Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
το θεμα ειναι οτι μπορει πραγματικα προσωρινα να κερδιζουν οι αρδ επικοινωνιακα
στον τελευταιο γυρο ομως πιθανον να τους ριξει νοκ αουτ η ΠΑΕ
στο κατω κατω στο χερι της ειναι
να κλεισει τις συμφωνιες ανετα και μυστικα, προφανως σε καλυτερες τιμες απο το να χωθουν κι αλλοι αν δημοσιοποιηθουν νωριτερα
στον τελευταιο γυρο ομως πιθανον να τους ριξει νοκ αουτ η ΠΑΕ
στο κατω κατω στο χερι της ειναι
να κλεισει τις συμφωνιες ανετα και μυστικα, προφανως σε καλυτερες τιμες απο το να χωθουν κι αλλοι αν δημοσιοποιηθουν νωριτερα
Ρε συ η ''κλικα'' οπως ειπε κα ο ΝΤεσπε διαλυθηκε.Σπυροπουλος(ΔΤΘΚ),Κατσουρανης(Λ.Σ.)Νινης(ΤΔ) δεν θα ειναι παιχτες του ΠΑΟΚ.Τωρα ο Τζιολης δεν γνωριζω αν θα μεινει και ο Μαντουρο Μαρτενς δεν τους εχω για κλικοποιους...khaledfreepaok έγραψε:Απο την στιγμη που εχουνε μυρισει αιμα η κλικα τσατσουρανη τζιολη 14 σπυροπουλου και νινι
συν τα νεα φρουτα μαρτενς και μαντουρο η ομαδα δεν προκειται να σηκωσει κεφαλι μεχρι να
χωρτασουν οι βρυκολακες.εδω ακουστηκε οτι αφηνουμε να φυγει το καλυτερο χαφ μας
γιατι δεν χωραει με τοσα συμβολαια νταβατζιλικι στο κεντρο
ο παμπλο τον βλεπω να το ριχνει στα ναρκωτικα μ αυτα που θα δει φετος
Φιλε αν μπορεσεις και χαλασεις του Μαλεζα θα μου κανεις μεγαλη χαρη.ace79grpaok έγραψε:Να σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
Α ρε Ρίζλα έγραψες.
Φίλε μπορείς να μου φέρεις κι ένα καλό τέρμα τώρα που πήρες το κολάι;
Τι μου θύμισες τώρα...Και είχα και την ελπίδα ότι θα είναι επιτυχημένη μεταγραφή.angelheart έγραψε:Απόστολε, αν θυμάσαι (είσαι και μεγάλος άνθρωπος![]()
![]()
) εδώ μέσα πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο παιδί είχε πει τα ίδια περίπου για τον Νίνη. Και μάλιστα ΠΟΛΥ νωρίς.
"Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί, ακόμη, την παρουσία του Λόπεθ, τον οποίο θεωρεί αργό και ο Ισπανός στόπερ έχει πάρει από την διοίκηση το μήνυμα για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αντίθετα φαίνεται ότι ο Αναστασιάδης θα δώσει χρόνο στον Γιώργο Κατσικά, για να του δείξει ο 24χρονος αμυντικός ικανότητές του.
Ο 61χρονος προπονητής πιστεύει και στον Ιντζίδη, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ την ευκαιρία τους θα πάρουν και αυτοί που επιστρέφουν από δανεισμό και παίκτες της Κ20."
ΑΝ ισχυέι κάτι τέτοιο, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ένας αμυντικός σαν τον Κατσικά χρόνο για να να δείξει τις ικανότητές του στα 24. Αντίθετα για τον Ιντζίδη, κυρίως λόγω ηλικίας, έχει λογική να είναι ο 4ος αμυντικός της ομάδας. Με Βίτορ, Κατσικά, Ιντζίδη + μεταγραφή δεν εμπνέεις σιγουριά πίσω. Είναι πολλά τα παιχνίδια μέσα στην χρονιά και η επιρρέπεια του Βίτορ και του Κατσικά στους τραυματισμούς θα σε αναγκάσει να παίζεις πάλι με λύσεις ανάγκης όπως Τζαβέλα, Σκόνδρα, Μαντούρο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θέλεις 2 σέντερ μπακ.
