Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- sidpanos
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
αν η διοίκηση αποφασίσει οτι μπορεί κάποιος να βοηθήσει,θα κινηθεί για την απόκτηση του...
επειδή οι γνώμες είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες,άλλοι θέλουν κάποιον παίχτη και άλλοι όχι....
το αν είναι ΠΑΟΚτσης και έκανε σουτ,αν ήθελε τον γούμενο,αν ακούει ρουβά τις νύχτες μόνος του,αν τον ελευθερό του χρόνο πάει για ψάρεμα,αν είναι παλτο,αν είναι πολύ λευκός κτλ κτλ,είναι για να είχαμε να λέγαμε..
απο την στιγμή που θα αποφασίσει η διοίκηση στηρίζουμε...
υγ1.ΕΡΩΤΗΣΗ:αν δεν στηρίξουμε θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ?
ΕΡΩΤΗΣΗ 2.μπορεί να μ πει εμένα ο τάδε ραδιοφωνικός παραγωγός ή ο καθένας απο δω μέσα πως με τον τάδε παίχτη,θα διασπαστεί ο κόσμος?ποιά στοιχεία έχει?
ΕΡΩΤΗΣΗ 3:Είμαστε τελικά κωλοτούμπες ή δεν είμαστε?
ΕΡΩΤΗΣΗ 4:ποσο καλή μνήμη έχει ο ΠΑΟΚτσης?Ή μήπως επιλέγει που θα ξεσπάσει και πού όχι?
επειδή οι γνώμες είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες,άλλοι θέλουν κάποιον παίχτη και άλλοι όχι....
το αν είναι ΠΑΟΚτσης και έκανε σουτ,αν ήθελε τον γούμενο,αν ακούει ρουβά τις νύχτες μόνος του,αν τον ελευθερό του χρόνο πάει για ψάρεμα,αν είναι παλτο,αν είναι πολύ λευκός κτλ κτλ,είναι για να είχαμε να λέγαμε..
απο την στιγμή που θα αποφασίσει η διοίκηση στηρίζουμε...
ΕΡΩΤΗΣΗ 2.μπορεί να μ πει εμένα ο τάδε ραδιοφωνικός παραγωγός ή ο καθένας απο δω μέσα πως με τον τάδε παίχτη,θα διασπαστεί ο κόσμος?ποιά στοιχεία έχει?
ΕΡΩΤΗΣΗ 4:ποσο καλή μνήμη έχει ο ΠΑΟΚτσης?Ή μήπως επιλέγει που θα ξεσπάσει και πού όχι?
Μόλις τώρα άκουσα τα αθλητικά στο ΣΚΑΙ.........και ανέφερε πως προτάθηκε ο Lucas Castroman..........επίσης ειπανε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν διέψευσε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει προταθεί.......αλλά δεν πρόκειται να κινηθεί για την αποκτησή του..........
τον θυμάμαι καλά απο τότε που έπαιζε στο Campionato..........πολύ καλός ποδοσφαιριστής αναμφισβήτητα.......αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται απο τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του την Αργεντινή.......συν ότι πλέον δεν χρειαζόμαστε άμεσα παίκτη στην θέση που αγωνίζεται ( πλάγια )......ψάχνουμε μόνο για φορ........
τον θυμάμαι καλά απο τότε που έπαιζε στο Campionato..........πολύ καλός ποδοσφαιριστής αναμφισβήτητα.......αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται απο τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του την Αργεντινή.......συν ότι πλέον δεν χρειαζόμαστε άμεσα παίκτη στην θέση που αγωνίζεται ( πλάγια )......ψάχνουμε μόνο για φορ........
για αυτήν την ερώτηση η απάντηση είναι σίγουρη....Κωλοτούμπες!!!!

για αυτήν την ερώτηση η απάντηση είναι σίγουρη....Κωλοτούμπες!!!!

