19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

paok4life4

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από paok4life4 »

ο κουτσια ηρθε στον ΠAOK για να παιξει και θα παιξει .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 13 Δεκ 2010, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι Παοκ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok4life4 έγραψε:τι ενοεις δεν δουλευει....υπαρχει περιπτωση να ειναι στην προπονηση και να μην δουλευει απλα σε ρωταω και αν δεν δουλευει που ειναι ο προπονητης ....αυτα ειναι λογια του αερα φιλε μου πηγενε σε καμμια προπονηση να δεις ...παπαδες κανει αλλοι ειναι οι λογοι που δεν παιζει

Ξερεις κατι δηλαδη? Εγω ξερω αυτα που ξερει ολος ο κοσμος που τον βλεπει ξημερωματα. Αμα ψαχνουμε αλλους λογους εθελοτυφλουμε
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

paok4life4 έγραψε:τι ενοεις δεν δουλευει....υπαρχει περιπτωση να ειναι στην προπονηση και να μην δουλευει απλα σε ρωταω και αν δεν δουλευει που ειναι ο προπονητης ....αυτα ειναι λογια του αερα φιλε μου πηγενε σε καμμια προπονηση να δεις ...παπαδες κανει αλλοι ειναι οι λογοι που δεν παιζει
...και ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι λόγοι ρε φίλε. Γιατί δεν τους λές και σε μας? ή δεν πρέπει?
Μάθατε όλοι να μιλάτε με γρίφους και αινίγματα...
Τι έχετε να κρύψετε και μιλάτε όλοι με μισόλογα. Βαρεθήκαμε καιρό τώρα να ακούμε "ξέρω αλλά δεν λέω".
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

dj_timo έγραψε:.... Ο ενας τωρα ξεκιναει και κοιμαται ορθιος και ο αλλος ειναι καταξιωμενος και απλως δεν ειναι καλος αγωνιστικα...
Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα ως προς τις απαιτησεις. Ο ένας δεν έδειξε και ποτέ τίποτα σπουδαίο στον ΠΑΟΚ, παρά τις αρκετές ευκαιρίες και πλέον πάει να γίνει ακόμα ένα "αιώνιο ταλέντο". Ο άλλος, επειδή όλοι τον έχουμε δει να κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ, κουβαλάει και μεγαλύτερες ευθύνες. Ο ένας αμοίβεται με 200-250 χιλιάρικα το χρόνο και θεωρείται εξελίξιμος (ελληνική πατέντα αυτό βέβαια... :roll: ) και ο άλλος με 800 και αποτελεί το βασικό σεντερ φορ σου, το οποίο μάλιστα δε χάνει τη θέση του στη ενδεκάδα σε καμμία περίπτωση. Από ποιον θα έχω περισσότερες απαιτήσεις Τίμο?? Ποιος θα τα ακούσει περισσότερο όταν δεν αποδίδει το παραμικρό???
dj_timo έγραψε:.... και ο αλλος ουδεποτε εδωσε δικαιωμα...
Ε καλα, όχι και ουδέποτε... Μη ξεχνάμε τόσο εύκολα... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καλός προπονητής είναι αυτός που ξέρει να αναδεικνύει παίκτες, ώστε να προσφέρουν ΟΛΟΙ την ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει. Αν βέβαια κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή, αυτό θα πρέπει να έχει συνέπειες χρηματικές προς τον παίκτη και αν δεν συνεργάζεται, τότε να πουληθεί, έστω και με χάσιμο. Δεν πιστεύω φυσικά ότι φτάσαμε σ' αυτό το σημείο. Το να πηγαίνει και καμιά φορά στα μπουζούκια, εντάξει το καταλαβαίνω. Αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο κανόνας.
Θέλω να τον δω να παίζει.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όσο τον φωνάζουμε "κούτσια" δεν πρόκειται να πάρει μπρος...

πολύ στο χάδι τους έχουμε μερικούς...
και αυτόν συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που ήρθε.. "μπες κούτσια παιχταρά να τους σκίσεις", "μπες ρε παληκάρι και πέρνα τους όλους μόνος σου" λες και παίζουμε προ στο εύκολο επίπεδο...

ε δε γίνεται έτσι! παικταράς από την πρώτη μέρα στα 21 του... έλεος!

όσο έχουμε τους παίκτες στο χάδι θα τους χάνουμε

ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΣΑΛΠΙ", ΤΟ "ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ", ΤΟ "ΚΟΥΤΣΙΑ" ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δέχομαι ότι δεν έδειξε την παραμικρή δίψα για να καταξιωθεί και να προσφέρει.
Δέχομαι ότι δεν βελτίωσε ούτε στο ελάχιστο τις χτυπητές αδυναμίες σε τακτική και αγωνιστικό στυλ.
Δέχομαι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ότι δεν είναι τυχαίο πως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο που οδηγεί στην ενδεκάδα εδώ και ενάμιση χρόνο.
Δέχομαι, αν και δεν το γνωρίζω, πως δίνει αφορμές με την εξωαγωνιστική του ζωή.

