mpafos4 έγραψε:Το οτι ο Στεφενς μπορει να πειραματιζεται,βλεποντας πως το πρωταθλημα δεν μπορει καν να το διεκδικησει με αυτα που γινονται,περναει απο το μυαλο ορισμενων?....
Αυτό πιστεύω και εγώ, προσπαθεί να φτιάξει την συνταγή του με λάθος υλικά και για αυτό πειραματίζετε.
Ο στόχος του κυπέλου παραμένει, μέχρι το παιχνίδι με τον γαύρο θέλει να βρεί το ιδανικό με τα υλικά που έχει.
Παράλληλα χτίζει και για την επόμενη χρονιά.
Νομίζω ότι, γνωρίζοντας την ποιότητα των παικτών του, πιστεύει πως παρά τους πειραματισμούς μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο εκτός γαύρου, αν υπάρχει σοβαρότητα την ώρα του αγώνα.
Αυτό που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση είναι αυτό, έλλειψη συγκέντρωσης , υπεροψία , έλλειψη στόχου, δεν ξέρω πως να το πω, ίσως τελικά ακόμη οι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν στα θέλω του προπονητή, είχε πει στην προετοιμασία ότι οι παικτες παίζαν λάθος τα τελευταία χρόνια, και οι μεταπτώσεις της απόδοσης είναι αποτέλεσμα μη αφομοίωσης αυτού του νέου τρόπου παιχνιδιού.
Ότι και αν είναι ας μην ξεχνάμε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί και θέλουν δουλειά και υπομονή.