Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ημαρτον ρε
Ημαρτον!!!

Ενα πρωταθλημα παμε να παρουμε και τα χουμε κανει μπαουλα..

Γαμηστε μας επιτελους με τον λουτσεσκου και τα κολληματα του

Πειτε οτι δεν υπαρχει

Αντε στο καλο επιτελους!!!

Βαρεθηκα να ακουω για το λουτσεσκου και τα συστηματα και το ροστερ.

Πιο πολυ ακουω για λουτσεσκου παρα για ΠΑΟΚ.

Ποσο σκαλωμα δηλαδη;;;
Φτανει!!
Ελεος!!!

Οποιο τοπικ και να πας ο λουτσεσκου μας κυνηγαει!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

prax έγραψε:
trouman έγραψε:
prax έγραψε: Γιατί το ακούω συχνά αυτό, δλδ ότι ο Γιώργης θέλει Μπεργκ πράγμα το οποίο δεν θέλει ο μπρανκο κ θέλει μα φέρει δίκη του επιλογή.. παράδειγμα ο χατσεριδη που τον ήθελε η οικογένεια κ εν τέλη κάθεται πάγκο κ δεν παίζει..

Πιστεύω επίσης ότι καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν δουλεύει έτσι όπως πρεπει( που ανέφερα πιο πάνω)
Αλλιώς ο γκευ ρε τόσα έσοδα τόσα χρόνια θα ήταν έτη φωτός μπροστά στην Ελλάδα..
Η κουλα από την άλλη είχε ένα πλάνο από την β εθνική δούλεψε πάνω σε αυτό κ έπιασε ταβάνι παίρνοντας το χάρτινο, η κουλα όμως δεν προκόβει γιατί υπάρχει ο κάβουρας κ δε βάσει φράγκο
Αυτό το θωρείς τεκμηρίωση;

Όλα όσα ακούς συχνά τα θεωρείς δεδομένα;

Δε μου φαίνεται πολύ ασφαλής ο τρόπος σου..ας το πω έτσι λάιτ..
δεν καταλαβαινω ρειν, τι σημαινει οτι δεν σ φαινεται ασφαλης ο τροπος μου?
το οτι ειναι επιλογη του γιωργη ο μπεργκ το εχω ακουσει απο δημ/φους που ασχολουνται με το ρεπορταζ το ΠΑΟΚ, οχι απο φιλο φιλου κτλ..
Αν το χεις ακουσει απο δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ,κρατα μικρο καλαθι.

Χθες δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ εκλεισε τον κεσερου!!!
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

"Αυριο θα εξαφανιστει ο πλανητης"
Που το ξερεις;
"Το ακουσα απο αρκετους"
Αυτο δεν αρκει ως επιχειρημα
"Καλα κρασα"

Μιλαμε για συζητησεις επιπεδου εδω μεσα σε ολα τα επιπεδα, ειδικα των επιχειρηματων κ της λογικης..
Και δεν σε ειρωνευτηκα ΠΟΥΘΕΝΑ. Παραδειγματα που τονιζουν το λαθος του τροπου σκεψης σου παραθετω...για να δειξω ποσο απλοικος κ λανθασμενος ειναι!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Demir έγραψε:ο κουλουρης στα περσινα ματς ηταν καλος και πολυ συμμετοχικος απλα δεν εβαλε πολλα γκολ ,οπως επρεπε.. αλλα σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου(κρατημα,πασες,τριπλα,κουβαλημα,ψηλο παιχνιδι,σουτ απο μακρυα) ηταν καλυτερος απο πριγιο...
ολοι οι φορ θελουν μια χρονια που θα γινει το μπαμ και ο πριγιο πριν τον ΠΑΟΚ που εκανε γκολ?
Οταν ο επιθετικος δεν κανει γκολ τι να το κανουμε;;στα υπολοιπα συμφωνω.ηταν βελτιωμενος πολυ.

