25.Robin Olsen
- Παλαιολόγος
Re: 25.Robin Olsen
φερτε τον πισω
γιατι θα φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για τους τεουέλτσες της Παταγονιας
δεν υπαρχει γυρισμος
γιατι θα φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για τους τεουέλτσες της Παταγονιας
δεν υπαρχει γυρισμος
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
- falconakis
Τι έγινε ρε παιδιά κι έχουμε χαμόγελα;
Επιστρέφει ο Ρόμπιν ο ψηλέας;

Επιστρέφει ο Ρόμπιν ο ψηλέας;

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Έχω αρχίσει να νιώθω μοναξιά.
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι ο χειρότερος τερματάς που έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια μας την τελευταία δεκαετία;
Όλοι είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του εκτός από μένα;
Να το κοιτάξω αν είναι.
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι ο χειρότερος τερματάς που έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια μας την τελευταία δεκαετία;
Όλοι είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του εκτός από μένα;
Να το κοιτάξω αν είναι.
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
Να μετονομαστεί η Θύρα 5 σε Θύρα Pablo Garcia.
Όχι ρε συ Constantin...Άστο ακόμα λίγο...Μέχρι να επιστρέψει θα έχεις τον χρόνο σου...Αν ποτέ δηλαδή...
Ίσως δεν έχεις απόλυτο άδικο, αλλά σε πόσα παιχνίδια τον είδαμε για να κρίνουμε ότι είναι ο χειρότερος ever;

Ίσως δεν έχεις απόλυτο άδικο, αλλά σε πόσα παιχνίδια τον είδαμε για να κρίνουμε ότι είναι ο χειρότερος ever;
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Γρηγόριε, δεν είπα ever. Είπα για την τελευταία δεκαετία, καθώς δεν είμαι και κανένας φαν του Τόντσι Γκάμπριτς.
Εξάλλου, μια ερώτηση έκανα για το αν είμαι ο μόνος, γιατί διαβάζω πολλά νοσταλγικά ποστ.
Μπορεί και να είμαι λάθος ή υπερβολικός και να μην είναι ο χειρότερος.

Εξάλλου, μια ερώτηση έκανα για το αν είμαι ο μόνος, γιατί διαβάζω πολλά νοσταλγικά ποστ.
Μπορεί και να είμαι λάθος ή υπερβολικός και να μην είναι ο χειρότερος.
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που τα παίρνουν από τον ΠΑΟΚ και αυτοί που τα δίνουν στον ΠΑΟΚ.
μακραν ο καλυτερος που εχουμε........αλλα οι εδω παντογνωστες τον εβγαλαν αχρηστο..........
δηλαδη ρε ντι σι ο βελλιδης και ο γλυκος ειναι καλυτεροι ημαρτον!!!!!!!!αυτη η ανθρωποφαγια μας εχει καταστρεψει.ο ακρατος μηδενισμος η ανυπαρκτη στηριξη στους δικους μας παιχτες......μου κανει εντυπωση πως τον βγαζεις τον χειροτερο και μαλιστα σε 10ετια χωρις να τον εχεις δει καν......
Την άποψή μου είπα και έκανα μια ερώτηση. Εσύ με λες ανθρωποφάγο και μηδενιστή. Δε νομίζω ότι θα σε απαντήσω.
Constantin, mea culpa αδερφέ, το "της τελευταίας δεκαετίας" το μετέφρασα σε "ever", δίκαιο έχεις!!! 
Υ.Γ. Μια χαρά "τέρμας" ήταν ο Τόντσι ρε φίλε, μόνο που το ένα του χέρι ήταν λίγο πιο...............μακρύ!!!

Υ.Γ. Μια χαρά "τέρμας" ήταν ο Τόντσι ρε φίλε, μόνο που το ένα του χέρι ήταν λίγο πιο...............μακρύ!!!

- kataramenos5
DC έγραψε:Την άποψή μου είπα και έκανα μια ερώτηση.
Τολμας κι εχεις αποψη?Ποιος νομιζεις οτι εισαι?
Παρολα αυτα δε νομιζω να ναι ο χειροτερος .Ακομα βεβαια δεν εχει πήξει το μυαλο αλλα εχει προοπτικες.Δεν τον πηρες για ετοιμο παντως.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
curtis έγραψε:μακραν ο καλυτερος που εχουμε........αλλα οι εδω παντογνωστες τον εβγαλαν αχρηστο..........
Συμφωνω
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
- ΑποστόληςΑ
- Been thanked: 1 time
Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι μακράν ο καλύτερος, αλλά ότι έχει προοπτική να γίνει ο καλύτερος. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο καλός με τον Γλύκο, έχοντας διαφορετικές αρετές από εκείνον, αλλά είναι πιο εξελίξιμος από τον Παναγιώτη. Τρίτος είναι σίγουρα ο Βελλίδης, η χρυσή μετριότητα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
- zarathustra79
Αυτό που ίσως να ισχύει είναι οτι έχει περισσότερο ταλέντο. Το ζήτημα όμως είναι οτι σε απόδοση ήταν σίγουρα ο χειρότερος. Και νομίζω οτι η θέση του τερματοφύλακα είναι η τελευταία στην οποία θες να 'επενδύσεις', καθώς θα σου στοιχήσει αρκετά.
Το χειρότερο πάντως με τον όλσεν είναι οτι όταν έχασε τη θέση του βασικού δεν προσπάθησε καθόλου να την ξανακερδίσει και γενικά ήταν εντελώς αδιάφορος (μόνο όταν είχε ήδη κλείσει ο βελλίδης έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση με την ξάνθη).
Το χειρότερο πάντως με τον όλσεν είναι οτι όταν έχασε τη θέση του βασικού δεν προσπάθησε καθόλου να την ξανακερδίσει και γενικά ήταν εντελώς αδιάφορος (μόνο όταν είχε ήδη κλείσει ο βελλίδης έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση με την ξάνθη).
Δεν το αντέχω να με αποκαλείτε zara... Δεν είμαι κατάστημα ρούχων!! Peace...
zarathustra79 έγραψε:Το χειρότερο πάντως με τον όλσεν είναι οτι όταν έχασε τη θέση του βασικού δεν προσπάθησε καθόλου να την ξανακερδίσει και γενικά ήταν εντελώς αδιάφορος (μόνο όταν είχε ήδη κλείσει ο βελλίδης έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση με την ξάνθη)....
...κι αμέσως τον "ξανάφαγε το μαύρο φίδι"...παρά την πολύ καλή για επάνοδο του σαν πρώτος εμφάνιση!!!
Εκεί θαρρώ ότι "τον χάσαμε" οριστικά, αφού αυτή ήταν η κατάληξη της πολύ κακής διαχείρισης του από τον τέως προπονητή μας!!!