Δεν πειραζει καραδοκει η ατλετικοΑποστόληςΑ έγραψε:Χάλασε του Τζαβέλλα στην Λα Κορούνια

Δεν πειραζει καραδοκει η ατλετικοΑποστόληςΑ έγραψε:Χάλασε του Τζαβέλλα στην Λα Κορούνια
Αμα ειναι πεντηκοντουτης κι εκεινος μπορεί να παίζατε και σπασμένο τηλέφωνο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το τηλεφώνημα που δέχθηκα, γύρω στις 15:00 έλεγε ότι κλείσαμε τον 24χρονο. Δεν ξέρω όμως την πηγή του φίλου μου και μπορεί αυτός που τον πληροφόρησε να εννοούσε ότι απλώς μας ενδιαφέρει. . Εγώ πάντως μ' αυτή την εντύπωση έμεινα γι' αυτό και δεν έγραψα τίποτε τότε.
Υπομονή. Αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.
Αυτος δεν εχει δευτερο σακακιKostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα κατι μου λεει παντως οτι εκτος απο το εξτρεμ θα αποκτηθει και παικτης/δωρο του Σαββιδη
paokovios1974 έγραψε:Αυτος δεν εχει δευτερο σακακιKostas_Peraia4 έγραψε:Εμενα κατι μου λεει παντως οτι εκτος απο το εξτρεμ θα αποκτηθει και παικτης/δωρο του Σαββιδη
rainmaker έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οι γαύροι έχουν χάσει τη μπάλα κυριολεκτικά. ΨΥΧΩΣΗ.
Έγραψε άρθρο ο ΑΣΤΕΙΟΣ ο Νικολακόπουλος που λέει οτι ο ΠΑΟΚ πάει για Μπανανά. Παρουσιάζοντας δηλαδή ΞΑΝΑ μέσα σε λίγες μέρε το σενάριο οτι ΕΜΕΙΣ κυνηγάμε παίκτες που θέλει το καφενείο τους. Κι οχι το αντίθετο που ΞΕΚΑΘΑΡΑ συμβαίνει.
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... na#p877717tzelas έγραψε: από tzelas » Σάβ Οκτ 04, 2014 1:52 pm
Για dumitru εμπιστεύομαι την γνώμη του K_geo.
Από την λίγδα υπάρχουν κατά την γνώμη μου λίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν την ομάδα. Για σκάουτινγκ περισσότερο θα έλεγα ότι τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι:
ο 22χρονος Κολομβιανός φορ Μορένο που παίζει στον Παναιτωλικό δανεικός από Μπράγκα και έπαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ένα ημίχρονο απέναντι μας. Στο δεύτερο αγώνα που έπαιξε σκόραρε και γενικά η ηλικία και τα χαρακτηριστικά του αξίζουν ένα μάτι σκάουτερ για την συνέχεια.
Άλλη ενδιαφέρουσα κατ' εμέ περίπτωση για παρακολούθηση είναι ο 23χρονος εργαλείο αμυντικός/αμυντικός μέσος/δεξί μπακ Yaya Banana.
Εξελίξιμοι σε ηλικία και οι δύο και ένα μάτι από κοντά δεν βλάπτει.