Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Γιατί δεν μπαίνουμε σφήνα εμείς για Μπαταλια; πριν πάει στην Σπόρτινγκ είχαμε ενδιαφερθεί ενεργά από ότι θυμάμαι.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Salvador Allende
Καλά τα λες, συμφωνώ εν μέρει γιατί τα σενάρια θεωρώ είναι περισσότερα (θεωρώ και λίγο άκυρο να λογίζουμε τον Λημνιό ως μπακ) .Mitsospaoki4 έγραψε:Το να αποκτηθεί πρωτοκλασατος παίχτης και στα 2 άκρα, εξ αρχής μου φαινόταν ουτοπικό σενάριο γιατί και θα χαλούσε αρκετά την χημεία της ομάδας (Λουτσε speaking) και γιατί θα παραγκωνιζοταν πλήρως ο αρχηγός και ο Ροντρίγκο
Τα σενάρια λοιπόν είναι τα εξής :
1) Πας δεξιά με παίχτη επιπέδου Λημνιου και Ροντρίγκο (μοιρασμένα παιχνίδια) και αριστερά με Αρχηγό και παιχταρα
2) Πας δεξιά με παιχταρα και αρχηγό αλλαγή και μένεις αριστερά με Μπαμπα και Περειρα
Αν μάλιστα δοθούν και πολλά λεφτά σε θέσεις όπως χαφ και φορ, δεν θα με πείραζε το πρώτο σενάριο
Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Λημνιός 3 χρόνια όχι απλά ήταν στάσιμος, αλλά δεν έδειξε και τίποτα ενθαρρυντικό για το μέλλον..
Ας πάρουμε πρώτα τον πρώτο, τη βασικούρα και βλέπουμε για τον δεύτερο. Γιατί μάλλον είμαστε μακριά ακόμα.
- Metagrafakias
Μαλιστα αρχισε η μιζερια μεταγραφικα σιγα σιγα για Λημνιο ακουω και δανεικος μαλιστα,ανενεωση Καντουρι με 750χιλ αρχικη προταση που με παζαρι μπορει να φτασει και 900 και φυσικα επιστροφη Μπισεσβαρ με την ελπιδα να αναγγενηθει στα 34 του ...Τεχνικο διευθυντη παιδια μην αγχωνεσται μεχρι τελη Αυγουστου εχουμε καιρο βασικη προταιρεοτητα να εχει καλο Ιντερνετ για να κανει skype με τον μεγαλομετοχο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ....οι ομαδες που λειτουργουν σε ευρωπαικα προτυπα εχουν πριν 3 μηνες κλειδωσει τους στοχους τους και τωρα κανουν τελικες συζητησεις....
- navigator11
barlow4 έγραψε:ω ρε κατηφια
ο λουτσεσκου δε δηλωσε τιποτα στη συνεντευξη.παιζει να ηταν η πιο "αντε να την κανω τη γαμωσυνεντευξη" ολων των εποχων.
θα ερθει ο τδ κ θα ερθουν και παικτες.κ σιγα μην ειναι ο μαουριτσιο.αντε να ερθει κανενας λημνιος για βαθος παγκου.
Για να μην ακουγεται τπτ για τδ δυο σεναρια εχουν λογικη.1. για καποιο λογο δεν μπορει να ανακοινωθει ακομα.2. θα ειναι καποιος εκτελεστικος κ μονο , οποτε δεν εχει σημασια να ειναι καμια βιογραφικαρα.Δε θα ερθει ο τδ της μπενφικα να του πεις θελω τον octarodekaru απο τη μπρασοφ κ τρεχα να μου τον φερεις.Θα σου πει εγω κυριε ηρθα απο μπενφικα, αυτους εχω στον καταλογο , διαλεξε.
και παικτες θα ερθουν πιστευω που δε θα ειναι reunion των f.r.i.e.n.d.s. Με λεφτα θα ειναι και αξια θα εχουν καθως κ εσοδα απο μεταγραφες εχουμε και φφπ δεν εχουμε.
Αυτα τα σφιξαμε κ τα γερια στομαχια προς το παρον δεν εχουν καμια βαση.κ γραφω προς το παρον γιατι ΠΑΟΚ εισαι.κ με το σκακι του ΠΑΟΚ να ασχολεισαι, γερο στομαχι θελει.
