Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από eleos »

sidpanos έγραψε:αν ήταν στα πλάνα της διοίκησης κάτι διαφορετικό με βερόν εκτός πλάνων,γιατί δώσαμε 150,000-200,000 Ε για να τον πάρουμε?
Και εμένα αυτό με χαλάει...
Δώσαμε πέρσι τόσα φράγκα και τώρα θα τον αφήσουμε ελευθερο γιατι??
Για να γλυτώσουμε ένα λίγο μεγαλύτερο ποσό απο το συμβόλαιο?!
Καλύτερα να τον κρατήσουμε και ας παίξει μόνο κανα 2 μάτς + αν χρειαστεί κι άλλα, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας...

Μη της κάνουμε και χάρη της γριάς... Όχι τίποτα, έχει και ΧΑΛΙΑ παίχτες και δε συμφαίρει!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τρανσφερ να περιμενουμε συντομα ΠΑΙΚΤΗ???

ΥΓ: Τι λένε τα σπορ του βορρα για... Ινιέστα???
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ηταν συμπαιχτε στην Εθνικη Ισπανιας U 20 και ειναι φιλοι ...
Μαλλον αυτο θα λενε
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και ο οκκάς που κολλάει?
Ήταν ball boy στην εθνική Ισπανίας? :) :shock: :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Ηταν συμπαιχτε στην Θελτα :)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

και του ινιεστα τι του ειπε?

Να κανω μια πρόβλεψη?

βιτολο- θυμασε ρε ινιεστα τοτε που πηναμε μπιρονια στην εθνικη και περναγαμε γαματα?

ινιεστα- ναι ρε συ βικτορα κ γαμω τις φασεις

βιτολο- ε ελα τωρα τζαμπα στον ΠΑΟΚ και θα σε κερνάω ρετσινες στα λαδαδικα.

ινιεστα- καλα ρε βικτορα εγω να ερθω. στην μπαρτσα ομως τι θα πουμε?

βιτολο- καλα μωρε θα τους δωσουμε τον βερον και θα βολευτουν και αυτοι

ινιεστα- ενταξει ρε βικτορα τα λεμε.

transfer μαντεψα καλα? :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά εε... Εσυ δεν την παλεύεις... Πάει... Σε βάρεσε η ζέστη... Χαζομάρες λες!!! Σιγά μη τους δώσουμε και τον Βερον με μεταγραφή... Μονο δανεικό ΚΑΙ με ρήτρα που θα ακουει στο όνομα κάποιου παίκτη της επιλογής μας απο τη μικρή τους ομάδα + κανα δυο χαρτια...! Εχω Ζήση εγώ...!!!
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Ντριιιιιιν, ντριιιιιιιιιν

Βιτόλο: κοκκινο
Ινιέστα: μπλε

-Παρακαλώ
-Ελα ρε μ@λ@κα
-Ποιος είναι;
-Κανεις πως δεν καταλαβένεις κουφαλίτσα ε; Πήγες στον Π.Α.Ο.Κ. και έγινες φίρμα τωρα;
-Ινιέστα εσύ είσαι; Γιατι δεν το λες απο την αρχή ρε και με πρήζεις το κεφάλι; Εχω και προπόνηση, ετρεξα 12 ωρές και μου μένουν αλλες 8 για να τελειώσω την προθέρμανση
-Λοιπον παλιόφιλε, δεν πρόκειτε να σου ξαναμιλήσω, αυτό που έκανες με πλήγωσε πολύ, καλύτερα να μου πηδ00σες την γυναίκα
-Αααα και γω νόμιζα με βρίζεις επειδή στην πήδηξα... Τι άλλο έκανα και δεν το θυμάμε;
-Καλα ρε παλιοτόμαρο, μου βγήκε ο π@τος με την Μπάρτσα πέρισυ, πηρα CH.L. πηρα την πριμέρα, τα πάντα όλα, και όλα για να πάρω μεταγραφή στον Π.Α.Ο.Κ. και εσύ ρε σκύλε με μια ομάδα που ουτε καν θυμάμε πως την λέν βγήκες 6ος στη σούπερ λίγδα και σε πήραν; ΕΛΕΟΣ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα και θέλω πίσω τη φανέλα του Garcia που σου αγόρασα δωρο...ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ
-Κοιτα θα μιλήσω για σένα στον Φερναντο στον ΤΕΟ και τον Ζήση, αλλα δεν σου εγγυωμε τίποτα, γιατι ίσως να μην χωράς στο ρόστερ.. Εεεε γιατί κλαις τώρα; ελα ρε φίλε μη χαλιέσε, ισως του χρονου...
ΓΚΟΥΠ...
Το κλεισε ο μ@λ@κας... Ωχ κάτσε να συνεχίσω το τρεξιμο γιατι ο Δον δεν πρόκειτε να μου βγάλει αυτες τις τσιμεντογωνίες απο τα ποδια αν δεν συμπληρώσω 20ωρο

