Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Οσα φερνει η στιγμη
δεν τα φερνει ο χρονος!
Βρεθηκε επιθετικος -ευκαιρια και
ο Μποτο ετοιμαζεται να χτυπησει!
Ετσι λεει σημερινο ΑΡΔθρο του PNG.-
δεν τα φερνει ο χρονος!
Βρεθηκε επιθετικος -ευκαιρια και
ο Μποτο ετοιμαζεται να χτυπησει!
Ετσι λεει σημερινο ΑΡΔθρο του PNG.-
Διαβασαν κι αυτοι την φορτσα και αντεγραψαν το ρεπορταζ μαλλον [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ συμφωνώ με Τζος ότι αριθμητικά φορτώνει πολύ το ρόστερ.
Θεωρώ δεδομένο όχι αναγκαστικά τις αποχωρήσεις αλλά ότι κάποια παιδιά ίσως ανεβοκατεβαίνουν στην Β ομάδα (Ρικάρντο η Ντελιας πχ).
Θεωρώ δεδομένο όχι αναγκαστικά τις αποχωρήσεις αλλά ότι κάποια παιδιά ίσως ανεβοκατεβαίνουν στην Β ομάδα (Ρικάρντο η Ντελιας πχ).
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
SOURCE:
WWW.SPORT24.GR
Ο μέσος από την Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο, θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ πριν τους αγώνες με την Λέφσκι Σόφιας.
Η πρόταση του Δικεφάλου
Η πρόταση του ΠΑΟΚ άλλωστε δεν είναι μακριά από όσα ζητά ο Μαουρίτσιο Κουλέμπρο στις συζητήσεις του με τον Ζοζέ Μπότο.
Ο Δικέφαλος θα αναλάβει το σύνολο των αποδοχών του παίκτη, που εκτιμάται ότι φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ και μετά τον έναν χρόνο δανεισμού του θα μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του πληρώνοντας περίπου 3 εκατομμύρια.
Η σημαντική λεπτομέρεια στη διαφαινόμενη συμφωνία των δυο ομάδων έχει να κάνει με το ύψος του "ενοικίου" του που θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ και το οποίο θα αφαιρεθεί από το ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

WWW.SPORT24.GR
Ο μέσος από την Βενεζουέλα, Γέφερσον Σοτέλδο, θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ πριν τους αγώνες με την Λέφσκι Σόφιας.
Η πρόταση του Δικεφάλου
Η πρόταση του ΠΑΟΚ άλλωστε δεν είναι μακριά από όσα ζητά ο Μαουρίτσιο Κουλέμπρο στις συζητήσεις του με τον Ζοζέ Μπότο.
Ο Δικέφαλος θα αναλάβει το σύνολο των αποδοχών του παίκτη, που εκτιμάται ότι φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ και μετά τον έναν χρόνο δανεισμού του θα μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του πληρώνοντας περίπου 3 εκατομμύρια.
Η σημαντική λεπτομέρεια στη διαφαινόμενη συμφωνία των δυο ομάδων έχει να κάνει με το ύψος του "ενοικίου" του που θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ και το οποίο θα αφαιρεθεί από το ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Στο μεταγραφικό παζάρι κινούμαστε με μια τακτική του στυλ "δεν καίγομαι κιόλας" να αγοράσω ή να πουλήσω παίχτη. Μεγάλο διαπραγματευτικό χαρτί θα έλεγα.
Επιπλέον βλέπουμε πως προσεγγίζουμε παίχτες που θέλουν να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. και όχι να τους παρακαλάμε εμείς.
Επιπλέον βλέπουμε πως προσεγγίζουμε παίχτες που θέλουν να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. και όχι να τους παρακαλάμε εμείς.
Όλοι έχετε ξαναπεί και ξαναλέτε και ξανά ματαλέτε ότι ο Κουρτιτς δεν θα ξανασκοραρει με τον ίδιο ρυθμό,το κάρφωσε το γκολακι πάλι όμως, στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος.
Εγώ λέω ότι ο παίχτης πρέπει να μείνει στην ομάδα γιατί στα καλά του ,δε βλέπει κανένα άλλο χαφ στο πρωτάθλημα.
Όπως φαίνεται όμως, θα τον χάσουμε γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον κρατήσουμε για παραπάνω από έναν χρόνο.
Υ.Γ Αν είχε δώσει αυτή η καραφλη πουσταρα τα φάουλ στον τελικό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους είχε καρφώσει τους βαζελους.
