Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
με φιλομενο σαλπιγγιδη το ροστερ δεν εχει χωρο για τον καμπορα.
καλος παικτης θα ηταν σουπερ για την λογικη της περασμενης μεταγραφικης περιοδου που η ομαδα επελεξε να γεμισει το ροστερ της. για φετος δυσκολα αλλα εαν αποφασισουν να τον παρουν δεν νομιζω να μας χαλασει κιολας.
παντως οι παικτες οπως ο καμπορα εχουν και ενα ρισκο. θεωρω οτι ειναι ιδια περιπτωση με τον μπλανκο της αεκ.
εαν δεν σκοραρει ειναι σαν να μην υπαρχει στο γηπεδο. ο μπλανκο τα 2 πρωτα χρονια στην αεκ που σκοραρε ηταν πρωτος παικτης και φετος που εχασε την επαφη ηταν σαν να παιζει η αεκ με 10 παικτες.
καλος παικτης θα ηταν σουπερ για την λογικη της περασμενης μεταγραφικης περιοδου που η ομαδα επελεξε να γεμισει το ροστερ της. για φετος δυσκολα αλλα εαν αποφασισουν να τον παρουν δεν νομιζω να μας χαλασει κιολας.
παντως οι παικτες οπως ο καμπορα εχουν και ενα ρισκο. θεωρω οτι ειναι ιδια περιπτωση με τον μπλανκο της αεκ.
εαν δεν σκοραρει ειναι σαν να μην υπαρχει στο γηπεδο. ο μπλανκο τα 2 πρωτα χρονια στην αεκ που σκοραρε ηταν πρωτος παικτης και φετος που εχασε την επαφη ηταν σαν να παιζει η αεκ με 10 παικτες.
Παντως ρε παιδια για να ερθει ο Καμπορα
πρεπει να φυγει καποιος...
Γιατι εχουμε οπως και να το κανουμε πληρες ροστερ...
πρεπει να φυγει καποιος...
Γιατι εχουμε οπως και να το κανουμε πληρες ροστερ...
-
Φερε τον Καμπορα προεδρε
Συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη τα 3 επομενα χρονια μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απο Ζλαταν,Σακη και Κλαους
Φερε τον Καμπορα προεδρε να λιωσουμε και να λιωσουνε

Συμφωνα με την ταπεινη μου αποψη τα 3 επομενα χρονια μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απο Ζλαταν,Σακη και Κλαους

Φερε τον Καμπορα προεδρε να λιωσουμε και να λιωσουνε

- PAOKfanAthens
Ο μονος τροπος για να ερθει ο καμπορα ειναι να πουληθει ο Μουσλι.
Αλλιως με τοσα ονοματα μπροστα,δεν χωραει...
Αλλιως με τοσα ονοματα μπροστα,δεν χωραει...
προτιμώ να βγάλω χρονιά με Κλάους-Παπάζογλου, και να τους έχω έτοιμους για τα επόμενα 10 χρόνια
και κάνω και τουμπεκί, από το να μαζέψω τα γατιά της Κλεάνθους..
ασ ρίξουμε επιτέλους τα λεφτά μας όλα σε ένα 10άρι, έτσι για να λέμε ότι το δοκιμάσαμε και αυτό, να μας φύγει η απορία, γιατί την μια λέμε ο Μούσλι η ο Παπάζογου, ή ο Φιλομένο, δεν έχει υποστήριξη από 10άρι και από τα πλάγια.
με Βιερίνια-Σαλπιγκδίνια και με 10άρι φωτιά είμαστε καλά...

και κάνω και τουμπεκί, από το να μαζέψω τα γατιά της Κλεάνθους..
ασ ρίξουμε επιτέλους τα λεφτά μας όλα σε ένα 10άρι, έτσι για να λέμε ότι το δοκιμάσαμε και αυτό, να μας φύγει η απορία, γιατί την μια λέμε ο Μούσλι η ο Παπάζογου, ή ο Φιλομένο, δεν έχει υποστήριξη από 10άρι και από τα πλάγια.
με Βιερίνια-Σαλπιγκδίνια και με 10άρι φωτιά είμαστε καλά...

Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου, Αθανασιάδης, Φιλομένο.
Για μία θέση; Δεν νομίζω. 4-4-2;;; Γιατί ο Κλάους, ο Σάλπι κι ο Φιλομένο μόνοι τους δύσκολα στέκονται μπροστά...
Για μία θέση; Δεν νομίζω. 4-4-2;;; Γιατί ο Κλάους, ο Σάλπι κι ο Φιλομένο μόνοι τους δύσκολα στέκονται μπροστά...
-
Μαλλον εχεις δικιο,υπερβολικη η μεταγραφη και αλλου κεντρικου επιθετικου αλλα τα παιχνιδια φετος πιστευω(ελπιζω) οτι θα ειναι περισσοτερα απο οτι περισυ(πορεια και στο κυπελο και στην ευρωπη).Για τον Ζλαταν αν δεν πουληθει δεν το κοβω να βγαζει τη χρονια χωρις τραυματισμο(
) ενω στον Σακη και τον Κλαους δεν μπορουμε να στηριχτουμε πανω τους,σε τοσο σημαντικη χρονια που πρεπει να επιφερει πολλα χρηματα στο ταμειο της ομαδας.Οσο για τον φιλομενο who knows?
YΓ1 απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι οτι πρεπει να δωθουν και ευκαιριες στα 2 νεαρα παλικαρια της ομαδας...
ΥΓ2 τουλαχιστον το καλο ειναι οτι ασχολουμαστε σιγα σιγα με την παπαμεταγραφολογια και δεν σκοτωνομαστε μεταξυ μας

YΓ1 απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι οτι πρεπει να δωθουν και ευκαιριες στα 2 νεαρα παλικαρια της ομαδας...
ΥΓ2 τουλαχιστον το καλο ειναι οτι ασχολουμαστε σιγα σιγα με την παπαμεταγραφολογια και δεν σκοτωνομαστε μεταξυ μας

αυτος ο παιχτης δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο(το οτι εβαλε 2 γκολ με εμας δεν σημαινει τιποτε απο ενα παιχνιδι δεν κρινεται κανενας) και επιπλεον εκει που λεγαμε δεν εχουμε λεφτα να παρουμε παιχτη σε βασικες θεσεις που ποναει η ομαδα θα παμε να τα δωσουμε για μια θεση που εχουμε σαλπιγγιδη,μουσλιμοβιτς?
μη μου συγκρινεται τωρα μουσλιμοβιτς και σαλπιγγιδη με καμπορα
τα σκουληκια εχουν μια ταση παντα να υπερτιμανε τους παιχτες τους
απο την ομαδα του ρουλη τωρα μονο σηφακης και ισως καλβο(και αυτος με δυσκολια)
αξιζουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ
μουσλιμοβιτς και σαλπιγγιδης κανουν απιστευτη δουλεια μεσα στο γηπεδο και ειναι παιχτες με πολυ καλα στοιχεια (ταχυτητα,δυναμη κτλ)
ο καμπορα εμενα μου θυμιζει τον παρασχο ζουμπουλη για τους παλαιοτερους εναν παιχτη που απλα εμπαινε στις φασεις και εβαζε κανενα γκολακι ενω κατα τα αλλα δεν ηταν τιποτε φοβερο
βασικα δεν εχει τιποτε που να πεις ξεχωριζει ο καμπορα ειναι ενας καλος παιχτης να τον εχεις για αλλαγη στο 80 για μενα
εδω και στον ρουλη πολλα ματς ητανε στον παγκο
νομιζω η ομαδα εχει αναγκη απο παιχτες ενδεκαδας στη θεση του δεξιου μπακ και εναν επιθετικογενη χαφ και δεν εχει πολυτελεια για αλλαγες παγκου
μη μου συγκρινεται τωρα μουσλιμοβιτς και σαλπιγγιδη με καμπορα
τα σκουληκια εχουν μια ταση παντα να υπερτιμανε τους παιχτες τους
απο την ομαδα του ρουλη τωρα μονο σηφακης και ισως καλβο(και αυτος με δυσκολια)
αξιζουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ
μουσλιμοβιτς και σαλπιγγιδης κανουν απιστευτη δουλεια μεσα στο γηπεδο και ειναι παιχτες με πολυ καλα στοιχεια (ταχυτητα,δυναμη κτλ)
ο καμπορα εμενα μου θυμιζει τον παρασχο ζουμπουλη για τους παλαιοτερους εναν παιχτη που απλα εμπαινε στις φασεις και εβαζε κανενα γκολακι ενω κατα τα αλλα δεν ηταν τιποτε φοβερο
βασικα δεν εχει τιποτε που να πεις ξεχωριζει ο καμπορα ειναι ενας καλος παιχτης να τον εχεις για αλλαγη στο 80 για μενα
εδω και στον ρουλη πολλα ματς ητανε στον παγκο
νομιζω η ομαδα εχει αναγκη απο παιχτες ενδεκαδας στη θεση του δεξιου μπακ και εναν επιθετικογενη χαφ και δεν εχει πολυτελεια για αλλαγες παγκου
Συμφωνω με τον Ροναλντο . Πιστευω οτι με την υπαρξη Σαλπιγγιδη στην ομαδα θα αξιοποιηθει ισως καλυτερα και ο Μουσλι .
Σαν να λεμε θα παιξει πιο ελευθερα .
Υ.Γ. Η παρομοιωση με τον Παρη Ζουμπουλη ειναι ολα τα λεφτα .Τι μου θυμισες ...

