71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τι υπέροχο έχουν τα Κύθηρα? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Δηλαδή μετά απο ένα τέτοιο ΧΑΛΙΑ ματς, αποφασίσαμε σα τρομεροί ποδοσφαιρόφιλοι που ειμαστε, να τα ρίξουμε στο Γλύκο, για ένα γκολ που η άμυνα τον εξέθεσε όσο ποτε και να φαγωθούμε μεταξυ μας...;

Έλα ρε παιδες, όλοι πικραθήκαμε αλλα δε χρειάζεται να τα ρίξουμε κάπου για να βγάλουμε το άχτι μας, ούτε στον Παναγιώτη ούτε αναμεταξύ μας. Απότι φαίνεται τα καμπανάκια χτύπησαν και θάχουμε αλλαγές. Καλές/κακές δε ξέρω αλλα αυτοι που ειναι υπέυθυνοι πήραν χαμπάρι ότι κάτι δε πάει καλα και θα κανουν τη δουλειά τους.

Θα μονταριστούμε ρε μαμώτο που θα πάει..; :roll:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Ρε ποιός Γλύκος, εδώ μαθαίνουμε ότι η κλειστή γωνία δεν είναι κλειστή γωνία
κι όχι μόνο αυτό, ποτέ δεν ήταν! Makes you think, δηλαδή!

Σαργκάνη, αν σε βρω πουθενά θα σε σκίσω ρε πεθαμένο!! :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ace79grpaok έγραψε:Τι υπέροχο έχουν τα Κύθηρα? :lol: :lol: :lol:
:lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, έχω φάει!

Θα ήθελα - γενικά μιλάω και όχι τώρα για τον Γλύκο - να αλλάξεις τροπάριο, να μην προκαλείς συνοπαδούς μας και να ειρωνεύεσαι λιγότερο.

Εκτιμώ το γεγονός ότι είσαι από μακριά, από τα υπέροχα Κύθηρα, αλλά και συ θα πρέπει να καταλάβεις ότι το στυλ που έχεις υιοθετήσει για να γράφεις τη γνώμη σου είναι προκλητικό πολλάκις και εκνευριστικό.
Πραγματικά την ειρωνεία την σιχαίνομαι. Λέω κ κάποιες αλήθειες κ ίσως για αυτό να εκνευρίζονται πολλοί. Μια αλήθεια είναι πως ο γλυκος είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ. επειδή όμως παίζει στην ομάδα απαγορεύεται να το πω;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Εμένα αυτό που με την δίνει ποιο πολύ ειναι η κάλυψη που έχει από τους κολλητούς του κολκοτζζορμπα και σια που έκαναν γαργαρα τις μαλακιες του ,αγκαλισε το γαμημενο δοκάρι ρε πυκρο έλεος ρε συ ,εγώ αν ήμουν τουντορ θα έβαζα ολσεν που είναι ποιο εξελιξιμος ,@λλα ο καημένος δεν έχει κολλητάρια συ κονσορτιουμ της πόλης να τον στηρίζουν όπως ο γλυκός.Τσιριγώτη και η Βέροια τα ίδια σκατα ειναι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ε ρε και να έτρωγε ο Όλσεν γκολ όρθιος στην κλειστή του γωνία και είχε πετάξει την μπάλα κόρνερ σε σουτ από τα 25-30 μέτρα τί θα γινόταν..

Και τι θα γινόταν επίσης αν τον υπερασπιζόταν κάποιος με επιχειρήματα (σωστά τα επιχειρήματα,αλλά με βάση την ψυχρή λογική και μόνο) περί διχοτόμων γωνιών και στάσης του σώματος..Πανηγύρι κανονικό..

Όσο για το σουτ και το οτι φυσούσε ο αέρας,όλοι ξέρουμε την αδυναμία του Γλύκου σε σχέση με τους ανέμους..Αλλά ας μην ξύνουμε πληγές.

