Την ανισορροπία τη βρήκε δεν την δημιουργησεkos έγραψε:οπως δεν υπαρχει ιδιοκτητης χωρις ευθυνη για την μη πραγματοποιηση μεταγραφων, δεν υπαρχει και προπονητης χωρις ευθυνη για την δημιουργια ανισορροπου ροστερ.MANIAKOS έγραψε:Πρέπει να τον κρίνουμε βάσει τι έχει στα χέρια του,ένα ανισορροπο ροστερ..τον πιστεύω..αλλά χωρίς 4 παίκτες τα πράγματα είναι δυσκολα
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Την ανισορροπία τη βρήκε δεν την δημιουργησεkos έγραψε:οπως δεν υπαρχει ιδιοκτητης χωρις ευθυνη για την μη πραγματοποιηση μεταγραφων, δεν υπαρχει και προπονητης χωρις ευθυνη για την δημιουργια ανισορροπου ροστερ.MANIAKOS έγραψε:Πρέπει να τον κρίνουμε βάσει τι έχει στα χέρια του,ένα ανισορροπο ροστερ..τον πιστεύω..αλλά χωρίς 4 παίκτες τα πράγματα είναι δυσκολα
-
Armagedonas
Αυτό που δυστυχώς δεν ρωτήθηκε και δεν είπε είναι ποιες ήταν οι εισηγήσεις του φέτος,ποιο το πλάνο του,τί παίκτες ζήτησε και γιατί δεν καλύφθηκαν τα τρανταχτά κενά που βλέπουμε όλοι.
Αυτά είναι τα σοβαρά.
Κατά τα άλλα,ο άνθρωπος εκπέμπει μια τεράστια ανασφάλεια,ενώ ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας με την αναφορά του στα θεία.
Και τα λέω αυτά,αν και ήμουν (και ψιλοείμαι ακόμα),από αυτούς που πιστεύουν στην προπονητική του αξία,αν και τελευταία έχω κλονισθεί σοβαρά,γιατί βλέπω να δικαιώνονται οι αμφισβητίες του και τα επιχειρήματά τους.
Αν πάλι κάνει το θαύμα του με αυτό το υλικό,θα είναι μια τεράστια μαγκιά και δικαίωσή του.(αν και βλέποντας την πρώτη αγωνιστική και κάποιες επαρχιακές ομάδες ΟΦΗ,Γιάννενα,Τρίπολη κλπ,δεν ξέρω από ποιες έδρες μπορούμε να περάσουμε με αυτήν την αγωνιστική εικόνα)
Αυτά είναι τα σοβαρά.
Κατά τα άλλα,ο άνθρωπος εκπέμπει μια τεράστια ανασφάλεια,ενώ ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας με την αναφορά του στα θεία.
Και τα λέω αυτά,αν και ήμουν (και ψιλοείμαι ακόμα),από αυτούς που πιστεύουν στην προπονητική του αξία,αν και τελευταία έχω κλονισθεί σοβαρά,γιατί βλέπω να δικαιώνονται οι αμφισβητίες του και τα επιχειρήματά τους.
Αν πάλι κάνει το θαύμα του με αυτό το υλικό,θα είναι μια τεράστια μαγκιά και δικαίωσή του.(αν και βλέποντας την πρώτη αγωνιστική και κάποιες επαρχιακές ομάδες ΟΦΗ,Γιάννενα,Τρίπολη κλπ,δεν ξέρω από ποιες έδρες μπορούμε να περάσουμε με αυτήν την αγωνιστική εικόνα)
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Για να είμαστε ακριβείς ή ανισορροπία δημιουργήθηκε ως εξής.MANIAKOS έγραψε:Την ανισορροπία τη βρήκε δεν την δημιουργησεkos έγραψε:οπως δεν υπαρχει ιδιοκτητης χωρις ευθυνη για την μη πραγματοποιηση μεταγραφων, δεν υπαρχει και προπονητης χωρις ευθυνη για την δημιουργια ανισορροπου ροστερ.MANIAKOS έγραψε:Πρέπει να τον κρίνουμε βάσει τι έχει στα χέρια του,ένα ανισορροπο ροστερ..τον πιστεύω..αλλά χωρίς 4 παίκτες τα πράγματα είναι δυσκολα
Καταρχήν υπεραρρηθμια υπάρχει μόνο στα μπακ.
