Πούλα την τρέλα σου εκεί που την αγοράζουν.Εδώ δώσαμε, δώσαμε.DC έγραψε:Ο κατσικάς του κάνει πέναλτι στην φάση που πάει να βγει τετατέτ. Εκτός αν είσαι με τον σταθόπουλο ή με την γριά.Sick Bastard έγραψε:11αδα την Τετάρτη και μετά από τέλη Γενάρη στην ομάδα.
Έλεος, μέχρι και ο Κατσικάς των ανύπαρκτων δεν είχε πρόβλημα μαζί σου.
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Sick Bastard
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Μάλλον σε είναι ευκολότερο να μιλάς σε 1ο πρόσωπο στον Σαλπιγγίδη, μιας και αυτός .... λείπει και δεν μπορεί να σε απαντήσει.
Κανένα επιχείρημα έχεις να πεις ή μόνο τζάμπα μαγκιές;
Κανένα επιχείρημα έχεις να πεις ή μόνο τζάμπα μαγκιές;
- Sick Bastard
Τσάμπα μαγκιές και εντυπώσεις κάνεις και δημιουργείς εσύ.
Αν διαφωνεί κάποιος μαζί σου είναι ή γριά ή το κοράκι; Γελάει ο κόσμος.
Όσο δε για τα επιχειρήματα που λες, πάρε μερικά να έχει να πορευέσαι.
Υποτίθεται ότι πήραμε αυτόν τον παίχτη για να φύγουμε λιγάκι απο τις νίκες 1-0.
Υποτίθεται ότι θα μας δώσει 10 γκολ στο πρωτάθλημα, όταν από τα χαφ και τα εξτρέμ παίρνουμε απο 7-8 γκολ στο πρωτάθλημα.
Υποτίθεται ότι θα ηταν ο παίχτης που θα κάνει τη διαφορά στα μικρά ματς με μια προσωπική ενέργεια.
Έχουμε παίξει 11 αγώνες.
Έχει βάλει 2 γκολ κι έχει δώσει 2-3 ασσίστ.
Το ένα γκολ το έβαλε με νιόνιο με αντίπαλο τον Όμο που είναι η χαρά του κάθε επιθετικού ακόμα και στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Το άλλο είναι το γκολ του σέντερ φορ, ναι.
Στην αρχή ήταν το Μουντιάλ, είπαμε νταξ.
Μετά δεν έπαιζε καλά η ομάδα, είπαμε νταξ.
Μετά ήταν γενικά άστοχος είπαμε νταξ.
Παίρνει 800 χιλιάρικα, είπαμε νταξ.
Μαλώσαμε με φίλους μας για την επιστροφή του, είπαμε ΠΑΟΚ πάνω απ όλα.
Με ρούλη-βάζελο-κούλα-κωλόγαυρο (ή δεν σκόραρε ή ανύπαρκτος)
ε μετά από όλα αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
ρωτάω:
Αν ο Μούσλι των 600 χιλιάδων των συχνών τραυματισμών και των 5-7 γκολ στο πρωτάθλημα πρέπει ή να φύγει το καλοκαίρι ή να μείνει με τα μισά, τι πρέπει να γίνει με τον Σάλπι;
και
Αυτό ακριβώς λέω.
Τώρα τελευταία(Ατρόμητο και Μπρύζ) βρήκαμε τις ''σέντρες-καμινάδες''. Πριν τέτοιο παράπονο δεν υπήρχε.
Το ότι κάποιος Σανκαρέ μέσα στην Τούμπα, δεν χάνει μονομαχία από τον Σάλπι, είναι σαν να μην συνέβη. Ή το ότι πήρε μια κάρτα από το σκουλήκι και μετά τίποτα...Ή ότι στην Ξάνθη δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ή ότι με την Μπρυζ με ένα τζαρτζάρισμα έχανε την ισοροπία του ή έβγαινε πάντα 2ος στη μπάλα, ακομα και σε πάσες στο κέντρο στο 1ο ημίχρονο. Θέλετε κι άλλα ή να σταματήσω;
Εμένα δεν με πειράζει να χάνει τα τετ-α-τετ, έτσι κι αλλιώς μια ζωή ήθελε 3 να βάλει το 1. Αλλά ο αντίπαλος ήξερε ότι θα έχει 3 τουλάχιστον τετ-α-τετ και φοβόταν, μαζευόταν πίσω.
