Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από psykoman »

Περιπτερος έγραψε:Πολύ κλάμα για τον Τούντορ και το πλάνο βλέπω και προβληματίζομαι, όχι για τον Τούντορ, αλλά για τα στερεότυπα και τα αξιώματα που έχουμε στο μυαλό μας.

Το πλάνο δεν αλλάζει.
Θα ρωτήσει ο Βρύζας τον Σάντος ...

Λέω να γίνει θέμα φόρουμ : ποιον προπονητή θέλετε στον ΠΑΟΚ ... . (πλάκα κάνω)
Στηρίξτε τον Βλάνταν και αφήστε τον επόμενο.

Ενδεκάδα Κυριακής :
Βελ.

Σκόνδρας - Βίτορ - Χ"ησαίας - Λέοβατς (παίζει Τζαβ.η ο "γρήγορος" Κοροβέσης)

Τζιώλης - Κάτσε

Τσιμιροτ (ή Αντώνης) - Χαρισάκος

Πέλκας (Μπερμπάτοφ) - Κλάους

Για την ενδεκαδα μαλλον πλακα κανεις ετσι;;;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

theo-drama έγραψε:Αδελφε Dimg4,χωρις ιχνος ειρωνιας,αν θες απαντας,υποστηριξες καποιον προπονητη-παικτη ή πηγαινεις βασει αποτελεσματων που φερνει καποιος,επειδη ειμαι και νεος εδω μεσα.
να σου απαντησω αδερφε. Υποστηριξα τον Τουντορ παρα πολυ οπως οφειλα μεχρι τα μεσα της σεζον οταν και ενιωσα πως ο τυπος ειναι εγωιστης πανω απο ολα και σαν προπονητης δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ. Αξιοποιησε τραγικα το ροστερ οποτε καπου δεκεμβριο περιπου αλλαξα γνωμη. Ειχα πει τοτε πως αυτος ετσι οπως το παει εκτος πλει οφ θα μας αφησει....
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Τα ίδια και τα ίδια. Κάθε χρόνο. Πέντε χρόνια τώρα. Και του χρόνου τα ίδια θα γίνουν. Γιατί άλλωστε ν αλλάξει κατι; Δυστυχώς δεν γίνεται ετσι χωριό.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εγώ σου λέω ποιούς θα βάλει και που, όχι ότι αυτούς θέλω ή συμφωνώ

Ομως, δεξιά έχεις άλλον παίκτη που να κόβει αντίπαλο ?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Περιπτερε μαλλον δεν εχεις διαβασει το ιατρικο δελτιο της ομαδος...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Περιπτερος έγραψε:Εγώ σου λέω ποιούς θα βάλει και που, όχι ότι αυτούς θέλω ή συμφωνώ

Ομως, δεξιά έχεις άλλον παίκτη που να κόβει αντίπαλο ?
Φίλε μου, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, παρακολουθείς καθόλου Π.Α.Ο.Κ;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Dimg4 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Αδελφε Dimg4,χωρις ιχνος ειρωνιας,αν θες απαντας,υποστηριξες καποιον προπονητη-παικτη ή πηγαινεις βασει αποτελεσματων που φερνει καποιος,επειδη ειμαι και νεος εδω μεσα.
να σου απαντησω αδερφε. Υποστηριξα τον Τουντορ παρα πολυ οπως οφειλα μεχρι τα μεσα της σεζον οταν και ενιωσα πως ο τυπος ειναι εγωιστης πανω απο ολα και σαν προπονητης δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ. Αξιοποιησε τραγικα το ροστερ οποτε καπου δεκεμβριο περιπου αλλαξα γνωμη. Ειχα πει τοτε πως αυτος ετσι οπως το παει εκτος πλει οφ θα μας αφησει....
Δεν εννοω μονο για τον τουντορ,αλλα για τους προπονητες μετα τον Σαντος ,αν υποστηριζες βασει αποτελεσματων.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι φυσικα απο ενα αποτελεσμα, 8 μηνες περασαν και ο τουντορ σε αφηνει στην χειροτερη κατασταση με ροκορ χωρις νικη.,...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αρα πας βασει αποτεσματων που φερνουν οι εκαστοτε προπονητες,δλδ στηριζεις παρωδικα καποιους,αν φερουν αποτελεσματα εχει καλως.
Να φανταστω οτι τον 1 χρονο του Σαντος δεν τον υποστηριζες στο τελος του 1 του χρονου καθολου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να δώσει συνέντευξη στον γαύρο

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αν ήταν προπονητής ο Σάντος και τον έδιωχναν την 1η χρονιά θα είχα και εγώ θέμα.
Αν ήταν κάποιος με 10 και βάλε χρόνια περγαμηνές σε καλές ομάδες και πρωταθλήματα, μπορεί να σκεφτόμουν και εγώ με προβληματισμό για την επιλογή.
Αυτός όμως ως προπονητής είναι πιο άπειρος από ό,τι ήταν ο Χάβος τότε σε εμάς.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα 4 χρόνια γίνονται όλα το ίδιο.

Μήπως θέλουν κάποιοι να τα βάλουν με τον Σαββίδη και δεν το λένε ?

Θα φέρει ο Λιουμπος προπονητή τον καραφλα τον Κολίνα να προπονεί και διαιτητές, θέλετε κάτι τώρα ?