Αριστερά δημιουργήθηκε από πέρσι γιατί ο Σπυρόπουλος βγήκε νωρίς εκτός πλάνων Στεφενς. Πήραν Τζαβελλα τότε, και πολύ καλά έκαναν. Και φέτος πήραν τον Ρατ. Γιατί έγινε αυτή η επιλογή είναι θέμα ΑΑ και Βρυζα. Αυτό ξέρουν Γιατί έγινε. Μπορώ να κάνω υποθέσεις, αλλά μπορεί είναι τελείως λάθος.
Δεξιά, τον Σκονδρα τον πήρες για βασικό αλλά στην πορεία ο Κίτσιου σου βγήκε καλύτερος, και ο Κωνσταντινίδης που έχασε πέρσι την προετοιμασία λόγω εθνικών αρχικά.
Στις άλλες θέσεις δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. ελλείψεις υπάρχουν.
Καλό είναι να θυμόμαστε πως και γιατί γίνονται διάφορες επιλογές
- aisiodoksos
εχω δει τον μουρινιο να φευγει..μαλλον δεν ειναι σοβαρος προπονητης ουτε μπορει να διαχειριστει την πιεση και την κατασταση..τι λετε? ο Αγγελος νιωθει πολυ πιεση γιατι ξερει οτι με δυο στραβα αποτελεσματα δεν υπαρχει υπομονη οπως θα υπηρχε σε αλλους που ενδεχωμενως θα αναλαμβαναν (βλ. καρπουζα) .. ολη αυτη η πιεση κανει κακο στη δουλεια του και στον τροπο που γινεται..δεν υπαρχει προπονητης στον κοσμο που να ξερει οτι μπορει να κερδισει 4 παιχνιδια στην σειρα και οτι με το ζορι θα ακουσει κανα μπραβο και στην πρωτη στραβη θα του την πεσουν πολυ ασχημα..παντου υπαρχει ανοχη , οχι ομως στον ΑΑ.. (βλ. Αναστασιου στον ποα , χασανε που τον κρατησαν...)Μα δεν είναι τυχαίο που δεν είδες ποτέ να φεύγει έτσι ούτε τον Στέφενς, ούτε τον Σάντος ούτε και κανέναν σοβαρό προπονητή. Αυτή η στάση είναι σαφές δείγμα ανικανότητας διαχείρισης πίεσης και καταστάσεων.
οσο για την επιμαχη φραση οτι εγω ειμαι μονος μου , με τα παιδια (ποδοσφαιριστες ) και εγω το ιδιο θα ελεγα..δεν ειπε οτι ευχαριστει τον κοσμο που ηταν στην Τουμπα και βοηθησαν την ομαδα γιατι το θεωρει ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να υπαρχει κοσμος σε αυτο το γηπεδο και να στηριζει την ομαδα... παντως στηριξη στο προσωπο του δεν εχει και αυτο να το λεμε δεν ειναι κακο..ξερει οτι θα ειναι ο πρωτος που θα φυγει και φαινεται οταν η ομαδα χανει τι γινεται στον ΠΑΟΚτσηδικο λαο.. ερχεται η καταστροφη..λες και αν ειχαμε φετος τον Χουμπ με αυτο το υλικο θα ειχαμε κερδισει ως δια μαγειας ολα τα ματς με 7-0.
Kap έγραψε:Αν περιμένουμε από τον Κάτσε να κάνει το παιχνίδι της ομάδας, την κάτσαμε την βάρκα. Απλά δεν το έχει. Δυστυχώς φαίνεται να μην μπορούν να προωθήσουν την μπάλα ούτε τα υπόλοιπα χαφ (με εξαίρεση τον Σββίδη, ο οποίος είναι 19).
Συνεπώς, είναι επόμενο να γίνονται γιόμες εξαιτίας της ελλείψεως χαφ με τα χαρακτηριστικά αυτά. Οπότε έχει δίκιο ο Despe και οι υπόλοιποι ότι χρειαζόμαστε απαραιτήτως οκτάρι που να ξέρει μπάλα. Αν είναι αυτός ο Γκολάσα, να το δούμε. Από τα 3 - 4 φιλικά όμως που τον έχω δει δεν μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να το κάνει με συνέπεια σε κάθε παιχνίδι.
