joshua έγραψε:Και ο Σαντος ειχε καπου στις 10 νομιζω συνεχομενες ηττες σε ντερμπι με πολυ καλυτερο υλικο,δεν σημαινει τιποτα αυτο.Το προβλημα δεν ειναι στα αποτελεσματα,ειναι στο οτι μετα απο καμια 15ρια αγωνες δεν εχει δημιουργησει την παραμικρη σταθερα.Ψαχνεται σε παικτες,ψαχνεται σε συστημα,ψαχνεται σε στυλ παιχνιδιου,στα παντα ολα και αν συνεχιστει αυτη η αδυναμια δημιουργιας βασης και πλανου οπως ειπε ο ιδιος ειναι καταδικασμενος.
Δε διαφωνήσω εδώ φίλε Τζόσουα..Συμφωνώ ότι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό..
Παρόλα αυτά, κάποια αποτελέσματα έχουν έρθει και βαθμολογικά είμαστε σχετικά καλά οπότε αν αρχίσει και στραβώνει το πράγμα για τα καλά, νομίζω ότι ο Σαββίδης δεν είναι χαζός ν αφήσει να ξεφύγουν τα πράγματα και θα κινηθεί άμεσα..
Επαναλαμβάνω, βάση προγράμματος το να είμαστε 5 βαθμούς από το γαύρο μέχρι το Γενάρη, είναι για μένα ρεαλιστικός στόχος και θ αλλάξουν πολλά και όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό βάση αυτού..
Από την άλλη, η υπέρμετρη και αρνητική κριτική, δεν ωφελεί κανένα και προτείνω να είμαστε πιο συντηρητικοί στις απόψεις μας..
Τέλος, η πρόσληψη του Σιστιακόφ νομίζω υποδεικνύει και τη σοβαρότητα με την οποία κινείται ο ιδιοκτήτης πλέον και τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει αρχίσει να επικρατεί στην ΠΑΕ..Κάτι θα ξέρει, λέω εγώ τώρα..
Αυτά..