Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Βλεπω και η Νάπολι δείχνει ενδιαφέρον για Γιαννούλη. Αυτός θα φύγει λογικά με 5+, γράφτηκε και για Λημνιό για Τορίνο αλλά σήμερα είδα κάπου έγραφε για Γερμανία με 5εκ. Αν γίνουν αυτές οι δύο πωλήσεις θα λύσουν τα χέρια του τδ, βέβαια θα ακολουθήσουν και αλλες
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ρήτρα του Λημνιου είναι στα 15εκ, δεν ξέρω γιατί μονίμως υποτιμάμε τις αξίες του ρόστερ μας. Με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα χρήματα, αλλά μπορεί να περάσει τα 5 και να μπει και ποσοστό μεταπώλησης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι ρήτρες καμιά φορά είναι εξωπραγματικές..
Δες το και απ' την άλλη μεριά.
Άν λέγανε στον ΠΑΟΚ να φέρουν με 5 μυρια έναν εξτρέμ που ούτε σκοράρει ιδιαίτερα, ούτε μοιράζει και σκοντάφτει συνέχεια πάνω στον αντίπαλο, πως θα μας φαινόταν;;;
Μακάρι να πάρουμε αυτά τα λεφτά που λες για τον Λημνιο, καθώς του χρόνου θα φύγει τζάμπα και θα πάει χαμένη όλη η επένδυση που έγινε πάνω του..
Άν λέγανε στον ΠΑΟΚ να φέρουν με 5 μυρια έναν εξτρέμ που ούτε σκοράρει ιδιαίτερα, ούτε μοιράζει και σκοντάφτει συνέχεια πάνω στον αντίπαλο, πως θα μας φαινόταν;;;
Μακάρι να πάρουμε αυτά τα λεφτά που λες για τον Λημνιο, καθώς του χρόνου θα φύγει τζάμπα και θα πάει χαμένη όλη η επένδυση που έγινε πάνω του..
Εγω παντως επιμενω πως η πρωτη αναγκη στα χαφ ειναι ενα καθαρο 6ρι,μια σκουπα μπροστα απο τα στοπερ,θεση που μπορει να κανει τη διαφορα και θεση που χωλενουμε χρονια τωρα.
Υ.Γ 5 μυρια για Λημνιο ,ειδικα φετος ειναι εξαιρετικη προοπτικη.
Αν τα ρόστερ των ομάδων τα έφτιαχναν οι οπαδοί θα έφτιαχναν 11αδα που θα χρειαζοταν 11 μπαλεςMitsospaoki4 έγραψε:Οι ρήτρες καμιά φορά είναι εξωπραγματικές..
Δεν θα υπάρχει τέτοιος παίκτης ( πλην του εσιτι που για λόγους στρατηγικής δεν θα βγει προς πώληση φέτος) στο ρόστερ της ομάδας.joshua έγραψε:Εγω παντως επιμενω πως η πρωτη αναγκη στα χαφ ειναι ενα καθαρο 6ρι,μια σκουπα μπροστα απο τα στοπερ,θεση που μπορει να κανει τη διαφορα και θεση που χωλενουμε χρονια τωρα.
Ο αυστριακός μία χαρά δίδυμο μπορεί να κάνει με όλα τα χαφ της ομαδας και αν αποκτηθεί θα είναι ( τουλάχιστον στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια) βασικός μαζί με καντουρι
Νομίζω αν δώσουμε Γιαννούλη με 8 και Λημνιό με 5-6 είμαστε καλά ... και θα κινηθούμε πολύ πιο άνετα στη συνέχεια... επίσης ακούστηκε για πρόταση μιχαι από Γερμανία
Ποια ειναι ακριβως η στρατηγικη που εξυοηρετειται με την μη πωληση Εσιτι?
Γιατι του χρονου το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και θα πρεπει ειτε να τον ανανεωσεις ειτε να τον δωσεις τζαμπα...