Αντίθετα φαίνεται ότι ο Αναστασιάδης θα δώσει χρόνο στον Γιώργο Κατσικά, για να του δείξει ο 24χρονος αμυντικός ικανότητές του.
Ο 61χρονος προπονητής πιστεύει και στον Ιντζίδη, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ την ευκαιρία τους θα πάρουν και αυτοί που επιστρέφουν από δανεισμό και παίκτες της Κ20."
ΑΝ ισχυέι κάτι τέτοιο, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ένας αμυντικός σαν τον Κατσικά χρόνο για να να δείξει τις ικανότητές του στα 24. Αντίθετα για τον Ιντζίδη, κυρίως λόγω ηλικίας, έχει λογική να είναι ο 4ος αμυντικός της ομάδας. Με Βίτορ, Κατσικά, Ιντζίδη + μεταγραφή δεν εμπνέεις σιγουριά πίσω. Είναι πολλά τα παιχνίδια μέσα στην χρονιά και η επιρρέπεια του Βίτορ και του Κατσικά στους τραυματισμούς θα σε αναγκάσει να παίζεις πάλι με λύσεις ανάγκης όπως Τζαβέλα, Σκόνδρα, Μαντούρο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θέλεις 2 σέντερ μπακ.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Να με συγχωρέσεις που δεν θυμόμουν ΠΟΙΟΣ το είπε. Τώρα ότι θα ήταν επιτυχημένη μια κίνηση με ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο, που στην τελική ακόμα και να έπιανε θα ανέβαζε απλά την τιμή του, ας μη το σχολιάσω ΓΕΝΙΚΑ.koseco έγραψε:Τι μου θύμισες τώρα...Και είχα και την ελπίδα ότι θα είναι επιτυχημένη μεταγραφή.angelheart έγραψε:Απόστολε, αν θυμάσαι (είσαι και μεγάλος άνθρωπος![]()
![]()
) εδώ μέσα πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο παιδί είχε πει τα ίδια περίπου για τον Νίνη. Και μάλιστα ΠΟΛΥ νωρίς.
ΥΓ : ύστερα μας λένε αν μας εμπνέει η Εθνική ομάδα. Άλλο η Ελλάδα (η ΠΑΤΡΙΔΑ μας) και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αυτής. Ξέρω (και εγώ παιδί μεταναστών είμαι) ότι για τους εκτός Ελλάδος είναι "κάτι από" πατρίδα. Το σέβομαι. Μέχρι εκεί.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όπως είπα και στο άλλο τόπικ ΧΩΡΙΣ να το έχω διαβάσει. Γενικότητες και αοριστολογίες. Το ίδιο λέω τώρα που το διάβασα κιόλας.koseco έγραψε:"Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί, ακόμη, την παρουσία του Λόπεθ, τον οποίο θεωρεί αργό και ο Ισπανός στόπερ έχει πάρει από την διοίκηση το μήνυμα για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Che συμφωνώ απόλυτα, μέχρι και την υποσημείωση σου. Το να συγκρίνουμε όμως Μούσλι με Πάμπλο είναι ιεροσυλία. Ο ένας δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, μάζεψε τα μπογαλάκια του με αξιοπρέπεια, δε χρέωσε 350αρες για σχεδόν δύο χρόνια απλά και μόνο γιατί ήθελε να παίζει βασικός όταν και οι πέτρες έβλεπαν πως πλέον δε μπορούσε, δε κοντραρίστηκε με τρεις προπονητές με τα γνωστά αποτελέσματα και δε συνεχίζει να αρμέγει τη γελάδα όπου και όπως μπορεί, γιατί κατά την άποψη μου φίλε Che o Πάμπλο βοηθός προπονητή είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ή τουλάχιστον πολύ πιο αστείο από Παντελή ή ΓΧ που τους έχουμε ξεσκίσει εδώ μέσα. Ο Μούσλι έφυγε εδώ και περίπου τρία χρόνια, πήγε στου διαόλου τη μάνα και χωρίς να ταΐζεται πλέον από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει και δείχνει πως πέρα από αλάνι, είναι και μπέσας είναι και τεράστιος ΠΑΟΚτζης. Άποψη μου, το ξέρω πολύς κόσμος διαφωνεί αλλά αυτή είναι. Σόρυ που μαγάρισα το πόστ σου.
