70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Ο Samatta έπαιξε για 6/10, ενώ περιμέναμε 3/10. Αυτό αποτελεί ευχάριστη είδηση. Σίγουρα αποτελεί βελτίωση (μικρή βέβαια) σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου.
Αυτο.
Δεν εδωσε αφορμες για κραξιμο, δεν εθελξε με την αποδοση του. Απλα τα πραγματα.
Δεν εδωσε αφορμες για κραξιμο, δεν εθελξε με την αποδοση του. Απλα τα πραγματα.
- WeWillRockYou
Εμένα μου έκανε θετική εντύπωση η βιντεοκλήση Σαββίδη με τον παίκτη.
Είναι η νοοτροπία που θέλω να εκφράζει τον ΠΑΟΚ ως σύλλογο, πως δεν βαράμε κάποιον ήδη πεσμένο, όταν αποτελεί μέρος του συλλόγου και δεν κοροϊδεύει. Προτιμώ να υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και ας μην μας βγαίνει πάντα αγωνιστικά, παρά να είμαστε σούπερ μάρκετ ποδοσφαιριστών.
Είναι η νοοτροπία που θέλω να εκφράζει τον ΠΑΟΚ ως σύλλογο, πως δεν βαράμε κάποιον ήδη πεσμένο, όταν αποτελεί μέρος του συλλόγου και δεν κοροϊδεύει. Προτιμώ να υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και ας μην μας βγαίνει πάντα αγωνιστικά, παρά να είμαστε σούπερ μάρκετ ποδοσφαιριστών.
Και που ξέρουμε ότι δεν τον άρχισε στα μπινελικια ο ιβαν
Στα σοβαρά τώρα , μπήκε με όρεξη και βοήθησε αν και ανορθόδοξα κάποιος στιγμές. Έκανε και αρκετά λάθη αλλά ότι πάρουμε πλέον από τον παίκτη είναι κέρδος.
Μπράβο και στην ομάδα και τον Ιβάν για τη στήριξη που δεν είναι καθόλου δεδομένη στη σάπια χώρα μας.

Στα σοβαρά τώρα , μπήκε με όρεξη και βοήθησε αν και ανορθόδοξα κάποιος στιγμές. Έκανε και αρκετά λάθη αλλά ότι πάρουμε πλέον από τον παίκτη είναι κέρδος.
Μπράβο και στην ομάδα και τον Ιβάν για τη στήριξη που δεν είναι καθόλου δεδομένη στη σάπια χώρα μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εντάξει φίλε ήταν αόρατος. Ότι πεις. Κακώς τον έβαλε ο λουτσος. Έπρεπε να αφήσει μέσα τον μικρό να ψηθεί. Ποιος το γαμει το πρωτάθλημα. Να ψηθεί ο Τζιμας πάνω απολα και ο εαυτουλης μας.Special 4 έγραψε:Η επιθεση μας απεκτησε σφυγμο λογω του Ζιλε κ κανενος Σαματα π δεν εκανε ουτε μιση τελικηΜαυρο Χιονι έγραψε:Απάτη, ξεαπατη μόλις μπήκε απέκτησε σφυγμο η επίθεση μας. Τον μικρό τον κατάπιαν οι αμυντικοί του Αγρινίου.
Τρια κοντρολ εκανε ολα κι ολα κ επειδη δεν τα εκανε με το καλαμι ως συνηθως, θα λεμε οτι εξαιτιας του απεκτησε σφυγμο η επιθεση?
Αληθεια μετρησες ποσες φορες γλιστρησε κ επεσε κατω ο Σαματα, στα 45' λεπτα π επαιξε?
- Σουριναμέζος
Αυτό!WeWillRockYou έγραψε:Εμένα μου έκανε θετική εντύπωση η βιντεοκλήση Σαββίδη με τον παίκτη.
