Δεν με ξεπερνατε ετσι ευκολα στο τρολλαρισμα.Odi έγραψε:Τόνι Γκονζάλεζ-Γκλεν Σάλμον.
Θελει αγωνα καθημερινο , σκυψιμο χαμηλα το κεφαλι και δουλεια δουλεια δουλεια.
Δεν με ξεπερνατε ετσι ευκολα στο τρολλαρισμα.Odi έγραψε:Τόνι Γκονζάλεζ-Γκλεν Σάλμον.
Συμφωνώobanebane έγραψε:Tolaros έγραψε: Και γω χάρηκα πολύ με Μακ, αλλά αυτό που κρατάτε μουτράκια στο Βιερίνια επειδή δε θέλει να τον πιάσουμε μαλάκα (γιατί μεταξύ μας περί αυτού πρόκειται,όταν ο ίδιος μπορεί να βρει το ίδιο συμβόλαιο πάνω-κάτω αλλού και εμείς πατάμε πάνω στο "αφού μας αγάπας ρε, έλα με τα μισά λεφτά", για ψιλομαλάκες ψάχνουμε). Να δω ποιος από μας θα άφηνε 500 χιλιάρικα.
Δώστε του περίπου τα ίδια και αν δεν έρθει κράξτε, αλλά μην κάνουμε σαν γκόμενες από πριν
Η μεγαλυτερη λαλακια που εχω διαβασει εδω και καιρο,λοιπον ο Βιερινια εχει να λαμβανει φετος 2 μυρια καθαρα,μετα μενει ελευθερος.
Αν ισχυουν τα ρεπορταζ ο ΠΑΟΚ του προσφερει 4 μυρια για τα επομενα τρια χρονια,μετα τη φετινη χρονια που εχει εγγυημενο συμβολαιο που θα βρει στην ευρωπη αυτα τα λεφτα;
Ειναι λιγα τα 4 μυρια για παιχτη που κοντευει τα 32;
Θα παρει 2 μυρια φετος και μετα τι,θα παει στην αραβια α λα Μπεργκ;
Εγω δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο Βιερινια,θεωρω οτι σιγουρα τα εχουμε βρει μαζι του αλλα δε θελουμε να δωσουμε λεφτα στους γερμαναραδες (παρεπιμπτοντως μας τον ειχαν παρει κωψοχρονια οι γαμημενοι) και καλα κανουμε.
Ο παιχτης θα ερθει,πολυ δυσκολα βεβαια φετος το καλοκαιρι.
Έστω ότι ισχύουν τα ρεπορτάζ, δηλαδή να πέσει από τα 2 μύρια στο 1,3? Δηλαδή μικρή είναι η διαφορά? Και πού θα βρει στην Ευρώπη αυτά τα λεφτά? Σοβαρά? Πώς το αποκλείεις? Και τι ηλικία είναι τα 32, απαγορευτική? Από πότε? Επειδή έτσι βολεύει εμάς? Και ναι στην Αραβία, δηλαδή ο Μπεργκ τι είναι, μ@λ@κ@ς που θα κονομήσει? Στην Ελλάδα έπαιζε μη χέσω, στους Ζωσιμάδες και στα Περιβόλια σε σημαδεμένο πρωτάθλημα. Σιγά που θα ντραπεί να πάει Αραβία.obanebane έγραψε:Tolaros έγραψε: Και γω χάρηκα πολύ με Μακ, αλλά αυτό που κρατάτε μουτράκια στο Βιερίνια επειδή δε θέλει να τον πιάσουμε μαλάκα (γιατί μεταξύ μας περί αυτού πρόκειται,όταν ο ίδιος μπορεί να βρει το ίδιο συμβόλαιο πάνω-κάτω αλλού και εμείς πατάμε πάνω στο "αφού μας αγάπας ρε, έλα με τα μισά λεφτά", για ψιλομαλάκες ψάχνουμε). Να δω ποιος από μας θα άφηνε 500 χιλιάρικα.
Δώστε του περίπου τα ίδια και αν δεν έρθει κράξτε, αλλά μην κάνουμε σαν γκόμενες από πριν
Η μεγαλυτερη λαλακια που εχω διαβασει εδω και καιρο,λοιπον ο Βιερινια εχει να λαμβανει φετος 2 μυρια καθαρα,μετα μενει ελευθερος.
Αν ισχυουν τα ρεπορταζ ο ΠΑΟΚ του προσφερει 4 μυρια για τα επομενα τρια χρονια,μετα τη φετινη χρονια που εχει εγγυημενο συμβολαιο που θα βρει στην ευρωπη αυτα τα λεφτα;
Ειναι λιγα τα 4 μυρια για παιχτη που κοντευει τα 32;
Θα παρει 2 μυρια φετος και μετα τι,θα παει στην αραβια α λα Μπεργκ;
Εγω δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο Βιερινια,θεωρω οτι σιγουρα τα εχουμε βρει μαζι του αλλα δε θελουμε να δωσουμε λεφτα στους γερμαναραδες (παρεπιμπτοντως μας τον ειχαν παρει κωψοχρονια οι γαμημενοι) και καλα κανουμε.
Ο παιχτης θα ερθει,πολυ δυσκολα βεβαια φετος το καλοκαιρι.
Μαλλον εννοουσε τον κανονισμο στη Ρωσσια. Πρεπει υποχρεωτικα να βρισκονται στην 11αδα ενας συγκεκριμενος αριθμος ρωσσων. 5 η 6 νομιζω.paok87 έγραψε:Παντως αν ακουσει κανεις προσεκτικά τη συνομιλια Μακ-Μιχελ-Πέλκα-Αρωνιάδη-Κουλούρη, θα ακούσει οτι ο Μίχελ είπε για τη Ζενιτ οτι υπαρχουν εκει παίκτες που ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να παιζουν, εξηγώντας το γιατί ήρθε ο Μακ.
Αν μη τι αλλο μου προκάλεσε θετική εντύπωση ο κυνισμός του Μίχελ, μπροστά μάλιστα και στους υπολοιπους παικτες.
Ιορδανίδης - ΚαρασαββίδηςΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες το δίδυμο που πήρε το επικό διπλό στο Καραϊσκάκη: Αθανασιάδης - Pereyrapaokovios1974 έγραψε:Ριχτε το.
Κουδας- Σαραφης
Κωστικος --Δημοπουλος
Μιετσελ- Σαλπι
Οκκας- Γιασεμακης(Ναλιτζης)
Κλαους- Μακ
Πριγιο -Μακ
συμπληρωστε οτι ξεχασα και ανεβαστε το