che4 έγραψε:ναι απλα σημερα μαθαμε και το οτι δε μας γουσταρει και αυτος
τωρασ εσυ αμα θες τετοιθους παιχτες στον ΠΑΟΚ αλλο θεμα εγω το εβαλα εδω γιατι δε θελω ξανα τετοιες μεταγραφες παιχτες υπερεκτιμημενους και να μας βριζουν κιολας
εμενα με ενοχλει εσενα μπορει να σαρεσει δε θα μου την πεις κιλας γαιτι δεν ειμαι μαζοχα να πληρωνω να μη δινει τιποτα και να μας βριζει και απο πανω
θελω παιχτες στον ΠΑΟΚ με κοχονες που να μπορουν να νιωσουν γιαυτο το εβαλα εδω
υ.γ. ουτε ο μουσλι ουτε ο παμπλο και δεκαδες αλλοι γεννηθηκαν ΠΑΟΚ αλλα εγιναν ενα με τον οπαδισμο μας οποτε μην αρχισεις τα θα παιζουμε με παοκτσακια κτλ
Cellophan εγωιστη μπορεις να τον πεις και αν θες και με την κακη εννοια του ορου αλλα οτι τρωει τα χρηματα του ΠΑΟΚ αυτο ειναι ανεκδοτο.
Ο ανθρωπος θελει να γινει προπονητης και το οτι ξεκιναει απο τον παγκο της ομαδας που αγαπηθηκε και αγαπησε μονο μεμπτο δεν το λες.
Η ομαδα εχει να κερδισει πολλα περισσοτερα σε πολλους τομεις απο οτι ο Γκαρσια απο αυτην.
Πιστευεις οτι δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να μπορει να δωσει δουλεια στον Γκαρσια και εμεις του κανουμε χαρη που του δινουμε θεση διπλα στον προπονητη του ΠΑΟΚ?
Ο ανθρωπος θελει να γινει προπονητης και το οτι ξεκιναει απο τον παγκο της ομαδας που αγαπηθηκε και αγαπησε μονο μεμπτο δεν το λες.
Η ομαδα εχει να κερδισει πολλα περισσοτερα σε πολλους τομεις απο οτι ο Γκαρσια απο αυτην.
Πιστευεις οτι δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να μπορει να δωσει δουλεια στον Γκαρσια και εμεις του κανουμε χαρη που του δινουμε θεση διπλα στον προπονητη του ΠΑΟΚ?
εχει περασει απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου.ηταν αρχηγος της εθνικης του επι σειρα ετων.στην ουρουγουαη τον λατρευουν και αυτος βρηκε να αρμεξει την αγελαδα του ΠΑΟΚ.yeah right.τα παρουσιαζεις λες και δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και κρεμαστηκε απο τον ΠΑΟΚ.αν δεν ειχε παθει συνδρομο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν εδω.πιστεψε με.ειχε πορτες να χτυπησει μπολικες και ακομα περισσοτερες που δεν χρειαζεται καν να χτυπησει.cellophan έγραψε:Che συμφωνώ απόλυτα, μέχρι και την υποσημείωση σου. Το να συγκρίνουμε όμως Μούσλι με Πάμπλο είναι ιεροσυλία. Ο ένας δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, μάζεψε τα μπογαλάκια του με αξιοπρέπεια, δε χρέωσε 350αρες για σχεδόν δύο χρόνια απλά και μόνο γιατί ήθελε να παίζει βασικός όταν και οι πέτρες έβλεπαν πως πλέον δε μπορούσε, δε κοντραρίστηκε με τρεις προπονητές με τα γνωστά αποτελέσματα και δε συνεχίζει να αρμέγει τη γελάδα όπου και όπως μπορεί, γιατί κατά την άποψη μου φίλε Che o Πάμπλο βοηθός προπονητή είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ή τουλάχιστον πολύ πιο αστείο από Παντελή ή ΓΧ που τους έχουμε ξεσκίσει εδώ μέσα. Ο Μούσλι έφυγε εδώ και περίπου τρία χρόνια, πήγε στου διαόλου τη μάνα και χωρίς να ταΐζεται πλέον από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει και δείχνει πως πέρα από αλάνι, είναι και μπέσας είναι και τεράστιος ΠΑΟΚτζης. Άποψη μου, το ξέρω πολύς κόσμος διαφωνεί αλλά αυτή είναι. Σόρυ που μαγάρισα το πόστ σου.
