pouthenas έγραψε:...
καταλαβαινεις την διαφορα των απλων μελων με αυτη των διαχειριστων?
Ναι. Το απλό μέλος μπορεί να επιθυμεί την εκδίωξη ενός άλλου μέλους που κατά την κρίση του παραφέρθηκε, αλλά δεν έχει δικαίωμα να την πραγματοποιήσει. Ο διαχειριστής μπορεί να μην επιθυμεί την εκδίωξη κάποιου μέλους που παραφέρθηκε, αλλά έχει το δικαίωμα και οφείλει να την πραγματοποιήσει.
το να καθεσαι και να παιρνεις ενα ποστ του οποιοδηποτε και να το ποσταρεις εδω ζητωντας την τιμωρια του μεσω του μπαν αν μη τι αλλο σε κανει χαφιε...και η πρακτικη ονομαζεται ρουφιανεμα...
ποιος εισαι εσυ που επιζητας το μπαν για καποιον αλλον? ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις τι πρεπει να σβηνεται και τι οχι και με βαση τι κριτηρια? επειδη δεν συμφωνουμε εμεις οι δυο π.χ?
Προφανώς οι κανονισμοί του forum ορίζουν τι πρέπει να σβήνεται και τι όχι. Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να επισημαίνει παραβίαση κανόνων που επιφέρει αποβολή από την κοινότητα. Όπως ξέρεις εξάλλου, υπάρχει και το κόκκινο θαυμαστικό. Νομίζω πως είναι σαφές: χαφιεδισμός και ρουφιανιά συνδέονται άρρηκτα με υποκρισία, ύπουλη και στα κρυφά ενέργεια, όχι με δημόσια κατηγορία.
ουτε με ενδιαφερει εμενα να εμπλακω στο ιδιο παραδειγμα αλλα κατι αναλογο ειχε γινει με τον ακη_champions_league καπως ετσι που ζητουσε την τιμωρια αλλου μελους...
δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με σας πρεπει να φαει μπαν? αυτη ειναι η φιλοσοφια του φορουμ γενικοτερα?
Ποιοι είμαστε «εμείς»?![]()
το αρρωστημενο μυαλο που λες ειναι υποκειμενικη αποψη και μαλιστα προσβλητικη αλλα δεν ζητω να μπαναριστεις γι αυτο...
Με αυτό που γράφεις, υπονοείς σαφέστατα πως αξίζω μπαν, αλλά κάνεις λάθος. Επιμένω στην άποψή μου (και λίγα λέω) για όποιον αλλόθρησκο μπαίνει στο forum, με μόνο σκοπό να αντλήσει ικανοποίηση από τον εκνευρισμό που θα επιφέρουν οι δημοσιεύσεις του. Ο χαρακτηρισμός αυτός όμως ειλικρινά δεν πήγαινε σε σένα, παρότι προφανώς διαφωνώ σε πολλά μαζί σου.
ολοι αναγκαζομαστε να βλεπουμε ιδιες συμπεριφορες απο αλλους γι αυτο λεγεται φορουμ...ο καθενας εχει μια δικια του οπτικη γωνια και απ την στιγμη που δεν βριζει θεωρειται σεβαστη στην βαση της αρχης της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου...
Η προσβολή προσώπων, ιδεών, θεσμών, ιδανικών, θρησκειών κοκ δεν γίνεται μόνον με βρισιές.
Νομίζω πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω αντιπαράθεση γι αυτό το θέμα, καταλήγουμε να συζητάμε τα αυτονόητα, γι αυτό το κλείνω εδώ, πριν αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε. Εξάλλου, η πρόθεσή μου δεν ήταν η διαμάχη μαζί σου.