Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
johnthes98

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από johnthes98 »

Δεν παιζει να μην παρουμε 10αρι και εξτρεμ. Φυγαν 2 παικτες που υπολογιζονταν στο ροστερ (Τζολης, Ουαρντα) ενω ηδη θελαμε 10αρι. Τωρα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφολογιες. Απλα παλι θα περιμενουμε μεχρι 31 Αυγουστου για να παρουμε τους παικτες που θελουμε γιατι μεχρι τοτε θα τους περιμενουμε και μεχρι τοτε κανουμε το σταυρο μας στα προκριματικα με αυτους που εχουμε.
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

renegade έγραψε:Και κάτι τελευταίο.
Όσο καψούρα και να έχει ο λουτσέσκου στον μπίσεσβαρ και στον καντουρι, γνωρίζει ότι αν αποκτηθεί μόνο δεκαρι και όχι εξτρέμ θα πρέπει ο Καγκάβα να πάρει τουλάχιστον 2000 λεπτά.
Νιώθει άνετα με αυτό?
Εγώ πιστεύω πως οχι
Υπαρχει περιπτωση να πιστευει οτι ο Μπισεσβαρ του 2021 μπορει να παιξει εξτρεμ εστω ως αλλαγη. Εδω ο Καντουρι με το ζορι βαφτιζεται εξτρεμ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην παρει εξτρεμ αριστερο γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχει.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

giliopoulos έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Να βάλουμε όμως και σαν παράγοντα την Ευρώπη. Αλλιώς θα συμφωνεί μαζί σου ένας παίκτης με προοπτική να τον δει η Ευρώπη και αλλιώς με δεδομένο ότι εχεις χάσει 2-1 από Μποεμιανς και δεν ξες αν θα μπεις ομίλους.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη ο καμαρα και ο ντιαγε πως πηγαν στον ρουλη. Τον ειδαν ευρωπαιο? :lol:
Οι συγκεκριμένοι φίλε μου ούτε για απέξω από την Τούμπα δεν είναι. Ας μην συγκρίνουμε τους ταλαιπωρους με τον ΠΑΟΚ μας.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από -keeper- »

Αν κ συμφωνώ σε πολλά, Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τον Τζολη ότι έπαιξε επειδή η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς … μια χαρά έπαιζε κ ήταν μισή ομάδα μονος του όσο η ομάδα ήταν κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Σαφώς κ μέτρησε η επιθυμία του παίκτη να φύγει και μάλλον πως ο λουτσε δεν στεναχωρέθηκε κιόλας