Όσοι θέλουν κρεμασμένα δελτία, διαρρήξεις σε σπίτια και σπασμένα αυτοκίνητα υπάρχει πιο κατάλληλη ομάδα για να παρακολουθούν
- PAOK - 1926-
Σωστη η αλλαγη..εγινε κιολας απο την αρχη του 2 ημιχρονου εκει που σιγουρα η ομαδα θα ανεβαζε την πιεση της..καλως μπηκε ειχε καποιες ενεργειες καλες οπως το σπασιμο στον despo στο ακυρωμενο γκολ και καποιες κινησεις που επρεπε να γινουν και υις εκανε κλπ..οπως και καποιες κακες ,εκει που ειναι σε θεση οφσαιτ απο τα αριστερα της περιοχης και τον προλαβαινει ο αμυντικος και το στελνει και εξω..αργησε παρα πολυ..εκει σαν σεντερ φορ πρεπει να το βαλεις και ας εισαι οφσαιτ..τι να πω ρε παιδια ..σε μερικες φασεις ειναι εντελως εκτος θεσης σαν να μην εχει μπει ποτε μεσα..δεν ξερω ..θα πω οτι ειπε και ενα παιδι ποιο πανω ..οτι ετσι οπως ειμαστε με την συγκεκριμενη περιπτωση , οτι παρεις απο τον παικτη θα ειναι κερδος..
Υγ..δεχθηκε και ενα τακλιν πολυ υπουλο δν θυμαμε απο ποιον παικτη του παναιτωλικου ηταν ..ευτυχως σηκωθηκε ..
Υγ..δεχθηκε και ενα τακλιν πολυ υπουλο δν θυμαμε απο ποιον παικτη του παναιτωλικου ηταν ..ευτυχως σηκωθηκε ..
Ε μετά από κάκιστες εμφανίσεις σήμερα επέστρεψε στις συνηθισμένες μέτριες εμφανίσεις του πριν το Κοπα Άφρικα...Περιμένουμε και τις καλές...
-
Ο παίκτης είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας και μην είστε αυστηροί με τους σέντερ φορ της ομάδας, υπάρχουν για να κάνουν άλλα πράγματα μέσα στο παιχνιδι . Εγώ ακόμα ελπίζω για πάρτη του.Με τον Πανσερραϊκό θα σκοράρει ...
- hasio_john
Με το συμπάθιο μάγκες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάνα κέντρο αποθεραπείας ψυχολογικά πεσμένων βετεράνων του ποδοσφαίρου! Είναι τεράστιο ρίσκο να χρησιμοποιηθεί αυτός ο παίχτης στα Πλέι (να μου πεις δεν έχουμε και πολλές επιλογές, ΝΑΙ το καταλαβαίνω) και να μας χαντακώσει περιμένοντας τον παίχτη ν' αποδώσει τα βασικά.
Όπως και είναι κάπως λυπηρό και το λέω με όλη την καλή διάθεση, να βλέπω σχόλια ικανοποίησης για το βασικό σου φορ που έπαιξε μισό ημίχρονο και έκανε 3 σωστά κοντρόλ! Μικραίνουμε ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ με τέτοια σχόλια, γνώμη μου φυσικά. Εκτός αν θέλουμε τέτοιους παίχτες, φιλότιμους, ορεξάτους, λίγο χαβαλεδιάρηδες στην παρέα και να προσφέρουν στην προσωπική τους ζωή σε εράνους, αγαθοεργίες, εκκλησίες και κτλ (για ποδόσφαιρο μιλάμε έτσι?)
Θα πάρω όμως και την θέση του προπονητή μας που ΔΕΝ έχει πολλές επιλογές και γνωρίζει πως πρέπει να διαχειριστεί ορθά και τα υπόλοιπα φορ, που το ένα πάει και σχολείο.
Εγώ προσωπικά θα πρότεινα να βάλει και κάποιον άλλον για φορ, πχ τον Δέσποτα, μια σκέψη του καναπέος!
Ή να κάνει κάπως το σύστημα έτσι, που να γίνονται κρυφοΦΟΡ οι κεντρικοί με κάποιο τέχνασμα. (δικιά μου μαλακία αυτή λόγο ώρας και νύστας)
Αλλά θα επιμείνω ότι ΔΕΝ τον εμπιστεύομαι στα καυτά ματς των Πλει..
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ εννοείτε ότι απόφαση πάρει ο προπονητής , όπως επίσης στηρίζουμε και τον ίδιο τον Σαματα εφόσον επιλεγεί να συνδράμει στον εκάστοτε αγώνα, αυτό να το βάλετε ΚΑΛΑ στην κεφάλα σας μερικοί που ξεσκίζεστε αν δείτε κάνα σχόλιο κριτικής ή αγανάκτησης και ας είναι και γραμμένο με λίγη σάλτσα παραπάνω.
Το ότι κάποιος χαλιέται με τις αποφάσεις του προπονητή ή την ανυπαρξία ενός παίχτη, δεν σημαίνει πως γαμιέται το σύμπαν και πέφτουν κατάρες μόνο. Σημαίνει κριτική, άσχετα αν είναι ζωσμένη με μαλακίες, αλλά την ίδια στιγμή ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ βασικά και όλους όσους τον απαρτίζουν!