Τον Άγγελο θα τον κρίνω όταν έχει τους κατάλληλους παίκτες, για το τι μπορεί να δώσει. Όμως μέχρι σήμερα δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η διαχείριση στην Μολδαβία ήταν κακή και επίσης το rotation με την Καλλονή, εσφαλμένο. Επίσης, δηλώσεις ότι θα μπορούσαμε να είμαστε 9 - 0 στο 30, καλό θα ήταν να τις αποφεύγει. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν παίζει καλά και με το υπάρχον υλικά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει καμία τρομερή βελτίωση.
Τέλος, οι αναφορές του στα Θεία, δεν με ενοχλούν, φτάνει να κάνει την δουλειά του σωστά. Ας αναλογιστεί όμως ότι το πολύ Κύριε Ελέησον, το βαριέται και ο Θεός. Ας χαλαρώσει λίγο.
ωραια, ψυχραιμη κριτικη που καταδεικνυει τα προβληματα χωρις εμπαθεια...
μακαρι ολοι να λειτουργουμε ετσι
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
διαφωνω απολυτα./buffos έγραψε:Για να είμαστε ακριβείς ή ανισορροπία δημιουργήθηκε ως εξής.
Καταρχήν υπεραρρηθμια υπάρχει μόνο στα μπακ.
εχουμε 2 αρ.μπακ, Ρατ και Σπυροουλο και ενα DLC που τεινει να γινει DC/DL (για τους μυημένους στο ακατανόμαστο...)
Αδερφέ βάλε όσα +++++ θες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GI4NNEN4 έγραψε:Και γιατί ρε παιδιά να με νοιάζει εμένα τι δηλώνει ο Άγγελος; Προπονητής είναι. Άλλη είναι η δουλειά του. Εσείς οι μετρημένοι (μα επίμονοι) που αποφασίσατε ότι ο Άγγελος σας βρωμάει, βρίσκετε αφορμές στο οτιδήποτε και αυτό είναι εξόφθαλμο και γελοίο. Μην γράφετε ολόκληρα κατεβατά. Ξέρουμε τι σκέφτεστε και ξέρουμε και τι γράφετε. Να λέτε ευχαριστώ στους μοντ που ανέχονται τις δικές σας καθημερινές προβοκάτσιες. Εγώ θα σας είχα διαγράψει γιατί δεν εκφράζετε απλώς μια άλλη άποψη, δηλητηριάζετε τη σκέψη αυτών που κάθονται και σας διαβάζουν και το κάνετε με τρομερή επιμονή.
Άγγελος Αναστασιάδης
Μεχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσίαζε και πέρυσι. Ομαδα χωρις κάποιο ιδιαίτερο πλάνο με δυο αμυντικά χάφ που δε δένουν μεταξύ τους που με τη μπάλα ειναι αργά και στα πόδια και στη σκέψη με έναν Σαλπιγκιδη που πραγματικα αριστερά δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο παιχνίδι και γενικά ειναι ένας ΠΑΟΚ προβλέψιμος μεχρι αηδίας και φέτος που οταν τον πιέζεις στα χάφ ο μόνος τρόπος ανάπτυξης ειναι οι γιομες απο τα μπακ μέσα στη περιοχή και στηρίζετε κύριος σε εμπνεύσεις παιχτων όπως οι Κλαους Μακ Ράτ και Περειρα. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές άλλωστε δεν ειναι η πρώτη χρονια. Η ουσία ειναι ομως οτι αυτο που θελει να κανει ο Αναστασιαδης δε βγαίνει αλλα όπως όλοι οι προπονητες σ αυτή την ηλικία και ιδιαίτερα οι Έλληνες ειναι πολύ ξεροκεφαλος για να αλλαξει κατι και θα επιμείνει μεχρι τελικής πτώσεως. Αν αποτύχει αποκλειστικός υπεύθυνος θα ειναι ο ίδιος και όχι αυτοι που υποτίθεται οτι τον πολεμάνε μέσα στη ΠΑΕ. Αφήστε που κατα πάσα πιθανότητα και αυτοι θα φύγουν πακέτο μιας και τριτη σερί χρονια αποτυχημένη δε νομίζω να ανεχτεί ο Σαββιδης. Ελπίζω να κάνω λάθος αλλα όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ πλέον ειναι προβλέψιμος και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά.