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τετ 11 Αύγ 2021, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Banksy έγραψε:Καλά κάνει και ρωτάει γιατί πολλοί μπορεί να το πιστεύαν ότι μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Και από τα λόγια του προπονητή φάνηκε 100% ότι δε γινόταν. Και γω πίστευα ότι ο Τζόλης είναι πιο προσγειωμένος. Αλλά οι μανατζαρέοι οι Αμερικάνοι του κάναν τα μυαλά κιμά απ το πολύ μπλα μπλα για να κονομήσουν.
καλα ας ειμαστε λιγο ειλικρινεις μεταξυ μας....τι παει να πει προσγειωμενος ? ειτε εχεις ονειρα στη ζωη σου ειτε οχι...αν το ονειρο του ηταν αυτο το να παιξει πρεμιερ τοτε δεν υπαρχει προσγειωμονεος...δεν γινεται να δεις αυτο που περιμενες απο 10 χρονων μπροστα σου και να πεις οχι ακομα σε δυο χρονια ισως....δεν χρειαζεται κανενας μανατζερ για να βαλει καποιον για να κανει αυτο που εκανε ο τζολης... καλη η λογικη "μενω να προσφερω και να παρω και ενα καλο συμβολαιο εδω και σε δυο χρονια παιρνω και την μεταγραφη" αλλα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα...αυτο που ειπε και ο λουτσεσκου δλδ αν τον αλλον του ελεγαν πανε αυριο το πρωι στη γκαρντιαν θα ελεγε "οχι τωρα σε δυο χρονια μπορει να ερθω" ?...προφανως και οχι οποτε ενταξει ας την αφησυμε την υποθεση του τζολη εφοσον ηθελε να φυγει καλα εκανε και εφυγε αφου και η ομαδα πληρωθηκε καλα και δεν βγηκε ζημιωμενη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως μ αυτα και μ αυτα καταρρεει και το αφηγημα που ηθελε να απολυεται ο Γκαρσια γιατι δεν ηταν ετοιμος και εμπειρος να αναλαβει το χτισιμο του νεου ΠΑΟΚ και να διαχειριστει την μεγαλη επενδυση που θα γινοταν αυτο το καλοκαιρι...
Εκτος αν ο νεος ΠΑΟΚ και η μεγαλη επενδυση ηταν η ανανεωση Καντουρι...
Μας τελειωνουν μια μια οι δικαιολογιες.
Να δω τι αλλο θα σκαρφιστουμε στο μελλον για να μην κοιταξουμε την αληθεια καταματα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ βλέπω ότι το παίρνει όλο πάνω του .
Συμφώνησε να έρθει και να κάνει κουμάντο σε όλα.
Αυτός στο μυαλό του θέλει ένα σύνολο που θα κερδίζει και πιστεύει σε παίχτες που εμείς θεωρούμε τελειωμένους.
Όποτε δικαιολογίες δεν υπάρχουν . Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει από την αρχή . Είπε ότι ο ιβαν είπε όχι για τζολη αυτός είπε ναι. Σαν να λέει δεν θέλω προβλήματα και γκρίνιες στα αποδυτήρια (τζολης, Ουαρντα κλπ)και ούτε θεωρώ τον τζολη τον κομβικό παιχτη που παρουσιάζετε εσείς…
Θεωρεί ότι με το σύνολο θα καλύψει τις ελλείψεις όπως βάζει τον στόχο στο τέρμα . Πάει για πρωτάθλημα.ούτε κοντά ούτε καλύτερα από περυσι ούτε τίποτα.
Βάζει την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα (αυτόν για τον αδερφό doom )
Για τις 2 κακές χρονιες τα ρίχνει όλα στους προπονητές χωρίς να το λέει βέβαια.
All in αμα τα καταφέρει θα είναι ο μεγαλύτερος μάγκας αν αποτύχει θα φύγει με την ευθύνη .
Αυτά εισπράττω με το φτωχό μου το μυαλό
Ο ΘΕΟΣ μαζί μας εγώ τον εμπιστεύομαι…αν και θεωρώ ότι πάει για το θαύμα γιατί έχω ενστάσεις ειδικά στην άμυνα και όχι τόσο στην επίθεση .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Αύγ 2021, 12:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:Παντως μ αυτα και μ αυτα καταρρεει και το αφηγημα που ηθελε να απολυεται ο Γκαρσια γιατι δεν ηταν ετοιμος και εμπειρος να αναλαβει το χτισιμο του νεου ΠΑΟΚ και να διαχειριστει την μεγαλη επενδυση που θα γινοταν αυτο το καλοκαιρι...
Να δω τι αλλο θα σκαρφιστουμε στο μελλον για να μην κοιταξουμε την αληθεια καταματα...

Ή απέχει καμία 15αριά μέρες από την κατάρριψή του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

-keeper- έγραψε:Αν κ συμφωνώ σε πολλά, Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τον Τζολη ότι έπαιξε επειδή η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς … μια χαρά έπαιζε κ ήταν μισή ομάδα μονος του όσο η ομάδα ήταν κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Σαφώς κ μέτρησε η επιθυμία του παίκτη να φύγει και μάλλον πως ο λουτσε δεν στεναχωρέθηκε κιόλας

Μαλακιες είπε για τον Τζολη,σεβαστή η γνώμη του ότι δεν τον θεωρεί ολοκληρωμένο ποδόσφαιριστη και ότι έχει ακόμα να μάθει πολλά,αλλά μη μας λες ρε Λουτσε ότι ο παίχτης αναδείχθηκε επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που έχασε τους στόχους της.
Τα εχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όντως. Ειδικά όταν οι "ολοκληρωμένοι" που έχουμε στη θέση του είναι αυτοί που είναι ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως μ αυτα και μ αυτα καταρρεει και το αφηγημα που ηθελε να απολυεται ο Γκαρσια γιατι δεν ηταν ετοιμος και εμπειρος να αναλαβει το χτισιμο του νεου ΠΑΟΚ και να διαχειριστει την μεγαλη επενδυση που θα γινοταν αυτο το καλοκαιρι...

Ή απέχει καμία 15αριά μέρες από την κατάρριψή του
Με βαση τους ρυθμους του ΠΑΟΚ για να γινει ανακαταταξη στο ροστερ απαιτειται τουλαχιστον ενα εξαμηνο χρονος.
Σε 20 μερες με το ζορι 3 μεταγραφες κι απ αυτους οι δυο δανεικοι χωρις οψιον...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