Τέλος πάντων,τον στηρίζουμε γιατί παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Όσο για τις αβάντες,την έκαναν την δουλειά τους.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ace79grpaok έγραψε:Εμένα αυτό που με την δίνει ποιο πολύ ειναι η κάλυψη που έχει από τους κολλητούς του κολκοτζζορμπα και σια που έκαναν γαργαρα τις μαλακιες του ,αγκαλισε το γαμημενο δοκάρι ρε πυκρο έλεος ρε συ ,εγώ αν ήμουν τουντορ θα έβαζα ολσεν που είναι ποιο εξελιξιμος ,@λλα ο καημένος δεν έχει κολλητάρια συ κονσορτιουμ της πόλης να τον στηρίζουν όπως ο γλυκός.Τσιριγώτη και η Βέροια τα ίδια σκατα ειναι
Αυτό που του αλλάζεις το όνομα, δεν το ξαναείπαμε προσφάτως;
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Odi έγραψε:Ε ρε και να έτρωγε ο Όλσεν γκολ όρθιος στην κλειστή του γωνία και είχε πετάξει την μπάλα κόρνερ σε σουτ από τα 25-30 μέτρα τί θα γινόταν..

Και τι θα γινόταν επίσης αν τον υπερασπιζόταν κάποιος με επιχειρήματα (σωστά τα επιχειρήματα,αλλά με βάση την ψυχρή λογική και μόνο) περί διχοτόμων γωνιών και στάσης του σώματος..Πανηγύρι κανονικό..

Όσο για το σουτ και το οτι φυσούσε ο αέρας,όλοι ξέρουμε την αδυναμία του Γλύκου σε σχέση με τους ανέμους..Αλλά ας μην ξύνουμε πληγές.

Τέλος πάντων,τον στηρίζουμε γιατί παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ. Όσο για τις αβάντες,την έκαναν την δουλειά τους.
Τρομερη στήριξη απο Odi που 2 στα 3 ποστς του σαυτο το thread καταφέρνουν να αναμασίσουν την κλασική regurgitated θύμιση για ανέμους.

Με τέτοια στήριξη τι τη θέλουμε την απαξίωση....;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το πρόβλημά μας πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι ο τερματοφύλακας που είναι ο τελευταίος παράγοντας πριν το γκολ. Εντάξει ο Παναγιώτης δεν είναι Neuer ούτε - κατά την άποψή μου - Roberto, αλλά δεν φταίει αυτός που τρώμε συνέχεια γκολ, ή τουλάχιστον δεν είναι αυτός ο βασικός αίτιος. Όπως δεν ήταν ούτε ο Olsen, αν εξαιρέσω το γκολ - πέναλτυ που δεχθήκαμε στη Σλοβακία και το 1ο γκολ στα Γιάννινα.
Η άμυνα είναι αυτή που παθαίνει black-out κάποιες στιγμές και προδίδει και τον τερματά. Έλεγε κάποτε ένας σπουδαίος Γερμανός τερματοφύλακας (Meyer) πως για να αναδειχθεί ένας τερματοφύλακας χρειάζεται μια πολύ καλή άμυνα μπροστά του. Τα λάθη των δικών μας είναι παιδαριώδη και περιλαμβάνουν όλη την αμυντική διάταξη της ομάδας. Αυτό είναι εξώφθαλμο στα στημένα, ή όταν η ομάδα καλείται να φυλάξει ένα σκορ, όπου πανικοβάλλεται και προβαίνει σε λάθη ενός 5χρονου.
Καλείται ο Tudor να βελτιώσει τα κακώς κείμενα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Trilofiotis έγραψε:
Odi έγραψε:Ε ρε και να έτρωγε ο Όλσεν γκολ όρθιος στην κλειστή του γωνία και είχε πετάξει την μπάλα κόρνερ σε σουτ από τα 25-30 μέτρα τί θα γινόταν..

Τρομερη στήριξη απο Odi που 2 στα 3 ποστς του σαυτο το thread καταφέρνουν να αναμασίσουν την κλασική regurgitated θύμιση για ανέμους.

Με τέτοια στήριξη τι τη θέλουμε την απαξίωση....;

Αυτά που γράφω έχουν γίνει.Ούτε ψέματα γράφω,ούτε ανακρίβειες,ούτε ειρωνείες.Αν η αλήθεια δεν αντέχεται ή δεν χωνεύεται δεν φταίω εγώ.

