Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- paoki_sweden
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
I want players that take the rimadi from miedfield naoume and put it in the nets!
AGGELOS made a change after 30 min THE GOALKEEPER becuase of his rong passes and sir Donis defends Vivian that has 3 red cards after playing 5 games.
PAOK has a heavy shirt whoever doesnt bori can go to the bourdel@.
Re Ivan how long will we play with robert and georgiadis (he will pas away as a talent)??????
Next year Lino is 37 and Stafylidis is going for arbaiten in deutschland.
You have the second place and you will IF YOU BRING 5-6 HEAVY balls players to PAOK entry CHAMPIONS LEAUGE, olympiakos that play the klarino every year has a very big income. You will get back your money with interest!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGGELOS made a change after 30 min THE GOALKEEPER becuase of his rong passes and sir Donis defends Vivian that has 3 red cards after playing 5 games.
PAOK has a heavy shirt whoever doesnt bori can go to the bourdel@.
Re Ivan how long will we play with robert and georgiadis (he will pas away as a talent)??????
Next year Lino is 37 and Stafylidis is going for arbaiten in deutschland.
You have the second place and you will IF YOU BRING 5-6 HEAVY balls players to PAOK entry CHAMPIONS LEAUGE, olympiakos that play the klarino every year has a very big income. You will get back your money with interest!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενώ μέχρι τώρα έχουμε κλείσει έναν ελεύθερο και έναν δανεικό;ABOLEYTOI έγραψε:Γιατί η πλειοψηφία των μεταγραφικών στόχων που ακούστηκαν μέχρι τώρα, δεν είναι ελεύθεροι παίχτες;
Γιατί ξαφνικά "επιμένουμε" να δώσουμε λεφτά σε ομάδες;
Δεν είσαι στην τσέπη κανενός.eorptol έγραψε:Οσοι βγαίνουν στις καφετέριες γύρω απο την τούμπα και δίνουν πάνω απο 10 ευρω για να δουν το ματς απο την tv του ΠΑΟΚ άνετα μπορούν να πανε διπλα στον ναό και να εχει η τούμπα 20.000 κόσμο
Εγώ πχ την βγάζω με 1.60 για τον φραπέ, στο μπουγατσατζίδικο της γειτονιάς και αφήνω και 40 λεπτά πουρμπουάρ για να νοιώσω άπλας.
Sorry για το off topic.

On topic: Κωλόπαιδο-ξεκωλόπαιδο ο Γιαννιώτας, είμαι της άποψης ότι αν μπορούμε πρέπει να τον πάρουμε.
Τον θεωρώ θρασύ και τσαμπουκά παίκτη που μπορεί να "τραβήξει" την υπόλοιπη ομάδα.
Επειδη ξέρω αρκετους που το κάνουν γιαυτο το λέω δεν το κάνουν ολοι , και μετα βγαίνουν στα ραδιόφωνα και κραζουν
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελικά λέει μια ομάδα έκανε πρόταση αγοράς του Λούκας 1.500.000 ευρω Ιβαν αν την έκανες εσυ και δεν τον πάρεις εινα επικοινωνιακή ήττα δεν με νοιάζει ποσο θα τον πάρεις ανέβασε το ποσο παρτον
:) ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ SPEAKING
:)