Παντως δεν βλεπω κανεναν λογο για υπαρξη καθαρου 6αριου στην ομαδα. απλα καιμε μια θεση ετσι.
Εκτος αν μιλαμε για 6αρι που ξερει και μπαλα και ειναι ταχυδυναμικο και παταει και περιοχη, οποτε μιλαμε για παιχτη 10 μυρια και πανω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι του χρονου το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου και θα πρεπει ειτε να τον ανανεωσεις ειτε να τον δωσεις τζαμπα...
Παντως δεν βλεπω κανεναν λογο για υπαρξη καθαρου 6αριου στην ομαδα. απλα καιμε μια θεση ετσι.
Εκτος αν μιλαμε για 6αρι που ξερει και μπαλα και ειναι ταχυδυναμικο και παταει και περιοχη, οποτε μιλαμε για παιχτη 10 μυρια και πανω...
- xrictoforoc
Αν δώσουμε και Λημνιό και Γιαννούλη οι ευρωπαϊκές μας λίστες (οι ποιες;) Θα είναι για κλάματα. Εκτός αν σκοπεύουν να κρατήσουν 3-4 μικρούς στην ομάδα. Μακαρι
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντου διαβαζω πως ο Αυστριακος ειναι καθαρο 8ρι και τα υπολοιπα μας χαφ δεν τα λες και τοσο συγκεντρωμενα μεσοαμυντικα για να λεμε ελαφρα τη καρδια πως κανει διδυμο με ολα.Ειδικα δε αν μεινει και ο Μαουριτσιο παλι με τις ιδιες αποριες θα μεινουμε για το αν εχουν τσακωθει οι υπευθηνοι με στοιχεια οπως δυναμη και ταχυτητα.
Αυτοι οι δυο μαζι αν πιασουν 8 μυρια θα ναι θαυμα. Οχι 13 που υπολογιζεις εσυ...laska4 έγραψε:Νομίζω αν δώσουμε Γιαννούλη με 8 και Λημνιό με 5-6 είμαστε καλά ... και θα κινηθούμε πολύ πιο άνετα στη συνέχεια... επίσης ακούστηκε για πρόταση μιχαι από Γερμανία
- bersekeros
Τον Μαουρίσιο λένε ότι τον κάνανε πρόταση για δύο χρόνια 600Κ και με τα μπόνους να φτάνει τα 800Κ.joshua έγραψε:Εγω παντου διαβαζω πως ο Αυστριακος ειναι καθαρο 8ρι και τα υπολοιπα μας χαφ δεν τα λες και τοσο συγκεντρωμενα μεσοαμυντικα για να λεμε ελαφρα τη καρδια πως κανει διδυμο με ολα.Ειδικα δε αν μεινει και ο Μαουριτσιο παλι με τις ιδιες αποριες θα μεινουμε για το αν εχουν τσακωθει οι υπευθηνοι με στοιχεια οπως δυναμη και ταχυτητα.
Αυτός φέρεται έως τώρα να μην την αποδέχεται και να ψάχνεται με τον μάνατζέρ του για καλύτερη πρόταση.
Και στο Βιερίνια λένε όμως την ίδια ακριβώς πρόταση έχουν κάνει, αλλά για ένα χρόνο.
laska4 έγραψε:Νομίζω αν δώσουμε Γιαννούλη με 8 και Λημνιό με 5-6 είμαστε καλά ... και θα κινηθούμε πολύ πιο άνετα στη συνέχεια... επίσης ακούστηκε για πρόταση μιχαι από Γερμανία

Πολλά έβαλες είπαμ

4ετες υπεγραψεGospi έγραψε:Ποια ειναι ακριβως η στρατηγικη που εξυοηρετειται με την μη πωληση Εσιτι?
Υγ Τζόσουα ο αυστριακός είναι πιο καλός από τον μισιτς αμυντικά