Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε Gospi ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν πραγματικα το ψαχνεις πριν μιλησεις η αν απλα θες να γκρινιαξεις.Ο Κρμεντσικ δεν ειχε εφεση στο γκολ με 62 σε 124 παιχνιδι στη Βιτωρια Πλζεν σε εποχες που ηταν ενα σκαλι πανω απο εμας σαν ομαδα? Ειχαμε ποτε παικτη με 10 γκολ στην εθνικη Τσεχιας? Οκ δεν επιασε η μεταγραφη στο Βελγιο οταν και η Μπριζ που δεν πεταει χρηματα τον αξιολογησε και εδωσε 6 μυρια και ειχε τραυματισμο στη Σλαβια αλλα μην γραφουμε οτι ναναι...
Ρε συ Τζοσουα εγω δεν ειμαι ουτε Πλζεν ουτε εθνικη Τσεχιας. Στον ΠΑΟΚ τον ειδα. Θελεις να μου πεις τα νουμερα του στον ΠΑΟΚ και ανα ποσες ευκαιριες σκοραρε? Ειδα και τον Τσολακ που στην προηγουμενη ομαδα του τα ριχνε με το κιλο και σε μας δεν πετυχαινε ουτε μπεκάτσα. Ειδικα για παιχτες που δοκιμαστηκαν στο πρωτάθλημα μας, το βρισκω ατοπο να αναφερομαστε σε νουμερα σε αλλες ομαδες

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα νούμερα του στο σκοράρισμα στον ΠΑΟΚ είναι τα δεύτερα καλύτερα μετά του πριγιο.
Οβεραλ είναι καλύτερα από πριγιο
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φτάνει ρε παλικάρια με τον Κρμέντσικ. 30 σελίδες αναλύσεις επί αναλύσεων για παίκτη που ακόμα δεν ανακοινώθηκε.
Μπαίνεις να διαβάσεις κανένα νέο και βλέπεις να παίζουν στη λούπα οι ίδιες συζητήσεις. Ντάξει τα είπατε φτάνει.
Βγάλτε κανένα παπά να γουστάρει λίγο ο κόσμος.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Πέρυσι 20 Ιουνίου έγραψα μεταξύ άλλων:
Το να πάρουμε Κάργα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Αν πάρουμε Κάργα και έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα (πάνω από 20 συμμετοχές 45 λεπτών και άνω) δεν ξανασχολιάζω τίποτα ποδοσφαιρικό. Αποδέχομαι πως είμαι τελείως άσχετος.

Στις 21 Ιουνίου συνέχισα:
Κύριοι Μπότο και Λουτσέσκου, να παρακαλάτε να βγει ο Κάργας. Διότι αν δεν βγει περιμένω τις δικαιολογίες σας.

Θα επαναλάβω για Κρμέτσικ. Αν έρθει, ας ξέρουν τουλάχιστον ποιος τον έφερε. Διότι είναι τραγικό να έχει έρθει Κάργας που δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ακριβώς ήρθε, και να μην έχει απολυθεί κάποιος ως παντελώς άχρηστος από την ομάδα.
Ο Κρμέτσικ δεν είναι κακός παίκτης. Απλά δεν ταιριάζει με τα εξτρέμ και τα χαφ που έχουμε. Όταν η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ, δεν παίρνεις ακόμη ένα συμμετοχικό φορ που χρειάζεται 5 κλασικές ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ. Αν είχαμε εξτρέμ, δεκάρι και χαφ που να βάζουν 10 γκολ το χρόνο, μια χαρά θα ήταν ο Κρμέτσικ να ανοίγει χώρους. Αν αυτά τα βλέπω εγώ και δεν τα βλέπουν στην ΠΑΕ. θα επαναλάβω ότι είπα και πέρυσι:

Αν τον πάρετε να παρακαλάτε να βγει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Dimg4a έγραψε:
joshua έγραψε:Ξαναλεω μου φαινεται οτι με τον Σαββιδη θελετε να τα βαλετε και ξεσπατε στον Κρμεντσικ γιατι ειναι πιο ευκολο.
Ελπιζω να μην το λες για μενα
Για ολους μας το λεω Ντιμ. Στα χρονια του Ιβαν στον ΠΑΟΚ εχουμε δει επιθετικους τον Αθανασιαδη,τον Ντανι Χουσεν,τον Δημητρη Παπαδοπουλο,αλλα και τον Μπερμπατοφ,τον Πριγιοβιτς,τον Ακπομ και ενα σωρο αλλους.Εχουμε δει φτηνους,μετριους,ακριβους,πολυ ακριβους.Δεν χρειαζεται να πω οτι τα τελευταια χρονια, για ενα σωρο λογους, το μπατζετ μας αφου εφτασε στο πικ του,η καμπυλη εχει παρει τη κατιουσα.Τα 400.000 για επιθετικο ειναι απο τα μικροτερα ποσα που εχουμε δωσει ολα αυτα τα χρονια.Αυτα τα διναμε για τους τριτους,μην πω τεταρτους.Η το αποδεχομαστε αυτο, η στρεφουμε τα βελη στον Ιβαν.Ο Τσεχος ειναι απλα ενας παικτης που στον ΠΑΟΚ πιστευουν, αν τελικα αποκτηθει ,οτι μπορει να εξελιχθει σε εξαιρετικο VFM.Τοσο απλα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

