Εσπρέσο χίλιες φορές.
Επίσης εσπρέσο μαρτίνι.
Μήπως ήταν κάτω από τον πίνακα κι έτρεχε;nickzark έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. κ ξερό ψωμί ρε.άντε κ ένα εσπρέσσο. Χαχαχαχα. Πάντως όσον αφορά το μπάσκετ είχα καιρό να πάω λόγω οικογένειας κτλ κ πήγα αυτό το Σάββατο με τον γιό κ το χαρηκα. Μόνον εγώ μάλλον. Ο γιος λίγο έβλεπε. Χαχαχαχα
Στα ανέκδτοτα να ευχαριστείς εμένα, γιατί , είναι αλήθεια, δεν παίζομαι!kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε Νικολα.
Ειχα μια ΠΟΛΥΥΥ μαυρη μερα αλλα μου φτιαξατε τη διαθεση ρε μπαγασηδες με τα ανεκδοτα και το ..ροτεισον.
Να στε καλα.
Όχι στον πινακα δεν πηγαμε.δεν πολύ έτρεχε. Μαζί κάναμε μια βόλτα σε κάποιες κερκίδες. Στην αρχή στην 8 καθόμασταν ήσυχα. Ωσ το ημίχρονο όμως. Μετά σου λέει οι παίκτες φύγανε εγώ εδώ θα κάτσω? ΧαχαRoMaN έγραψε:Σωστός ο Νικόλας, εύχομαι chief να μας φτάσεις στα posts κι εμάς τους πενταψήφιους!
Μήπως ήταν κάτω από τον πίνακα κι έτρεχε;nickzark έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. κ ξερό ψωμί ρε.άντε κ ένα εσπρέσσο. Χαχαχαχα. Πάντως όσον αφορά το μπάσκετ είχα καιρό να πάω λόγω οικογένειας κτλ κ πήγα αυτό το Σάββατο με τον γιό κ το χαρηκα. Μόνον εγώ μάλλον. Ο γιος λίγο έβλεπε. Χαχαχαχα
Κόψε τον Αποστόλη... Ο Esspresso (ο γνήσιος όχι ο στιγμιαίος) σε οποιαδήποτε μορφή βοηθάει!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Από τον νεσκαφέ είμαι εξαρτημένος, γι' αυτό προσπαθώ να μην τον πίνω σε κάποιες περιόδους.