33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν αγαπάει όπως λέει την ομαδα ας ζητήσει μεταγραφή μπας και με τα λεφτά που παρουμμε καβα φορ της προκοπής.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Όπως ηρθε και πέρσι σέντερ φορ;
Στα πλέι οφ δεν είδα κανέναν να λέει τίποτα για τον Κλάους... Καλός ηταν εκεί;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

nothu έγραψε:Όπως ηρθε και πέρσι σέντερ φορ;
Με τα γκολ στον νιονιό ?σιγα δακρύσαμε
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ας τα βαζε το άλλο το σέντερ φορ σου. Και μήπως φέτος θα παίζεις με άλλες ομάδες; Αυτές είναι παλι.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

nothu έγραψε:Ποσά δικά μας παιδιά παίξανε στα δυο πρωτα ματς της σεζόν ρε εις;
Μονο τα δυο πρωτα ματς της σεζον, υπαρχουν στη ζωη;;; :D :D Νομιζω οτι το σχολιο πηγαινει στην λατρεια των παιχτων που εχουν βγει απ τις ακαδημιες μας, ασχετα με το αν μπορουν να ανταποκριθουν στις προσδοκιες μας ή οχι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Εσείς που τον αγαπάτε τόσο να μην σας δω να έχετε απαιτήσεις απο την ομαδα,βέβαια θα τα βάζει με τις βεροιες ακι τους πλατανιαδες και θα χαίρεστε αλλα πέρα τούτου ουδέν αν δεν για την ομαδα αν δεν έρθει βαρβατος φορ.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

nothu έγραψε:Όπως ηρθε και πέρσι σέντερ φορ;
Δεν μπορω να μιλησω για αλλους, εγω παντως για συγκεκριμενους λογους, αγωνιστικους και εξωαγωνιστικους, εχω αυτην την αρνητικη αποψη για τον Κλαους απο το δευτερο γυρο της σεζον 14-15, τοτε που ητανε προπονητης ο παναγιάς. Τωρα, ξεσκισματα - δαγκωματα, δεν με αφορουν.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημητρης17 έγραψε:
nothu έγραψε:Ποσά δικά μας παιδιά παίξανε στα δυο πρωτα ματς της σεζόν ρε εις;
Μονο τα δυο πρωτα ματς της σεζον, υπαρχουν στη ζωη;;; :D :D Νομιζω οτι το σχολιο πηγαινει στην λατρεια των παιχτων που εχουν βγει απ τις ακαδημιες μας, ασχετα με το αν μπορουν να ανταποκριθουν στις προσδοκιες μας ή οχι.
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις,αν βλέπαμε τους ιδιους παίκτες με άλλη φανέλα θα άλλαζε άρδην η αποψη που έχουμε για αυτούς αλλα επειδή είναι παοκτσακια πρέπει να τους αποθεώνουμε ,σορρυ αλλα εγώ τον παπα δεν τον τρώω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

nothu εγώ το είπα. Όχι μόνο για τα πλέι οφ, αλλά όσο ήταν ο Ίβιτς και έπαιξε ο Κλάους, έβαλε 6 γκολ σε 10 παιχνίδια. Βοήθησε την ομάδα και είναι Φορ που αν τροφοδοτηθεί στην περιοχή κάνει άνετα 20 γκολ. Αυτό δε σημαίνει ότι κάνει για αρχηγός, ούτε για μόνος Φορ στην ομάδα. Γιατί μόνος είναι κακά τα ψέμματα. Όσο για την προσωπικη ζωή, τα ποτά και τα τσιγάρα είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή. Διάβασα διάφορα αστεία μέχρι και για μελέτες ότι το τσιγάρο δεν επηρεάζει τον αθλητή. Πραμγατικά whatever... Ο Νικολαϊδης το είχε χρηματοδοτήσει? Ο Ντέμης τυχαίο ήταν που στα 30 του σταμάτησε τη μπάλα? Πραγματικά διαβάζω πράγματα που είναι να κλαις. Εγώ δεν καπνίζω και 2-3 τσιγάρα να κάνω νιώθω τις επιπτώσεις. Έχω άπειρους γνωστούς και φίλους που καπνίζανε και λαχανιάζανε από τα 22 τους όταν ανεβαίναν τα σκαλοπάτια, και μόλις το κόψανε στα 35 τους, πάνε για τρέξιμο άνετοι. Τα ποτά ακόμη χειρότερα. Άλλο να πίνεις ένα ποτήρι κρασάκι και άλλο να γίνεσαι ντίρλα στη Μύκονο, και μετά να απορρείς που είσαι τελευταίος στα εργομετρικά. Αλλά όχι, στους αθλητές δεν παίζει ρόλο το τσιγάρο το ποτό και το ξενύχτι, γιατί το είπε κάποιος που του είπε κάποιος άλλους που έμαθε ότι ότι ότι σε ένα πανεπιστήμιο να πούμε να πούμε λέει εκεί ένας πολύ σοβαρός επιστήμονος ότι ότι τα τσιγάρα και τα ποτά δεν επιδρούν. Άλλο αθλητής και άλλο μπυροκοιλιάς λέω εγώ:
Εικόνα