Τι συγνώμη ρε συ,σιγά το λάθος,κουβέντα κάνουμεbuffalobill4 έγραψε:Doomlord δεν το θυμόμουν συγνώμη.
Αρα έχεις δικιο η παε ψάχνει. Παρολαυτα κρίνοντας από τους τελευταίους τδ συνεχίζω να πιστεύω ότι ο ρόλος που η παε έχει γι αυτούς δεν δικαιολογεί ούτε τον τίτλο ούτε τον μισθό τους. Η παε ιδανικα θέλει να έχει έναν buyer και όχι έναν director.
Το ότι στις 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ μίλησε ο Γκαγκάτσης για...σύντομα και μην ακούτε τα καφενεια και τα ράδια
και φτάσαμε σχεδον 15 Ιουνίου!!! μπορεί να σημαίνει καναδυο πραγματα
Ή έχουν σαν βασικό στόχο μόνο το πρωτάθλημα και μιλησαν και για ευρώπη για τα ματια του κοσμου (οπότε και θεωρουν πως έχουν περισσότερο χρόνο για να βρουν τον πριγκηπα του παραμυθιου)
Ή υπάρχει σοβαρότατο θέμα δυσλειτουργίας μέσα στην ΠΑΕ
Ή βέβαια,μπορεί να κάνουν την τέλεια επιλογη σε τ.δ μέσα στην εβδομάδα,να πάρουν όντως 3-4 μεταγραφές πριν την προετοιμασία και όλα να πάνε καλά
Ειμαι θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος,ποντάρω στο τρίτο
Υ.γ 93 μέρες χωρίς τ.δ
17 μέρες χωρίς μεταγραφή
58 μέρες πριν το 1ο επισημο παιχνίδι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μάλιστα ο Γκαγκάτσης είχε πει τότε δεν θα κάνουμε μια επιλογή άρπα κόλλα
Άρα κάτι Τετιδες κλπ μόνο σαν αστείο
Αν πάντως μέχρι και το τέλος αυτής της βδομάδας δεν έχουμε αθλητικό διευθυντή (γιατί έτσι θέλουν να τον λέμε :p) η γκρίνια μετά την μεταγραφική έχει κλειδώσει
Υγ η όλη ιστορία είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η ΠΑΕ δεν το έχει με το timing. Μετά το σύντομα του Γκαγκάτση, υπήρχε γραμμή πως θα έκλεινε την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα πως θα κλείσει αυτή την βδομάδα. Για να δούμε θα πάμε σε 3/3..
Άρα κάτι Τετιδες κλπ μόνο σαν αστείο
Αν πάντως μέχρι και το τέλος αυτής της βδομάδας δεν έχουμε αθλητικό διευθυντή (γιατί έτσι θέλουν να τον λέμε :p) η γκρίνια μετά την μεταγραφική έχει κλειδώσει
Υγ η όλη ιστορία είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η ΠΑΕ δεν το έχει με το timing. Μετά το σύντομα του Γκαγκάτση, υπήρχε γραμμή πως θα έκλεινε την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα πως θα κλείσει αυτή την βδομάδα. Για να δούμε θα πάμε σε 3/3..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δείτε λίγο ανακοίνωση θύρας 4.
Υπάρχει αντίληψη δημοσίου υπαλλήλου στα στελέχη της ΠΑΕ. Τα ζώα μου αργά. Πέρυσι η χρονιά χάθηκε εν μέρει εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων. Δυστυχώς και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ούτε τις ανανεώσεις έχουν ολοκληρώσει.
Ένας Λουτσέσκου δεν θα φέρει την άνοιξη.
Διοικητικά υπάρχει αποδεδειγμένα πρόβλημα.
Υπάρχει αντίληψη δημοσίου υπαλλήλου στα στελέχη της ΠΑΕ. Τα ζώα μου αργά. Πέρυσι η χρονιά χάθηκε εν μέρει εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων. Δυστυχώς και φέτος είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ούτε τις ανανεώσεις έχουν ολοκληρώσει.
Ένας Λουτσέσκου δεν θα φέρει την άνοιξη.
Διοικητικά υπάρχει αποδεδειγμένα πρόβλημα.