nunies4 έγραψε:
Υγ Τζος
Δηλαδή επειδή έχουμε κάνει ένα σκασκο μακακιες....δεν γ@μιεται ας κάνουμε και άλλες?
Αφού δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε ούτε σκάουτινγκ ούτε μαουντινγκ, ας τους απολύσουν τουλάχιστον όλους από κει και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν ας πάνε στο συμβόλαιο του επιθετικου.
Είναι αδιανόητο από χιλιάδες ποδοσφαιριστές εμείς να ανακυκλωνομαστε συνεχώς στους ίδιους και στους ίδιους
Εδώ είσαι φάουλ...
Ο Μπράντον ήταν κάτι το exotic...
Όχι exotic ... Beverly hills glamorous
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Αντι Κρεμτσιχ...Στα ιδια λεφτα.

Είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πληροφορίες γέννησης: 24 Δεκεμβρίου 1988 (ηλικία 34 έτη), Λάκκωμα
Τρέχουσα ομάδα: ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 (Επιθετικός)
Ημερομηνίες ένταξης: Σεπτέμβριος 2018 (ΠΑΣ Γιάννινα), ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μισθός: 150.000 EUR
Ύψος: 1,85 μ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εκτος του οτι ο Κρμεντσικ στη καριερα του μια χαρα γκολτζης ηταν παντα,καποιοι πιστευουν οτι με 400.000 θα φερουμε παικτη που ειχε καμια 20ρια γκολ ξερω γω στην Ιταλια...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρενε Συγνωμη.
θα απομακρυνθω για ενα διαστημα μπας και ηρεμησω,που δεν το βλεπω με αυτα που συμβαινουν στον οργανισμο ΠΑΟΚ.
Παντως να ξερετε οτι λεω το λεω απο την αρωστεια για την ομαδα.
Και παλι συγνωμη Ρενε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

paokpantou έγραψε:Κάτι ακούστηκε για Πελκα και Ραχμαν Μπαμπα..
Επίσης και για Τζολη επιστροφή.. Ισχύει?
Κρμεντσικ έχει κλείσει ήδη μπορεί και για 1ο σέντερ φορ με 2ο τον Μπραντον..
Αλλο ένα καλοκαίρι προβλέπω με μετριοτητες.
Χρήμα δεν βλέπω να δίνουν.. Βολεμένοι με την 4η θέση??
Δεν ξέρω πολύ απαισιοδοξα και στενάχωρα τα πράγματα.
Καλό κουράγιο σε όλους.
Ομαδάρα περιγράφεις πάντως
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε Gospi ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν πραγματικα το ψαχνεις πριν μιλησεις η αν απλα θες να γκρινιαξεις.Ο Κρμεντσικ δεν ειχε εφεση στο γκολ με 62 σε 124 παιχνιδι στη Βιτωρια Πλζεν σε εποχες που ηταν ενα σκαλι πανω απο εμας σαν ομαδα? Ειχαμε ποτε παικτη με 10 γκολ στην εθνικη Τσεχιας? Οκ δεν επιασε η μεταγραφη στο Βελγιο οταν και η Μπριζ που δεν πεταει χρηματα τον αξιολογησε και εδωσε 6 μυρια και ειχε τραυματισμο στη Σλαβια αλλα μην γραφουμε οτι ναναι...
Ρε συ Τζοσουα εγω δεν ειμαι ουτε Πλζεν ουτε εθνικη Τσεχιας. Στον ΠΑΟΚ τον ειδα. Θελεις να μου πεις τα νουμερα του στον ΠΑΟΚ και ανα ποσες ευκαιριες σκοραρε? Ειδα και τον Τσολακ που στην προηγουμενη ομαδα του τα ριχνε με το κιλο και σε μας δεν πετυχαινε ουτε μπεκάτσα. Ειδικα για παιχτες που δοκιμαστηκαν στο πρωτάθλημα μας, το βρισκω ατοπο να αναφερομαστε σε νουμερα σε αλλες ομαδες

Τα νούμερα του στο σκοράρισμα στον ΠΑΟΚ είναι τα δεύτερα καλύτερα μετά του πριγιο.
Οβεραλ είναι καλύτερα από πριγιο
Οριστε?
9 γκολ σε 28 ματς οταν ο Μπραντον εχει 12 σε 37 ματς. Ποια ειναι καλυτερη αναλογια?