Σαν να λεμε θα παιξει πιο ελευθερα .
Υ.Γ. Η παρομοιωση με τον Παρη Ζουμπουλη ειναι ολα τα λεφτα .Τι μου θυμισες ...

- paok nafplio
εμενα παλι δεν μ'αρεσει...gash04 έγραψε:paok nafplio έγραψε:Βασικα ο καμπορα δεν εχει κανει κ τπτ τρελο μονο με μας εβαλε 2 γκολ..δεν κανει νομιζω για τον ΠΑΟΚ..
What?
Την περίπτωση του Χαβιέρ Κάμπορα φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ. Αν και ο Αργεντινός έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη, εκείνος εμφανίζεται θετικός να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός έριξε «γέφυρες» προς την πλευρά του ΠΑΟΚ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Συγκεκριμένα, η πλευρά του Κάμπορα προσπάθησε να διερευνήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο». Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, στον ΠΑΟΚ έχει «παγώσει» κάθε μεταγραφική κίνηση.
Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» εκτιμούν τα προσόντα του Κάμπορα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να προχωρήσουν για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε 31 φορές και πέτυχε συνολικά 18 γκολ.
http://sports.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=15456
Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει αλλά ο Κάμπορα πιάνει θέση ξένου και δεν νομίζω να έχουμε ελεύθερες θέσεις.
«Χαρούμενος στη Ραπίντ»
24 Ιουν 2010 18:51, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Από ότι φαίνεται οι χθεσινές πληροφορίες του PAOK24 επαληθεύτηκαν πλήρως. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ο Γκουστάβο Βερονέζι βρίσκεται στη Βουκουρέστι προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ραπίντ.
Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έχει κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις του στη Ρουμανία, όπου μίλησε ουσιαστικά σαν παίκτης της Ραπίντ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη που έρχεται στην καριέρα μου. Νιώθω ευχαρίστηση που έρχομαι στη Ραπίντ Βουκουρεστίου», είπε ο Γκουστάβο Βερονέζι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Ρουμανία, μέχρι το βράδυ ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών χρόνων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά της διοίκησης της Ραπίντ. Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Γκουστάβο θα ακολουθήσει ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον Μάρκος Αντόνιο και θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, που ενώ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καταλήγει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ετσι, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσει τη στάση της απέναντι στον Νίκο Αραμπατζή, μετά την εξέλιξη που υπήρχε με τον Γκουστάβο.
ΠΑΟΚ24.κομ
Απ' ότι φαίνεται κλείνει στη Ραπίντ και δεν είναι παπάς.
24 Ιουν 2010 18:51, Από Νίκος Μοσχοβίτης
Από ότι φαίνεται οι χθεσινές πληροφορίες του PAOK24 επαληθεύτηκαν πλήρως. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ο Γκουστάβο Βερονέζι βρίσκεται στη Βουκουρέστι προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ραπίντ.
Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έχει κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις του στη Ρουμανία, όπου μίλησε ουσιαστικά σαν παίκτης της Ραπίντ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη που έρχεται στην καριέρα μου. Νιώθω ευχαρίστηση που έρχομαι στη Ραπίντ Βουκουρεστίου», είπε ο Γκουστάβο Βερονέζι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Ρουμανία, μέχρι το βράδυ ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών χρόνων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά της διοίκησης της Ραπίντ. Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Γκουστάβο θα ακολουθήσει ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον Μάρκος Αντόνιο και θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, που ενώ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, καταλήγει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ετσι, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσει τη στάση της απέναντι στον Νίκο Αραμπατζή, μετά την εξέλιξη που υπήρχε με τον Γκουστάβο.
ΠΑΟΚ24.κομ
Απ' ότι φαίνεται κλείνει στη Ραπίντ και δεν είναι παπάς.
- ilias4_koufalia
Ελατε τωρα πειτε την αληθεια! Ο μονος λογος που θελουμε ολοι τον καμπορα ειναι για τη καζουρα στους συμπολιτες!
Αντικειμενικα ουτε κανει ουτε χωραει στον ΠΑΟΚ!
Αντικειμενικα ουτε κανει ουτε χωραει στον ΠΑΟΚ!