Δεν διαφωνω σ αυτο που λες.kosths BXL έγραψε:λοιπον οσαν αφορα την ομαδα του νταμπλ που ειπες...ολιβειρα σιγουρα θα ξιζε δεν το συζηταμε καν και απο εκει και περα κανεις αλλος κατα την γνωμη μου...βαζω ενα αστερακι στον πριγιοβιτς γτ αν πουλησεις σβιντερσκι και παρεις ας πουμε υποθετικα γιοβετιτς η εναν αντιστοιχο για βασικο θα ελεγα οτι το να εχει πριγιοβιτς στον παγκο θα ηταν πολυ καλο αν οχι ιδανικο...ολοι οι αλλοι οπως ειπες λημνιος και μαου και κατι τετοιοι ουτε για αστειο ...οποτε συμφωνουμε σε αυτο απλα λεω οτι απο οσα βλεπω η αποψη που σχηματιζω ειναι οτι απλα ειναι αρδιες για οσκαρ...και το ειχα ξαναγραψει εδω η ομαδα ειχε κλισει προπονητη μετα το ματς στη λεοφωρο και ουτε ενας τους δεν ειχε ιδεα...ο τζορμπατζογλου ακομα και λιγες ωρες πριν ανακοινωθει ο λουτσεσκου πιθανολογούσε και ελεγε ΜΑΛΛΟΝ θα ειναι ο λουτσε....εδω ο αλλος ειχε υπογραψει και εμεις 2 ωρες πριν ανακοινωθει ακουγαμε ΜΑΛΛΟΝ και ΠΙΘΑΝΟΝ...τι να λεμε τωρα ρομπα εγιναν ολοι τους απο τον πρωτο ως τον τελευταιο...πλεον ουσιαστικα νοημα σοβαρου σχολιασμου εχουν ειδησεις που βγαινουν απο το εξωτερικο η "ανεπισημα" εστω επιβεβαιωμένες απο την ΠΑΕ ολα τα αλλα ειναι απλα η ανικανοτητα τους να κανουν ρεπορταζ στο μεγαλειο της...και σιγουρα και χαβαλε μπρουμε να κανουμε με τις μαλκιες που γραφουν αλλα νταξει εφοσον ξερουμε οτι ειναι μαλκιες μην το τραβαμε και αρχιζουμε τα γ..σταυριδια....αυτο και παντα φιλικαGospi έγραψε:Μα σου εξηγησα. Δεν σχολιαζουμε κατι εντελως αυθαιρετο αλλα κατι που συναδει με αυτα που δηλωσε ο ιδιος ο προπονητης
Μιλησε ή δεν μιλησε για παιχτες της ομαδας του νταμπλ που θα ηθελε να επιστρεψουν?
Βρες μου εναν παιχτη εκτος Ολιβειρα που θα αξιζε να επιστρεψει αυτη τη στιγμη.
Αρα μιλαμε ή για Πριγιο ή για Μαουριτσιο (γελαει ο κοσμος) ή για Λημνιο (3δω να δεις γελιο).
Οποιον λοιπον κι αν εννοουσε ο Λουτσεσκου, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... κλαυσιγελος...
Δεν ανέφερα καν Σαχωφ και Κανιας...
Αν λοιπον σχολιαζαμε κανα δημοσιευμα οτι ερχεται στον ΠΑΟΚ ο σκορδοπουτσογλου, θα συμφωνουσα μαζι σου οτι κακως ασχολούμαστε με φήμες που δεν εχουν βαση...
Εν ροκειμενω ομως, παταμε σε συγκεκριμενες δηλωσεις και γ αυτο πιανεται και το στομαχι μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα καπου θα πρέπει να αρχισει και η ΠΑΕ να επικοινωνεί καπως καλυτερα το πλανο της στον κοσμο, γτ ολη αυτη η μυστικοπαθεια σε συνδυασμο με τα διαφορα τραγικα δημοσιευματα, εχει αρχισει και τσιτωνει τον κοσμο, που το χει δει πολλες φορες ως τωρα το εργακι και δεν θέλει να το ξαναδει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να χαμε να λέγαμεMitsospaoki4 έγραψε:Μάλιστα ο Γκαγκάτσης είχε πει τότε δεν θα κάνουμε μια επιλογή άρπα κόλλα
Μπορει να φέρεις τον πριγκηπα του παραμυθιού που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα του κάνει το γοβάκι της σταχτοπούτας (αλλά θα έχει φτάσει 2026)
και να χάσεις στόχους βαθμών και εκατομμυρίων
Ή να φέρεις άμεσα έναν 8/10 που να σου κανει την δουλειά σε τέτοιο βαθμό που δεν θα ρισκάρεις τους απο πάνω στόχους
Βρε εδώ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μας είχαν αναθεσει την ευρεση τ.δ θα το χαμε λυσει σε 14 μέρες

Δημοψήφισμα για το τι θα γίνει πρωτο:
Άφιξη τ.δ
ή το νέο γήπεδο
θα είναι πολύ κακοπροαίρετο ,ε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πριν από το γήπεδο θα ήθελα σύγχρονο κέντρο προετοιμασίας.