DamoN έγραψε:Εγώ βλέπω ότι το παίρνει όλο πάνω του .
Συμφώνησε να έρθει και να κάνει κουμάντο σε όλα.
Αυτός στο μυαλό του θέλει ένα σύνολο που θα κερδίζει και πιστεύει σε παίχτες που εμείς θεωρούμε τελειωμένους.
Όποτε δικαιολογίες δεν υπάρχουν . Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει από την αρχή . Είπε ότι ο ιβαν είπε όχι για τζολη αυτός είπε ναι. Σαν να λέει δεν θέλω προβλήματα και γκρίνιες στα αποδυτήρια (τζολης, Ουαρντα κλπ)και ούτε θεωρώ τον τζολη τον κομβικό παιχτη που παρουσιάζετε εσείς…
Θεωρεί ότι με το σύνολο θα καλύψει τις ελλείψεις όπως βάζει τον στόχο στο τέρμα . Πάει για πρωτάθλημα.ούτε κοντά ούτε καλύτερα από περυσι ούτε τίποτα.
Βάζει την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα (αυτόν για τον αδερφό doom )
Για τις 2 κακές χρονιες τα ρίχνει όλα στους προπονητές χωρίς να το λέει βέβαια.
All in αμα τα καταφέρει θα είναι ο μεγαλύτερος μάγκας αν αποτύχει θα φύγει με την ευθύνη .
Αυτά εισπράττω με το φτωχό μου το μυαλό
Ο ΘΕΟΣ μαζί μας εγώ τον εμπιστεύομαι…αν και θεωρώ ότι πάει για το θαύμα γιατί έχω ενστάσεις ειδικά στην άμυνα και όχι τόσο στην επίθεση .
Και τι να λεει που παιρνει την ευθυνη?
Θα του κοστισει κατι?
Σε μας μενει η χασουρα παντα...

Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Nizaar Kinsella, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Τσέλσι για to goal.com ανέβασε ότι τι θέμα Μπάμπα θα παίζει μέχρι το τέλος Αυγούστου καθώς η Τσέλσι επιθυμεί να φύγει από πάνω της, ενώ η προσφορά του ΠΑΟΚ αφορά σε δανεισμό.
Ούτε για συμφωνία γράφει, ούτε για τελεσίγραφα.

https://twitter.com/NizaarKinsella
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

obanebane έγραψε:
-keeper- έγραψε:Αν κ συμφωνώ σε πολλά, Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τον Τζολη ότι έπαιξε επειδή η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς … μια χαρά έπαιζε κ ήταν μισή ομάδα μονος του όσο η ομάδα ήταν κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Μαλακιες είπε για τον Τζολη,σεβαστή η γνώμη του ότι δεν τον θεωρεί ολοκληρωμένο ποδόσφαιριστη και ότι έχει ακόμα να μάθει πολλά,αλλά μη μας λες ρε Λουτσε ότι ο παίχτης αναδείχθηκε επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που έχασε τους στόχους της.
Τα εχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό του.
Αλλά τον ήθελε η Νόριτς άμεσα για να τον βάλλει να παίξει κατευθείαν στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ τον ανώριμο αυτό ποδοσφαιριστή. Ά ρε Ρασβάν δέκα επίπεδα πάνω από τα καναρίνια την ανέβασες την ΠΑΟΚΑΡΑ
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δηλαδή τα ματς των προκριματικών στο τς λ η στο ευροπα λιγκ ήταν αδιάφορα ;;
Εγώ βλέπω αυτό που περίμενα …μια έπαρση που ο ΠΑΟΚ με την επιλογή του κ οι οπαδοί με τη πλήρη αποθέωση του κ απονομή του απόλυτου της επιτυχίας του Νταμπλ σ αυτόν , έθρεψε περισσότερο
Μακάρι ν κάνω λάθος κ αυτή του η σιγουρια σε βαθμό αλαζονείας ,διότι για μένα είναι αλαζονεία ν πιστεύεις ότι μπορείς ν τα καταφέρεις μ αυτό το ρόστερ ,ν του βγει
Δε μου αρεσε η υποτίμηση του τζολη θεωρώ κάνει λάθος
Κ δε μου αρεσε γενικά η άποψη περί νέων ταλέντων ότι δε μπορεί να συμβαδίζει με την επίτευξη στόχων , κάτι π ξέραμε αλλά ίσως είχαμε μια ελπίδα …
Συνεχίζω ν θεωρώ το προπονητικό ταβάνι κ την αντίληψη του παμπλο υψηλότερη
Μου δείχνει πολύ άκαμπτος στις προσεγγίσεις του ο Ρουμάνος πραγμα περιοριστικό
Μακάρι ν κάνω λάθος αλλά προσωπικά με τρομάζει αυτή η σιγουρια ότι τα ξέρει όλα
Θα φανεί σύντομα κ εδώ θα είμαστε να του βγάλουμε το καπέλο κ να τον πούμε μάγο αν τα καταφέρει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”