Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Panostas1995
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μόλις μπει η τελευταία δόση του ΟΠΕΚΕΠΕ από τα στρέμματα με τα χόρτα τα ακουρευτα της Θέρμης θα μεταφερθεί το έμβασμα 5 εκατομμύρια πέσος στο Μεξικό.
-
MagdiTolba
Το μπασκετικό τοπικ οργιάζει. Να τα βλέπει αυτά ο Ιβάν. Ο άλλος ήρθε με φορα.
Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.
Από τα νεύρα μου, άλλαξα κουβέντα και συζητούσαμε για διακοπές και ταξίδια.
-
Panostas1995
Δλδ αν φέρουν έναν 22-23 χρονών δανεικό για 4ο τι θα μας πείραζε;Sardan έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:19 Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Ally Samagoal
Ε, δεν ειναι και το πιο ενθαρρυντικο πρωτο πραγμα να ακουσεις ψαχνουμε δανεικο σε καλη ηλικια.
Τεράστιο μπράβο για το μπάσκετ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!MagdiTolba έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:12 Το μπασκετικό τοπικ οργιάζει. Να τα βλέπει αυτά ο Ιβάν. Ο άλλος ήρθε με φορα.
ΘΑ πρέπει όλοι να χαιρόμαστε για την ανάπτυξη που έχει.
Δυστυχώς δεν το κατέχω και πολύ επειδή έχει πολλά χρόνια που το έχω αφήσει και μου ακούγονται όλα κινέζικα, αλλά διαβάζω τον ενθουσιασμό που έχουν τα παιδιά και χαίρομαι το ίδιο πραγματικά.
Η πρώτη μου γνωριμία με τον ΠΑΟΚ έγινε όταν ο πατέρας μου με ρώτησε τι ομάδα είμαι σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και του απάντησα δεν ξέρω. Με πήρε από το χέρι και πηγαίναμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του μπασκετικού ΠΑΟΚ στο παλέ την δεκαετία του 90. Ο ενθουσιασμός που απέκτησα και το μόνιμο χαμόγελο έχει αποτυπωθεί σε φωτογραφίες που υπάρχουν από εκείνη την ηλικία.
-
Ally Samagoal
Ε καλά δεν έχεις καταλάβει ότι πρέπει να κάνουμε μεταγραφές μόνο με αγορά; Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν ορισμένοι ασχολούνται να έρθουν καλοί παίκτες ή ενδιαφέρονται να ξοδεύονται χρήματα για αγορές και ας έρχεται ο Τσάλοφ ή ο κάθε Τσάλοφ και να κράζουν για τις επιλογές.Panostas1995 έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:34Δλδ αν φέρουν έναν 22-23 χρονών δανεικό για 4ο τι θα μας πείραζε;Sardan έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 21:19 Προχθές έπινα καφέ και πέρασε ένας γνωστός μου, μάνατζερ με συνεργάτη. Τους λέω τι λέει, με ΠΑΟΚΑΡΑ θα ασχοληθείτε? Μου είπαν ότι κάνανε ραντεβού και ζητήθηκε στόπερ, σε καλή ηλικία για δανεικός.
ΥΓ. Προφανώς και δεν πειράζει κανέναν να έρθει ένας δανεικός για 4ο στόπερ ίσα ίσα καλύτερα δανεικός νωρίς παρά με αγορά τον Ιούλιο
Όσο και να θέλουμε τον Γιακουμάκη με αυτά που φέρονται να ζητάνε οι Μεξικάνοι δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Ας κλείσουν τουλάχιστον τους Pululu και Lauritsen πριν προλάβουν άλλοι.