che4 έγραψε:ναι απλα σημερα μαθαμε και το οτι δε μας γουσταρει και αυτος
τωρασ εσυ αμα θες τετοιθους παιχτες στον ΠΑΟΚ αλλο θεμα εγω το εβαλα εδω γιατι δε θελω ξανα τετοιες μεταγραφες παιχτες υπερεκτιμημενους και να μας βριζουν κιολας
εμενα με ενοχλει εσενα μπορει να σαρεσει δε θα μου την πεις κιλας γαιτι δεν ειμαι μαζοχα να πληρωνω να μη δινει τιποτα και να μας βριζει και απο πανω
θελω παιχτες στον ΠΑΟΚ με κοχονες που να μπορουν να νιωσουν γιαυτο το εβαλα εδω
υ.γ. ουτε ο μουσλι ουτε ο παμπλο και δεκαδες αλλοι γεννηθηκαν ΠΑΟΚ αλλα εγιναν ενα με τον οπαδισμο μας οποτε μην αρχισεις τα θα παιζουμε με παοκτσακια κτλ
τα υπολοιπα επιχειρηματα σου απλα εχουν χιλιοσυζητηθει και δεν εχει νοημα.
- GiorgosAtha
- Μπαρκαρούτσος
Black_White_Heart έγραψε:που ειναι ρε παιδια η μεταγραφη μου μας ταξαν ολοι οι αρδ μεσα στο επομεν ο48 ωρο?? πιστευω οτι η ΠΑΕ την εχει ετοιμη αλλα δεν παρουσιαζει τις μεταγραφες για να τρολαρει τα αρδ!!![]()
Μπορεί να μην συμπληρώθηκαν οι 48, να είμαστε πχ στις 45.
teod1980 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε Ρίζλα έγραψες.
Φίλε μπορείς να μου φέρεις κι ένα καλό τέρμα τώρα που πήρες το κολάι;
Εγώ θέλω ένα πίτα-γύρο απ'όλα χωρίς ντομάτα και 5000 ευρώ να πάω διακοπές. Πάρτε εσείς τους ποδοσφαιριστές.
GiorgosAtha έγραψε:
Βρείτε τις διαφορές!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο τελευταίος έχει μαλλιά.
Επόμενη ερώτηση;
- buffalobill4
Θα μιλησω πανω σε δημοσιογραφικα δεδομενα οποτε η αξιοπιστια τους και το κατα ποσο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ελεγχονται.
1ο λαθος
Αν ισχυει αυτο με τον κατσικα ειναι εγκλημα. Ο τυπος αποδεδειγμενα δεν κανει και μονο που θα φαει χρονο απο παιδι των ακαδημιων μας θα ειναι αρνητικο (ας δουμε/δει τον Ιντζιδη και τον Κιοσσε και ας τους κρινουμε/κρινει). Χωρια τις γκελες που κανει. Με την ιδια λογικη ας δοκιμαστει και ο σπυροπουλος και ο γεωργιαδης και και και.
Αυτα επρεπε ηδη να ειναι ληγμενα. Εγω αν αναλαμβανα θα αξιολογουσα ΟΛΟΥΣ τους παιχτες των ακαδημιων που θεωρουνται ετοιμοι (γυρισαν απο δανεισμο-ξεχωριζανε στην Κ20) αλλα οχι τους προαναφερθεντες συν νινηδες ολισε κλπ. Αυτοι οι παιχτες πρεπει σε ολους οσοι ασχολουνται με το αγωνιστικο τμημα να εχουν περασει ως παιχτες που απλα ΔΕΝ κανουνε.
