Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
burbu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από burbu »

φίλος μου από πολωνια μου είπε ότι είναι πολύ καλός παίχτης τεχνίτης και γρήγορος απλά μερικές φορες πρώτα τρέχει και μετά σκέφτεται αλλα είναι φήμες τίποτα άλλο θα δούμε :D
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο κολλητος ενος πρωην μιας πολωνεζας που το καλοκαιρι ειχα γνωρισει στην Λεπτοκαρυα,
ειπε οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ;)
παντως ολοι αυτοι οι αφρικανοι, περαν ελαχιστων εξαιρεσεων, ειναι απιστευτα τσαπατσουληδες και πολλοι απο αυτους και ατεχνοι, θα δεις κατι κοντρολ με το καλαμι κατι στραβοκλωτσιες..
βασιζονται σε σωματικα προσοντα, δε παιζουν ποτε με μυαλο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ολοι οι "μικροι" δηλωνουν οτι επιστρεφουν στον ΠΑΟΚ για να δουμε τι σκοπο εχουν οι ιθυνοντες,ελπιζω να μην δουμε παλι ροστερ 30+ ποδοσφαιριστων.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:σε μια βδομαδα ξεκιναει η προετοιμασια και μεις ακομη δεν εχουμε κατασταλαξει σε ποιους θα βασιστουμε για την νεα χρονια...
μου αρεσε που εκαναν προγραμματισμο απο τον περασμενο Μαρτιο...
Athens, έχεις ξαναγράψει πριν λίγες μέρες πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα.

Το ότι δεν τα μαθαίνουμε εμείς από τα ΜΜΕ, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κιόλας. Ο Άγγελος είπε ότι δούλευαν πριν καν υπογραφεί το συμβόλαιο. Δηλαδή γιατί η πρώτη μου επιλογή να είναι να μην τον πιστέψω, αυτόν που είναι υπάλληλος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αλλά να πιστέψω άλλους, ξένα της ομάδος σώματα;;

Despe και Αποστόλη, με βρίσκετε σύμφωνο σχετικά με τον ace..
Καλοπροαίρετα, εννοείται!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Κάποιοι μικροί απέδειξαν ότι μπορούν το βήμα παραπάνω (Πέλκας, Σαββίδης), κάποιοι άλλοι δε ξεχώρισαν ούτε σε χαμηλότερο επίπεδο (Ιντζίδης)...μακάρι να με διαψέυσει βέβαια
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

RoMaN έγραψε:
Athens έγραψε:σε μια βδομαδα ξεκιναει η προετοιμασια και μεις ακομη δεν εχουμε κατασταλαξει σε ποιους θα βασιστουμε για την νεα χρονια...

Το ότι δεν τα μαθαίνουμε εμείς από τα ΜΜΕ, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κιόλας. Ο Άγγελος είπε ότι δούλευαν πριν καν υπογραφεί το συμβόλαιο. Δηλαδή γιατί η πρώτη μου επιλογή να είναι να μην τον πιστέψω, αυτόν που είναι υπάλληλος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αλλά να πιστέψω άλλους, ξένα της ομάδος σώματα;;

Δηλαδή σε τι σε βρίσκουν σύμφωνο στο να μη λέμε οτι ακουσαμε?παιδιά αν με έχει πει ψέμματα θα δεχθω το μπινελικι σας αδιαμαρτύρητα αλλά δεν θα το έχω κανει επίτηδες παπάδες δεν πουλάω με ξέρετε ουτε κρυφοαρδ ειμαι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μην την πεφτετε ρε μαγκες στον ανθρωπο. Καλα κανεις αδερφε και το λες. Κι εγω αν ηξερα μια πληροφορια απο καποιον που εμπιστευομαι, δυσκολα θα κρατιομουνα. Και φυσικα διαβαζουμε και ποιος γραφει τι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ace79grpaok έγραψε:
RoMaN έγραψε:

Δηλαδή σε τι σε βρίσκουν σύμφωνο στο να μη λέμε οτι ακουσαμε?παιδιά αν με έχει πει ψέμματα θα δεχθω το μπινελικι σας αδιαμαρτύρητα αλλά δεν θα το έχω κανει επίτηδες παπάδες δεν πουλάω με ξέρετε ουτε κρυφοαρδ ειμαι
Ρε αδερφέ, δεν μίλησε κανείς για μπινελίκι, ούτε σε κατηγορεί κανείς για κάτι. Σε το είπαν και ο Αποστόλης και ο Despe και ο Angelheart.
Για το καλό σου το λένε και συμφωνώ μαζί τους. Μη παρεξηγείσαι.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

desperando έγραψε: προς αποφυγη παρεξηγησεως δεν λεω ουτε οτι εισαι παπατζης αλλα ουτε και ψευτης,αλλα επειδη στις μεταγραφες κατι που ισχυει σημερα αυριο μπορει να αλλαξει και επειδη παντα θα βγει καποιος και θα πει την εξυπναδα του,για το δικο σου καλο και για την δικια σου ψυχικη υγεια καλυτερα ειναι να κρατας για σενα αυτα που ξερεις.
Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με την μάνα που γράφει στον υιό της που την κουνάει την αχλαδιά με τον συγκατοικό του... Δεν λέω ότι είσαι γκέυ ούτε ότι δεν είσαι.. κτλ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

khaledfreepaok έγραψε:Απο την στιγμη που εχουνε μυρισει αιμα η κλικα τσατσουρανη τζιολη 14 σπυροπουλου και νινι
συν τα νεα φρουτα μαρτενς και μαντουρο η ομαδα δεν προκειται να σηκωσει κεφαλι μεχρι να
χωρτασουν οι βρυκολακες.εδω ακουστηκε οτι αφηνουμε να φυγει το καλυτερο χαφ μας
γιατι δεν χωραει με τοσα συμβολαια νταβατζιλικι στο κεντρο
ο παμπλο τον βλεπω να το ριχνει στα ναρκωτικα μ αυτα που θα δει φετος

