Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ασχολησε με το ταβάνι του ιβαν όμως αν το ταβάνι μας πριν από αυτόν ήταν ψηλότερο συμφωνώ ήταν όμως ; όχι βέβαια ήταν πολυ χαμηλότερο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με σένα ο ΠΑΟΚ δε θα πέσει ποτέ κάτω από 4-5 θέση,θα βγει αρκετες φορές 2ος-3ος,άντε και τα επόμενα 10 χρόνια να πάρουμε και κανένα κύπελλο.Η ομάδα δε θα καταστραφεί από σένα ποτέ,δεν θα αλλάξει και επίπεδο ποτέ.Υπάρχει ταβάνι.eorptol έγραψε:Ασχολησε με το ταβάνι του ιβαν όμως αν το ταβάνι μας πριν από αυτόν ήταν ψηλότερο συμφωνώ ήταν όμως ; όχι βέβαια ήταν πολυ χαμηλότερο
Οι υπόλοιποι βρίστε Αθανασιάδηδες, γλύκους,προπονητές,χορτάρια κτλ
- Παλαιολόγος
- Παλαιολόγος
απο την στιγμη που ειναι ποντιος ειναι πεισματαρης
δεν τιθεται θεμα
αλλα οτι εφαγε μια ξενερα την εφαγε
δεν τιθεται θεμα
αλλα οτι εφαγε μια ξενερα την εφαγε
- painkiller4
Ακριβως δεν ξερουν τι σημαινει Ποντιακο κεφαλι και οταν εισαι αρρωστος πλεον με το μικροβιο του ΠΑΟΚΤΣΗ 

- trelopaoki444
Doomlord4 έγραψε:Με σένα ο ΠΑΟΚ δε θα πέσει ποτέ κάτω από 4-5 θέση,θα βγει αρκετες φορές 2ος-3ος,άντε και τα επόμενα 10 χρόνια να πάρουμε και κανένα κύπελλο.Η ομάδα δε θα καταστραφεί από σένα ποτέ,δεν θα αλλάξει και επίπεδο ποτέ.Υπάρχει ταβάνι.eorptol έγραψε:Ασχολησε με το ταβάνι του ιβαν όμως αν το ταβάνι μας πριν από αυτόν ήταν ψηλότερο συμφωνώ ήταν όμως ; όχι βέβαια ήταν πολυ χαμηλότερο
Οι υπόλοιποι βρίστε Αθανασιάδηδες, γλύκους,προπονητές,χορτάρια κτλ
Μαλιστα. Το ακουσαμε κ αυτο. Η ομαδα με Σαββιδη εχει ταβανι. Δηλαδη μονο ο Αμπραμοβιτς μας σωζει. Ρε παιδια ειμαστε ατυχοι ομως. Να βρουμε προεδρο που εχει ριξει μονο 80 μυρια σε 3 χρονια? Αισχος...
Ρε τι διαβαζουμε βραδιατικα
- trelopaoki444
Σορρυ κιολας ρε Doomlord αλλα επιμενεις οτι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη εχει ταβανι τη 2η θεση?
-
Καλησπέρα σας, καταλαβαίνω οτι η σημερινή μερα είναι δύσκολη για όλους...αλλα πήρα το θάρρος να γραψω σήμερα γιατι πραγματικά εξωργίστηκα με σας (και αναφέρομαι στους mods), είναι δυνατόν να εγκρίνετε τα εξής post του korfas "ΦΥΓΕ!μας έχεις ξεφτιλίσει!" αναφερόμενος στον Ι.Σαββίδη; Και μάλιστα συνεχίζει χαρακτηρίζοντας τον ρπ δηλαδη ρωσοπόντιο; Τα λαθη του ολοι τα γνωρίζουμε αλλα τα καλά που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, επιτρεψτε μου να πιστέυω πως είναι περισσότερα...Δεν θα αναφερθω στα χρέη κτλ..αλλα στο γεγονός οτι πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στο προσκηνιο αλλα και στο παρασκήνιο...πρωτη φορά ο ΠΑΟΚ έχει πραγματικά την δύναμη οχι απλα να πολεμησει, αυτο εξαλου το κανει απο την ημέρα ίδρυσης του, αλλα να ΝΙΚΗΣΕΙ το τερας, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Αυτη τη δύναμη του την δίνει ο ίδιος ο Σαββιδης...και η νικη αυτη δεν αργει να ερθει. Καλως ή κακώς αυτο που έλειπε παντα απο τον ΠΑΟΚ ήταν ένας ολιγάρχης. Αυτό ηταν που του έλειπε σε σχέση με τις όμαδες του ΠΟΚ και κυρίως τα τελευταία χρονια με τον οσφπ. Τα καλύτερα έρχονται στην φετινή σεζον...όποιος δεν είδε σήμερα το τι μπορει να κάνει η όμαδα και ότι είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις καλύτερη απο οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα για μενα απλά εθελοτυφλεί...Πείτε μου ποια άλλη Ελλ. ομάδα θα έκανε 6 κλασικές φασεις απέναντι στον Αγιαξ; Τέλος, αυτο που συνειδητοποιω τις τελευταίες μερες είναι πως φοβόμαστε μήπως η ομάδα δεν κάνει τις υπερβάσεις της, που καποιοι θεωρούν αυτονόητες, διότι η μιζέρια και η ισοπέδωση των πάντων φτάνουν σε βαθμό να καταστρέψουν μια ολοκληρη χρονιά...Αυτα απο εμένα και συγνωμη για τις παρατηρησεις..
Θέλει κάτι καλλιτερο από τον Σαββίδη μας μικραινει η μας αφήνει στασιμους ο ιβαν λέειtrelopaoki444 έγραψε:Σορρυ κιολας ρε Doomlord αλλα επιμενεις οτι ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη εχει ταβανι τη 2η θεση?