Ειλικρινά, πείτε μου, υπάρχει κάποιος αυτη τη στιγμή να φοβάται αυτόν τον Σάλπι;
Εμένα δεν με πειράζει που τόσα χρόνια καριέρας δεν έμαθε να κάνει μία ντρίμπλα. Μέχρι και ο Οκκάς, είχε αυτή την κλασσική την κλειστή που όλοι θυμόμαστε. Αληθινά όμως δεν με πειράζει.
Με ενοχλεί που δεν τον αισθάνεται η αντίπαλη ομάδα, δεν τον φοβάται ρε παιδί μου, πως το λένε.
''Δεν παίρνει κάθετες μπαλιές''. Συγνώμη, θυμάστε με τι χαφ έπαιζε ο ΠΑΟΚ τότε και με τι τώρα; Υπάρχουν δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές ποιότητας; Μην κοροϊδευόμαστε...
Εγώ δέχομαι ότι η ομάδα έχει μεσοεπιθετικό πρόβλημα, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το δεις.
Αλλά δεν φταίει αυτό το πρόβλημα της ομάδας που ο Σάλπι παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο. Που δεν μπορεί να κερδίσει μονομαχία, δεν έχει ξεπέταγμα, δεν πιέζει, γενικά δεν.
Ο παίχτης αυτή τη στιγμή, παίζει να είναι ο μόνος που έχει σοβαρότερο αγωνιστικό πρόβλημα από ότι όλη η ομάδα.
Θέλετε να θυμηθούμε την περυσινή κούλα44 του 1ου γύρου και αυτή του 2ου γύρου ΜΕ τον Τζιμπουρ;
Ενώ ήταν τα ίδια σκατά, πόσο πιο απειλητική σαν ομάδα ήταν, όταν επέστρεψε ο Αλγερινός;
Θα μου πεις, άλλος πάιχτης ο ένας κι άλλο ο άλλος, αλλά από τον Σάλπι περιμένω να πάρει και λίγο την ομάδα πάνω του. Έστω στα μικρά ματς. Αλλά μέχρι στιγμής, αυτό δεν συμβαίνει.
Υποτίθεται ότι πήραμε αυτόν τον παίχτη για να φύγουμε λιγάκι απο τις νίκες 1-0.
Υποτίθεται ότι θα μας δώσει 10 γκολ στο πρωτάθλημα, όταν από τα χαφ και τα εξτρέμ παίρνουμε απο 7-8 γκολ στο πρωτάθλημα.
Υποτίθεται ότι θα ηταν ο παίχτης που θα κάνει τη διαφορά στα μικρά ματς με μια προσωπική ενέργεια.
Έχουμε παίξει 11 αγώνες.
Έχει βάλει 2 γκολ κι έχει δώσει 2-3 ασσίστ.
Το ένα γκολ το έβαλε με νιόνιο με αντίπαλο τον Όμο που είναι η χαρά του κάθε επιθετικού ακόμα και στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Το άλλο είναι το γκολ του σέντερ φορ, ναι.
Στην αρχή ήταν το Μουντιάλ, είπαμε νταξ.
Μετά δεν έπαιζε καλά η ομάδα, είπαμε νταξ.
Μετά ήταν γενικά άστοχος είπαμε νταξ.
Παίρνει 800 χιλιάρικα, είπαμε νταξ.
Μαλώσαμε με φίλους μας για την επιστροφή του, είπαμε ΠΑΟΚ πάνω απ όλα.
Με ρούλη-βάζελο-κούλα-κωλόγαυρο (ή δεν σκόραρε ή ανύπαρκτος)
ε μετά από όλα αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
ρωτάω:
Αν ο Μούσλι των 600 χιλιάδων των συχνών τραυματισμών και των 5-7 γκολ στο πρωτάθλημα πρέπει ή να φύγει το καλοκαίρι ή να μείνει με τα μισά, τι πρέπει να γίνει με τον Σάλπι;
και
Αυτό ακριβώς λέω.
Τώρα τελευταία(Ατρόμητο και Μπρύζ) βρήκαμε τις ''σέντρες-καμινάδες''. Πριν τέτοιο παράπονο δεν υπήρχε.
