Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπραβο στην Ν.Δ.,το κομμα των Αριστων και της Λεβεντιας.....ο τι και να κανει,απο την προσωπικη περιουσια της Ντορας να γινει το γηπεδο ολο,ΜΑΥΡΟ θα φανε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:Εγώ μόνο sfina διαβάζω.
+1
Φαίνονται τα ψαγμένα άτομα...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Κατ'αρχην να πω οτι δεν πιστευω τιποτε, αν δεν δω επισημη επιβεβαιωση απο την παε.
Επειτα, να ρωτησω,επειδη δεν γνωριζω τα νομικο-τεχνικα θεματα, ακομα και αν υπεγραφη
το Π. Δ., αυτο ειναι το τελευταιο εμποδιο; δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησουμε η "να μας κολλησουνε" καπου αλλου; πχ αρχαιολογιες-προσφυγες κλπ;
Αναρωτιεμαι επειδη εχω δει πολλα απο αυτο το "κρατος" και εχω γινει πλεον απιστος θωμας.
Αλλα ακόμα κι αν ολα τα παραπανω ειναι ανευ λογου ανησυχιες εμου του αδαους και τουσυνομωσιολογου, αυτο σημαινει οτι αυριο θα δούμε μπουλντοζες;
Ειστε βεβαιοι;
Αλλα ακομα και αν παλι ολα αυτα ειναι δικες μου φαντασιωσεις εχω να πω το εξης:
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΥΠΈΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ Π. Δ.;
ΕΔΕΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ Π. Δ.;
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ;
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ;
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!
ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ @€&@/_€@€μπιιιιιπ&€@=(?!/?=)(!!?!!)€#.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Ευτυχως εισαι ηρεμη δυναμη χαχαχαχαχαχα
Μαζι σου σε ολα,1000%

Επισης ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας,ανεφεραν πως η ΠΑΕ εδωσε εντολη σε συγκεκριμενη εταιρια να δει το προτζεκτ του νεου γηπεδου.Παραθετω λινκ με τα ποδοσφαιρικα σταδια που εχει χτισει η εν λογω εταιρια.

https://populous.com/our-projects/stadi ... r-stadiums
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Kabamaru11 έγραψε:Ευτυχως εισαι ηρεμη δυναμη χαχαχαχαχαχα
Μαζι σου σε ολα,1000%

Επισης ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας,ανεφεραν πως η ΠΑΕ εδωσε εντολη σε συγκεκριμενη εταιρια να δει το προτζεκτ του νεου γηπεδου.Παραθετω λινκ με τα ποδοσφαιρικα σταδια που εχει χτισει η εν λογω εταιρια.

Φιλε kabamaru, ειμαι εξαιρετικα οργισμενος.
Παρακολουθω τον ΠΑΟΚ αλλα κ ολα τα κοινωνικοπολιτικα θεματα απο την δεκαετια του 80 και αντι να μειωνεται η οργη μου, αυτη αυξανεται.
Ξερεις πλεον ποιος ειναι ο στοχος μου;
Να μαθω στα παιδια μου να διαβλεπουν την σηψη τους, να φτυνουν την προπαγανδα τους και να τους τιμωρουν με την ψηφο τους.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Kabamaru11 έγραψε: Επισης ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας,ανεφεραν πως η ΠΑΕ εδωσε εντολη σε συγκεκριμενη εταιρια να δει το προτζεκτ του νεου γηπεδου.Παραθετω λινκ με τα ποδοσφαιρικα σταδια που εχει χτισει η εν λογω εταιρια.

Ισχυει αυτο? Μεχρι τωρα ειχα ακουσει οτι ειχε επιλεχθει η εταιρια αλλα οχι το ονομα της. H populous ειναι αυτη που κερδισε και το καινουργιο meazza (αναθεμα κι αν γινει ποτε). Δε μπορω να πω οτι τρελενωμαι με τα γηπεδα τους...ειδικα το πια θρυλικα βαρετο emirates.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Kabamaru11 έγραψε:Ευτυχως εισαι ηρεμη δυναμη χαχαχαχαχαχα
Μαζι σου σε ολα,1000%

Αν μπορείτε να δείτε μέσα από το link το γήπεδο της Τόνεναμ, κάπως έτσι θα ήθελα τη Τούμπα. Δηλαδή τα 3/4 του νέου γηπέδου με διαζώματα και τη θύρα 4 ενιαία, κάτι σαν το κίτρινο τοίχος της Ντόρμουντ. Φανταστείτε απλά την κερκίδα...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

iremidynami χαιρομαι πολυ που μαθαινεις στα παιδια σου,να μη γινουν κομματοσκυλα,να φτυνουν την σαπιλα τους και να ορθωνουν αναστημα,αυτο χρειαζεται

CCCP ειναι μια απο τις εταιριες που συζηταει η ΠΑΕ,προκειται σιγουρα για εμπειρη εταιρια οσο εψαξα,αλλα αν δεν εχει η ΠΑΕ το Π.Δ. στα χερια της,δεν προκεται να κανει καμια ουσιαστικη κινηση παρα μονο φιλολογικες συζητησεις.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
john4serres έγραψε:Εγώ μόνο sfina διαβάζω.

