενώ" είναι 14...Τυχαίο? :evil:
Γκόραν? Να φύγει τελικά? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άστον ακόμα λίγο, να δούμε τι παλταδούρες μας κουβάλησε πάλι...

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Ήδη κάποιοι ψελλίζουν ότι δεν έχουμε μπακ απ του Πρίγιο... Έλεος ρε πστ μου
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Ο Λούμπος Μίχελ εχθές μετά την απόκτηση του Μαουρίσιο είπε (το εντελώς άκυρο) πως εισηγήθηκε ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....

Οπότε ΜΗΠΩΣ, λέω μήπως ανέλαβε κάποιος άλλος τα κουμάντα.

Εμένα, ότι θέλετε πέστε / γράψτε, δε μου αρέσει το σκεπτικό του. Ανέκαθεν, από τότε που είχα ακούσει την πρώτη του ΣΤ πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Εσένα σου περνάει από το μυαλό πως όταν διαπραγματεύεσαι δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου φόρα παρτίδα?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όταν θέλεις να αγοράσεις, το σημαντικό είναι να δείχνεις οτι δεν σε ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Guitarman έγραψε:
goran 64 έγραψε:29 Αυγούστου 2017, ώρα 13:30...Ακόμα εδώ είναι αυτός?

Ενώ είχε δηλώσει δημόσια ότι μέχρι 15 Ιουλίου θα χαμε κλείσει το 90% των μεταγραφών μας?
Ενώ δεν κατάφερε καν να δανείσει τον φαραώ και να αποδεσμεύσει τον Μπρκιτς?
Ενώ "χαρίσαμε" τον αρχηγό μας δίχως ανταλλάγματα αλλά μόνο με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης στα 29 του?
Ενώ "αφελλήνισε" το ρόστερ μας και δεν κράτησε ούτε καν τα σωστά αναπληρωματικά ακραία μπακ?
Ενώ χρειαζόμαστε ακόμα χαφ, στόπερ και μπακ απ του Πρίγιο επιθετικό για να χουμε κάποιες ελπίδες για Κύπελλο?
Ενώ τελεί υπό παραίτηση κάνει και δηλώσεις στους Αζέρους ότι διαπραγματευόμαστε με την Καραμπλιάχ?
Ενώ πουλάμε με χασούρα και αγοράζουμε πληρώνοντας Ρώσικες-Τούρκικες υπεραξίες και το Μαράκι ουρλιάζει?
Ενώ μαζεύτηκαν από πέρσι πάνω από 45 επαγγελματικά συμβόλαια να πληρώνουμε και δεν πουλάμε παίχτες?
Ενώ φέτος μπαίνουμε μέσα 27,5 μύρια με τα μυαλά που κουβαλάει*** deleted ***?
Ενώ δεν έκανε καν προεργασία για προπονητή, προσπαθώντας επίμονα-άστοχα να κρατήσει τον προηγούμενο?
Ενώ έδιωξε προπονητή (που τον επέλεξε με τον Πρόεδρο) σε 50 μέρες, παρ ότι έφερε μια Ευρωπαϊκή πρόκριση?
Ενώ καθυστερώντας στην τέλεση του έργου του για οικονομία, έχουμε ήδη αποκλειστεί απ τους ομίλους του E.L.?
Ενώ η ομάδα σέρνεται και χρειάζεται-ξεκινάει εκ νέου mini προετοιμασία μπας και συνέλθει?
Ενώ έχουμε Τεχνικό Διευθυντή στις ακαδημίες μας ένα στέλεχος της Λα Μασία, τον Αλσίνα, "χαραμίζοντας" τον?

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να (μην) κάνει για να φύγει-αντικατασταθεί? Να βγάλει όπλο και να μπει στην Μ. Ασίας 1?
Δεν τα βλέπει όλα αυτά ο Πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή όποιος άλλος ασχολείται (?) εκεί στην Π.Α.Ε.?
Επιτέλους, έλεος ρε σεις, ήμαρτον, λυπηθείτε μας...Τε-λειώ-νε-τε...Τι άλλο να πω ο Χριστιανός?

Υ.Γ. Το σύνολο των "ενώ" είναι 14...Τυχαίο? :evil:
Γκόραν? Να φύγει τελικά? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κιθαρίστα, ξέρεις πόσοι πόλεμοι έχουν κερδηθεί απ την Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Κ Ο Π Ε Ι Α ? :D :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Απλά θέλω να το ξαναγράψω...σορυ για την αυτοπαράθεση :arrow:
Jairo έγραψε:Στο τέλος των μεταγραφών θα τα βάλουμε κάτω και θα μετρήσουμε κατά πόσο οι μεταγραφές Μίχελ που ήρθαν-έρθουν, κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ, και κατα πόσο αυτοί που έφυγαν-φύγουν ήταν καλύτεροι απο αυτούς που ήρθαν.Και κατα πόσο αυτούς που έστειλε δανεικούς εκεί που τους έστειλε δέν θα πάρουν παιχνίδια, εμπειρίες και υπεραξία. :!:

Αν και ξέρουμε πάνω-κάτω ότι ο Μίχελ, ακόμα και αυτή τη στιγμή έκανε και κάνει εξαιρετική δουλειά στις μεταγραφές, για κάποιον ανεξήγητο λόγο δέν το παραδεχόμαστε.
Εμένα μου φτάνει που τον πολεμάνε οι αρδ, θα τον ευχαριστήσω και ας με έστειλε στην Σεριφ να παίξω ομίλους. 8-)

Αλάνθαστος δέν είναι κανένας.Αυτός όμως έχει το τεράστιο προσόν να αναγνωρίζει το λάθος και να το διορθώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. :geek:
Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Guitarman

goran 64 έγραψε:
Κιθαρίστα, ξέρεις πόσοι πόλεμοι έχουν κερδηθεί απ την Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Κ Ο Π Ε Ι Α ? :D :opaokara: :opaokara:

Γεια σου Γκόραν Μάτα Χάρι! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Guitarman έγραψε:Εσένα σου περνάει από το μυαλό πως όταν διαπραγματεύεσαι δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου φόρα παρτίδα?
Ακριβώς

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειπαμε σκιά αλλα μαυρο μαύρης τρύπας
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Εικόνα

Ανάξιο σχολιασμού από εμένα.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Στείλτε το στην ΠΑΕ αφού υπάρχει το screen shot
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Εικόνα

Ανάξιο σχολιασμού από εμένα.
προσπαθω να το ανεβασω εδω και ωρα και δεν βρισκω τροπο.

δεν με νοιαζει αν αναφερεται στον Μιχελ τον οποιον και λατρευω.

οταν μιλας ετσι για οποιοδηποτε στελεχος της ομαδας μου στο γηπεδο που παω εγω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”