Το ότι κάποιος Σανκαρέ μέσα στην Τούμπα, δεν χάνει μονομαχία από τον Σάλπι, είναι σαν να μην συνέβη. Ή το ότι πήρε μια κάρτα από το σκουλήκι και μετά τίποτα...Ή ότι στην Ξάνθη δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ή ότι με την Μπρυζ με ένα τζαρτζάρισμα έχανε την ισοροπία του ή έβγαινε πάντα 2ος στη μπάλα, ακομα και σε πάσες στο κέντρο στο 1ο ημίχρονο. Θέλετε κι άλλα ή να σταματήσω;
Εμένα δεν με πειράζει να χάνει τα τετ-α-τετ, έτσι κι αλλιώς μια ζωή ήθελε 3 να βάλει το 1. Αλλά ο αντίπαλος ήξερε ότι θα έχει 3 τουλάχιστον τετ-α-τετ και φοβόταν, μαζευόταν πίσω.
Ειλικρινά, πείτε μου, υπάρχει κάποιος αυτη τη στιγμή να φοβάται αυτόν τον Σάλπι;
Εμένα δεν με πειράζει που τόσα χρόνια καριέρας δεν έμαθε να κάνει μία ντρίμπλα. Μέχρι και ο Οκκάς, είχε αυτή την κλασσική την κλειστή που όλοι θυμόμαστε. Αληθινά όμως δεν με πειράζει.
Με ενοχλεί που δεν τον αισθάνεται η αντίπαλη ομάδα, δεν τον φοβάται ρε παιδί μου, πως το λένε.
''Δεν παίρνει κάθετες μπαλιές''. Συγνώμη, θυμάστε με τι χαφ έπαιζε ο ΠΑΟΚ τότε και με τι τώρα; Υπάρχουν δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές ποιότητας; Μην κοροϊδευόμαστε...
Εγώ δέχομαι ότι η ομάδα έχει μεσοεπιθετικό πρόβλημα, πρέπει να είσαι τυφλός για να μην το δεις.
Αλλά δεν φταίει αυτό το πρόβλημα της ομάδας που ο Σάλπι παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο. Που δεν μπορεί να κερδίσει μονομαχία, δεν έχει ξεπέταγμα, δεν πιέζει, γενικά δεν.
Ο παίχτης αυτή τη στιγμή, παίζει να είναι ο μόνος που έχει σοβαρότερο αγωνιστικό πρόβλημα από ότι όλη η ομάδα.
Θέλετε να θυμηθούμε την περυσινή κούλα44 του 1ου γύρου και αυτή του 2ου γύρου ΜΕ τον Τζιμπουρ;
Ενώ ήταν τα ίδια σκατά, πόσο πιο απειλητική σαν ομάδα ήταν, όταν επέστρεψε ο Αλγερινός;
Θα μου πεις, άλλος πάιχτης ο ένας κι άλλο ο άλλος, αλλά από τον Σάλπι περιμένω να πάρει και λίγο την ομάδα πάνω του. Έστω στα μικρά ματς. Αλλά μέχρι στιγμής, αυτό δεν συμβαίνει.
Μα την Παναγία, διαφωνώ σε όλα όσα γράφεις, αλλά χαίρομαι που έχεις όντως επιχειρήματα.
Δεν κάνω πλάκα.
Απλώς, εγώ δεν σκοπεύω να προσπαθήσω να σε πείσω ότι ο Σάλπι δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε όπως προσπαθείς να με πείσεις εσύ ότι ξέχασε να παίζει μπάλα.
Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος αμυντικός τον αντιμετωπίζει με πέναλτι που δεν δίνεται και εσύ γράφεις ότι τον έσβησε, τότε αυτόματα πριμοδοτείς και τον αμυντικό και το κοράκι. Και αυτή είναι μια τακτική που ακολουθούν τα αθηναϊκά μμε εδώ και δεκαετίες. Να κάνουν δηλαδή το άσπρο μαύρο.
Όταν σε ζήτησα επιχειρήματα, εννοούσα επιχειρήματα πάνω σε αυτό που έγραψα και όχι στην εν γέννει παρουσία στου Σάλπι στην ομάδα. Αλλά, δε βαριέσαι .... Εσείς δώσατε δώσατε. Και ξαναδώσατε.
