Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από joshua »

Διδακτικη θα ηταν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν γράφω στο παρόν τόπικ, αλλά η παραίτηση Lucesku αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι θα ήταν καταστροφική για τον ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ.

Είναι ο μόνος που κρατάει μια ισορροπία και μια σταθερότητα. Αυτό το ρόστερ, χωρίς Λουτσέσκου, θα παλεύει για την πεντάδα. Με τον Λουτσέσκου έχουμε (κρυφές) ελπίδες ακόμα και για δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι λέτε βρε παιδιά; Τι παραιτήσεις λέτε;
Να μείνει, να παλέψει, και να κριθεί ανάλογα με το ρόστερ που έχει. Και από τους οπαδούς, και κυρίως από τη διοίκηση.

Ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να έχει τον πιο ακριβό προπονητή, τον πιο ακριβό ΤΔ ώστε να κοντραρει πιο γεμάτα, πιο ποιοτικά και πιο ακριβά ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

montekristo έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Καταρχήν από που προκύπτει πως οι αντίπαλοι δεν κουράζονται? Ο Παναιτωλικό ς παρέδωσε ψυχή στην Τούμπα η Λαμία σουτ δεν έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά είναι συμπεράσματα της πλάκας.
Ο Παναιτωλικος για λιγο δεν μας
ισοφαρισε στο "τσαφ" του Κουλιερακη
στο τελος και η Λαμια στη φαση που
τραυματιστηκε ο Κοταρσκι το ιδιο
αν προλαβαινε να σουταρει ο δικος
τους.- Ο δε Ατρομητος το καταφερε
και τον κερδισαμε οπως τον κερδισαμε
στο 96'.- Εσυ πες οτι δεν ειναι ετσι κι
ασε την ψευτοκριτικη για τα δικα μου
συμπερασματα που βασιζονται σε
οσα βλεπω.- Οχι σε οσα κανω οτι δεν βλεπω.-

Εκτός από τις σωματικές αντοχές αγαπητέ υπάρχουν και οι ψυχικές....όταν ο Παναιτωλικός και ο κάθε Παναιτωλικός βλέπουν το ρολόι να γράφει 80', να έχει φάει 1 γκόλ και ο ΠΑΟΚ να μην καθαρίζει ματς, εκεί μιλάει η ελπίδα. Φυσιολογικό επίσης ο ΠΑΟΚ για λόγους ενστίκτου αυτοσυντήρησης να οπισθοχωρεί και να βλέπουμε το χτυποκάρδι σε τέτοια ματς.

Συμπέρασμα...σαφώς και κουράζει τον αντίπαλο όταν έχεις 75-80% κατοχή, σαφώς εξασφαλίζεις την άμυνά σου γιατί έχεις εσύ μπάλα ΑΛΛΑ πρέπει να καθαρίζεις τα ματς....ο Παναιτωλικός και η Λαμία το Χ με τον ΠΑΟΚ θα το πανηγυρίσουν...άρα τους πετάς 2 και τους κόβεις τον βήχα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

joshua έγραψε:Διδακτικη θα ηταν.

Διδακτική και ΠΑΟΚ είναι οξύμωρο.....Γενικά στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι οξύμωρο....
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Αντι να παραπονιεται ο ιδιος σε καθε συνεντευξη τυπου και καθημερινα οι διαφοροι αρδ στα μμε για αποκτηση μεοεπιθετικου ,να μας πει πρωτα.

Οι ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ και ΚΑΝΤΟΥΡΙ, που ειναι στην ομαδα λογω δικης του επιθυμιας ,θα εισπρατουν κοντα στο 1.2 εκ ευρω για να παιζουνε ποιοτικα 15 λεπτα;

Εμφανιζεται σιγα σιγα καινουργιο φασουλι για την αποκτηση ενος ΦΟΡ.Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ που επεμεινε με εμμονικο τροπο να αποκτηθει θα παιρνει 1 εκ ευρω μεχρι και εαν ποτε βρει τον καλο του εαυτο;Ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ, το μεγαλυτερο προτζεκτ της ομαδας δεν δικαιουται να παρει μια ευκαιρεια;

Τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ που και αυτος παρεμεινε με δικη του επιθυμια θα συνεχιζει να τον χρησιμοποιει βασικο βιαζοντας καθε ποδοσφαιρικη λογικη;

Θα ειναι καλος ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ αν τον ακουσει και παρει π.χ εναν παικτη σαν τον ΤΖΟΒΙΓΚΟ δινοντας συμβολαιο 1,5 εκ ευρω;
Ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ που ηθελε να φερει στον ΠΑΟΚ και μας ελεγε αυτος και οι διαφοροι αρδ οτι ο ερχομος του θα εκανε την διαφορα εχει παιξει τον τελευταιο χρονο 37 λεπτα -ΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ-ποδοσφαιρο.

Πρωτα ας μας εξηγησει ολες τις παραπανω ΔΙΚΕΣ του ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Μεχρι τοτε ΙΒΑΝ ,ΟΧΙ αλλα ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ .

Υ.Γ. Ναι ξερω ο Düsseldorf εχει προβλημα με τον λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όχι δεν έχεις, σε παρεξηγήσαμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

MENU
NEWSIT ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23:12 21/03/2021
Ελ Καντουρί: «Υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ελπίζω να παραμείνω»
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague, σχολίασε τη φάση του γκολ του Δικεφάλου του Βορρά που ακυρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συζητήσεις και η επιθυμία του είναι να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον αγώνα και τη νίκη τους: «Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό το θεαματικό, όμορφο παιχνίδι που μπορούμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε σκληρά, ήταν μαχητική και πήρε τη νίκη που αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτό το σημείο.

Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Στην αμυντική οργάνωση ήμασταν συμπαγείς και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλύτερα να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίζεις παρά να παίζεις καλά και να χάνεις στο τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ADVERTISING

Για την ενέργεια που έβγαλε: «Προσωπικά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα τρεξίματα μου. Συνολικά δείξαμε ότι ήμασταν πολύ φρέσκοι, με μεγάλη ένταση. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές, σήμερα έπαιξε ο Αουγκούστο 90 λεπτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα χρειαστεί να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους όταν τους βάζει ο προπονητής».

Για το ακυρωθέν γκολ: «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγχε αν υπήρχε οφσάιτ, γιατί δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου, κοντρόλαρα τη μπάλα με το στήθος μου. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο διαιτητής όταν είδε το VAR ήταν δύσκολες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πιο προφανής φάση με χέρι παίκτη της ΑΕΚ και δεν ελέγχθηκε καν στο VAR. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος, το αφήνουμε πίσω».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει κάτι εν όψει Κυπέλλου: «Για το Κύπελλο, είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και δεν πιστεύω καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το αποτέλεσμα. Για τα πλέι οφ ήταν πολύ καλό ότι ξεκινήσαμε με νίκη γιατί ήμασταν στην 4η θέση η οποία δεν αρμόζει σε μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας 9 τελικούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι: «Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για να επιτευχθεί μια συμφωνία πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία και οι δύο πλευρές. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί εδώ, θέλω να παραμείνω, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Για όσο χρόνο είμαι εδώ θα δίνω το 100% του εαυτού μου

Για να τελειώνουν κάποια στιγμή τα ψέματα και οι ψεύτες.
Οι συζητήσεις για ανανέωση του καντούρι ξεκίνησαν πολύ πριν έρθει ο ρασβαν
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

renegade έγραψε:MENU
NEWSIT ΑΘΛΗΤΙΚΑ

23:12 21/03/2021
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague, σχολίασε τη φάση του γκολ του Δικεφάλου του Βορρά που ακυρώθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συζητήσεις και η επιθυμία του είναι να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον αγώνα και τη νίκη τους: «Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό το θεαματικό, όμορφο παιχνίδι που μπορούμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε σκληρά, ήταν μαχητική και πήρε τη νίκη που αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτό το σημείο.

Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Στην αμυντική οργάνωση ήμασταν συμπαγείς και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλύτερα να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίζεις παρά να παίζεις καλά και να χάνεις στο τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ADVERTISING

Για την ενέργεια που έβγαλε: «Προσωπικά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα τρεξίματα μου. Συνολικά δείξαμε ότι ήμασταν πολύ φρέσκοι, με μεγάλη ένταση. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές, σήμερα έπαιξε ο Αουγκούστο 90 λεπτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα χρειαστεί να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους όταν τους βάζει ο προπονητής».

Για το ακυρωθέν γκολ: «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγχε αν υπήρχε οφσάιτ, γιατί δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου, κοντρόλαρα τη μπάλα με το στήθος μου. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο διαιτητής όταν είδε το VAR ήταν δύσκολες αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν άγγιξα τη μπάλα με το χέρι μου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πιο προφανής φάση με χέρι παίκτη της ΑΕΚ και δεν ελέγχθηκε καν στο VAR. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος, το αφήνουμε πίσω».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει κάτι εν όψει Κυπέλλου: «Για το Κύπελλο, είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και δεν πιστεύω καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το αποτέλεσμα. Για τα πλέι οφ ήταν πολύ καλό ότι ξεκινήσαμε με νίκη γιατί ήμασταν στην 4η θέση η οποία δεν αρμόζει σε μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας 9 τελικούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι: «Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για να επιτευχθεί μια συμφωνία πρέπει να βρίσκονται σε αρμονία και οι δύο πλευρές. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί εδώ, θέλω να παραμείνω, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Για όσο χρόνο είμαι εδώ θα δίνω το 100% του εαυτού μου

Για να τελειώνουν κάποια στιγμή τα ψέματα και οι ψεύτες.
Οι συζητήσεις για ανανέωση του καντούρι ξεκίνησαν πολύ πριν έρθει ο ρασβαν

Ν' αγιάσει το πληκτρολόγιό σου.....
paok düsseldorf

Δημοσια δηλωση εκανε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΝΤΟΥΡΙ,ενω ολα εδειχναν οτι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Ναι να τελειωνουμε με τα ψεμματα.
paok düsseldorf

Μεταφερω ακριβως τα λογια του λουτσεσκου στην συνεντευξη-παρουσιαση που εδωσε οταν επεστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Ειμαι χαρουνενος για τον καντουρι και θα χαρω ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ και ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στην Μένσα και συ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μου αρέσει να παρελθοντολογώ. Θέλω να φύγει γιατί δεν κάνει τακτική και ήταν άτακτος στον πάγκο και εριστικός όταν ερχόταν με τη Ξάνθη στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ραζβαν αδερφέ μου (γκουχ γκουχ) Βγαίνεις δημόσια κι ζητάς παίχτες και δεν σου φέρνουν έως αυτήν την στιγμή !
Αν είσαι σωστός παρατιέσαι !
Θα έπρεπε να το κανείς και μέρα το αποκλεισμό στην Ευρώπη φόρο και πάλι δημοσίως είχες αναφέρει αν αποτύχεις
ψευδείς μόνος σου !

Εγω πάντα θα στηρίζω τον προπονητή !
Σκέψεις κάνω ,και δεν πιστεύω με τίποτα ότι μπορείς να βγάλεις την σεζόν !

Διότι τα λάθη γίναν εξ αρχής
Φέρνουν Μποτο για αφεντικό και υπάρχει ήδη ένας Λουτσεσκου με μεγάλη φωνή μέσα στην ομάδα !
Δεν θα μπορέσουν να συνεργαστούν αυτοί οι δυο !
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παγωτατζη τι λες ρε φίλε κι εσυ;

Θα παραιτηθεί επειδή δεν του έφεραν δεκαρι;

Τι είναι αυτό τώρα σοβαρή στάση προπονητή;

Εκβιασμός; Τι είναι;

Πεντάχρονο κακομαθημένο; Δε μου φέρατε παγωτό άρα δεν τρώω το φαγητό μου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”