-
PAOKfanAthens έγραψε:3682 εισιτηρια απο novasports.gr
βεβαια θα ταν 1,5-2 χιλιαδες ακομα απο τα λιγα διαρκειας τοτε,που δεν μετριουνται....
αν μπορεις πες μας ποσοι ηταν στη Λαρισα που μας ειπε ο μεγαλος Σερτζιο να σκασουμε και μετα τον αποθεωναμε εξαιτιας μιας υποκλισης
Απ. 1 Στηρίζουμε διοίκηση αλλά δεν είμαστε φυτά να δεχόμαστε το κάθε τι χωρίς κρίσηsidpanos έγραψε:
Απ. 2 Το ρίσκο το αναλαμβάνεις εσύ η οποιος δήποτε άλλος; Γιατί έχω την αίσθηση ότι τα ΜΜΕ θέλουν ενταση για αυτό σιγοντάρουν την επιστροφή
Απ. 3 Κωλοτούμπες ξεκωλοτούμπες το ζήτημα είναι το επίπεδο ανεβαίνει με έναν άνθρωπο ή με συλλογική προσπάθεια;
Απ. 4 Επιλέγει ότι θεωρεί σωστό και δεν βάζει προσωπικά οφέλη ή το πάθος για νικη σε ντέρμπυ πάνω από την ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 23 Δεκ 2009, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να συμμετάσχω λοιπόν κι εγώ στο σίριαλ Σάλπι πιστεύω πως τα πράγματα είναι απλά:
Φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να γυρίσει και δεν θέλει να κάτσει πάνω σ ένα βασιλικό συμβόλαιο.Αυτό δείχνει αν βάζει πάνω απ όλα το χρήμα ή όχι.Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει μια καριέρα να σκεφτεί.Όταν λοιπόν έφυγε ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα έφευγε από μια ανύπαρκτη-μπουρδέλο διοικητικά ομάδα και να κάνει ένα βήμα παραπάνω.Ο παίκτης και δεν πληρωνόταν και τα άκουγε κιόλας δεν θα καθόταν εδώ για την ψυχή της μανας του.Προσβλήθηκαν μερικοί με το σσσστ που έκανε στην 4 ε?Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από δω μέσα θα κάναν το ίδιο και χειρότερα αν τους έβριζαν επί 80 λεπτά την μάνα κτλ κτλ.Και σε τελική ανάλυση βάζετε πάνω από όλα το καλό της ομάδας??Αν θέλεται λοιπόν να βελτιωθούμε αγωνιστικά και αν βάζετε τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ τότε η επιστροφή Σάλπι επιβάλλεται.Είναι κίνηση που μειώνει την απόσταση σου από το ποκ πως να το κάννουμε δηλαδή.Σάλπι γύρνα και βάλε 15 γκολάκια και μετά δες με τα ίδια σου τα μάτια τί θα πει κωλοτούμπα..

Φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να γυρίσει και δεν θέλει να κάτσει πάνω σ ένα βασιλικό συμβόλαιο.Αυτό δείχνει αν βάζει πάνω απ όλα το χρήμα ή όχι.Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει μια καριέρα να σκεφτεί.Όταν λοιπόν έφυγε ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα έφευγε από μια ανύπαρκτη-μπουρδέλο διοικητικά ομάδα και να κάνει ένα βήμα παραπάνω.Ο παίκτης και δεν πληρωνόταν και τα άκουγε κιόλας δεν θα καθόταν εδώ για την ψυχή της μανας του.Προσβλήθηκαν μερικοί με το σσσστ που έκανε στην 4 ε?Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από δω μέσα θα κάναν το ίδιο και χειρότερα αν τους έβριζαν επί 80 λεπτά την μάνα κτλ κτλ.Και σε τελική ανάλυση βάζετε πάνω από όλα το καλό της ομάδας??Αν θέλεται λοιπόν να βελτιωθούμε αγωνιστικά και αν βάζετε τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ τότε η επιστροφή Σάλπι επιβάλλεται.Είναι κίνηση που μειώνει την απόσταση σου από το ποκ πως να το κάννουμε δηλαδή.Σάλπι γύρνα και βάλε 15 γκολάκια και μετά δες με τα ίδια σου τα μάτια τί θα πει κωλοτούμπα..

- sidpanos
teod1980 έγραψε: Απ. 4 Επιλέγει ότι θεωρεί σωστό και δεν βάζει προσωπικά οφέλη ή το πάθος για νλικη σε ντέρμπυ πάνω από την ομάδα
Δεν ξέρω αν θα γυρίσει ή πότε θα γυρίσει, δεν ξέρω καν τι θα πει στην ουσία "γυρίζω", ξέρω όμως ότι τόσο αυτοί που λένε ότι θέλουν να γυρίσει όσο και αυτοί που λένε ότι δεν θέλουν, βασικά ένα πράγμα περιμένουν...να γυρίσει.
Παρακαλώ;sidpanos έγραψε:teod1980 έγραψε: Απ. 4 Επιλέγει ότι θεωρεί σωστό και δεν βάζει προσωπικά οφέλη ή το πάθος για νικη σε ντέρμπυ πάνω από την ομάδα
Αν αύριο ξαφνικά μας αγοραζε ο κόκκαλης, θα είχε τουλάχιστον δέκα χιλιάδες στο αεροδρόμιο για την υποδοχή.sidpanos έγραψε: ΕΡΩΤΗΣΗ 3:Είμαστε τελικά κωλοτούμπες ή δεν είμαστε?
Ο Γκαγκάτσης έγινε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε ρουθούνι (αρκετοί μάλιστα πανηγύριζαν κι άνοιγαν σαμπάνιες!)
Κάποτε κάποιοι παρακαλούσαν (γονατιστοί!!) το Γιάννη Ιωαννίδη να πάρει τοv ΠΑΟΚ.
Τώρα σε παίχτες που πρόσβαλαν τον ΠΑΟΚ και το λαό του και στη συνεχεια φόρεσαν (ή κάποιοι ξαναφόρεσαν) τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος (και αποθεώθηκαν με το πρώτο γκολ ή καλάθι που έβαλαν), καλύτερα ας μην αναφερθώ, δεν είμαι καλός στο να γράφω σεντόνια!
Αυτά περί κωλοτούμπας.
Στο πρώτο σκέλος της τεταρτης ερώτησης σου θα απαντήσω "πολύ κακή" και στο δεύτερο με ένα ξέρω "ΝΑΙ"!
Στην ουσία τώρα,
η όλη κουβέντα για μένα είναι μάλλον αερολογία και σε μεγάλο βαθμό θα συμφωνήσω με τους προβληματισμούς του fuzztone. Ο παίχτης ανήκει στον παναθηναϊκό (σε αναταγωνιστική - θυμίζω και τονίζω- προς τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ομάδα ), είναι αντίπαλος μας κι ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Τουλάχιστον για όσο καιρό συνεχίζει να ανήκει σε αντίπαλο σωματείο. Ούτε τους διθυράμβους στο πρόσωπο του, αλλα ούτε τη δαιμονοποίηση του μπορώ να καταλάβω. Είμαι πεπεισμένος πως αν πραγματικά θέλει να γυρίσει, θα βρεθεί εύκολα ο τρόπος για να γίνει η επιστροφή του "αναίμακτα".
Πρόβλεψη μου, ο παίχτης θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού. Όχι για το φόβο των αντιδράσεων ασφαλώς (και πάλι προτείνω εδώ να ξαναδιαβάσουμε το σχόλιο του fuzztone), όσο για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του (οικονομικά και αγωνιστικά).
ΥΓ. κανένα μεταγραφικό νέο παίζει??

