Πραγματικά την ειρωνεία την σιχαίνομαι. Λέω κ κάποιες αλήθειες κ ίσως για αυτό να εκνευρίζονται πολλοί. Μια αλήθεια είναι πως ο γλυκος είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ. επειδή όμως παίζει στην ομάδα απαγορεύεται να το πω;Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, έχω φάει!
Θα ήθελα - γενικά μιλάω και όχι τώρα για τον Γλύκο - να αλλάξεις τροπάριο, να μην προκαλείς συνοπαδούς μας και να ειρωνεύεσαι λιγότερο.
Εκτιμώ το γεγονός ότι είσαι από μακριά, από τα υπέροχα Κύθηρα, αλλά και συ θα πρέπει να καταλάβεις ότι το στυλ που έχεις υιοθετήσει για να γράφεις τη γνώμη σου είναι προκλητικό πολλάκις και εκνευριστικό.
Αυτό που του αλλάζεις το όνομα, δεν το ξαναείπαμε προσφάτως;ace79grpaok έγραψε:Εμένα αυτό που με την δίνει ποιο πολύ ειναι η κάλυψη που έχει από τους κολλητούς του κολκοτζζορμπα και σια που έκαναν γαργαρα τις μαλακιες του ,αγκαλισε το γαμημενο δοκάρι ρε πυκρο έλεος ρε συ ,εγώ αν ήμουν τουντορ θα έβαζα ολσεν που είναι ποιο εξελιξιμος ,@λλα ο καημένος δεν έχει κολλητάρια συ κονσορτιουμ της πόλης να τον στηρίζουν όπως ο γλυκός.Τσιριγώτη και η Βέροια τα ίδια σκατα ειναι
Τρομερη στήριξη απο Odi που 2 στα 3 ποστς του σαυτο το thread καταφέρνουν να αναμασίσουν την κλασική regurgitated θύμιση για ανέμους.Odi έγραψε:Ε ρε και να έτρωγε ο Όλσεν γκολ όρθιος στην κλειστή του γωνία και είχε πετάξει την μπάλα κόρνερ σε σουτ από τα 25-30 μέτρα τί θα γινόταν..
Και τι θα γινόταν επίσης αν τον υπερασπιζόταν κάποιος με επιχειρήματα (σωστά τα επιχειρήματα,αλλά με βάση την ψυχρή λογική και μόνο) περί διχοτόμων γωνιών και στάσης του σώματος..Πανηγύρι κανονικό..
Όσο για το σουτ και το οτι φυσούσε ο αέρας,όλοι ξέρουμε την αδυναμία του Γλύκου σε σχέση με τους ανέμους..Αλλά ας μην ξύνουμε πληγές.
Τέλος πάντων,τον στηρίζουμε γιατί παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Όσο για τις αβάντες,την έκαναν την δουλειά τους.
Trilofiotis έγραψε:Τρομερη στήριξη απο Odi που 2 στα 3 ποστς του σαυτο το thread καταφέρνουν να αναμασίσουν την κλασική regurgitated θύμιση για ανέμους.Odi έγραψε:Ε ρε και να έτρωγε ο Όλσεν γκολ όρθιος στην κλειστή του γωνία και είχε πετάξει την μπάλα κόρνερ σε σουτ από τα 25-30 μέτρα τί θα γινόταν..
Και τι θα γινόταν επίσης αν τον υπερασπιζόταν κάποιος με επιχειρήματα (σωστά τα επιχειρήματα,αλλά με βάση την ψυχρή λογική και μόνο) περί διχοτόμων γωνιών και στάσης του σώματος..Πανηγύρι κανονικό..
Όσο για το σουτ και το οτι φυσούσε ο αέρας,όλοι ξέρουμε την αδυναμία του Γλύκου σε σχέση με τους ανέμους..Αλλά ας μην ξύνουμε πληγές.
Τέλος πάντων,τον στηρίζουμε γιατί παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Όσο για τις αβάντες,την έκαναν την δουλειά τους.
Με τέτοια στήριξη τι τη θέλουμε την απαξίωση....;
Αμα απο την αλήθεια απομονώνεις μονο αυτο που ταιριάζει στη δική σου οπτική περι αλήθειας και το γράφεις συνέχεια το ίδιο πράγμα ξανααα και ξανααα, ναι, δε γράφεις ουτε ψέματα, ούτε ανακρίβειες,ούτε ειρωνείες. Δε γράφεις όμως και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αν μπορούσες να δεις λιγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα, ίσως καταλάβεις ότι αυτο που κάνεις δεν ειναι σωστό (κατα τη γνώμη μου).Odi έγραψε:...
Αυτά που γράφω έχουν γίνει.Ούτε ψέματα γράφω,ούτε ανακρίβειες,ούτε ειρωνείες.Αν η αλήθεια δεν αντέχεται ή δεν χωνεύεται δεν φταίω εγώ.
Ξεκάθαρα άλλωστε έχω πει πως δεν κάνει το παιδί για μένα.Αλλά όπως γράφω,επειδή είναι βασικός (πάλι),πάντα έχω την ελπίδα μεταμόρφωσης του.
Sorry dinos σε θυξαμε τον ντασαεφDinos_Liverpool έγραψε:Αυτό που του αλλάζεις το όνομα, δεν το ξαναείπαμε προσφάτως;ace79grpaok έγραψε:Εμένα αυτό που με την δίνει ποιο πολύ ειναι η κάλυψη που έχει από τους κολλητούς του κολκοτζζορμπα και σια που έκαναν γαργαρα τις μαλακιες του ,αγκαλισε το γαμημενο δοκάρι ρε πυκρο έλεος ρε συ ,εγώ αν ήμουν τουντορ θα έβαζα ολσεν που είναι ποιο εξελιξιμος ,@λλα ο καημένος δεν έχει κολλητάρια συ κονσορτιουμ της πόλης να τον στηρίζουν όπως ο γλυκός.Τσιριγώτη και η Βέροια τα ίδια σκατα ειναι