Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Οι άμυνες Σνάουτσνερ θα αναβιώσουν στην τούμπα…δεν θα περνάει κουνούπι…τώρα αν είναι Σνάουτσνερ και επιθετικά δεν το γνωρίζω ας μας πει κάποιος που τον ξερει
Μυστικο που το ξερουν περισσοτεροι απο 2 δεν υπαρχει. Μακαρι να ερθει καποιος καλος παικτης εκει ψηλου επιπεδου αν θελουμε να κτυπησουμε τους στοχους μας.
Σσσσς φιλε. Επίτηδες τον λεμε ετσι για να θολωσουμε τα νερα.boogeyman77 έγραψε:Παίδες ακούω που τον προφέρετε συνεχώς Τζόνυ και Τζόνυ και δεν μπορώ να συνέλθω από τα γέλια.Γι'αυτο ίσως δεν μου φαινόταν γνωστός όταν πρωτοαναφέρθηκε στο φόρουμ.Δεν είναι αμερικανακι αλάνια μου . Ισπανός είναι.Γιονι τον λένε
A για αυτο στραβωσε ο Σταυρακας....επειδη το ονομα βγηκε 10 ωρες πριν το βγαλει η Φορτσα.
Αν το μαθαινε ο Μεντες και η Γουλβς απο την Φορτσα μετα απο 10 ωρες δεν θα υπηρχε προβλημα στην μεταγραφη ε Σταυρακα;;
Αστειοι...
Αν το μαθαινε ο Μεντες και η Γουλβς απο την Φορτσα μετα απο 10 ωρες δεν θα υπηρχε προβλημα στην μεταγραφη ε Σταυρακα;;
Αστειοι...
Ναί παπαριές... Δηλαδή είναι μυστικό ενώ έχω δεί εδώ και μέρες στο ιντερνετ παιδιά να γράφουν οτι μιλαει Ισπανικά και παίζει σε μεγάλο νησί, και διάφορα τέτοια.
Τέλος πάντων, δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση βρίσκεται... Μακάρι να κλείσει και να παίξει άμεσα.
Τέλος πάντων, δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση βρίσκεται... Μακάρι να κλείσει και να παίξει άμεσα.
- kataramenos5
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Μοιάζει πολύ με τον Βιεϊρίνια του Νταμπλ .
Ίδιο πάτημα , ίδιο άγγιγμα στη μπάλα .
Αμυντικά είναι καλύτερος .
Περιμένει τον επιθετικό και με γρήγορη κίνηση τον κόβει , ενώ αν βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό των καταδιώκει και λόγο ταχύτητας τον κόβει με ευκολία .
Έχει παίξει και τις δυο πλευρές , σαν τον αρχηγό .
Βέβαια δεν έχει το σουτ όπως εκείνον .
Τελευταία έπαιζε αριστερα και συνέκλινε για σέντρα .
Από τα δεξιά έπαιρνε όλη τη πλευρά και έφτανε μέχρι το απέναντι κόρνερ .
Ξέρει να απελευθερώνεται κυρίως με το πρώτο του άγγιγμα και όχι τόσο με το 1vs1.
Ίδιο πάτημα , ίδιο άγγιγμα στη μπάλα .
Αμυντικά είναι καλύτερος .
Περιμένει τον επιθετικό και με γρήγορη κίνηση τον κόβει , ενώ αν βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό των καταδιώκει και λόγο ταχύτητας τον κόβει με ευκολία .
Έχει παίξει και τις δυο πλευρές , σαν τον αρχηγό .
Βέβαια δεν έχει το σουτ όπως εκείνον .
Τελευταία έπαιζε αριστερα και συνέκλινε για σέντρα .
Από τα δεξιά έπαιρνε όλη τη πλευρά και έφτανε μέχρι το απέναντι κόρνερ .
Ξέρει να απελευθερώνεται κυρίως με το πρώτο του άγγιγμα και όχι τόσο με το 1vs1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Σάβ 20 Ιαν 2024, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν γίνει αυτό που λες ΚΑΤ πρέπει να αλλάξουν πολιτική. Να διαρρέουν χειρότερους παίκτες και να φέρνουν καλύτερους. Μέχρι τώρα κάνουν το ανάποδο
Τον χειμωνα ειναι πιο στριμοκωλα τα πραγματα και για τους παικτες, οχι μονο για τις ομαδες. Το καλοκαιρι εχουν την ανεση να περιμενουν 3 μηνες για να βρουν αυτο που θελουν.