Από 'κει και πέρα όμως, υπάρχουν κάποια ζητηματάκια πλέον.
Έχω την εντύπωση, στα όρια της βεβαιότητας, πως ουδείς ασχολήθηκε μαζί του όσο σοβαρά έπρεπε.
Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να μην του δίνονται ποτέ ευκαιρίες, να είναι συνεχώς εκτός αποστολής.
Και ό,τι και να μου λέτε, ό,τι ευθύνες και να έχει ο ίδιος, είναι και ένας αποθαρρυντικός εμπαιγμός το να αποκτά η ομάδα σου την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ένα καθαρό εξτρέμ, τη στιγμή που έχει τέτοια μάλιστα γύμνια στον άξονα.

Πάμε στο τώρα. Δεκτή η άποψη πως είναι καλύτερο να φύγει δανεικός.
Ε, ακόμη και έτσι, πρέπει να γίνει συντονισμένη και στοχευμένη δουλειά.
Να πιεστεί και ο ίδιος να φύγει και να γίνει προσεκτικότατη αναζήτηση ομάδας.
Κατά την προσωπική μου γνώμη, ο Εργοτέλης είναι μια χαρά περίπτωση.
Μικρή πίεση από την ομάδα, μηδενική από την κερκίδα, γνώριμο περιβάλλον, ίδιος προπονητής με τότε, σχετικά επιθετική φιλοσοφία παιχνιδιού.

Είναι γελοίο να καίμε οριστικά έναν ποδοσφαιριστη, ο οποίος
α)κόστισε πολύ
β)έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο
γ)είχε δείξει καλά δείγματα, έστω και όχι με τη δική μας φανέλα

Τώρα που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στο AEL FC CLARENA και έπαιξε καλά με τις αυτόνομες θερμάστρες, θυμηθήκαμε τον Κλάους, τον οποίο για τρίτη ή τέταρτη φορά είμασταν έτοιμοι να τον πετάξουμε στα αζήτητα.
Προς Θεού δεν λέω ότι όλοι είναι καλοί και έχουν θέση στην ομάδα.
Εμένα πχ ο Μπαλάφας με έχει πείσει ότι είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ.
Φυσικά από τη στιγμή που έμεινε, θα πρέπει και αυτός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν και όταν χρειαστεί.
Απλώς λέω πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα επαγγελματικά και με γνώμονα πάντα τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τον ΠΑΟΚ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

novito έγραψε:
dj_timo έγραψε:.... Ο ενας τωρα ξεκιναει και κοιμαται ορθιος και ο αλλος ειναι καταξιωμενος και απλως δεν ειναι καλος αγωνιστικα...
Αυτη ακριβως ειναι και η διαφορα ως προς τις απαιτησεις. Ο ένας δεν έδειξε και ποτέ τίποτα σπουδαίο στον ΠΑΟΚ, παρά τις αρκετές ευκαιρίες και πλέον πάει να γίνει ακόμα ένα "αιώνιο ταλέντο". Ο άλλος, επειδή όλοι τον έχουμε δει να κάνει παπάδες στον ΠΑΟΚ, κουβαλάει και μεγαλύτερες ευθύνες. Ο ένας αμοίβεται με 200-250 χιλιάρικα το χρόνο και θεωρείται εξελίξιμος (ελληνική πατέντα αυτό βέβαια... :roll: ) και ο άλλος με 800 και αποτελεί το βασικό σεντερ φορ σου, το οποίο μάλιστα δε χάνει τη θέση του στη ενδεκάδα σε καμμία περίπτωση. Από ποιον θα έχω περισσότερες απαιτήσεις Τίμο?? Ποιος θα τα ακούσει περισσότερο όταν δεν αποδίδει το παραμικρό???
dj_timo έγραψε:.... και ο αλλος ουδεποτε εδωσε δικαιωμα...
Ε καλα, όχι και ουδέποτε... Μη ξεχνάμε τόσο εύκολα... ;)
Ουδεποτε φιλε και επιμενω. Μην ξεχναμε οτι αλλοι ξερουμε και αλλοι ξερουμε αυτα που βγαινουν προς τα εξω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

danirifle έγραψε:όσο τον φωνάζουμε "κούτσια" δεν πρόκειται να πάρει μπρος...

πολύ στο χάδι τους έχουμε μερικούς...
και αυτόν συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που ήρθε.. "μπες κούτσια παιχταρά να τους σκίσεις", "μπες ρε παληκάρι και πέρνα τους όλους μόνος σου" λες και παίζουμε προ στο εύκολο επίπεδο...

ε δε γίνεται έτσι! παικταράς από την πρώτη μέρα στα 21 του... έλεος!