renegade

Σόρρυ αλλά κάποτε πουλήσαμε ακπόμ και ψάχναμε βασικό με 5 κατοστάρικα ταβάνι.
Τώρα σε αυτά τα λεφτά για δεύτερο έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Αλλά με καφέ βρακάκι δεν μαμησε κανείς
renegade

Συγνώμη γκοσπι αλλά τα γκολ δεν πάνε δια ματς αλλά προς λεπτά συμμετοχής.
Θες να βάλεις και τον Μπράντον μέσα σε αυτούς με την πολύ καλή αναλογία γκολ ανά λεπτά συμμετοχής?
Βάλτον αν θες.
Εγώ δεν τον βάζω γιατί από τα 12 γκολ τα πέντε είναι με Καλαμάτα και Λαμία,ιωνικο κουβαλάμε συνολικά 11 γκολ.
Όχι δεν θα βάλω το τέταρτο γκολ μέσα στη Λαμία.
Ούτε το τρίτο με ιωνικό.

Αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή δική μου,αν κάποιος άλλος τα προσμετραει δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα.

Όσο για τον κριμεντσικ τα νούμερα του ήταν 0,60 γκολ ανά 90λεπτο.
Και ναι με μία μικρή αστοχία.

Οτιδήποτε πάνω από 0,50 θεωρείται καλό νούμερο για επιθετικό
Γενικά κριμεντσικ είναι παίκτης που ο μέσος όρος όλης της καριέρας του είναι 0.55 γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 04 Ιουν 2023, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το ότι ο κρμεντσικ θα έρθει ως 2ος από που προκύπτει; Αυτήν την στιγμή έχουμε τον Τζιμα ως 3ο φορ και τον Τόμας με τον οποίον γίνονται συζητήσεις αφού δεν τον έχουμε χαιρετήσει ακόμα. Άρα αυτήν την στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση με φορ είναι ή πίεση στον Τόμας να πέσει ή για να συμπληρώσει την 3αδα των φορ.

Ολα τα άλλα είναι ευφυολογηματα και φαντασιωσεις προσωπικές του καθενός.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

οκ, δεκτο
Επειδη απ οτι βλεπω αυτος θα ειναι ο ενας απο τους δυο, μακαρι να θυμιζει τον παλιο εαυτο κ οχι κανα παλαιμαχο.
Εγω συνεχιζω να το βρισκω τραγικο σαν κινηση...

Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Αυτοί που διώξανε 2 άτομα από το team του.
Εγώ δεν έχω ούτε εσωτερική πληροφόρηση, ούτε ακούω ράδια. Δεν γίνεται όμως όλοι αυτοί που είναι χρόνια στην ΠΑΕ να είναι αλάνθαστοι και οποίος καινούριος ερχεται να πέρνει το φταίξιμο και να φεύγει. Κάτι δεν Παρί καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, δεν νομίζεις;
Δηλαδή την λες στον Σαββίδη?

Αν εσύ έχεις μια εταιρεία και πάρεις δύο υπαλλήλους για να αναπτύξεις έναν τομέα της επιχείρησης σου,τους πληρώσεις αρκετά περισσότερα από αυτά που δίνεις στους υπάρχοντες υπαλλήλους αλλά αυτοί εν τέλει δεν είναι καλύτεροι ούτε από αυτούς που έχεις...τι κάνεις?

Υγ επίσης κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε κάτι πολύ σημαντικό.
Τι πάει να πει teaam μποτο
Υπάλληλοι του ΠΑΟΚ Είναι όλοι τους
Δηλαδή εσυ τι λες ότι ο Σαββιδης ο ίδιος πήρε την απόφαση ότι αυτοί οι δυο δεν του κάνουνε; Δουλεύει μαζί τους καθημερινά και ξέρει τις επιδόσεις τους; Από κάπου πήρε το feedback. Λογικό. Εσυ αν είχες μια εταιρεία με τόσο προσωπικό, θα είχες λόγο για την δουλειά κάθε υπαλλήλου; Ή θα ρωτούσες τους προϊσταμένους τους να κάνουν αξιολόγηση;

Και αφού ο προϊστάμενος τους είναι ο Μποτο, δυο είναι τα τινα, είτε όντως δεν κάνουν καλή δουλειά, είτε κάποιος άλλος έδωσε το feedback. Και τι σημαίνει αυτό για τον προϊστάμενο τους οι οποίοι ήταν προσωπικές του επιλογές; Ναι φυσικά είναι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ όλοι, αλλά αυτούς κάποιος τους έφερε. Και είναι οι μόνοι κακοί στην δουλειά τους. Όλοι οι προηγούμενοι είναι άριστοι. Έγινε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”