Τα θυμάμαι και μου γυρίζουν τα άντερα,πουλημένα τομάρια.
Εγώ λέω ότι ο παίχτης πρέπει να μείνει στην ομάδα γιατί στα καλά του ,δε βλέπει κανένα άλλο χαφ στο πρωτάθλημα.
Όπως φαίνεται όμως, θα τον χάσουμε γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον κρατήσουμε για παραπάνω από έναν χρόνο.
Υ.Γ Αν είχε δώσει αυτή η καραφλη πουσταρα τα φάουλ στον τελικό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους είχε καρφώσει τους βαζελους.
Τα θυμάμαι και μου γυρίζουν τα άντερα,πουλημένα τομάρια.
Για να μην παρεξηγηθω...
Προφανώς και πρέπει να μείνει και έχω πει και την άποψη μου ότι είναι μακράν το καλύτερο χαφ της ομάδας.
Παραγωγικά όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να επαναλάβει την περυσινη σεζόν. Αυτό λεω και μόνο. Το οποίο δεν έχει σχέση με την ποιότητα του
Προφανώς και πρέπει να μείνει και έχω πει και την άποψη μου ότι είναι μακράν το καλύτερο χαφ της ομάδας.
Παραγωγικά όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να επαναλάβει την περυσινη σεζόν. Αυτό λεω και μόνο. Το οποίο δεν έχει σχέση με την ποιότητα του
Αν δεν ανεβάσει στροφές ο Soares για να γίνει ο "εγκέφαλος" του κέντρου ο Κουρτιτς είναι υπερπολύτιμος.
Τι ωρα ανεβηκε αυτο το αρθρο γιατι δεν το βρισκω στο σπορτ24Mattias_g4 έγραψε:SOURCE:
http://WWW.SPORT24.GR
Η πρόταση του Δικεφάλου
Η σημαντική λεπτομέρεια στη διαφαινόμενη συμφωνία των δυο ομάδων έχει να κάνει με το ύψος του "ενοικίου" του που θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ και το οποίο θα αφαιρεθεί από το ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.![]()
![]()
![]()
Παλιο ειναι...Χτες παντως δεν υπηρξε καποια εξελιξη...Σιωπη κατα τη διαρκεια της νυχτας που ειναι οι ωρες δρασης στο Μεξικο....
Ο Κουτσιας παντως μαλλον θα ξεκινησει βασικος με τη Λεφσκι...Η αμηχανη στιγμη που απο τη μια θα θες να σκοραρει και απο την αλλη αν σκοραρει σε ευρωπαικο παιχνιδι τα 2 μυρια της ρητρας θα φαινονται αστεια για πολλες ομαδες...
- NikLiverpool
Τα 2 θα έπρεπε να είναι ήδη αστεία για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν νομίζω να περιμένουν να σκοράρει στον τρίτο προκριματικό γύρο του conference για να τον εκτιμήσουν.
Το πιο πιθανό είναι ότι δεν τον θεωρούν έτοιμο.
Πιστεύω ότι μέσα στον Αύγουστο η ομάδα θα κινηθεί για ένα φορ ακόμα.
Ο Κουτσιας θα κινείται μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολιβειρα είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και δεν νομίζω να ανανεωθεί.
Καλό να ετοιμάζεται η διαδοχη κατάσταση.
Το πιο πιθανό είναι ότι δεν τον θεωρούν έτοιμο.
Πιστεύω ότι μέσα στον Αύγουστο η ομάδα θα κινηθεί για ένα φορ ακόμα.
Ο Κουτσιας θα κινείται μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολιβειρα είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και δεν νομίζω να ανανεωθεί.
Καλό να ετοιμάζεται η διαδοχη κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Σάβ 16 Ιούλ 2022, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Τα 2 εκ. της ρήτρας ισχύουν εν τω μεταξύ μέχρι 15 Αυγούστου σύμφωνα με τον τοσκιτση και κάποια παλαιότερα ρεπορτάζ.
Αν ο Κουτσιας δεν έχει την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια να εκτιμήσει το πρότζεκτ του νέου ΠΑΟΚ με όλους αυτούς τους πολλά υποσχόμενα νέους ποδοσφαιριστές και να καταλάβει πόσο εύκολα μπορεί να γίνει σημαντικότατο γρανάζι αυτής της ομάδας, ας πάει στο καλό να βολοδερνει σε τίποτα Βελγια και Ολλανδιες....