Ακούστηκες.
Το αν παίζει καλά ή όχι πάνω-κάτω ο καθένας έχει την γνώμη του. Όπως την έχει και για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα.
Δεν κάνω πλάκα.
Απλώς, εγώ δεν σκοπεύω να προσπαθήσω να σε πείσω ότι ο Σάλπι δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε όπως προσπαθείς να με πείσεις εσύ ότι ξέχασε να παίζει μπάλα.
Θα σε απαντήσω μόνο εδώ.Sick Bastard έγραψε:Τσάμπα μαγκιές και εντυπώσεις κάνεις και δημιουργείς εσύ.
Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος αμυντικός τον αντιμετωπίζει με πέναλτι που δεν δίνεται και εσύ γράφεις ότι τον έσβησε, τότε αυτόματα πριμοδοτείς και τον αμυντικό και το κοράκι. Και αυτή είναι μια τακτική που ακολουθούν τα αθηναϊκά μμε εδώ και δεκαετίες. Να κάνουν δηλαδή το άσπρο μαύρο.
Όταν σε ζήτησα επιχειρήματα, εννοούσα επιχειρήματα πάνω σε αυτό που έγραψα και όχι στην εν γέννει παρουσία στου Σάλπι στην ομάδα. Αλλά, δε βαριέσαι .... Εσείς δώσατε δώσατε. Και ξαναδώσατε.
Ακούστηκες.
Το αν παίζει καλά ή όχι πάνω-κάτω ο καθένας έχει την γνώμη του. Όπως την έχει και για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα.
- Sick Bastard
Την μπάλα δεν την ξέχασε.
Για το λόγο αυτό, τον θέλω βασικό στην Κροατία.
Αλλά ο άνθρωπος, τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε 13-12-10 ΔΕΝ έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ τα αναμενόμενα.
Το μόνο που ''ζητάω'' ουσιαστικά, είναι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα, που είναι όντως υπαρκτό, ΑΝΤΙ να ακούω δικαιολογίες που ο χρόνος (Αύγουστος-Δεκέμβριος) και η απόδοση του τελικά τις κάνουν φτηνές.
ΔΕΝ τις χρειάζεται ο Σάλπι αυτές τις δικαιολόγιες, ξεκούραση χρειάζεται.
Κι ένα γενικό σχόλιο. Επιτέλους, εγώ θέλω να παίζει ο Σάλπι καλά. Να βάλει 20 γκολ και να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Θέλω να τους γμσει όλους μόνος του. Αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει, τι να κάνουμε δηλαδή...
Εγώ δεν είδα πέναλτι. Αδυνατώ να καταλάβω, πως αυτο με κάνει γριά ή κοράκι.
Από την άλλη θα μπορούσα να πω, ότι τέτοια πέναλτι τα έπαιρνε με το βάζελο, οπότε αυτό σε κάνει βάζελο, λογική κουκουρούκου δηλαδή.
Αλλά για χάρη της κουβέντας, ας πούμε ότι ήταν. Η κακή του απόδοση ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα δεν έχει να κάνει με το αν είναι ήταν πέναλτι ή όχι.
Για το λόγο αυτό, τον θέλω βασικό στην Κροατία.
Αλλά ο άνθρωπος, τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε 13-12-10 ΔΕΝ έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ τα αναμενόμενα.
Το μόνο που ''ζητάω'' ουσιαστικά, είναι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα, που είναι όντως υπαρκτό, ΑΝΤΙ να ακούω δικαιολογίες που ο χρόνος (Αύγουστος-Δεκέμβριος) και η απόδοση του τελικά τις κάνουν φτηνές.
ΔΕΝ τις χρειάζεται ο Σάλπι αυτές τις δικαιολόγιες, ξεκούραση χρειάζεται.
Κι ένα γενικό σχόλιο. Επιτέλους, εγώ θέλω να παίζει ο Σάλπι καλά. Να βάλει 20 γκολ και να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Θέλω να τους γμσει όλους μόνος του. Αλλά αυτό μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει, τι να κάνουμε δηλαδή...
Εγώ δεν είδα πέναλτι. Αδυνατώ να καταλάβω, πως αυτο με κάνει γριά ή κοράκι.