Μην τρέχεις,ο πλανήτης παίζει μπάλα ακόμη. Τα καλύτερα πρωταθλήματα βρίσκονται σε στενμπαϊ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα πλέον έχει προπονητή που ξέρει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ αυτόν. Μην αγχώνεσαι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Realcon έγραψε:Αυτό το "άλογο" Σαμαράς, δεν μπορεί να τον φέρει στην Τούμπα ο Γιάννης;
Mapogo έγραψε:Γιατί ρε αδερφέ ?
Γιατί το κάνεις αυτό ?
Να έχουμε να λέμε για εθνικές κ παρεάκια κ κλίκες κ όλα αυτά ?
Ασε...ότι πει ο Αγγελος,
Να λέει κάποιος να έχει κ την ευθύνη.
Realcon έγραψε:Άστους να λένε... :mrgreen:
Σίγουρα ότι πει ο Άγγελος. Αν και σε μια τέτοια κίνηση δεν νομίζω να έλεγε οχι. Αλλά σίγουρα ΠΡΕΠΕΙ να έχει τον πρώτο λόγο.
Εμένα μου αρέσει πολύ μα πολύ ο Σαμαράς.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

γραφτηκε για jeffren... οχι ρε γαμωτο και ειναι καλος παικτης.. τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει !!!!!!
Καποια στιγμη πρεπει να μαζεψουμε ολες τις μουφες απο εφημεριδες , και οταν λεω μουφες εννοω αυτα τα τυπου : εκανε προταση στον ταδε , ρωτησε για ταδε.. που τελικα δεν ισχυει τπτ και ειναι σεναρια φαντασιας των εφημεριδων , και να τα βαλουμε ολα μαζι να γελαμε....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το πιο αστειο ειναι οτι γραφουν και δημιουργουν σεναρια
εχουν γραψει παιχτες απο καλα πρωταθληματα, απο μετρια πρωταθληματα
ελπιδοφορους, ταλεντα, εμπειρους
και καπου αναμεσα εκει ερχεται ο αλλος και γραφει για τον Τζανη
ειναι σαν να ψαχνει ο αλλος να παρει αυτοκινητο, να ρωταει για τη bmw, να ρωταει για ενα vw, volvo και opel
και να κανει και μια απορια για το ποσο κανει η αμαξα του παλιατζη...
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

που ειναι ρε παιδια η μεταγραφη μου μας ταξαν ολοι οι αρδ μεσα στο επομεν ο48 ωρο?? πιστευω οτι η ΠΑΕ την εχει ετοιμη αλλα δεν παρουσιαζει τις μεταγραφες για να τρολαρει τα αρδ!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιδια αυτοι οι παιχες που γραφονται εχουν προταθει ολοι και αλλοι τοσοι,τα ονοματα τους δινονται στη δημοσιοτητα για διαφημιστικους λογους απο τους μανατζερ τους.
Αν μια ομαδα ενδιαφερεται για καποιον ποδοσφαιριστη αν γουσταρει <<απαγορευει>> στους εμπλεκομενους (μεσαζοντα,μανατζερ,ποδοσφαιριστη κτλ) να το βγαλουν προς τα εξω με τη λογικη του "δεν θελω κανενας να μαθει τις κινησεις μου" απο εκει και περα ειναι στο χερι των εμπλεκομενων για το τι θα κανουν.
Αν αυτο εξασφαλιστει τοτε ολα εξαρτωνται για την διαροη η μη απο οσους ασχολουνται με την μεταγραφη εντος της ομαδας.
Αν κατι διαρευσει απο το περβαλον του ποδοσφαιριστη ενω εχει ζητηθει το αντιθετο τοτε 9 στις 10 φορες χαλαει η μεταγραφη.
Η ΠΑΕ μεχρι τωρα ανακοινωνει τις μεταγραφες οταν θεωρει οτι αυτες εχουν τελειωσει θετικα οταν δηλαδη εχουν δωσει τα χερια με τον ποδοσφαιριστη και ο κινδυνος να χαλασει κατι ειναι μηδαμινος.
Ειδατε να εχει υπογραψει ο Ρατ?
Ουσιαστικα δηλαδη αντικαθιστα τους δημοσιογραφους δημοσιοποιοντας μονη της τις μεταγγραφες της.
Ο γαυρος π.χ εδωσε στη δημοσιοτητα τις προφορικες συμφωνιες με πουλιδους και λοιπους δεν το ανακοινωσε απο καπου μονος του.
Αυτο ειναι που ενοχλει τους αρδ και ειδικα οσους εχουν να κανουν με το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ (καποιοι ειναι και ΠΑΟΚτσηδες ετσι Τοσκιτση?) με αποτελεσμα να σκυλιαζουν ριχνοντας λασπη και γραφοντας οτι τους κατεβει στο βωμο του κλικ.
Δεν ξερω αν ειναι σωστη η τακτικη της ομαδας,κρινοντας παντως απο τις αντιδρασεις εδω μεσα μαλον κερδιζουν οι δημοσιογραφοι στα σημεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”