Κρατα μια πισινη για τον καγκουρα ακομη δεν επανηλθε και δεν ξερουμε αν επανελθειanatolikos έγραψε:Αυτό σωστό. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
Πάντως είναι κακή εξέλιξη η επιστροφή του, γιατί σίγουρα θα προσαρμοστεί γρηγορότερα από κάποιον άλλο καλό ξένο παίχτη.
Εκτός κι αν έχει βγει οφ από τον τραυματισμό, οπότε μια η άλλη.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Προσπερναω την ειρωνεία και περιμένω να μου πεις τις διαφωνίες σουKOSTAS54 έγραψε:Χυτας??
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
1.2 Νομίζω....Odi έγραψε:O Ντε Μπλάσις της Τρίπολης μόλις ανακοινώθηκε από την Μάιντς.
ρε Μανιακέ;; ταιριασμένος γράφεις;;;;MANIAKOS έγραψε:Τώρα θα γίνω υπερασπιστής του γαβρου..
Καταρχήν τις τελευταίες μέρες έχασε από κορμό βασικό σεντερμπακ..βασικό άρ μπακ. .βασικό 8αρι..
Παίζει με άλλο δε μπακ που ακούγονται καλά λόγια..αλλά σεντερμπακ με καλό βιογραφικό και τον π καλό σιοβα ανέτοιμο..έχει μείνει στα χαφ από Περσι εντιγκα μανιατης πήρε τον καλό Κασαμι..και θα πάρει έναν ακόμα..στο 10 των εκ των κορυφαίων τσορι ,αλλαγή του τον σαβιολα. .εξτρεμ έμεινε μόνο fuster από Περσία και πήρε αφελαι ντουρμαζ κ ντοσεβι για καλές λύσεις και φορτουνη για 4..forεχει πλέον μητρογλα..τον καλό Περσι αλλά όχι κυρίως σπουδαίο διαμαντακο..το ξέπλυμα η ανακάλυψη θα δείξει παραγουανο..παίκτες έχει απλά τώρα αυτοί δεν έχουν ομάδα,
- efthimis_paok
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
2.5 γράφτηκε αλλου.pgetsos έγραψε:1.2 Νομίζω....Odi έγραψε:O Ντε Μπλάσις της Τρίπολης μόλις ανακοινώθηκε από την Μάιντς.
Ειχε κλείσει πριν απο μια εβδομάδα αλλα συμφώνησαν να έπαιζε στο ματς της Πέμπτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 31 Αύγ 2014, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
κλεμμενο
Μετά από 3 συμμετοχές, 0 γκολ και έναν υποβιβασμό ο Μήτρογλου επιστρέφει στην Ελλάδα. Τόσο κακή καριέρα στο εξωτερικό ούτε η Άννα Βίσση.

Μετά από 3 συμμετοχές, 0 γκολ και έναν υποβιβασμό ο Μήτρογλου επιστρέφει στην Ελλάδα. Τόσο κακή καριέρα στο εξωτερικό ούτε η Άννα Βίσση.
Δεν ηταν ειρωνεία. Πείραγμα ίσως. Συγνωμη αν το πήρες αλλιώς.MANIAKOS έγραψε:Προσπερναω την ειρωνεία και περιμένω να μου πεις τις διαφωνίες σουKOSTAS54 έγραψε:Χυτας??
-
Μπαρκαρούτσος
Sorry τότε..KOSTAS54 έγραψε:Δεν ηταν ειρωνεία. Πείραγμα ίσως. Συγνωμη αν το πήρες αλλιώς.MANIAKOS έγραψε:Προσπερναω την ειρωνεία και περιμένω να μου πεις τις διαφωνίες σουKOSTAS54 έγραψε:Χυτας??