Αυτούς που έπρεπε να ευχαριστήσει πρώτους ο Αναστασιαδης ειναι προπονητες και παιχτες προηγούμενων ετών που καταφέρανε και μάζεψαν τόσους βαθμούς στην Ευρώπη ώστε χθες να παίζουμε τη πρόκριση απέναντι σε μια ομαδα που με το ζόρι στέκεται στη Greek super league. Οτι και να γίνει ο Αναστασιαδης πρεπει να μείνει τουλάχιστον μεχρι το τέλος της χρονιάς και να κριθεί τον Μάιο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτούς που έπρεπε να ευχαριστήσει πρώτους ο Αναστασιαδης ειναι προπονητες και παιχτες προηγούμενων ετών που καταφέρανε και μάζεψαν τόσους βαθμούς στην Ευρώπη ώστε χθες να παίζουμε τη πρόκριση απέναντι σε μια ομαδα που με το ζόρι στέκεται στη Greek super league. Οτι και να γίνει ο Αναστασιαδης πρεπει να μείνει τουλάχιστον μεχρι το τέλος της χρονιάς και να κριθεί τον Μάιο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- anatolikos
Μία απορία έχω να εκφράσω, και παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως flame.
Αν στη θέση του προπονητή η ΠΑΕ είχε φέρει μία κραγμένη, καραγραγμένη όμως, τράβελο, με κραγιόν - ρουζ και μάσκαρα, θα λέγατε ότι εγώ μπαλίτσα με νοιάζει να βλέπω και μου είναι αδιάφορο το υπόλοιπο πακέτο;
Βασικά δεν θέκω να μου απαντήσει κανείς. Απλώς σκεφτείτε αν είναι "μόνο μπαλίτσα" ή παίζουν τα πάντα ρόλο.
Αν ο Άγγελος ή όποιος Άγγελος - Θανάσης - Μπομπ κάπου σε εκπροσωπεί κιόλας σαν φίλαθλο. Είναι η "εικόνα σου" ας πούμε προς τα έξω.
Αν στη θέση του προπονητή η ΠΑΕ είχε φέρει μία κραγμένη, καραγραγμένη όμως, τράβελο, με κραγιόν - ρουζ και μάσκαρα, θα λέγατε ότι εγώ μπαλίτσα με νοιάζει να βλέπω και μου είναι αδιάφορο το υπόλοιπο πακέτο;
Βασικά δεν θέκω να μου απαντήσει κανείς. Απλώς σκεφτείτε αν είναι "μόνο μπαλίτσα" ή παίζουν τα πάντα ρόλο.
Αν ο Άγγελος ή όποιος Άγγελος - Θανάσης - Μπομπ κάπου σε εκπροσωπεί κιόλας σαν φίλαθλο. Είναι η "εικόνα σου" ας πούμε προς τα έξω.
anatolikos έγραψε:Μία απορία έχω να εκφράσω, και παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως flame.
ειμαι απο αυτους που λενε οτι θα τον κρινω γι αυτα που θα κανει στο γηπεδο... αλλα δεν μπορω να διαφωνησω με το σκεπτικο σου...
απο την αλλη βεβαια, οι εμμονες του Αγγελου ειναι υπαρκτες αλλα καποιοι τις διογκωνουν σε υπερβολικο βαθμο... κι αυτο δεν ειναι σωστο.
Ειμαι λατρης των ακραιων παραδειγματων μια και βοηθουν πολυ να δεις μια κατασταση και το δικο σου ακραιο παραδειγμα το καταφερνει.. Βεβαια η διαφορα ειναι οτι στο παραδειγμα σου η προσωπικοτητα του προπονητη θα με προσεβαλλε ενω τωρα απλως δεν με εκφραζει... Οποτε αν προκειται να αποδωσει αγωνιστικα μπορω να το καταπιω και να το βουλωσω για το καλο της ομαδας. Παντως υπαρχει ουσια σε αυτο που λες..