Μετά το γήπεδο,
Μετά ο ΤΔ
Μετά ο προπονητής και
Μετά οι παίκτες
Μετά το γήπεδο,
Μετά ο ΤΔ
Μετά ο προπονητής και
Μετά οι παίκτες
Δεν ήθελα να γράψω για Λημνιό γιατί στα μάτια μου είναι απλά μια αστεία φήμη αλλα από την άλλη το ίδιο έλεγα και για την επιστροφή του Λουτσέσκου.
Το πρόβλημα μου με την προοπτική του Λημνιού ως βασικό μπακ όπως τον φαντάζεστε πολλοί, είναι ότι θα κατεβάζουμε 11άδα με ~5 30άριδες και 1 δανεικό Λημνιό, ίσως παραπάνω αν ανανεώσουμε Ραχμάν ή Κρέμντσικ.
Με άλλα λόγια του χρόνου θα ψάχνουμε για τρίτη χρονιά κορμό για να χτίσουμε ομάδα...
Το πρόβλημα μου με την προοπτική του Λημνιού ως βασικό μπακ όπως τον φαντάζεστε πολλοί, είναι ότι θα κατεβάζουμε 11άδα με ~5 30άριδες και 1 δανεικό Λημνιό, ίσως παραπάνω αν ανανεώσουμε Ραχμάν ή Κρέμντσικ.
Με άλλα λόγια του χρόνου θα ψάχνουμε για τρίτη χρονιά κορμό για να χτίσουμε ομάδα...
Η κυρία αγωνία μεταξύ ημών των οπαδών έχει να κάνει με το αν θα παρουσιαστεί μια ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και με δυνατότητα ευρωπαϊκής πορείας.
Είναι προφανές πως οι 11 και οι 12 νέοι παίκτες είναι υπερβολή, χρειαζόμαστε όμως μια τετράδα επιπέδου Ζιφκοβιτς στις θέσεις που εχουν χιλιοσυζητηθει.
Τώρα αν αυτό θα γίνει με ΤΔ ή όχι, αν εγκρίνει ο Λου ποσώς μ απασχολεί. Όμως το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε το 80 - 85 % του ροστερ με μεταγραφές και αποχωρήσεις Ε Γ Κ Α Ι Ρ Α.
Εντάξει αν σου ρθει τέλος Αυγούστου πρόταση 25 + για Τζολη ακόμη κι αν τον έχεις υπολογίσει για φέτος, πουλάς εννοείται.
Είναι προφανές πως οι 11 και οι 12 νέοι παίκτες είναι υπερβολή, χρειαζόμαστε όμως μια τετράδα επιπέδου Ζιφκοβιτς στις θέσεις που εχουν χιλιοσυζητηθει.
Τώρα αν αυτό θα γίνει με ΤΔ ή όχι, αν εγκρίνει ο Λου ποσώς μ απασχολεί. Όμως το ζητούμενο είναι να γνωρίζουμε το 80 - 85 % του ροστερ με μεταγραφές και αποχωρήσεις Ε Γ Κ Α Ι Ρ Α.
Εντάξει αν σου ρθει τέλος Αυγούστου πρόταση 25 + για Τζολη ακόμη κι αν τον έχεις υπολογίσει για φέτος, πουλάς εννοείται.
- Salvador Allende
Βγήκε διαρροή από ΠΑΕ και Πετρωτό ότι, δεν έχουν καταλήξει σε κανέναν ΤΔ είτε επειδή απέρριψαν κάποιους οι Ιβάν και Γιώργης είτε επειδή κάποιοι που επιλέχτηκαν δε θέλουν να έρθουν Ελλάδα.
Ο μόνος που βγάζει άκρη με το σαββιδεικο ήταν ο μιχελ μακάρι να γυρισει.Αυτος έστησε την ομάδα που 3 χρόνια σάρωσε .