Απλά θέλουμε και αυτοί που στηρίζουμε, να μας τιμήσουν και μας λίγο με το ..... ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ! Μείναν λίγοι τελικοί, πάμε λίγο να τα σηκώσουμε ΌΛΑ!

Όπως και είναι κάπως λυπηρό και το λέω με όλη την καλή διάθεση, να βλέπω σχόλια ικανοποίησης για το βασικό σου φορ που έπαιξε μισό ημίχρονο και έκανε 3 σωστά κοντρόλ! Μικραίνουμε ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ με τέτοια σχόλια, γνώμη μου φυσικά. Εκτός αν θέλουμε τέτοιους παίχτες, φιλότιμους, ορεξάτους, λίγο χαβαλεδιάρηδες στην παρέα και να προσφέρουν στην προσωπική τους ζωή σε εράνους, αγαθοεργίες, εκκλησίες και κτλ (για ποδόσφαιρο μιλάμε έτσι?)
Θα πάρω όμως και την θέση του προπονητή μας που ΔΕΝ έχει πολλές επιλογές και γνωρίζει πως πρέπει να διαχειριστεί ορθά και τα υπόλοιπα φορ, που το ένα πάει και σχολείο.
Εγώ προσωπικά θα πρότεινα να βάλει και κάποιον άλλον για φορ, πχ τον Δέσποτα, μια σκέψη του καναπέος!
Ή να κάνει κάπως το σύστημα έτσι, που να γίνονται κρυφοΦΟΡ οι κεντρικοί με κάποιο τέχνασμα. (δικιά μου μαλακία αυτή λόγο ώρας και νύστας)

Αλλά θα επιμείνω ότι ΔΕΝ τον εμπιστεύομαι στα καυτά ματς των Πλει..
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ εννοείτε ότι απόφαση πάρει ο προπονητής , όπως επίσης στηρίζουμε και τον ίδιο τον Σαματα εφόσον επιλεγεί να συνδράμει στον εκάστοτε αγώνα, αυτό να το βάλετε ΚΑΛΑ στην κεφάλα σας μερικοί που ξεσκίζεστε αν δείτε κάνα σχόλιο κριτικής ή αγανάκτησης και ας είναι και γραμμένο με λίγη σάλτσα παραπάνω.
Το ότι κάποιος χαλιέται με τις αποφάσεις του προπονητή ή την ανυπαρξία ενός παίχτη, δεν σημαίνει πως γαμιέται το σύμπαν και πέφτουν κατάρες μόνο. Σημαίνει κριτική, άσχετα αν είναι ζωσμένη με μαλακίες, αλλά την ίδια στιγμή ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ βασικά και όλους όσους τον απαρτίζουν!
Απλά θέλουμε και αυτοί που στηρίζουμε, να μας τιμήσουν και μας λίγο με το ..... ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ! Μείναν λίγοι τελικοί, πάμε λίγο να τα σηκώσουμε ΌΛΑ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 26 Φεβ 2024, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχως αν ειχε ερθει ο ενας εξτρα μεσοεπιθετικος θα μπορουσε να δοκιμαστει μπροστα και ο Ντεσπο. Τωρα τα κουκια ειναι μετρημενα
- AlxNeapoli1
6/10; Πολυ γενναιοδωροςΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Samatta έπαιξε για 6/10, ενώ περιμέναμε 3/10. Αυτό αποτελεί ευχάριστη είδηση. Σίγουρα αποτελεί βελτίωση (μικρή βέβαια) σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου.
- Μπαρκαρούτσος
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;WeWillRockYou έγραψε:Εμένα μου έκανε θετική εντύπωση η βιντεοκλήση Σαββίδη με τον παίκτη.

-
-
Ο Σαματα χθες με την είσοδο του άλλαξε όλα τα μαρκαρίσματα και άνοιξε τους χώρους που ο μικρός λόγω εμπειρίας δεν κατάφερε να ανοίξει.
Μακάρι να βρει κάποια γκολ να πάρει ψυχολογία, είναι κλάσης ανώτερος από Ολιβέιρα και τον πιστεύω πολυ
Μακάρι να βρει κάποια γκολ να πάρει ψυχολογία, είναι κλάσης ανώτερος από Ολιβέιρα και τον πιστεύω πολυ