Ας κανει τα νουμερα τοτ ατρομητου και στον ΠΑΟΚ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

prax λες σωστά πράματα παραπάνω αλλά τώρα με Γιώργο και επιθετικό και τεχνικό διευθυντή και προπονητή, ποιος λέει τι είναι δύσκολο να το ξέρουμε με σιγουριά.. μπορεί να έριξε ο Γιώργος πχ την πρόταση να είπε ο Λούτσε να πολύ καλή περίπτωση, ο τεχνικός διευθυντής να συμφώνησε παρουσιάζοντας εναλλακτικές επιλογές και να καταλήξουν με κάποιον τρόπο που δε θα τον μάθουμε ποτέ, γιατί μπορεί να στραβώσει μια υπόθεση που προέκριναν, την επιλογή του τ.δ. π.χ. και να πάνε στη β επιλογή ή στη γ και μεις να λέμε ότι πάτησε πόδι ο Γιώργος ή ο Ιβάν ή ξέρω γω ποιος. Δεν είναι λοιπόν απλό ότι το είπαν οι δημοσιογράφοι και έτσι είναι. Κάποιος δημοσιογράφος μπορεί να λέει πράματα για κάποιον επειδή δεν τον ταϊζει πληροφορίες και θέλει να περάσει μια εικόνα πιέζοντας κλπ. Παίζουν πολλά λοιπόν και θέλει προσοχή. Αυτά.
prax

Δημοσίευση από prax »

[quote="trouman"][quote="trouman"][quote="prax"][quote="rainmaker"]Κι εσύ που ξέρεις ότι ισχύει αυτό;[/quote]
[b][u][color=#FF0000]Γιατί το ακούω συχνά αυτό[/color][/u][/b], δλδ ότι ο Γιώργης θέλει Μπεργκ πράγμα το οποίο δεν θέλει ο μπρανκο κ θέλει μα φέρει δίκη του επιλογή.. παράδειγμα ο χατσεριδη που τον ήθελε η οικογένεια κ εν τέλη κάθεται πάγκο κ δεν παίζει..

Πιστεύω επίσης ότι καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν δουλεύει έτσι όπως πρεπει( που ανέφερα πιο πάνω)
Αλλιώς ο γκευ ρε τόσα έσοδα τόσα χρόνια θα ήταν έτη φωτός μπροστά στην Ελλάδα..
Η κουλα από την άλλη είχε ένα πλάνο από την β εθνική δούλεψε πάνω σε αυτό κ έπιασε ταβάνι παίρνοντας το χάρτινο, η κουλα όμως δεν προκόβει γιατί υπάρχει ο κάβουρας κ δε βάσει φράγκο[/quote]

Αυτό το θωρείς τεκμηρίωση;

Όλα όσα ακούς συχνά τα θεωρείς δεδομένα;

Δε μου φαίνεται πολύ ασφαλής ο τρόπος σου..ας το πω έτσι λάιτ..[/quote]

δεν καταλαβαινω ρειν, τι σημαινει οτι δεν σ φαινεται ασφαλης ο τροπος μου?
το οτι ειναι επιλογη του γιωργη ο μπεργκ το εχω ακουσει απο δημ/φους που ασχολουνται με το ρεπορταζ το ΠΑΟΚ, οχι απο φιλο φιλου κτλ..[/quote]

prax εγώ το έγραψα το ασφαλής. Κοίτα το να επικαλείσαι δημοσιογράφους δεν είναι κάτι που εμπνέει και τόση αξιοπιστία , συμφωνείς;
Δημοσιογράφοι έχουν πει χίλιες δυο αρλούμπες κατά καιρούς και κάθε μέρα. Γιατί να βασιστούμε σε αυτό; Δεν είναι ξεκάθαρο ότι στηρίζεσαι σε κάτι που δεν έχει αξιοπιστία για να πλέξεις μια ολόκληρη ιστορία; η πληροφορία είναι ανάλογη της αξιοπιστίας της πηγής, θα το έχεις ακούσει αυτό. Προσπαθώ να γράφω ήπια και συμπάσχω με τον Besuch..[/quote]

συγνωμη κ στον τρου κ στον ρειν..

αδερφε, ακουω ραδιο απο το 2003(ενδεχομενως καποιοι απο εσας να ακουτε παραπανω χρονια), τους εχω σηχαθει ολους γιατι καταλαβα τι καπνο φουμαρει ο καθενας..
αυτο που ειπα κ πιο πανω ειναι οτι διασταυρωσα αυτη την πληροφορια απο δημ/φους και οχι απο αρδ (ραπτοπουλους-κοντρα-γκαζετα-σπορ24 κτλ κτλ). επιεδης δεν θελω να αναφερω ονοματα εγω λεω οτι ισχυει, αλλα αυτη ειναι μια δικη μ αποψη..