Η ανάρτηση του Στ. Καλαφάτη για το Προεδρικό Διάταγμα που ανοίγει το δρόμο για τη νέα Τούμπα
Metrosport Team πριν 1 λεπτό
A
Στην Αθήνα ήταν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, όταν έγινε γνωστή η είδηση για την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τη Νέα Τούμπα. Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στους λογαριασμούς που διατηρεί στις Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε τα εξής:

"Η είδηση για την υπογραφή του ΠΔ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ με βρήκε στην Αθήνα όπου παρακολουθώ στενά μια σειρά υποθέσεων -μεταξύ των οποίων και αυτή. Πλέον απομένει η -τυπική- δημοσίευση στο ΦΕΚ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή σε όλη την περιοχή, αλλά και τη Θεσσαλονίκη".
Αν δεν ειχαν επελαυνει ως ακρίδες οι Άριστοι το 2019 σήμερα το γήπεδο θα ήταν σε προχωρημένο στάδιο, αλλά είμαστε υπέρ της πατρίδας εμείς δε γαμείς...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

iremidynami 4+ έγραψε:Κατ'αρχην να πω οτι δεν πιστευω τιποτε, αν δεν δω επισημη επιβεβαιωση απο την παε.
Επειτα, να ρωτησω,επειδη δεν γνωριζω τα νομικο-τεχνικα θεματα, ακομα και αν υπεγραφη
το Π. Δ., αυτο ειναι το τελευταιο εμποδιο; δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησουμε η "να μας κολλησουνε" καπου αλλου; πχ αρχαιολογιες-προσφυγες κλπ;
Αναρωτιεμαι επειδη εχω δει πολλα απο αυτο το "κρατος" και εχω γινει πλεον απιστος θωμας.
Αλλα ακόμα κι αν ολα τα παραπανω ειναι ανευ λογου ανησυχιες εμου του αδαους και τουσυνομωσιολογου, αυτο σημαινει οτι αυριο θα δούμε μπουλντοζες;
Ειστε βεβαιοι;
Αλλα ακομα και αν παλι ολα αυτα ειναι δικες μου φαντασιωσεις εχω να πω το εξης:
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΥΠΈΓΡΑΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ Π. Δ.;
ΕΔΕΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ Π. Δ.;
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ;
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ;
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!
ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ @€&@/_€@€μπιιιιιπ&€@=(?!/?=)(!!?!!)€#.
Για όσους έζησαν τα προηγούμενα χρόνια σε μία γυάλα και δεν γνωρίζουν το ανέκδοτο, τύπος μένει από λάστιχο μέσα στο δάσος μαύρα μεσάνυχτα και δεν έχει γρύλο για να σηκώσει το αυτοκίνητο. Βλέπει ένα αγροτόσπιτο στα 500 μέτρα και ξεκινάει.

Όσο περπατάει σκέφτεται και μονολογεί: «Αγροτόσπιτο είναι, σίγουρα θα έχει εργαλεία. Δε μπορεί, ένα γρύλο θα έχει. Για φαντάσου να έχει γρύλο και να μη τον δίνει. Εγώ να το δανειστώ για μισή ώρα θέλω, δεν θα του τον πάρω. Ρε τον πούστη, τον αρχιτσιγκούναρο. Σιγά ρε μπαγλαμά μη σου φάω το γρύλο. Αλλά πρέπει να πέσεις εσύ στην ανάγκη μου να σου σιάξω εγώ τη γραβάτα. Μα τι μάρκα μ@λ@κ@ς είναι αυτός; Βραδιάτικα να μη βοηθάει, που κανονικά θα 'πρεπε αυτός να έρθει και να αλλάξει το λάστιχο, ο μ@λ@κ@ς. Αλλά φταίω εγώ που κάθομαι και παρακαλάω».

Χτυπάει την πόρτα και μόλις ανοίγει ο χωρικός, του λέει «ρε άι σιχτίρ κι εσύ κι ο γρύλος σου».
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στη συγκεκριμένη περίπτωση χτυπήσαμε την πόρτα, ζητήσαμε τον γρύλο, ο χωρικός είπε ότι θα μας τον δώσει και μετά άναψε τσιγάρο, έπινε φραπέ και άφηνε τον γρύλο να κάθεται κι εμάς να περιμένουμε.

Για 3 χρόνια.

Και οποτε του λέγαμε "χρειάζομαι τον γρυλο, είναι πολύ σημαντικό να φύγω. Δεν υπάρχει άλλος γρύλος σε όλη τη χώρα, μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις", ο χωρικός έλεγε "ναι ναι βεβαίως", άναβε κι άλλο τσιγάρο κι έβαζε νετφλιξ.

Και αν καμιά φορά περνούσε κανένας κολλητός του, του δάνειζε και τον γρυλο.

Θιχτηκες κιόλας.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αν το έγραψες για μένα, δεν θιχτηκα καθόλου.
Απλώς η δομή του κειμένου, μου θύμισε το συγκεκριμένο ανέκδοτο.
Εσύ, δεν κατάλαβα, για ποιο λόγο θιχτηκες.
Σημ. Η κυβέρνηση έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα σε άλλα θέματα. Ειδικά ο υφυπουργός οσφπ αυγενακης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τελικά η κυρία Πρόεδρος υπέγραψε το ...fucking presidential decree;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πλέον απομένει η -τυπική- δημοσίευση στο ΦΕΚ
2-3 χρονακια ακόμα με το ρυθμο που πάμε :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν έχουμε εκλογές τον Οκτώβριο, όπως λένε, μέσα στον Ιούνιο, άντε τον Ιούλιο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”