2ο λαθος.
Σαββιδη κι εμενα μ αρεσει ο Νατχο. Και φυσικα για να μεινει σε μας θα πρεπει να του δωσεις σχεδον τα διπλα απ οσα θα επαιρνε απο ομαδα σε προηγμενο πρωταθλημα. Το εγκλημα θα ειναι να του δωσεις 1,5 μυριο και να τον κανεις συμβολαιο 1 χρονου. Αν σου ζητησει 1 χρονο, "Σε ευχαριστουμε, στο καλο." Με 1,5 μυριο παιρνεις παιχτη και επενδυεις πανω του με συμβολαιο 3ετες και μεταπωλητικη αξια. Ολες οι σοβαρες ομαδες ετσι δουλευουνε. Αυτο επισης πρεπει να ειναι ληγμενο σε οσους ασχολουνται με το αγωνιστικο. Γιατι τυχον πωληση παιχτη τπυ ΠΑΟΚ σε σοβαρη ομαδα με ενα ποσο της ταξης των 3 μυριων θα ζεστανει και το Σαββιδη για το προτζεκτ "αναδειξη ταλαντουχων και προοδος μεσω της πωλησης τους και ξανα αναδειξη κοκ"
Αυτα τα ολιγα, παντα καλοπροαιρετα και οπως προειπα κρατωντας και μια και δυο πισινές γιατι δεντο ειπε ο ιδιος ο Αναστασιαδης, αλλα το ειπαν δημοσιογραφοι
1ο λαθος
Αν ισχυει αυτο με τον κατσικα ειναι εγκλημα. Ο τυπος αποδεδειγμενα δεν κανει και μονο που θα φαει χρονο απο παιδι των ακαδημιων μας θα ειναι αρνητικο (ας δουμε/δει τον Ιντζιδη και τον Κιοσσε και ας τους κρινουμε/κρινει). Χωρια τις γκελες που κανει. Με την ιδια λογικη ας δοκιμαστει και ο σπυροπουλος και ο γεωργιαδης και και και.
Αυτα επρεπε ηδη να ειναι ληγμενα. Εγω αν αναλαμβανα θα αξιολογουσα ΟΛΟΥΣ τους παιχτες των ακαδημιων που θεωρουνται ετοιμοι (γυρισαν απο δανεισμο-ξεχωριζανε στην Κ20) αλλα οχι τους προαναφερθεντες συν νινηδες ολισε κλπ. Αυτοι οι παιχτες πρεπει σε ολους οσοι ασχολουνται με το αγωνιστικο τμημα να εχουν περασει ως παιχτες που απλα ΔΕΝ κανουνε.
2ο λαθος.
Σαββιδη κι εμενα μ αρεσει ο Νατχο. Και φυσικα για να μεινει σε μας θα πρεπει να του δωσεις σχεδον τα διπλα απ οσα θα επαιρνε απο ομαδα σε προηγμενο πρωταθλημα. Το εγκλημα θα ειναι να του δωσεις 1,5 μυριο και να τον κανεις συμβολαιο 1 χρονου. Αν σου ζητησει 1 χρονο, "Σε ευχαριστουμε, στο καλο." Με 1,5 μυριο παιρνεις παιχτη και επενδυεις πανω του με συμβολαιο 3ετες και μεταπωλητικη αξια. Ολες οι σοβαρες ομαδες ετσι δουλευουνε. Αυτο επισης πρεπει να ειναι ληγμενο σε οσους ασχολουνται με το αγωνιστικο. Γιατι τυχον πωληση παιχτη τπυ ΠΑΟΚ σε σοβαρη ομαδα με ενα ποσο της ταξης των 3 μυριων θα ζεστανει και το Σαββιδη για το προτζεκτ "αναδειξη ταλαντουχων και προοδος μεσω της πωλησης τους και ξανα αναδειξη κοκ"
Αυτα τα ολιγα, παντα καλοπροαιρετα και οπως προειπα κρατωντας και μια και δυο πισινές γιατι δεντο ειπε ο ιδιος ο Αναστασιαδης, αλλα το ειπαν δημοσιογραφοι