Από ανώνυμο σχόλιο είναι οπότε θέλει να το επιβεβαιώσει και κάποιος από πιό κανονισμό βρήκε το Άρθρο 51.Hermann έγραψε:Άψογα tzela. Θα περάσουμε ωραία από εδώ και στο εξής.
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Η livesport ας μας πει καλύτερα για τον πρώτο γύρο, στο κούλα-γαύρος με τα δακρυγόνα που πέφταν έξω και από τις συγκρούσεις με τα ματ που διεκόπη ο αγώνας μέσα με 20+ χιλιάδες κόσμο να δακρύζουν!tzelas έγραψε:Για τον ολυμπιακό προφανώς θα λένε για αφαίρεση βαθμών αφού αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί με την απάτη τους και την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη του αγώνα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η live sport γράφει για αφαίρεση βαθμών λόγω τραυματισμού αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το γήπεδο!! Κατουρήθηκα από τα γέλια βραδιάτικα![]()
Tzela πρέπει να το διασταυρώσουμε αύριο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τι να ευσταθεί αδερφέ μου; οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ψεύτες.boogeyman77 έγραψε:Καλημέρα αδέλφια.Εριξα ενα γρήγορο ψαχτηρι στα "αντικειμενικα" site και κοντεψα να ξεράσω με το κοντρα.Παρουσιασαμε λεει το φυλλο αγωνα των απογονων με τον ατρομητο και οτι ο γιατρος του αγωνα ειναι υπαλληλος της ομαδας μας απο το 2004 και αυτο επισυρει ποινη -3 επιπλεον!Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου ισως φταιει και το οτι ειμαι αυπνος και σε υπηρεσια.Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν ευσταθει αυτος ο "εμετος" ;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
http://www.epo.gr/media/files/KATASTATI ... 17_new.pdf
Σελίδα 93, τελευταία παράγραφος.
ΚΑΠ
Ιουλιος 2017
ΚΑΠ
Ιουλιος 2017
Ετοιμος ημουν να το ποσταρω Ασιμε.
Απο οτι φαινεται η παρουσια του Γκαρσια στον αγωνιστικο χωρο ηταν παρανομη 100%.
Αρκει αυτο ομως;
Απο την στιγμη που δεχτηκε, επισης παρανομα, ο διαιτητης εκπροθεσμα την νεα λιστα που εδωσε ο γαυρος;
Εννοω μηπως με την παρανομια να δεχτει ο διαιτητης εκπροθεσμα την νεα λιστα, βγαζει ουσιαστικα καθαρο τον γαυρο και παρανομο τον ιδιο που την εκανε αποδεκτη.
Απο οτι φαινεται η παρουσια του Γκαρσια στον αγωνιστικο χωρο ηταν παρανομη 100%.
Αρκει αυτο ομως;
Απο την στιγμη που δεχτηκε, επισης παρανομα, ο διαιτητης εκπροθεσμα την νεα λιστα που εδωσε ο γαυρος;
Εννοω μηπως με την παρανομια να δεχτει ο διαιτητης εκπροθεσμα την νεα λιστα, βγαζει ουσιαστικα καθαρο τον γαυρο και παρανομο τον ιδιο που την εκανε αποδεκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 27 Φεβ 2018, 02:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άψογος !!!!!Asimos έγραψε:http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2017_2018/KAP_July_2017_new.pdf
ΚΑΠ
Ιουλιος 2017
Μα ο ίδιος ο Ολυμπιακός παραδέχθηκε ότι έκανε διόρθωση στους αξιωματούχους του αγωναΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τι να ευσταθεί αδερφέ μου; οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ψεύτες.boogeyman77 έγραψε:Καλημέρα αδέλφια.Εριξα ενα γρήγορο ψαχτηρι στα "αντικειμενικα" site και κοντεψα να ξεράσω με το κοντρα.Παρουσιασαμε λεει το φυλλο αγωνα των απογονων με τον ατρομητο και οτι ο γιατρος του αγωνα ειναι υπαλληλος της ομαδας μας απο το 2004 και αυτο επισυρει ποινη -3 επιπλεον!Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου ισως φταιει και το οτι ειμαι αυπνος και σε υπηρεσια.Μπορει καποιος να με διαφωτισει αν ευσταθει αυτος ο "εμετος" ;

Αυτοί δώσανε από μόνοι τους το χαρτί από το ματς με τον Ατρομητο. Για να δεις με τι μπουφους ασχολούμαστε... Και τα βρωμοσαιττα δικα τους, αστούς να λένε!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Λένε ότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δεν έχουν βγει στη φόρα. Αν ισχύει αυτό και προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα στοιχεία κι άλλα που προφανώς για να μένουν στο σκοτάδι είναι και τα πιο δυνατά τότε ο γκευ δεν έχει καμία τύχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 27 Φεβ 2018, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και στην γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα (πως πρόκειται για αμυχή, που δεν εμποδίζει τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του). Επισημαίνει ότι ο Οσκαρ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο όπως είναι επιβεβλημένο και πως ο Ισπανός τεχνικός στην αρχική δήλωση του Ολυμπιακού, που δόθηκε στους διαιτητές 75 λεπτά πριν την έναρξη, δεν εμφανίζεται πουθενά ως προπονητής της ομάδας του, όπου την θέση αυτή κατέχει ο Χρήστος Κόντης.
