10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ενα πετυχημενο που διαβασα σημερα: "Εάν οι προπονητές μπάσκετ είχαν την ίδια λογική με τον Τούντορ, ο μεγάλος Γ. Μπέρι θα έπαιζε 2 λεπτά κάθε σαραντάλεπτο για να ξεκουράζει τον Τσέκο τον αληταρα"
- buffalobill4
Λοιπον για να μην το μακρυγορω και επειδη εγω ανεβασα το εν λογω ποστ. Δεν ειρωνευομαι κανεναν. Δεν ειπα καν το οτιδηποτε. Μονοι σας κανατε σκεψεις και πολλοι κανατε ιδιες σκεψεις με εμενα. Δεν εγραψα καν για αδιαφορο Βουλγαρο ή οτι το ματς σημερα ηταν αγγαρεια για αυτον. Βασικα παρεθεσα δυο γεγονοτα. Κομματι της χθεσινης του συνεντευξης και μια φωτογραφια απο σημερα.
Ομως αναλογιστειτε κι εσεις το τι γινεται σε τοπικ αλλων παιχτων αλλα και του προπονητη. Εγω προσωπικα τρελαινομαι οταν διαβαζω εκφρασεις για παιχτες/προπονητη μας που δεν θα λεγανε ουτε οι αντιπαλοι μας.
Και οπως ειπε και ο Ντιμ "ηρθε εδω ο Βουλγαρος και καποιοι δεν τον σεβονται". Ο σεβασμος ξερεις φιλε μου ντιμ ομως, δεν ειναι α λα καρτ. Αυτον τον σεβομαι, αυτον οχι. Δεν σου κανω καμια υποδειξη, απλως αναφερομαι στο πως σκεφτομαι εγω.
Ομως αναλογιστειτε κι εσεις το τι γινεται σε τοπικ αλλων παιχτων αλλα και του προπονητη. Εγω προσωπικα τρελαινομαι οταν διαβαζω εκφρασεις για παιχτες/προπονητη μας που δεν θα λεγανε ουτε οι αντιπαλοι μας.
Και οπως ειπε και ο Ντιμ "ηρθε εδω ο Βουλγαρος και καποιοι δεν τον σεβονται". Ο σεβασμος ξερεις φιλε μου ντιμ ομως, δεν ειναι α λα καρτ. Αυτον τον σεβομαι, αυτον οχι. Δεν σου κανω καμια υποδειξη, απλως αναφερομαι στο πως σκεφτομαι εγω.
Τουλαχιστον γελας μονος σου. Κατι ειναι κι αυτο. Πρεπει να σου δημιουργησε θεμα ο σαλπιγγιδης παντως, εχει 8 μηνες π εφυγε κ με την πρωτη ευκαιρια τον αναφερεις.K_geo έγραψε:αντε το πολυ πολυ για Σαλπιγγίδη.
- desperando
- Επικοινωνία:
ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι τετοια κακεντρεχεια και τετοιο κομπλεξ απεναντι σε εναν ποδοσφαιριστηbuffalobill4 έγραψε:26/01/2016
Αν το πάθος μου για το ποδόσφαιρο σταματούσε τότε θα σταματούσα να είμαι θυμωμένος και να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα σήμαινε ότι για το ποδόσφαιρο και όποια ομάδα αγωνιζόμουν, δε θα νοιαζόμουν. Το πάθος θα είχε φύγει… Αλλά αυτό δε συμβαίνει τώρα με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μερικές φορές μία κόκκινη κάρτα».
27/01/2016
οκ καταλαβαινω καποιος να νιωθει μια ζηλια και ενα ΄΄μισος΄΄ απεναντι σε πετυχημενους ανθρωπους γιατι τη ζωη που κανουν που ουτε καν να την φανταστει μπορει,αλλα οταν αυτη η ζηλια αλλα οταν αυτη η ζηλια ειναι στοχευμενη απεναντι σε συγκεκριμενους ανθρωπους τοτε κατι πιο βαθυ υπαρχει
πάντως βλέπω γράφει με 6s. και βλέπω και μερικούς μερικούς εδω μέσα που στο ταπατολκ τους λεει το ίδιο...
ποιος εισαι ρε κουφ@λ@ μολογα.

ποιος εισαι ρε κουφ@λ@ μολογα.

- buffalobill4
φιλε μου εσυ δεν προκειται να καταλαβεις αυτο που ηθελα να δειξω ουτε με δευτερολογιες ουτε καν με ζωγραφιες.
αντ αυτου πιστευεις πως ζηλευω το Βουλγαρο. ή μαλλον πως τον φθονω. εδω εφτασες σε σημειο να με πεις ρατσιστη σε αλλο τοπικ μην γνωριζοντας με καν και μην γνωριζοντας το αν συμμετεχω σε αντιρατσιστικες ομαδες ή τελοσπαντων τα πολιτικα μου πιστευω. γι αυτο σου λεω. αγνοησε με
αντ αυτου πιστευεις πως ζηλευω το Βουλγαρο. ή μαλλον πως τον φθονω. εδω εφτασες σε σημειο να με πεις ρατσιστη σε αλλο τοπικ μην γνωριζοντας με καν και μην γνωριζοντας το αν συμμετεχω σε αντιρατσιστικες ομαδες ή τελοσπαντων τα πολιτικα μου πιστευω. γι αυτο σου λεω. αγνοησε με
- kataramenos5
Γιατι ρε πστ μου σ αυτη την καταραμενη ομαδα να πανε ολα αναποδα?Γιατι?Δε γινεται να μας ερθουν μια φορα οπως σε ολες τις υπολοιπες ομαδες του κοσμου?Οπουδηποτε αλλου ο Μπερμπα θα ξεκιναγε βασικος ,θα χε σκισει τα διχτια,ο προπονητης θα γελουσαν και τ αυτια του που του φεραν τετοια παικταρα κι εμεις θα φευγαμε "μεθυσμενοι" απ το γηπεδο που τον βλεπουμε live και θα χουμε να λεμε στα εγγόνια μας.K@ριολα ζωη.
True dat.kataramenos5 έγραψε:Οπουδηποτε αλλου ο Μπερμπα θα ξεκιναγε βασικος ,θα χε σκισει τα διχτια.
υποθετικό σενάριο. αλλά έχει μεγάλες πιθαντότητες επαλήθευσης. πχ προσωπικά πιστεύω ότι σε "μεγαλύτερα" κλαμπ ανεπτυγμένων πρωταθλημάτων, θα ήταν ο 12ος παίχτης και δύσκολα βασικός σε συνεχόμενα παιχνίδια λόγω ρυθμού.
- desperando
- Επικοινωνία:
ε τοτε μαλλον στο προσωπο του βλεπεις το ΄΄κεφαλαιο΄΄ γι αυτο και αυτο το μισοςbuffalobill4 έγραψε:φιλε μου εσυ δεν προκειται να καταλαβεις αυτο που ηθελα να δειξω ουτε με δευτερολογιες ουτε καν με ζωγραφιες.
υγ μαλλον εισαι πολυ μικρος αν νομιζεις οτι οσοι συμμετεχους σε αντιρατσιστικες ομαδες ειναι και στην ουσια αντιρατσιστες
υγ2 φυσικα και δεν θα σε αγνοω οσο προσπαθεις με την πρωτη ευκαιρια να ριξεις λασπη στον μεγαλυτερο ποδοσφαιριστη που φορεσε τα ασπρομαυρα
οπως εκαναν καποτε και καποιοι αλλοι απεναντι σε εναν αλλο τεραστιο αθλητη που φορεσε και αυτος την φανελα του ΠΑΟΚ