14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
thoumas

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από thoumas »

ampalaeos έγραψε:
psykoman έγραψε:
Μεγαλο ψεμα....

Και ευτυχως υπαρχει και βιντεο που δειχνει το αντιθετο...
Στο 4:30 και μετα...
http://www.youtube.com/watch?v=IKf_z8L2oW0

Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Μεγαλο ψεμα ειπες και σε αυτο ανεφερομουνα psykoman.

Και προφανως εμενα δεν με πειραζει, αλλα αν πειραζουν τα δικα μου που στην τελικη δεν γραφω και τπτ κατακριτεο, τοτε μαλλον πρεπει να την δω και εγω αλλιως και να αρχιζουν να με πειραζουν καποια απο τα δικα σας. "Πρεπει" ειπα,
δεν θα το κανω ομως γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου.

Επισης δεν ειπα ψεματα και ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι που πηγαν νεα σμυρνη. Εγω μανι μανι εχω πανω απο 10 ατομα που το ειδαν.

Ντινο αν σε παρεξηγησα για εμμεση απειλη μπαναρισματος σορυ. Χτες την εφαγε ο κρανατος, και ειδα οτι μου ρχετε και μενα. Αν θες να σβησεις ποστ μου, καντο. Χαρακτηρισμους ομως προσεχω και δεν κανω.

Για την ιστορία ...
Ο Σαλπιγγιδης χειρονομία έκανε έπειτα απο κράξιμο που του κάνανε 2-3 που ήταν στα κάγκελα (βρισκόμαστε στο πέταλο )σηκώνοντας τον αντιχειρα ""δηλώνοντας μπράβο -ωραία""και μετά με νευμα του χεριού προς το στήθος δηλώνοντας και καλα ευχαριστω. Όσοι ήταν στο γηπεδο και δεν το πρόσεξαν μπορούν να θυμηθούν οτι πριν ξεκινήσει το πρώτο σύνθημα ακούστηκε έντονο γιουχαρισμα , ανακατωσουρα και πολλά διάσπαρτα μπινελικια. Τα κλωτσομπουνια στο πέταλο άρχισαν όταν κάποιος απο επάνω στο πέταλο έβριζε πρεζακια κλπ και έπειτα απο ένα πεντάλεπτο που σινεχιζοντουςαν οι δίπλα απο το πέταλο( όχι οι ακριβώς δίπλα οι πιο πέρα )είπαν το σύνθημα είστε μαλακες το οποίο έμεινε εκεί με χειρονομίες εκατερωθεν.
Επίσης στα πριν του γηπέδου η πορεία που κατέβαινε απο Συγγρου Φιξ έφαγε τρελό ματσουκι απο τους μπάτσους που ήταν προκλητικοτατοι. Αυτά .-
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το να παίζει η ομάδα που αγαπώ και κάποιος φίλαθλος να βρίζει έναν από τους παίκτες την ομάδας μου (οποιονδήποτε) για μένα τον κάνει ισάξιο με ένα οπαδό του σκουληκιού ή του γαύρου.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

thoumas έγραψε:
ampalaeos έγραψε:
psykoman έγραψε:
Μεγαλο ψεμα....

Και ευτυχως υπαρχει και βιντεο που δειχνει το αντιθετο...
Στο 4:30 και μετα...
http://www.youtube.com/watch?v=IKf_z8L2oW0

Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Μεγαλο ψεμα ειπες και σε αυτο ανεφερομουνα psykoman.

Και προφανως εμενα δεν με πειραζει, αλλα αν πειραζουν τα δικα μου που στην τελικη δεν γραφω και τπτ κατακριτεο, τοτε μαλλον πρεπει να την δω και εγω αλλιως και να αρχιζουν να με πειραζουν καποια απο τα δικα σας. "Πρεπει" ειπα,
δεν θα το κανω ομως γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου.

Επισης δεν ειπα ψεματα και ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι που πηγαν νεα σμυρνη. Εγω μανι μανι εχω πανω απο 10 ατομα που το ειδαν.

Ντινο αν σε παρεξηγησα για εμμεση απειλη μπαναρισματος σορυ. Χτες την εφαγε ο κρανατος, και ειδα οτι μου ρχετε και μενα. Αν θες να σβησεις ποστ μου, καντο. Χαρακτηρισμους ομως προσεχω και δεν κανω.

Για την ιστορία ...
Ο Σαλπιγγιδης χειρονομία έκανε έπειτα απο κράξιμο που του κάνανε 2-3 που ήταν στα κάγκελα (βρισκόμαστε στο πέταλο )σηκώνοντας τον αντιχειρα ""δηλώνοντας μπράβο -ωραία""και μετά με νευμα του χεριού προς το στήθος δηλώνοντας και καλα ευχαριστω. Όσοι ήταν στο γηπεδο και δεν το πρόσεξαν μπορούν να θυμηθούν οτι πριν ξεκινήσει το πρώτο σύνθημα ακούστηκε έντονο γιουχαρισμα , ανακατωσουρα και πολλά διάσπαρτα μπινελικια. Τα κλωτσομπουνια στο πέταλο άρχισαν όταν κάποιος απο επάνω στο πέταλο έβριζε πρεζακια κλπ και έπειτα απο ένα πεντάλεπτο που σινεχιζοντουςαν οι δίπλα απο το πέταλο( όχι οι ακριβώς δίπλα οι πιο πέρα )είπαν το σύνθημα είστε μαλακες το οποίο έμεινε εκεί με χειρονομίες εκατερωθεν.
Επίσης στα πριν του γηπέδου η πορεία που κατέβαινε απο Συγγρου Φιξ έφαγε τρελό ματσουκι απο τους μπάτσους που ήταν προκλητικοτατοι. Αυτά .-

Ευχαριστω πολυ φιλε για την επιβεβαιωση.

