Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

αδελφέ δεν νομίζω να είπε κανείς να μην ασκείται κριτική. άλλωστε είναι βασικό συστατικό αν θέλεις να προχωράς μπροστά. το θέμα είναι σε ένα γράμμα: καΛοπροαίρετη και καΚοπροαίρετη.

για αυτό πχ δεν έχω πρόβλημα με τον Realcon. Γιατί φαίνεται ότι είναι καλοπροαίρετος άσχετα αν υπερβάλλει ή όχι μερικές φορές. Επίσης είναι και άνθρωπος του Θεού και καταλαβαίνεις! 8-) :P :mrgreen:

Επίσης, ειδικά μετά απο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που δεν ήταν τα αναμενόμενα, προτιμώ να βλέπω ψυχραιμία. μπάλα είναι, γυρίζει και κυρίως, την γ@μ@νε ΤΡΟΜΠΕΣ. φαντάσου.

βλέπεις ότι κάτι καλό χτίζεται. πχ πέρυσι τον Σιμεόνε στην Ατλέτικο έπρεπε με κάποιες εμφανίσεις να τον είχαν λιντσάρει, άσχετα άν έπαιρνε αποτέλεσμα. και φέτος το ίδιο. ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

K_geo έγραψε:ναι δεν θυμάμαι ποτε την έφαγε την τεσσάρα. 2 χρόνια ή 3 πριν το σηκώσει;;;;
την τεσσαρα την ειχε φαει ο κλινσμαν ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, αλλά ο Χάινκες την 1η χρονιά είχε χάσει το πρωτάθλημα απο την "φτωχή¨ Ντόρτμουντ. ;) :P
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

alex ntepo έγραψε:Το "κάτω τα χέρια από τον Χουμπ ΛΑΜΟΓΙΑ" και οι λοιποί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται από τους διάφορους αυτόκλητους Χουμποφύλακες πού απευθύνονται; Γιατί, αν απευθύνονται σε συνοπαδούς που εκφράζονται με κριτική διάθεση απέναντι στον προπονητή της ομάδας, νομίζω ότι έχουμε σοβαρή παράβαση των κανονισμών του φόρουμ.
Λοιπόν κύριοι, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και παραδεχτείτε ότι αν τη μπάλα που βλέπουμε μια ολόκληρη χρονιά τη βλέπατε από άλλον προπονητή με λιγότερες περγαμηνές θα τον είχατε σταυρώσει ΕΣΕΙΣ πρώτοι από Νοέμβρη μήνα. Όταν λέει ο Realcon ότι στο παρηκμασμένο φετεινό πρωτάθλημα της κρίσης ΔΕ χρειάζεσαι παίχτες top-class για να παρουσιάσεις μια καλή ομαδα (δε μιλάμε καν για πρωτάθλημα, να μην πονάνε τα μάτια μας ζητάμε), όταν λέει ότι με 5 κλάσεις ανώτερο υλικό από τους άλλους δε χρειάζεται να είσαι ο Στέφενς για να κάνεις ομάδα, έχει απόλυτο δίκιο και δεν του απαντάτε τίποτα επί της ουσίας, γιατί δεν υπάρχει απάντηση. Τα κάτω τα χέρια από τον Στέφενς λοιπόν, τουλάχιστον σ' εμάς τους απλούς οπαδούς, είναι να'χαμε να λέγαμε. Αν ο Στεφενς φτιάξει ομάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν, αν δεν, bye bye monotony!
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα η αναφορά λαμόγια πήγενε σε διάφορους δημοσιογράφους της πρωτεύουσας όπου τυνχάνει να ζώ!Σε συνδιασμό με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απο οπαδούς διάφορων ομάδων και μικρής μερίδας δικών μας οπαδών!Χουμπόσκυλο δεν είμαι ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ σίγουρα!Την γνώμη σου για τον HUUB άνετα μπορείς να την εκφράσεις εγώ τουλάχιστον θα την διαβάσω με προσοχή!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ όχι μόνο στα εύκολα!Συμφωνώ μαζί σου στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε μη με βαζεις τωρα σε διαδικασια απαντησεων σε οφ τοπικ παμε στον κοσμο που παιζει μπαλα να σε πω οτι θες για τη μεγαλη μπαγερν... 8-) 8-)

η ντορτμουντ εχτιζε αυτο που παρουσιαζει τωρα επι χρονια και χωρις να εχει το τσου λου στο κεφαλι της ο χαινκες μολις ειχε αναλαβει τη μπαγερν και προσπαθουσε να περασει τη φιλοσοφια του οποτε λογικο εμεινε πισω στο πρωτο μισο και τελειωσε η υποθεση...παναξια το πηρε η ντορτμουντ(της οποιας η διαχειριση οπως και της μπαγερν ειναι για να διδασκεται σε σεμιναρια) και συνεβαλε στο να γιγαντωθει η μ,παγερν την επομενη σεζον...8-)