δεν μπορω εμπρακτα να το αποδειξω εκτος κ εαν βγει καποιος δημ/φος μας κ το πει στα ισια (αναφερομαι στον μπεργκ κ τον γιωργη)

κ εγω πιστευω οτι ο μπεργκ ειναι ο καταλληλος αυτη τη στιγμη για την ομαδα, αλλα αν το καλοκαιρι βγει κ πει ο μπρανκο σε συνεντευξη οτι δεν ηταν επιλογη μ ο μπεργκ(εφοσον τον παρουμε), θα εχω δικιο αρα και οι δημ/φοι μας? νομιζω πως ναι..

αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να πηγαινουμε με ενα πλανο το οποιο το χαρασει ο τδ, αλλα απο την αλλη ας ερθει ο μαιος, ας παρουμε την κουπα κ θα τα ξεχασουμε ολα..

αλλωστε ολη αυτη η νευρικοτητα που βγαζουμε ολοι ειναι γιατι η επιθυμια μας για την κουπα βαραει κοκκινο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Macho προφανώς θα λέει τον Berg ή τον Tucudean της Cluz αποκλείεται πάντος να'ναι ο Ferreyra γιατί είπε σε δημοσίευση αυτός αυτόν θα ήθελε.

Άλλες περιπτώσεις είναι ο Keseru που δεν νομίζω ή κανένα Andy Carroll :arrow: παρατραβηγμένο σενάριο ή και τον Beric

Υ.Γ Δεν νομίζω να είναι τόσο μυστικό που όπως λέει ο ίδιος παραπάνω 'εδώ είμαστε 1 παρέα για την ομάδα μας να ανταλάσσουμε απόψεις/γνώμες". Σαν τι να θίξει δλδ τους αρδ; αν πέρνουν μάτι εδώ; εδώ καθόμαστε πάμε την άλλη μέρα για δουλιές και μπαίνουμε να δούμε καμιά 'αποψη 'στην παρέα' εδώ στα άλλα αρδοσάιτ λένε τα ίδια κ τα ίδια!

Τέσπα γνώμημου δεν τον πιστεύω!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

sourmenetes έγραψε:Ημαρτον ρε
Ημαρτον!!!

Ενα πρωταθλημα παμε να παρουμε και τα χουμε κανει μπαουλα..

Γαμηστε μας επιτελους με τον λουτσεσκου και τα κολληματα του

Πειτε οτι δεν υπαρχει

Αντε στο καλο επιτελους!!!

Βαρεθηκα να ακουω για το λουτσεσκου και τα συστηματα και το ροστερ.

Πιο πολυ ακουω για λουτσεσκου παρα για ΠΑΟΚ.

Ποσο σκαλωμα δηλαδη;;;
Φτανει!!
Ελεος!!!

Οποιο τοπικ και να πας ο λουτσεσκου μας κυνηγαει!!!
Αυτός όμως τελικά θα μας το φέρει...ο (καλός, κακός, άσχετος, σχετικός, ξανθός, μελαχρινός, Άγγλος, Γάλλος, Πορτογάλος) Λουτσέσκου!
prax

Δημοσίευση από prax »

Besuch 2 έγραψε:"Αυριο θα εξαφανιστει ο πλανητης"
Που το ξερεις;
"Το ακουσα απο αρκετους"
Αυτο δεν αρκει ως επιχειρημα
"Καλα κρασα"

Μιλαμε για συζητησεις επιπεδου εδω μεσα σε ολα τα επιπεδα, ειδικα των επιχειρηματων κ της λογικης..
Και δεν σε ειρωνευτηκα ΠΟΥΘΕΝΑ. Παραδειγματα που τονιζουν το λαθος του τροπου σκεψης σου παραθετω...για να δειξω ποσο απλοικος κ λανθασμενος ειναι!
αν με βαση αυτα που εγραψα συνεχιζεις κ απορεις για τα γραπτα μ δεν εχω να σε πω κατι, το μονο που θα κανω ειναι να θυμαμαι το νικνειμ σου για να δουμε το καλοκαιρι αν εχω δικιο...