Ο ανθρωπος που σηκωθηκε και φωναξε, ακουσα να φωναζει μονος του ρυθμικα το "ειστε μαλακες οεο" και τοτε του την πεσαν.. Τωρα αν ειπε και τπτ αλλο, προφανως δεν το ακουσα. Κατα τα αλλα, οπως τα λες.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

H ψυχολογια του οπαδου και ο τροπος κρισης του ειναι αρκετα παραξενος....

Μπινελικωνεις εναν παικτη....αν γυρισει και σου απαντησει η κανει καποια χειρονομια...αρχιζει το κλαμα...και ποιος ειναι αυτος που θα βρισει η θα κανει χειρονομια στον λαο του ΠΑΟΚ κτλ...
Ενω εχει προηγηθει βεβαια βρισιμο και χειρονομια κατα του παικτη του ΠΑΟΚ...

υ.γ.Με τον Σκονδρα δν ειδα την ιδια ευαισθησια στον κοσμο οταν εκανε προς το πεταλο τουμπεκα και οτι θα μας μαμησει...

Τες πα...οπως ανεφερα και παραπανω το να ασχολουμαστε με παικτες σαν μικρα παιδια του στυλ...αυτος με εκανε χειρονομια και εγω τον εβρισα αλλα μετα με εβρισε ενας απο πανω και πηγα και τον πλακωσα και επειδη τον πλακωσα οι αλλοι με βρισανε και εγω εκανα κωλοδαχτυλα σ αυτους που με βρισανε και μετα εγινε ντου απο αυτους που με υποστηριζανε σε αυτους που με βρισανε και και και και και και και.........

Δεν προκειτε να ξανασχοληθω με συνοπαδους μου οσον αφορα παικτες περαν του αγωνιστικου...
και ας λεν οι ''καθαροαιμοι'' οτι δν ειμαστε ΠΑΟΚ ειμαστε ρουφιανοι κτλ κτλ...
Σ αυτους εχω να πω μονο ενα συνθημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ που λεμε σε αλλοθρησκους....
''ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ''
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όλα τα κακά του Π.Α.Ο.Κ. μαζεμένα σε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία:

Εικόνα

Ζαγοράκης
Σαλπιγγίδης
Εθνική Ελλάδος
Κασκόλ συνδέσμου Π.Α.Ο.Κ. (ξεκάθαρη ειρωνεία, αφού "Π.Α.Ο.Κ. δεν ήσασταν ποτέ!")

Επίσης, εδώ ο εις εκ των δύο, σε μαγικά κόλπα με την μπάλα (όχι γιατί μερικοί τον λέτε άτεχνο και άμπαλο):

Εικόνα

Φιλάκια!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Γεια σας παιδια τι κανετε με θυμαστε? λοβ ολ σας ρε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ρόμαν? Είσαι θεούλης ρε φίλε... :lol: :lol: :lol: 3 λολ απο μένα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να παίζει η ομάδα που αγαπώ και κάποιος φίλαθλος να βρίζει έναν από τους παίκτες την ομάδας μου (οποιονδήποτε) για μένα τον κάνει ισάξιο με ένα οπαδό του σκουληκιού ή του γαύρου.

Με δυο γραμμές τα είπες όλα!!!
+1926
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:Γεια σας παιδια τι κανετε με θυμαστε? λοβ ολ σας ρε :opaokara:
ελα ρε ψειριστη μεγαλε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:Γεια σας παιδια τι κανετε με θυμαστε? λοβ ολ σας ρε :opaokara:
Αυτό είναι αυτοσαρκασμός! :D Τόσα τόπικ ταιριαστά («καλώς τους» κλπ) για να κάνεις επανεμφάνιση, αλλά επιλέγεις αυτό του Σαλπιγγίδη. Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον Παράδεισο.

Καλώς τον!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό το "λοβ ολ σας ρε" με κάνει λίγο σε Tonis Sfinos..! Αν έγραφες και "ρέι" στο τέλος, θα ήμουν σίγουρος! :mrgreen:

Ουέλκομ μπακ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ωραια, κριτικη καθαρα ποδοσφαιρικη.

Παμε.

κρατημα μπαλας .. καλο
Ταχυτητα.. μετρια.
Τελειωμα.. ΚΑΚΟ.
ντριμπλα.. κακη.
στριψιμο.. καμηλας
κεφαλια.. :lol:

.....................

αποδοση/τιμη.. κακη

εντ οφ στορυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 20 Δεκ 2013, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όταν ο Κοντός γίνει μόνιμη αλλαγή, τότε θα έχουμε αλλάξει πραγματικά επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Καθόλου αστείο δεν μου φαίνεται εμένα!

Παρακαλώ πολύ, όχι άλλα τέτοια gifακια..

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Τωρα εσυ τι θες? Υπονοεις οτι ετσι στριβει δλδ ή οχι? :lol:

Καλωσορισες, ασωτε :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”