και για να μη βγουμε και οφ τοπικ χουμπ γαμα τη μπαγερν εσυ μπορεις καλυτερα :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:opaokara: :opaokara:

συμφωνώ! ειδικά με την μεσαία παράγραφο! ;) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

mpafos4 έγραψε:Το οτι ο Στεφενς μπορει να πειραματιζεται,βλεποντας πως το πρωταθλημα δεν μπορει καν να το διεκδικησει με αυτα που γινονται,περναει απο το μυαλο ορισμενων?....
Αυτό πιστεύω και εγώ, προσπαθεί να φτιάξει την συνταγή του με λάθος υλικά και για αυτό πειραματίζετε.
Ο στόχος του κυπέλου παραμένει, μέχρι το παιχνίδι με τον γαύρο θέλει να βρεί το ιδανικό με τα υλικά που έχει.
Παράλληλα χτίζει και για την επόμενη χρονιά.
Νομίζω ότι, γνωρίζοντας την ποιότητα των παικτών του, πιστεύει πως παρά τους πειραματισμούς μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο εκτός γαύρου, αν υπάρχει σοβαρότητα την ώρα του αγώνα.
Αυτό που μου δημιουργεί αρνητική εντύπωση είναι αυτό, έλλειψη συγκέντρωσης , υπεροψία , έλλειψη στόχου, δεν ξέρω πως να το πω, ίσως τελικά ακόμη οι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν στα θέλω του προπονητή, είχε πει στην προετοιμασία ότι οι παικτες παίζαν λάθος τα τελευταία χρόνια, και οι μεταπτώσεις της απόδοσης είναι αποτέλεσμα μη αφομοίωσης αυτού του νέου τρόπου παιχνιδιού.
Ότι και αν είναι ας μην ξεχνάμε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί και θέλουν δουλειά και υπομονή.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Realcon έγραψε:Ακούστε τώρα γνώστες του αντικειμένου. Όταν θα λέτε την κάθε εξυπνάδα σας. Καλά θα είναι να διαβάζεται καλά πρώτα. Δεν ζήτησα από κανέναν να γίνει ψυχολόγος!!! Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου πει αν πρέπει ακόμη να ασχολούμαι.
Κριτική έκανα για την ομάδα της καρδιάς μου, που κάθομαι μεσάνυχτα για να δω την τρέλα μου. Ήρθατε να μου πείτε τι παλληκάρια; Να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια εν ολίγοις;
Χρόνια εδώ μέσα τέτοια δικαιώματα δεν έδωσα. Αν σας ενοχλεί η αληθινή κριτική δικαίωμα σας. Δεν θα κρυφτώ δεν κρύφτηκα ποτέ στην ζωή μου. Μίλησα για υπομονή σε τι; Ανάλυσα ότι το πρωτάθλημα μας είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων. Είπα με 5 κλάσεις ποδοσφαιριστές από τους άλλους... Θα ήμουν κι εγώ καλός προπονητής. Δεν μου άρεσε, ούτε με Ηρακλή, Ξάνθη, Λεβαδειακό και τώρα με Πανιώνιο.
Σήμερα όποιος με κάνει να στεναχωριέμαι για την ομάδα που αγαπώ και το βλέπω θα το λέω!!! Δεν με νοιάζει αν είναι ο Στέφενς η ο Ρ. Κάρλος. Δεν το κατάλαβα. Που δεν μπορώ να πω τίποτε για τον προπονητή. Ποιοι είστε εσείς που δεν μπορώ να φέρω γνώμη, δεν το κατάλαβα. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν
Σας ζητώ συγνώμη που έβγαλα αγανάκτηση. Δεν θα το ξανά κάνω. Θα κάνω ότι οι υπόλοιποι για να είμαι αρεστός. Κοντός ο 14 ο κύριος 800 χιλιάδες η 550 ... Ο Βάζελος Σπυρόπουλος... Το όρθιο κοντάρι ο Τζιόλης....κλπ κλπ
Αδερφε και εγω δεν συμφωνω με πολλα απο τα λεγομενα σου αλλα επειδη ξερω οτι μιλας καλοπροερετα και βγαζεις την τρελλα και αγανακτηση του ΠΑΟΚση θελω να συνεχισω να σε διαβαζω σε παρακαλω αδερφε ξανασκεψου το δεν αξιζει θα ερθουν οι νικες και θα θελεις να μπεις να μιλησεις μαζι μας,δωσε τοπο στην οργη σου και ελα ξανα στην παρεα μας στο κατω κατω ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμωτο

Σουρμε. Έχεις το κλειδί και τον τελευταίο λόγο. Είναι άνισο το παιχνίδι. Μιλάω για το τοπικ Πανιώνιος ΠΑΟΚ. (ίσως να κάνω λάθος)

Και που είστε παλληκάρια. Επειδή δεν θέλω να φέρω προβλήματα... Άντε γεια οριστικά και αμετάκλητα!!!
ΠΑΟΚ μια ζωή και εδώ στην Αυστραλία!!!