Από την άλλη θα μπορούσα να πω, ότι τέτοια πέναλτι τα έπαιρνε με το βάζελο, οπότε αυτό σε κάνει βάζελο, λογική κουκουρούκου δηλαδή.
Αλλά για χάρη της κουβέντας, ας πούμε ότι ήταν. Η κακή του απόδοση ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα δεν έχει να κάνει με το αν είναι ήταν πέναλτι ή όχι.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ολυμπιακός κάθε αγωνιστική κερδίζει πέναλτυ. Αν έπαιζε εκεί ο Σάλπι (και χτύπαγε ο ίδιος τα πέναλτυ που κέρδιζε) τώρα θα μιλάγαμε για τον μόνο παίκτη που μπορεί να κυνηγήσει τον Σισέ.
Σαφώς και είναι σε αγωνιστική, αλλά κυρίως ψυχολογική κάμψη. Αλλά δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι η ομάδα αρκείται σε ένα γκολ και μετά κάθεται πίσω. Χωρίς σωστές μπαλιές και επιθετική τακτική, αποκλείεται να βάλει πάνω από έξι γκολ στο πρωτάθλημα.
Σαφώς και είναι σε αγωνιστική, αλλά κυρίως ψυχολογική κάμψη. Αλλά δεν πρέπει αν ξεχνάμε ότι η ομάδα αρκείται σε ένα γκολ και μετά κάθεται πίσω. Χωρίς σωστές μπαλιές και επιθετική τακτική, αποκλείεται να βάλει πάνω από έξι γκολ στο πρωτάθλημα.
-
Εκεί κι ο Μπαλάφας να ήταν, πάλι το ίδιο θα γινόταν. Θα είχαμε τον Μπαλάφα να κυνηγάει τον Cisse.
την μπαλα δεν την ξεχασε γιατι ποτε δεν την ηξερε.....η εκρηξη και η ταχυτητα του τον εκαναν σε καθε ματς να βγαινει 5 6 τετ α τετ...και απο αυτα να βαζει 1 σπανιως 2.. κυριως οταν εκτελουσε αμεσως με σουτ.....τωρα θελετε απο τη κουραση, το ντεφορμαρισμα εχει χασει αυτη την εκρηξη και πεφτει με το παραμικρο....+ οτι δεν παιζουμε με 2 μπροστα για να κανει ο 2ος ολη την βρωμικη δουλεια και αυτος να σκοραρει (γιασεμακης,μιετσελ,παπαδοπουλος κλπ)+ οτι δεν εχει καθολου εμπιστοσυνη στον εαυτο του αφου οταν βγαινει τετ α τετ φοβαται να σουταρει και προσπαθει να μπει με τν μπαλα στα δίχτυα.. καθιστουν τελειως φυσιολογικη αυτη την εξελιξη....οσοι περιμενετε απο τον σαλπι να ξεμαρκαριστει να κανει σωστο κοντρολ να παει στο ενας με εναν να κανει τριπλα κλπ θα περιμενετε καιρο.....(δεν εχω τπτ με τον παιχτη,δεν φταει αυτος που ειναι υπερτιμημενος...με οσους ψαχνουν δικαιολογιες για να μας πεισουν οτι ειναι παιχταρας εχω)
- ΑποστόληςΑ
Ε, όχι! Μη λέμε υπερβολές!yiannisPAOKitalia έγραψε:Εκεί κι ο Μπαλάφας να ήταν, πάλι το ίδιο θα γινόταν. Θα είχαμε τον Μπαλάφα να κυνηγάει τον Cisse.