για να μην ξεχνιομαστε ο ιβαν ειπε 2-3 μεταγραφες αν δεν κανω λαθος τα υπολοιπα ειναι γραφομενα δημοσιογραφων και φημες ,εχουν γινει δυο πολυ καλες κινησεις και μενει μια μαλλον ενος εξτρεμ και τελος ,τι δεν καταλαβατε?
Το Θεμα είναι να υπάρχει σοβαρότητα . Η διοίκηση πρέπει επίσημα να μιλήσει για το τι σκοπεύει να κάνει το γενάρη {χωρίς φυσικά να μας πει από πριν ποιους παιχτες θα πάρει) . Πρέπει ωστόσο νας πει για το πλάνο της και να σταματήσει αυτό το χάλι με τα ονόματα . Η σωστή τακτική είναι αυτή της πρώτης περιόδου ζαγοράκη όπου παίχτες ανακοινωνόταν άμεσα χωρίς να είναι μια βδομάδα και έναν μήνα πρωτοσέλιδο .
Το Θεμα είναι να υπάρχει σοβαρότητα . Η διοίκηση πρέπει να δείξει ότι θέλει και μπορεί να σταματήσει τις διαροές . Αλλιώς αν τις αρέσουν οι διαροές , εγώ δεν έχω πρόβλημα αρκει να βλέπω μόνο κάποιους από τους παικταράδες που ακουγονται στο γήπεδο .
Το Θεμα είναι να υπάρχει σοβαρότητα . Πρέπει να μπει πλάνο σε βάθος για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας . Πιτσιρικάδες , σοβαροι παίχτες ηγέτες (γκαρσία κοντρέρας και όχι κράχτες . Αλλιώς πάλι δεν έχω πρόβλημα αν η διοιίκηση θέλει να ξοδέψει τριπλάσια χρήματα , αρκει να εχει λεφτά επί χρόνια για ξόδεμα . Φυσικά κάθε διοίκηση θα κάνει λάθη αρκεί να μην έχει δόλο και να τα διορθώνει γρήγορα .
Προσωπικά εγώ και με έναν ακόμη παίχτη (μεσοεπιθετικό) είμαι υπερ καλυμένος για γενάρη (πχ σισοκο) , αλλά όταν ακούς τοσα ονόματα επηρεαζεσαι αρνητικα στο τελος χωρις εγω σαν οπαδος να τα εχω ζητησει .
Το Θεμα είναι να υπάρχει σοβαρότητα . Η διοίκηση πρέπει να δείξει ότι θέλει και μπορεί να σταματήσει τις διαροές . Αλλιώς αν τις αρέσουν οι διαροές , εγώ δεν έχω πρόβλημα αρκει να βλέπω μόνο κάποιους από τους παικταράδες που ακουγονται στο γήπεδο .
Το Θεμα είναι να υπάρχει σοβαρότητα . Πρέπει να μπει πλάνο σε βάθος για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας . Πιτσιρικάδες , σοβαροι παίχτες ηγέτες (γκαρσία κοντρέρας και όχι κράχτες . Αλλιώς πάλι δεν έχω πρόβλημα αν η διοιίκηση θέλει να ξοδέψει τριπλάσια χρήματα , αρκει να εχει λεφτά επί χρόνια για ξόδεμα . Φυσικά κάθε διοίκηση θα κάνει λάθη αρκεί να μην έχει δόλο και να τα διορθώνει γρήγορα .
Προσωπικά εγώ και με έναν ακόμη παίχτη (μεσοεπιθετικό) είμαι υπερ καλυμένος για γενάρη (πχ σισοκο) , αλλά όταν ακούς τοσα ονόματα επηρεαζεσαι αρνητικα στο τελος χωρις εγω σαν οπαδος να τα εχω ζητησει .
Φανταζομαι και σημερα να καταλαβαν αυτοι που πρεπει οτι ενας ακραιος δεν αρκει και οτι περισσοτερο απο ακραιο απαραιτητος ειναι ενας επιτελικος,ενα χαφ να βλεπει τερμα και να μπορει να δωσει μια ρημαδοκαθετη,μας στοιχειωσε το φαντασμα του Ιβιτς.
η ομαδα δεν πρεπει να κανει μεταγραφες το γεναρη..
την 2η θεση την εχει για πλακα οπως λενε μερικοι..
θα ερχονται στα πλευ οφ ολοι εδω και θα κλεινονται κ δεν θα κανουμε καμια νικη....ξυπνηστε!!
την 2η θεση την εχει για πλακα οπως λενε μερικοι..

θα ερχονται στα πλευ οφ ολοι εδω και θα κλεινονται κ δεν θα κανουμε καμια νικη....ξυπνηστε!!
Εναν ακράιο, έναν μέσο που να μην γυρίζει την μπάλα πίσω, έναν επιθετικό για να παίξει και ο κλαους και έναν προπονητή παρακαλώ!!!!!
Βύντρα Βιτόλο και Μουσλίμοβιτς. Φτάνει με τα γατιά. Άντε και ένα ακραίο.
θα ηθελα 2 ακραιους, εναν επιτελικο, αλλα και εναν προπονητη..
θα βολευτω εστω με 2 ακραιους,
με εναν κλαιν μαιν εκτος αν ειναι ο βιερινια
θα βολευτω εστω με 2 ακραιους,
με εναν κλαιν μαιν εκτος αν ειναι ο βιερινια
- pagotatzis
Έτσι ειναι 2 μεσοεπιθετικους και αν πάρουμε μπακ ακόμη καλλίτερα για τωρα αυτα ειναι υπεραρκετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 13 Ιαν 2013, 22:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.