επισης μονο που ταυτιζεις τον ραπτοπουλο με εμενα ειναι ειρωνεια

απο την πρωτη στιγμη που εγινα μελος ειχα πει οτι δεν προκειται να μαλωσω με κανεναν εδω μεσα, οποτε απο εμενα τελος
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Το ότι ο ΠΑΟΚ εξελισει παίκτες και τους πουλάει, είναι και ένα διαπραγματευτικο ατού ώστε να δελεασει νέους εξελιξιμους ποδοσφαιριστες με προοπτική, για να έρθουν στην αφρικανικη μας χώρα. Οι Μπεργκ, Κεσερου, και όσοι ακουστούν γενικά τέτοιας ηλικίας, ακυρωνουν αυτό το ατού μας, που ουσιαστικά μας παρέχει κάθε χρόνο αρκετά εκατομμύρια ευρώ (κυρίως μεσω ποσοστού μεταπωλησης). Μόνο φέτος με Πριγιοβιτς, Ροντριγκεζ και Ολσεν γέμισαν τα ταμεία. Αν οι επιλογές είναι αστοχες και πετιουνται τα λεφτά σε Χατσεριντι, Λεβεκ, Ελ Καντουρι, Βερνμλουμ κτλ, είναι το τεράστιο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί! Γιατί η διοίκηση να πάρει πάλι βετερανους από τα εξωτικά πρωταθλήματα, Βουλγαρίας και Σαουδικής Αραβίας σπαζοντας μάλιστα και συμβόλαια;
prax

Δημοσίευση από prax »

trouman έγραψε:prax λες σωστά πράματα παραπάνω αλλά τώρα με Γιώργο και επιθετικό και τεχνικό διευθυντή και προπονητή, ποιος λέει τι είναι δύσκολο να το ξέρουμε με σιγουριά.. μπορεί να έριξε ο Γιώργος πχ την πρόταση να είπε ο Λούτσε να πολύ καλή περίπτωση, ο τεχνικός διευθυντής να συμφώνησε παρουσιάζοντας εναλλακτικές επιλογές και να καταλήξουν με κάποιον τρόπο που δε θα τον μάθουμε ποτέ, γιατί μπορεί να στραβώσει μια υπόθεση που προέκριναν, την επιλογή του τ.δ. π.χ. και να πάνε στη β επιλογή ή στη γ και μεις να λέμε ότι πάτησε πόδι ο Γιώργος ή ο Ιβάν ή ξέρω γω ποιος. Δεν είναι λοιπόν απλό ότι το είπαν οι δημοσιογράφοι και έτσι είναι. Κάποιος δημοσιογράφος μπορεί να λέει πράματα για κάποιον επειδή δεν τον ταϊζει πληροφορίες και θέλει να περάσει μια εικόνα πιέζοντας κλπ. Παίζουν πολλά λοιπόν και θέλει προσοχή. Αυτά.
μακαρι ρε φιλε να πηγαινουν ολα ρολοι, αλιμονο! στο κατω κατω τη γνωμη μ δεν την επιβαλλω, τις σκεψεις μου παραθετω

αυτο το γαμημενο πρωταθλημα ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε για την ψυχικη ηρεμια ολων των ΠΑΟΚτσηδων στον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τέτοια χολή και γκρίνια για τα πάντα στον ΠΑΟΚ ρε μάγκες και ειρωνεία εγώ πάντως αν ήμουν πρόεδρος παίζει και να τα γαμουσα όλα απλά για σπάσιμο σε εμάς.
Ευτυχώς δεν είμαι βέβαια αλλά νισαφι...
Με το να λέτε 357885 φορές ότι ο ένας σκ@τα, ο άλλος τρύπιος και ο άλλος ανίδεος δε καταλαβαίνω τι θέλετε μέσα στην σεζόν. Όλοι να φύγουν δε γίνεται...το σακχωφ κ τον κανιας έχουμε πχ τι θα γίνει αν συνέχεια τους σταυρώνουμε...θα γίνουν καλυτεροι;
Δεν είναι συζήτηση πλέον, είναι σα τη γκρίνια της γυναίκας (συγνώμη από τις γυναίκες) ανούσια, άχρηστη, αδικαιολόγητη και πριξαρχιδικη
Θα μου πείτε μη το βλέπεις το φόρουμ, ε ναι έχετε δίκιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 09 Ιαν 2019, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Πολλά νεύρα ο λαός του ΠΑΟΚ...
Θεός φυλάξοι την Κυριακή ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o τροπος παιχνιδιου του αστερα ειναι οτι χειροτερο για εμας..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εδώ ο άλλος ένιωσε την ανάγκη να πει γιατί δε πιστεύει τον μάτσο.
Άσε ρε φίλε να παραμυθιαστουμε λίγο να ξεχαστουμε από τα προβλήματα μας με το χόμπυ μας...
Όχι, εκεί να κατουρήσει τη φάση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”