Ξεκάθαρα άλλωστε έχω πει πως δεν κάνει το παιδί για μένα.Αλλά όπως γράφω,επειδή είναι βασικός (πάλι),πάντα έχω την ελπίδα μεταμόρφωσης του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ συζητούσαν τρεις μέρες, γιατί ο Ολσεν έδιωξε την μπάλα με γροθιές στο ματς με τον ατρόμητο και έχασαν μετά ευκαιρία, δεν τα θυμάστε;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Odi έγραψε:...
Αυτά που γράφω έχουν γίνει.Ούτε ψέματα γράφω,ούτε ανακρίβειες,ούτε ειρωνείες.Αν η αλήθεια δεν αντέχεται ή δεν χωνεύεται δεν φταίω εγώ.

Ξεκάθαρα άλλωστε έχω πει πως δεν κάνει το παιδί για μένα.Αλλά όπως γράφω,επειδή είναι βασικός (πάλι),πάντα έχω την ελπίδα μεταμόρφωσης του.
Αμα απο την αλήθεια απομονώνεις μονο αυτο που ταιριάζει στη δική σου οπτική περι αλήθειας και το γράφεις συνέχεια το ίδιο πράγμα ξανααα και ξανααα, ναι, δε γράφεις ουτε ψέματα, ούτε ανακρίβειες,ούτε ειρωνείες. Δε γράφεις όμως και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αν μπορούσες να δεις λιγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα, ίσως καταλάβεις ότι αυτο που κάνεις δεν ειναι σωστό (κατα τη γνώμη μου).

Και για μενα πολλοί δε κάνουν, σεβαστό το ότι δε κάνει ο Γλύκος για σένα, αλλα και εγώ δε πάω στο thread τους, να βρώ μια-δυο κακες στιγμές τους και να τις "θυμίζω καλοπροαίρετα(;)" κάθε λιγο και λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν είναι αλήθεια οτι έχει φάει άπειρα γελοία γκολ;

Δεν είναι αλήθεια πως ο κάθε επιτιθέμενος του κάνει χαβαλέ στην κλειστή του γωνία;

Δεν είναι αλήθεια οτι τόσα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ,έχουμε δει το ταβάνι του και απλά δεν κάνει;

Δεν είναι αλήθεια οτι αβαντάρεται χυδαία,ενώ τον Σουηδό έπεσαν αμέσως να τον φάνε;

Εδώ συζητούσαμε τρεις μέρες (που λέει και ο Pilotos) γιατί έδιωξε με τις γροθιές ο Όλσεν στο Περιστέρι σε πολύ πιο δύσκολο σουτ και από πολύ μικρότερη απόσταση και τώρα γράφουμε πως δικαιολογείται ο Γλύκος,επειδή στην Τρίπολη φυσούσε και δεν μπορούσε να μπλοκάρει,ενώ στο πρώτο γκολ δεν πέφτει,γιατί η κλειστη γωνία που ορίζεται ως η διχοτόμος κλπ κλπ δεν είναι ευνοική για την στάση του σώματος κλπ κλπ.Θα τρελαθούμε τελειώς;

Εντάξει έκανε και κάποιες καλές εμφανίσεις (πέρυσι κυρίως),αλλά ως εκεί.

Δεν ανέχομαι ο ένας τερματοφύλακας να λοιδορείται από την πρώτη στιγμή,ενώ ο άλλος να είναι στην πούδρα τόσα χρόνια και να βλέπουμε ξανά τα ίδια και τα ίδια.Τόσο παράλογο είναι;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dinos_Liverpool έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Εμένα αυτό που με την δίνει ποιο πολύ ειναι η κάλυψη που έχει από τους κολλητούς του κολκοτζζορμπα και σια που έκαναν γαργαρα τις μαλακιες του ,αγκαλισε το γαμημενο δοκάρι ρε πυκρο έλεος ρε συ ,εγώ αν ήμουν τουντορ θα έβαζα ολσεν που είναι ποιο εξελιξιμος ,@λλα ο καημένος δεν έχει κολλητάρια συ κονσορτιουμ της πόλης να τον στηρίζουν όπως ο γλυκός.Τσιριγώτη και η Βέροια τα ίδια σκατα ειναι
Αυτό που του αλλάζεις το όνομα, δεν το ξαναείπαμε προσφάτως;
Sorry dinos σε θυξαμε τον ντασαεφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”