Εικόνα

Είναι κρίμα πραγματικοί αθλητές του στοίβου, που εχω γνωρίσει να προσέχουν κάθε λεπτομέρεια στη διατροφή τους και να γελάνε οταν ακούνε για ποτά και τσιγάρα, και ποδοσφαιριστές που κάνουν τους αθλητές να παίρνους 20πλάσια λεφτά (δε μιλάω για Φακούντο-Μπολντ) και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η προσεκτική ζωή δεν παίζει ρόλο στα τρεξίματα. Εγώ τότε θα αρχίσω να λέω ότι 1+1 κάνουν 5, και ότι έχω δίκαιο γιατί το λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

ace, νομιζω οτι οι περισσοτεροι στο φορουμ θελουν αγορα νεου σεντερ φορ, το σωστο ειναι οτι οι συντριπτικα περισσοτεροι θελουν νεο φορ!!! Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι υπαρχουν δυο "στρατοπεδα", ενα αυτων που θελουν καινουριο επιθετικο κι ενα αυτων που δεν θελουν..... :? :?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αυτός παίζει να βάζει και τα κλάματα όποτε βάζει γκολ ο Κλάους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sourm με την αδεια σου παντα...Το οτι το καπνισμα,τα ποτα και τα ξενυχτια επηρεαζουν ειναι σιγουρο και περα απ τις μελετες το ξερει ο καθε καπνιστης και ποτης.Αυτο βεβαια ισχυει αναλογα και με την καταχρηση που γινεταιΚαποιος καπνιζει 3 πακετα κι αλλος 10 τσιγαρα.Δεν ειναι το ιδιο.Το ποσο επηρεαζουν τον καθε ποδοσφαιριστη φαινεται στο γηπεδο κι εκει πρεπει να κρινεται ο παικτης.Κακο του κεφαλιου του για οποιον το κανει αλλα δικη του ειναι η ζωη(και η καριερα) ρε φστη μου.
Για ΣΛ μια χαρα ειναι ο Στεφανος κι ο Περειρα(με βαση την ομαδα που εχει χτιστει).Για παραπανω φορ χθες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Guitarman έγραψε:
nothu έγραψε:Μαθαίνω οτι ο Βαρέλα ήθελε το 33 αλλά πήρε το 43 γιατί το άλλο το χεις εσύ. Φύγε μας ντροπιαζεις.

Χωρίς ΚΑΜΙΑ διάθεση προσωπικής διαμάχης.

Το μόνο ντροπιαστικό είναι ο τρόπος που εκφράζεσαι για παίχτη της ομάδας (και δη από το σπλαχνα, αρχηγό κτλ κτλ)

:yellowcard:
Ειρωνεύεται τους οπαδούς του καμορα και ραπτοπουλου και καλά κάνει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Αν αγαπάει όπως λέει την ομαδα ας ζητήσει μεταγραφή μπας και με τα λεφτά που παρουμμε καβα φορ της προκοπής.
Πραγματικά έχεις ξεφύγει αυτός είναι ο πόλεμος που ξεκίνησες?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
berry

Δημοσίευση από berry »

Θέλω αυτους τους δυο τζαμαϊκανούς στα φτερά....και θα γίνει χαμός!
Πειράζει που μπορεί και να μην ξέρουν μπάλα? Χεστηκα
Πειράζει που δεν είναι ΠΑΟΚτσακια? Σαμπως όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ ή είναι προπονητές στις ομάδες του ΠΑΟΚ αειναι όλοι ΠΑΟΚτσακια?
Κλαιν
Αθλητής Κλάους. Μάλιστα. Ποιος είναι σε θέση απο μας να τον κρίνει? Ολοι?????? Ε έχουμε πλάκα. Αλήθεια. Εμεινε ποτε απο τρεξιματα? Εγώ δε θυμάμαι....
Απο τεχνική κατάρτιση όμως....απ όσο ξέρω μπάλα....είναι λίγος.
Ολοι χρειάζονται βελτίωση. Κ να πω και κάτι. Επαγγελματίας είναι. Εδώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο γυμνάζεται και προπονείται έξτρα ο Κλάους δεν πρεπει να το κανει? Αλλα γι αυτά υπαρχουν ειδικοί!
Μαλάκια. Ξέχασα πως γράφω σε φόρουμ....σουπερ ειδικών και παντογνωστων. Ε εγώ ουτε ειδικός είμαι ουτε παντογνώστης. Αυτό που βλέπω λέω. Κ αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”