Ο ΠΑΟΚ έχει ζήσει ζοφερές εποχές και εποχές αδυναμίας. Ακόμη και τώρα το μπάσκετ κάνει ότι μπορέι αλλά ακόμα στα πόδια του δεν έχει σταθεί. Έτσι αναπόφευκτα ο ΠΑΟΚ έκανε, κάνει και θα κάνει συμμαχίες για να γλυτώσει την ύπαρξή του και να σταθεί. Ωστόσο όταν του επιτρέπει να κρατήσει την ηρεμία του και έχει τη δύναμη να αποτρέψει τα τραγελαφικά που περιγράφεις τότε μπορεί να κρατήσει μία σταλιά αξιοπρέπειας και να μην γλύψει εκεί που φτύνει. Σε αυτό το επίπεδο θεωρώ και είναι δική μου άποψη μπορεί να επιλέγει τι και που θα σταθεί....8emis4 έγραψε: Αν αύριο ξαφνικά μας αγοραζε ο κόκκαλης, θα είχε τουλάχιστον δέκα χιλιάδες στο αεροδρόμιο για την υποδοχή.
Ο Γκαγκάτσης έγινε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε ρουθούνι (αρκετοί μάλιστα πανηγύριζαν κι άνοιγαν σαμπάνιες!)
Κάποτε κάποιοι παρακαλούσαν (γονατιστοί!!) το Γιάννη Ιωαννίδη να πάρει τοv ΠΑΟΚ.
Τώρα σε παίχτες που πρόσβαλαν τον ΠΑΟΚ και το λαό του και στη συνεχεια φόρεσαν (ή κάποιοι ξαναφόρεσαν) τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος (και αποθεώθηκαν με το πρώτο γκολ ή καλάθι που έβαλαν), καλύτερα ας μην αναφερθώ, δεν είμαι καλός στο να γράφω σεντόνια!
Αυτά περί κωλοτούμπας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 23 Δεκ 2009, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
θα μου ήταν ενδιαφέρουσα η άποψη σου αδερφέ teod για τον ερχομό Γκαγκάτση....αν θέλει απαντά και ο agave....
Ποτέ δεν τον ήθελα.
Επειδή όμως τον συγκρίνετε όλοι σας με τον κοντό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Τον dadgag δεν τον έβλεπε η μάζα. Αν δεν τον σκεφτόσουνα, ήταν σαν να μην υπήρχε. Δε φαινόταν στο χορτάρι...
Επειδή όμως τον συγκρίνετε όλοι σας με τον κοντό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Τον dadgag δεν τον έβλεπε η μάζα. Αν δεν τον σκεφτόσουνα, ήταν σαν να μην υπήρχε. Δε φαινόταν στο χορτάρι...
- PABLO GARCIA1
Sorry αλλά δεν είναι λογική αυτή...δεν υπάρχει μόνο αυτό που βλέπω.
Και να υποθέσω ότι αύριο αν ο Σάλπι έρθει και πάρει κάποιο διοικητικό πόστο π.χ. πρόεδρος δεν θα έχεις πρόβλημα...
Και να υποθέσω ότι αύριο αν ο Σάλπι έρθει και πάρει κάποιο διοικητικό πόστο π.χ. πρόεδρος δεν θα έχεις πρόβλημα...