Κάποτε θα τα πούμε από κοντά εύχομαι.

Ο ΘΕΟΣ να σας δίνει πάντα υγεία!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Realcon έγραψε:Ακούστε τώρα γνώστες του αντικειμένου. Όταν θα λέτε την κάθε εξυπνάδα σας. Καλά θα είναι να διαβάζεται καλά πρώτα. Δεν ζήτησα από κανέναν να γίνει ψυχολόγος!!! Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου πει αν πρέπει ακόμη να ασχολούμαι.
Κριτική έκανα για την ομάδα της καρδιάς μου, που κάθομαι μεσάνυχτα για να δω την τρέλα μου. Ήρθατε να μου πείτε τι παλληκάρια; Να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια εν ολίγοις;
Χρόνια εδώ μέσα τέτοια δικαιώματα δεν έδωσα. Αν σας ενοχλεί η αληθινή κριτική δικαίωμα σας. Δεν θα κρυφτώ δεν κρύφτηκα ποτέ στην ζωή μου. Μίλησα για υπομονή σε τι; Ανάλυσα ότι το πρωτάθλημα μας είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων. Είπα με 5 κλάσεις ποδοσφαιριστές από τους άλλους... Θα ήμουν κι εγώ καλός προπονητής. Δεν μου άρεσε, ούτε με Ηρακλή, Ξάνθη, Λεβαδειακό και τώρα με Πανιώνιο.
Σήμερα όποιος με κάνει να στεναχωριέμαι για την ομάδα που αγαπώ και το βλέπω θα το λέω!!! Δεν με νοιάζει αν είναι ο Στέφενς η ο Ρ. Κάρλος. Δεν το κατάλαβα. Που δεν μπορώ να πω τίποτε για τον προπονητή. Ποιοι είστε εσείς που δεν μπορώ να φέρω γνώμη, δεν το κατάλαβα. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν
Σας ζητώ συγνώμη που έβγαλα αγανάκτηση. Δεν θα το ξανά κάνω. Θα κάνω ότι οι υπόλοιποι για να είμαι αρεστός. Κοντός ο 14 ο κύριος 800 χιλιάδες η 550 ... Ο Βάζελος Σπυρόπουλος... Το όρθιο κοντάρι ο Τζιόλης....κλπ κλπ

Σουρμε. Έχεις το κλειδί και τον τελευταίο λόγο. Είναι άνισο το παιχνίδι. Μιλάω για το τοπικ Πανιώνιος ΠΑΟΚ. (ίσως να κάνω λάθος)

Και που είστε παλληκάρια. Επειδή δεν θέλω να φέρω προβλήματα... Άντε γεια οριστικά και αμετάκλητα!!!

Αδελφε realcon το γραφω και εδω και στο τοπικ του αγωνα θα το γραψω...Δεν αναφερθηκα σε εσενα με το πα(πα)ροφιλολογια αλλα στην ολη κατασταση που υπαρχει μετα το στραβο αποτελεσμα.Ημουνα μεσα στο γηπεδο και δεν εφυγα στεναχωρημενος αδελφε.Ξερεις οτι ποτε δε μιλησα και δε θα μιλαγα ετσι σε κανενα μελος και ειδικα σε εσενα που ξερω τον αγωνα σου και τις καλες και αγνες ιδεες σου.Μπορει να το πηρες προσωπικα επειδη το ποστ μου ηταν ακριβως μετα το δικο σου αλλα δεν αναφερθηκα σε σενα και γενικα σε κανενα μελος.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Realcon γύρνα πίσω οι πιο πολλοί σε αγαπάνε!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