Το όνομα δεν το έβγαλε ο Τοσκιτσης…Το είπαν εχθές το μεσημέρι στην ΕΡΤ news…
Το PNG αναφερει οτι ο βαζελος ειναι διατεθημενος να καλυψει το συμβολαιο του Μαξιμοβιτς ( 1,5 εκατ) και να τον παρει για το καλοκαιρι. Γενικα βεβαια ειναι λιγο κλαψομ0υνηδες εκει.
- iremidynami 4+
Ρε παιδια, απο που προκυπτει τοσο μεγαλη σιγουρια οτι θα πραγματοποιηθει η ελευση του ΟΤΟ;
Τετοιοι παικτες σε τετοια ηλικια, δεν ερχονται ευκολα στην κωλοπετινιτσα.
Λογω των χιαστων; λογω του πειθαρχικου παραπτωματος;
Δηλ δεν εχει προτασεις απο καλυτερα πρωταθληματα;
Πανω κατω τις ιδιες αμφιβολιες εχω για μαξιμοβιτς.
Μακάρι να ερθουν και οι δυο, αλλα το βλεπω δυσκολο.
Τετοιοι παικτες σε τετοια ηλικια, δεν ερχονται ευκολα στην κωλοπετινιτσα.
Λογω των χιαστων; λογω του πειθαρχικου παραπτωματος;
Δηλ δεν εχει προτασεις απο καλυτερα πρωταθληματα;
Πανω κατω τις ιδιες αμφιβολιες εχω για μαξιμοβιτς.
Μακάρι να ερθουν και οι δυο, αλλα το βλεπω δυσκολο.
Κλαψομουνηδες;nunies4 έγραψε:Γιατί εμείς δεν είμαστε; Τόσα δεν του δίναμε και εμείς;
Και τι ειναι το PNG
Μην μου ...επιτίθεσαι Μπάρκα!! Απο εμένα κλικ και ακροάσεις και τέτοια πράγματα δεν παίρνει κανείς από αυτούς πολλά πολλά χρόνια τώρα! Ειδικά στο ραδιόφωνο είναι εμετός όλοι. Απλώς ένα γεγονός ανέφερα, ίσως λίγο ..ρομαντικά επειδή μεγαλώνουμε. -Εδώ θυμήθηκες την γυναίκα του προέδρου- !!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χωρικός έγραψε:ok. Ο καθένας προφανώς μπορεί να έχει οτι γνώμη θέλει για τους αρδ και για τον οποιονδήποτε. Ακούγεται κάπως...άβολο όμως να υβρίζεται καποιος , αρδ πλέον, στο παοκμανια, ενώ είναι εκ των ιδρυτών του παοκμανια
Κι επειδή είναι εκ των ιδρυτών (αν είναι, δεν θυμάμαι) του Paokmania, να του προτείνουμε και την κόρη μας;
Εδώ τρώμε πουστλούκι εμείς που έχουμε αφιερώσει εκατοντάδες ώρες επί ωρών! Ο Τοσκίτσης έφυγε από το Paokmania πάνω από 10 χρόνια πριν.
Όσον αφορά την εγκυρότητά του... Νομίζω ότι την τελευταία φορά που έπιασε μεταγραφή, υπέγραφε ως "Η Γυναίκα Του Προέδρου".
Όταν ακούω "δημοσιογράφος ΠΑΟΚ" ξερνάω. Την ίδια ποσότητα που ξερνάω με δημοσιογράφους στρατευμένους σε πολιτικά κόμματα. Τα ίδια σκατά ακριβώς, απλώς η δουλειά των 2ων έχει μεγαλύτερο impact στην κοινωνία.
Συγγνώμη για τη σκληράδα μου, αλλά λυπάμαι όσους ακόμα τους παίρνουν στα σοβαρά. Δεν ξέρουν τίποτα και γράφουν γνώμη ανάλογα προς τα πού φυσάει ο άνεμος. Δείτε κείμενα το καλοκαίρι (μέχρι Ιούλιο) και δείτε τώρα. Από την κόλαση, στον παράδεισο μέσα σε 2 μήνες. Ξεχάστηκαν και οι διοικητικές ανεπάρκειες και τα Ποιος κοροϊδεύει ποιον και όλα.
Ό,τι θέλετε γράφουν.
Ό,τι
θέλετε.
Ο μόνος λόγους που βάζουν φαΐ στο τραπέζι ακόμα, είστε ΕΣΕΙΣ.