- navigator11
DamoN έγραψε:την μπαλα δεν την ξεχασε γιατι ποτε δεν την ηξερε.....η εκρηξη και η ταχυτητα του τον εκαναν σε καθε ματς να βγαινει 5 6 τετ α τετ...και απο αυτα να βαζει 1 σπανιως 2.. κυριως οταν εκτελουσε αμεσως με σουτ.....τωρα θελετε απο τη κουραση, το ντεφορμαρισμα εχει χασει αυτη την εκρηξη και πεφτει με το παραμικρο....+ οτι δεν παιζουμε με 2 μπροστα για να κανει ο 2ος ολη την βρωμικη δουλεια και αυτος να σκοραρει (γιασεμακης,μιετσελ,παπαδοπουλος κλπ)+ οτι δεν εχει καθολου εμπιστοσυνη στον εαυτο του αφου οταν βγαινει τετ α τετ φοβαται να σουταρει και προσπαθει να μπει με τν μπαλα στα δίχτυα.. καθιστουν τελειως φυσιολογικη αυτη την εξελιξη....οσοι περιμενετε απο τον σαλπι να ξεμαρκαριστει να κανει σωστο κοντρολ να παει στο ενας με εναν να κανει τριπλα κλπ θα περιμενετε καιρο.....(δεν εχω τπτ με τον παιχτη,δεν φταει αυτος που ειναι υπερτιμημενος...με οσους ψαχνουν δικαιολογιες για να μας πεισουν οτι ειναι παιχταρας εχω)
δεν μπορω να διαφωνησω με το φιλο.οντως,μην περιμενουμε ρε παιδια απο το σαλπι πραγματα που αδυνατει βασει ταλεντου να δωσει.ο ανθρωπος διαθετει συγκεκριμενα ποιοτικα χαρακτηριστικα,που για διαφορους λογους βρισκονται σε ατονία παρατεταμενα.μιλαμε για την εκρηξη κ το ξεπεταγμα που λεει ο φιλος.ειναι εμφανες πως ο παιχτης στερειται ΔΥΝΑΜΕΩΝ,σωματικων,ψυχικων,δεν ξερω.αλλά ειναι ξεζουμισμενος,δλδ κανει μπαμ.χρειαζεται ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.νομιζω πως μετα τον αυριανο αγωνα ακολουθουν παιχνιδια στα οποια θεωρητικα μπορουμε να αντεπεξελθουμε χωρις το μητσο.ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να γεμισει τις μπαταριες του.
εβλεπα παρεμπιπτοντως χθες τον αγωνα με τον αγιαξ στην τουμπα.ο ανθρωπος δεν ειχε την παραμικρη σχεση με τον τωρινο,χωρις να ειναι τπτ συγκλονιστικο κ την περιοδο εκεινη.αλλά η διαφορα σε σχεση με το τωρα ειναι εμφανεστατη!χρειαζεται ΑΝΑΣΕΣ!
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Σε θελουμε αυριο με τσαμπουκα,να τα δωσεις ολα....Θεωρω πως εχεις και ενα τεμαχιο.Ετσι μεσα στην κροατια να τους καρφωσεις...
- navigator11
teod1980 έγραψε:Μήπως να έπαιζε με αναπνευστήρα;

το να μην επαιζε για καποια παιχνιδια πώς σου φαινεται;
αλλά κ παλι ρε παιδια ριχνεται το αναθεμα αποκλειστικα στο σαλπι για την ως τωρα προσφορα του.για μενα ειναι καπως επιφανειακη η ολη προσεγγιση.δλδ την συμπεριληψη του σαλπι στην αρχικη 11αδα την αποφασιζει μονος του κ την ανακοινωνει στο χαβο ή πριν στο δερμι;εκτος κι αν καποιος μπορει να επικαλεστει κ να αποδειξει οτι ισχυει κατι τετοιο,δλδ αναγκαζει τον προπονητη να τον εχει δια της <<βιας>> μεσα.διαφορετικα,το βαρος πεφτει τουλαχιστον κ αλλού.κ θεωρω τραγικο να καις ενα δυνατο σου χαρτι,οταν υπαρχουν διαθεσιμες επιλογες ...
ενας ολόκληρος λαος προσπαθεί να βρει τη πρόβλημα εχει το "παιδι" ....
βρε τα χαφ φτενε
βρε η καθετες
βρε οι διαιτιτες
βρε οι αμυντικοι που τον δερνουν
βρε οτι τον κουρασαν οι προπονητες
βρε οτι δεν του μαγειρευει καλα η μανα του
βρε οτι παιζει δεξια
βρε οτι παιζει αριτερα
βρε οτι παιζει μπροστα
βρε οτι παιζει μπροστα μονος
βρε οτι παιζει μπροστα με παρτενερ αλλα δεν ειναι καλος ο παρτενερ
βρε ειναι ατυχος στα τετ-α-τετ