όσο έχουμε τους παίκτες στο χάδι θα τους χάνουμε

ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΣΑΛΠΙ", ΤΟ "ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ", ΤΟ "ΚΟΥΤΣΙΑ" ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

H ουσια ειναι μια. Ειτε λεγεσαι Κουτσια, ειτε Σαλπι ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όχι τίμο, διαφωνώ
το "κούτσια" εμένα μου βγάζει το μοντερνισμό αυτό του οπαδού που περιμένει από τον παίκτη να παίξει λες και είναι στο προ...

το "σάλπι" γιατί το έχει στη φανέλα? γίναμε μοντέρνοι τώρα? που ανεβήκαμε από αθήνα?
μας χαλάει το σαλπιγγίδης? είναι πιο χωριάτικο ας πούμε?

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ στο όνομα... κολλάω στο διαφορετικό στυλάκι που αποκτούν κάποιοι παίκτες μετά από κάποιες επιτυχίες

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ! γεμίσαμε "παικταράδες" του αεροδρομίου και της δημοσιότητας
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Aureliano Buendia έγραψε:Δέχομαι ότι δεν έδειξε την παραμικρή δίψα για να καταξιωθεί και να προσφέρει.
Δέχομαι ότι δεν βελτίωσε ούτε στο ελάχιστο τις χτυπητές αδυναμίες σε τακτική και αγωνιστικό στυλ.
Δέχομαι ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ότι δεν είναι τυχαίο πως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο που οδηγεί στην ενδεκάδα εδώ και ενάμιση χρόνο.
Δέχομαι, αν και δεν το γνωρίζω, πως δίνει αφορμές με την εξωαγωνιστική του ζωή.

Από 'κει και πέρα όμως, υπάρχουν κάποια ζητηματάκια πλέον.
Έχω την εντύπωση, στα όρια της βεβαιότητας, πως ουδείς ασχολήθηκε μαζί του όσο σοβαρά έπρεπε.
Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να μην του δίνονται ποτέ ευκαιρίες, να είναι συνεχώς εκτός αποστολής.
Και ό,τι και να μου λέτε, ό,τι ευθύνες και να έχει ο ίδιος, είναι και ένας αποθαρρυντικός εμπαιγμός το να αποκτά η ομάδα σου την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ένα καθαρό εξτρέμ, τη στιγμή που έχει τέτοια μάλιστα γύμνια στον άξονα.

Πάμε στο τώρα. Δεκτή η άποψη πως είναι καλύτερο να φύγει δανεικός.
Ε, ακόμη και έτσι, πρέπει να γίνει συντονισμένη και στοχευμένη δουλειά.
Να πιεστεί και ο ίδιος να φύγει και να γίνει προσεκτικότατη αναζήτηση ομάδας.
Κατά την προσωπική μου γνώμη, ο Εργοτέλης είναι μια χαρά περίπτωση.
Μικρή πίεση από την ομάδα, μηδενική από την κερκίδα, γνώριμο περιβάλλον, ίδιος προπονητής με τότε, σχετικά επιθετική φιλοσοφία παιχνιδιού.

Είναι γελοίο να καίμε οριστικά έναν ποδοσφαιριστη, ο οποίος
α)κόστισε πολύ
β)έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο
γ)είχε δείξει καλά δείγματα, έστω και όχι με τη δική μας φανέλα

Τώρα που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά στο AEL FC CLARENA και έπαιξε καλά με τις αυτόνομες θερμάστρες, θυμηθήκαμε τον Κλάους, τον οποίο για τρίτη ή τέταρτη φορά είμασταν έτοιμοι να τον πετάξουμε στα αζήτητα.
Προς Θεού δεν λέω ότι όλοι είναι καλοί και έχουν θέση στην ομάδα.
Εμένα πχ ο Μπαλάφας με έχει πείσει ότι είναι ανεπαρκής για τον ΠΑΟΚ.
Φυσικά από τη στιγμή που έμεινε, θα πρέπει και αυτός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αν και όταν χρειαστεί.
Απλώς λέω πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα επαγγελματικά και με γνώμονα πάντα τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τον ΠΑΟΚ.

2 παρατηρησεις

Πως και γιατι να δωσεις ευκαιριες σε ενα παιδι το οποιο εμαθε τι εχει στο παντελονι του και σε γραφει εκει κανονικοτατα?

Και τον Κλαους, προσωπικα τουλαχιστον δεν τον ξεχασα ποτε, ουτε και αρκετοι αν οχι οι περισσοτεροι... Πολλοι τον ζητουσαμε στην θεση του Σακη και του Λουτσιο, απλα τωρα πηρε την ευκαιρια του και δειχνει καλα δειγματα...

Τον Κλαους δεν τον βαφτησαμε μεσσι και ουτε προκειται... αλλα θα παιρνει την θεση του "μεσσι" οσο προσπαθει και δουλευει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εσένα με ποιόν τρόπο σε γράφει;
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εδώ και καιρό τα ποστ του Κουτσιανικούλη θυμίζουν...
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

[youtube]hBgXHtfo0do[/youtube]
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εσένα με ποιόν τρόπο σε γράφει;