alex ntepo έγραψε:Το "κάτω τα χέρια από τον Χουμπ ΛΑΜΟΓΙΑ" και οι λοιποί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται από τους διάφορους αυτόκλητους Χουμποφύλακες πού απευθύνονται; Γιατί, αν απευθύνονται σε συνοπαδούς που εκφράζονται με κριτική διάθεση απέναντι στον προπονητή της ομάδας, νομίζω ότι έχουμε σοβαρή παράβαση των κανονισμών του φόρουμ.
Λοιπόν κύριοι, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και παραδεχτείτε ότι αν τη μπάλα που βλέπουμε μια ολόκληρη χρονιά τη βλέπατε από άλλον προπονητή με λιγότερες περγαμηνές θα τον είχατε σταυρώσει ΕΣΕΙΣ πρώτοι από Νοέμβρη μήνα. Όταν λέει ο Realcon ότι στο παρηκμασμένο φετεινό πρωτάθλημα της κρίσης ΔΕ χρειάζεσαι παίχτες top-class για να παρουσιάσεις μια καλή ομαδα (δε μιλάμε καν για πρωτάθλημα, να μην πονάνε τα μάτια μας ζητάμε), όταν λέει ότι με 5 κλάσεις ανώτερο υλικό από τους άλλους δε χρειάζεται να είσαι ο Στέφενς για να κάνεις ομάδα, έχει απόλυτο δίκιο και δεν του απαντάτε τίποτα επί της ουσίας, γιατί δεν υπάρχει απάντηση. Τα κάτω τα χέρια από τον Στέφενς λοιπόν, τουλάχιστον σ' εμάς τους απλούς οπαδούς, είναι να'χαμε να λέγαμε. Αν ο Στεφενς φτιάξει ομάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν, αν δεν, bye bye monotony!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΛΕΜΕ,οι καλες ομαδες δεν παρουσιαζονται ουτε σε ενα ουτε σε2 ουτε σε 3 μηνες,τον βεγκερ τι επρεπε να τον κανουν οταν εχασε απο την τεταρτη ομαδα στην βαθμολογια της ελλαδος που ηταν και απληρωτοι,και πολλοι ηταν και τελειως αμπαλοι,ποσα επιπεδα πιο πανω ηταν η νταμπλουχος τοτε αρσεναλ που αποκλειστηκε απο εμας,τον στηριξαν ομως ΚΙΧ δεν εβγαλαν εδειξαν εμπιστοσυνη στο εργο του,θες να συνεχισω ξερεις ποσες σφαλιαρες εφαγε η μαντσεστερ του πολυ σερ αλεξ φεργκιουσον για ψαξου λιγο ξερεις σε τι θεση κατεληξε 3 φορες με φεργκιουσον μεχρι να γινει η ομαδα μοντελο που ολοι θαυμασαμε 3ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ακους 3 χρονια οχι 5 μηνες που ζητατε και το λογο απο τον Στεφενς,λοιπον το νου σας ρεμαλια που λεει και ο κωστανταρας ακουτε το νου σας ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπόν, παίρνω την τελευταία πρόταση απο ένα άρθρο που έχει αναρτηθεί σε άλλο ποστ και την παραθέτω εδώ.

"η υπομονή δεν κρίνεται απλώς επιτακτική. Θεωρείται δίκαιη."
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Απίστευτο ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ειδικα απο αντιπαοκτσηδες χαμουτζηδες ΑΡΔ ......ΠΕΡΣΥ με τον Δωνη που εγω ήθελε να κριθεί τον Μάιο ΑΣΧΕΤΑ αν αποδείχθηκε λίγος Η ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ,ΑΣΥΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΡΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΚΟΜΙΖΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΟΛΙΣ ........ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .....
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

mpafos4 έγραψε:Το οτι ο Στεφενς μπορει να πειραματιζεται,βλεποντας πως το πρωταθλημα δεν μπορει καν να το διεκδικησει με αυτα που γινονται,περναει απο το μυαλο ορισμενων?....
εχεις τη δυνατοτητα να ισχυρίζεσαι ότι πειραματίζεσαι στη δεκατη εννατη αγωνιστικη του πρωταθλήματος? και αν χασεις το πρωταθλημα με εικοσι βαθμούς διαφορα από τον πρωτο ποιος θα σε πιστευει ότι δεν μπορουσες να το διεκδικήσεις "με όλα αυτά που γινονται" ?
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Αν πρέπει να διαφυλάξουμε κάτι είναι ο προπονητής ...προσωπικά βλέπω ποδόσφαιρο κυριαρχίας μετά από πολλά πολλά χρόνια ...Δυστυχώς οι βαθμοί που χάσαμε είναι σε πολύ καλές μας εμφανίσεις ..Για μένα ούτε παίκτες χρειαζόμαστε , ούτε προπονητή (αν είναι δυνατόν) . Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δυναμώσει η ομάδα στο παρασκήνιο ...Γιατί αν ο ανταγωνιστής σου δεν χάνει (ακόμη και όταν είναι άθλιος), δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ σπουδαία πράγματα ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”