Εγω πιστευω την μεγαλυτερη τιμωρια θα την φαει ο Αρετοπουλος.
Αυτός εξυπηρέτηση πήγε να τους κάνει...Σιγα Ποιός θα το μάθει για την διόρθωση στην λίστα και καλά!
Να όμως μωρή γαυρινα που εκτεθηκες και συ και ελπίζω να την πληρώσετε την νύφη δίπλα!
Αυτός εξυπηρέτηση πήγε να τους κάνει...Σιγα Ποιός θα το μάθει για την διόρθωση στην λίστα και καλά!
Να όμως μωρή γαυρινα που εκτεθηκες και συ και ελπίζω να την πληρώσετε την νύφη δίπλα!
Στις 8 το πρωί εξέτασε τον Γκαρθία ιατροδικαστής του υπουργείου δικαιοσύνης, την οποία δε θέλω να χαρακτηρίσω, το λιγότερο άσχετη και δυστυχώς μας καίει. Τουλάχιστον ύποπτη, την έχει κάνει ρόμπα ένας καθηγητής ιατροδικαστικής και απαντάει με τρεμάμενη φωνή, ότι δεν έχει να πει κάτι.
Θέλουν να μην το πάρουμε, θα κάνουν τα πάντα. Θα σκαρφιστούν τα πάντα και θα μας πρίξουν για τα πάντα.
Οι μπούφοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως και να μην το πάρουμε στ' αρχίδια μας. Και μόνο που θα τους τρέχουμε στην καζούρα για 250 χρόνια φτάνει και περισσεύει. Αλλά όταν έχει ποτίσει τον εγκέφαλο με ότι κυκλοφορεί στον πλανήτη... Αυτά γίνονται.
Σήμερα περίεργη μέρα... Κοιμήθηκα ψιλοσκατά και η μέρα κύλησε υπέροχα... Κρίμα να μην περιβάλλεστε από γαύρους να τους μιλάτε όλη μέρα για αυγά, λειριά, κοτέτσια και τον μεγάλο Ολυμπιακότ.
Οι μπούφοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως και να μην το πάρουμε στ' αρχίδια μας. Και μόνο που θα τους τρέχουμε στην καζούρα για 250 χρόνια φτάνει και περισσεύει. Αλλά όταν έχει ποτίσει τον εγκέφαλο με ότι κυκλοφορεί στον πλανήτη... Αυτά γίνονται.
Σήμερα περίεργη μέρα... Κοιμήθηκα ψιλοσκατά και η μέρα κύλησε υπέροχα... Κρίμα να μην περιβάλλεστε από γαύρους να τους μιλάτε όλη μέρα για αυγά, λειριά, κοτέτσια και τον μεγάλο Ολυμπιακότ.
???Mīngus έγραψε:Στις 8 το πρωί εξέτασε τον Γκαρθία ιατροδικαστής του υπουργείου δικαιοσύνης, την οποία δε θέλω να χαρακτηρίσω, το λιγότερο άσχετη και δυστυχώς μας καίει. Τουλάχιστον ύποπτη, την έχει κάνει ρόμπα ένας καθηγητής ιατροδικαστικής και απαντάει με τρεμάμενη φωνή, ότι δεν έχει να πει κάτι.