:) :)

ΥΓ: Δηλωση π00στροκόντη στο μετρουλάκη: "Αν θέλαμε τον Ινιέστα θα τον πέρναμε

ΥΓ2: Τράνσφερ πες τιποτα για το κερασακι γιατι σε λίγο απο το Δαφνι στη σταυρούπολη κ.ο.κ θα μας έχουν... ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Oποιος θέλει σουίτες Σταυρούπολη να με πει εγκαίρως..
Εκεί είμαι από τότε που γεννηθηκα!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

ronaldo έγραψε:
thrix έγραψε:που είναι ο ρονάλντο ρε παιδες???
δεν έγραψε τίποτα ακόμα για το θέμα κι έχω αρχίσει να ανησυχώ! ελπίζω να είναι καλά το παλικάρι.
...μήπως έχει πάει για ψάρεμα, λέω μήπως!
μαλλον δεν σου δινει κανενας σημασια εδω μεσα και θελεις να σου δωσω εγω.

εχεις γραψει 730 ποστ και ουτε ηξερα οτι υπαρχεις(πως τα καταφερες?).
γραψε την αποψη σου για την ομαδα και ασε τις προσωπικες αναφορες γιατι δεν ειμαι ουτε εγω ουτε εσυ το θεμα εδω μεσα
Αχ σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή, νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. :)
βρε παιδί μου και με έτρωγε η απορία, τι να θέλω από την π@τάνα τη ζωη... ευτυχώς το βρήκα, να σε καλά
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

O Iνιέστα κολλάει στο γεγονός ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και ως συμπαίκτες κατέκτησαν το Παγκόσμιο κάτω των 20 πριν λίγα χρόνια κόντρα στη Βραζιλία. Ενώ ο Οκκάς κολλάει στο γεγονός ότι ήταν συμπαίκτης του Βίτολο στη Θέλτα Βίγκο και σε συζήτηση με τον μάνατζερ του Ισπανού μέσου είπε ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω... Δηλαδή ο Βιτόλο μίλησε με τον Ινιέστα επειδή πριν καμια πεντε- δέκα χρόνια πήραν μαζί το under 20??? Και το θυμηθηκαν τώρα??? Και τι μας νοιάζει εμάς? Η είναι φίλοι και μιλάνε συχνα? Και αν είναι φίλοι και μιλάνε συχνά, γιατί μια εφημερίδα βγάζει τέτοια είδηση για ένα μολις τηλεφώνημα (απο τα πολλά)? Επίσης ο Οκκάς σε ποιον μιλησε? Και που κολλάει με τον Ινιέστα?
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Προφανώς καμία σημασία με τον ΠΑΟΚ και τα μεταγραφικά ειδικότερα αυτα τα 2 τηλεφωνήματα που λενε. Η εξηγηση είναι απλή: Για τον ινιεστα δεν χρειάζετε να πω πολλα, οσο για αυτο το -αντε μη πω- τον γιαννακη τον οκκα, δεν παίζει γιατι -εκτος αν κάνω λαθος- πριν κανα μηνα ισως κ παραπανω υπέγραψε στην Ανόρθοση.. Και γω δεν μπορω να καταλαβω, απλα προσπαθω να εξηγησω πρωτα απόλα στον εαυτο μου τι ακριβως μπορει να είναι αυτο που εγραφαν στα Σπορ σήμερα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδιά, στα ΣΠΟΡ έγραφαν για τη ζωή του Βιτόλο, τις παρέες του και ζήτησαν την άποψη και κάποιων που τον γνωρίζουν καλύτερα, όπως ο Οκκάς, ενώ για τον Ινιέστα, γράφτηκε ότι είναι πολύ καλοί φίλοι κι ότι ήταν συμπαίκτες στην ομάδα που κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο των νέων..

Αυτά με τα οφ τόπικ..
Στη μεταγραφολογία είμαστε, όχι στο τόπικ του Βίτολο και των ΣΠΟΡ!
Άβαταρ μέλους
Steenage

free4 έγραψε:O Iνιέστα κολλάει στο γεγονός ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και ως συμπαίκτες κατέκτησαν το Παγκόσμιο κάτω των 20 πριν λίγα χρόνια κόντρα στη Βραζιλία. Ενώ ο Οκκάς κολλάει στο γεγονός ότι ήταν συμπαίκτης του Βίτολο στη Θέλτα Βίγκο και σε συζήτηση με τον μάνατζερ του Ισπανού μέσου είπε ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης..
Αδερφε free δεν το πηρανε ειχανε χασει 1-0 απο Βραζιλια :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”