Η ομάδα ψάχνεται...
Την πρώτη φορά μαζέψαμε δανεικούς και λεγεωνάριους ένα σωρό. Περιμέναμε πολλά, αλλά δεν ...
Την δεύτερη χρονιά διώξαμε τους λεγεωνάριους και δεν είχαμε παίκτες, ούτε για 18άδα. Δεν περιμέναμε πολλα στην αρχή, μετά ονειρευόμασταν στο τέλος ξενερώσαμε ...
Την τρίτη χρονιά φέραμε νέους και ταλαντούχους και Μπέρμπα ,,, κάτι παραπάνω περιμέναμε και είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες.
Του Δώνη δεν μετράει, αν και μια απο τα ίδια ήταν με του ΑΑ (εκτός χειμώνα που έφεραν μια καραβιά δανεικούς...)
Θα τον βρούμε τον βηματισμό μας, αρκεί στην περίπτωση αυτή να μην επαληθευτεί ο Αναστασιάδης για το ποιός είναι ο εχθρός του ΠΑΟΚ (αν και υποθέτω ότι στην παρούσα φάση είναι και το γαυροσύστημα ή μόνο αυτό).
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εδω κανουμε ενα πολυ σοβαρο και παιδιαστικο λαθος
χανουμε το νοημα και καταληγουμε να στηνουμε ενεδρες ο ενας στον αλλον για να βγει απο πανω..
λεει καποιος παραπανω για παραδειγμα "θα περιμενω τωρα να δω αντιδρασεις αυτων που κτλ κτλ ..."
αυτο που πρεπει να περιμενουμε ολοι μας ειναι να βρει επιτελους το αγωνιστικο μια χημεια ..αν γινομαι κατανοητος..
η επιτυχια της ομαδας μας ενδιαφερει πανω απο ολα και αυτη πρεπει να προσδοκουμε ανεξαρτητα αν αυτη ερχεται απο προσωπα που στηριζουμε η οχι..
παρθηκε μια αποφαση οπου ρεαλιστικα υπηρχαν πολλες αιτιες να την δικαιολογησεις..
δεν ειναι ουρανοκατεβατη ειναι αποτελεσμα ..
παμε παρακατω και ελπιζουμε ο ιβιτς να κανει το ακατορθωτο..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλή συνέχεια στη καριέρα σου.

Είναι τυχαίο που χθες ο βλακαμάς ο Θεοδωρίδης είπε για τον Tudor ότι κάπου διάβασε πως τον διώξαμε;;;;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

psykoman έγραψε:Περιπτερε μαλλον δεν εχεις διαβασει το ιατρικο δελτιο της ομαδος...
Μιά χαρά το έχω διαβάσει, αλλά μπορεί μετά την αλλαγή στον καιρό να παρουσιάσουν ραγδαία βελτίωση κάποιοι.
Είναι άτιμο πράγμα αυτές οι θλάσεις .. έρχονται και φεύγουν ξαφνικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Η στήριξη προς τον εκάστοτε προπονητή δεν είναι κάποια ελέω θεού εντολή. Η μόνη στήριξη που είναι αδιαπραγμάτευτη είναι στην ομάδα την ώρα του παιχνιδιού. Δυστυχώς, αυτό δεν πολυσυμβαίνει τελευταία.Ελάχιστοι φωνάζουν στο γήπεδο και οι περισσότεροι συμπεριφέρονται όπως ακριβώς οι σάχλες της αθλητικής ραδιοφωνίας. Μπλα μπλα, ξερολίαση, κακό χιούμορ και πομπώδεις ηλίθιες ατάκες που υποτίθεται είναι to the point. Αν κάποιος πηγαίνει γήπεδο, πληρώνει τα ωραία του λεφτάκια, υποστηρίζει άδολα την ομάδα κι όταν γυρνά σπίτι γράφει σε ένα οπαδικό φόρουμ ότι θεωρεί ανεπαρκή ή τέλος πάντων μέτριο τον προπονητή, είναι δηλαδή δολιοφθορέας της ομάδας;

Ο προπονητής κρίνεται βάσει μίας συνισταμένης πραγμάτων, με τα αποτελέσματα να είναι πάντα στην κορυφή των απαιτήσεων. Από εκεί και έπειτα, ειναι κι άλλα. Θέαμα, αξιοποίηση παικτών, επικοινωνιακό σκέλος, ανάδειξη νέων παικτών, προοπτική για το μέλλον, γκελ με τον κόσμο κτλ. Ο παντοτινός σεβασμός στον θεσμό του προπονητή είναι μία αερολογία. Δηλαδή, αν παίρναμε τον Αλέφαντο, θα έπρεπε να τον στηρίξουμε επειδή εκπροσωπεί ένα θεσμό; Ο μόνος θεσμός είναι ο ΠΑΟΚ. Και μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής που να αποπνεύσει προοπτική και αισιοδοξία ώστε να μείνει για πολύ καιρό.

Στον Τούντορ μπορεί να καταλογίσει κανείς πολλά, έτσι το βλέπω εγώ. Δεν είναι θέμα εξιλαστήριου θύματος. Όποιος πιστεύει ότι ξάφνου η ομάδα θα πετάει ή ότι μόνο ο Τούντορ έφταιγε, είναι εκτός πραγματικότητας. Αντίστοιχα, αν συνεχίσουμε τα κλαρίνα μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει ότι ο Τούντορ δεν έφταιγε. Σε οποιοδήποτε θέμα, ενδέχεται να υπάρχουν πολλές παράλληλες αλήθειες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 09 Μαρ 2016, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”