Η συχνη αναφορα στην παναγια εινσι λαθος ,αλλα δεν τον πηραμε γαμπρο στο σπιτι μας κατα τα αλλα μια χαρα ειναι ο ανθρωπος
Δλδ ?eorptol έγραψε:Η συχνη αναφορα στην παναγια εινσι λαθος ,αλλα δεν τον πηραμε γαμπρο στο σπιτι μας κατα τα αλλα μια χαρα ειναι ο ανθρωπος
Σε ποιά ακριβώς είναι μια χαρά ?
sic-4 έγραψε:anatolikos έγραψε:Μία απορία έχω να εκφράσω, και παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως flame.
ειμαι απο αυτους που λενε οτι θα τον κρινω γι αυτα που θα κανει στο γηπεδο... αλλα δεν μπορω να διαφωνησω με το σκεπτικο σου...
απο την αλλη βεβαια, οι εμμονες του Αγγελου ειναι υπαρκτες αλλα καποιοι τις διογκωνουν σε υπερβολικο βαθμο... κι αυτο δεν ειναι σωστο.
Ειμαι λατρης των ακραιων παραδειγματων μια και βοηθουν πολυ να δεις μια κατασταση και το δικο σου ακραιο παραδειγμα το καταφερνει.. Βεβαια η διαφορα ειναι οτι στο παραδειγμα σου η προσωπικοτητα του προπονητη θα με προσεβαλλε ενω τωρα απλως δεν με εκφραζει... Οποτε αν προκειται να αποδωσει αγωνιστικα μπορω να το καταπιω και να το βουλωσω για το καλο της ομαδας. Παντως υπαρχει ουσια σε αυτο που λες..
Να προσθεσω οτι.. με την καμια δεν με εκφραζουν ολα αυτα τα χριστιανικια καθως και διαφορες μουντρουχιες του Αγγελου... Ομως με εκφραζει σε αυτον το γνησιο ΠΑΟΚτσηδιλικι του... το ΠΑΟΚ εισαι και δεν μασας κανεναν... το παμε να νικησουμε αυτο το καφενειο τη Ναπολι... Περιπου αυτο ειχα πει οταν ειχαμε κληρωθει με τη Ναπολι του Μαραντονα... οχι γιατι πιστευα οτι ο Μαραντοντα ειναι σερβιτορος φυσικα.. αλλα γιατι πιστευα και πιστευω οτι η ΠΑΟΚΑΡΑ μου με την τρελα και τη δυναμικη που κουβαλαει μπορουσε ακομα και να αποκλεισει τη Ναπολι του Μαραντονα με εκεινους τους παικτες... και λιγο ελειψε... Αυτο το παλαβο ΠΑΟΚτσηδιλικι που ολο και σπανιοτερα βλεπω να εκφραζεται απο οπαδους μας δυστυχως. Κυριαρχει η μιρλα...
- anatolikos
Οκ. Καλύφθηκα.
Για τη συζήτηση και μόνο να πω ότι αποτελέσματα έρχονται και χωρίς το παοκτσιδιλίκι ντε και καλά.
Για να πιάσω παραδείγματα από άλλες ομάδες και να μην έχουμε εσωτερικές προτιμήσεις, καλή δουλειά έχει κάνει και είναι σοβαρός ο Αναστασίου στον βάζελο. Καλή δουλειά και αποτελέσματα οι Βαλβέρδε και Μίτσελ στον γαύρο.
Θέλω να πω πως δεν είναι απαραίτητο να βάλει κανείς περικεφαλαία για να παίξει ένα ποδόσφαιρο της προκοπής.
Καταλαβαίνεις πώς το λέω.
Για τη συζήτηση και μόνο να πω ότι αποτελέσματα έρχονται και χωρίς το παοκτσιδιλίκι ντε και καλά.
Για να πιάσω παραδείγματα από άλλες ομάδες και να μην έχουμε εσωτερικές προτιμήσεις, καλή δουλειά έχει κάνει και είναι σοβαρός ο Αναστασίου στον βάζελο. Καλή δουλειά και αποτελέσματα οι Βαλβέρδε και Μίτσελ στον γαύρο.
Θέλω να πω πως δεν είναι απαραίτητο να βάλει κανείς περικεφαλαία για να παίξει ένα ποδόσφαιρο της προκοπής.
Καταλαβαίνεις πώς το λέω.